- 8 Ocak 2015
- 125
- 62
- 38
- 46
Canım dişler şimdiden hayırlı olsun Rabbin ateşsiz ağrısız çıkatmayı nasip etsin inşallah :) Tahlil derken ne tahlili istiyorlar demir damlası içinmi nasıl alıyorlar kanı ?kizlaaarrr doktordan geldim az kilo aldigina cok sevindi doktor cnku önceden kilo fazla aldi kizmisti. uyarimi dinlemisin dedi. bide dia etleri sismis 15 gun sonra dis cikacak dedi zemin hazirlio dedi . cikcagi zamanida soledi sasirdim:) corba neden vermiosunuz dedm oda daha cok erken desi 8inci ayinda vericem dedi. pekmezi yumurtayla katistma ilac niyetine ver dedi yada suya karistir dedi . anne sutuyle yumurta sarisini karstr dedi. tahlillermizide yaptirdm kol damarini zor buldy ooofff zor . yarin tahlilleri alucaz solerim. cumada asilarimiz var hadi bakalim
Ben ıslak mendil kullanmadım hiç.Su kaynatı ılıtıyorum ebebek de satılan temizleme pamuğunu ıslatıp öyle siliyorum hep. İlk birkaç gün kayınvalidem kullandırdı bana ama cok kızardı poposu bende böyle yapmaya başladım bir daha hiç kızarmadıArkadaşlar yenidoğan ıslak mendillerinden devam mendillerine gecsem mi artik diyorum. Yoksa birkaç ay daha yenidoğan mi kullansam.siz ne kullaniyorsunuz.?
nasıl yani anlamadım bir göğsün diğerinden küçükmü doğumdan sonra mı oldu
hımmm ilk defa duydum bunu canım peki keyif içinde olsa sol memeyi almıyormu oğlun, yani gece falan emzirsen birde çk büyük bir farkmı var ikisi arasındaevet cnm oğlum sadece sağ memeden emiyo soldan emmediği için küçük kaldı arada sağmaya çalışıyorum süt üretsin diye ama hem vakit ayıramıyorum fazla hemde çok az süt geliyo
gerçekten çok uygunmuş.ben unibaby kullanıyodum da buna geçeyim iyi oldu canım.çok sağolcanım e bebekde baby&me var ben onu kullanıyorum çok memnunum üstelik 24 lü paketi çok uygun
yenidoğan mendilleri rahat geliyor bana.tabi zor gelmiyorsa senin yaptığın da güzel canım.Ben ıslak mendil kullanmadım hiç.Su kaynatı ılıtıyorum ebebek de satılan temizleme pamuğunu ıslatıp öyle siliyorum hep. İlk birkaç gün kayınvalidem kullandırdı bana ama cok kızardı poposu bende böyle yapmaya başladım bir daha hiç kıza
birde kapaklı bu mendiller o yüzden çok kullanışlı ve hiç pişik yapmadı ben çok memnunumgerçekten çok uygunmuş.ben unibaby kullanıyodum da buna geçeyim iyi oldu canım.çok sağol
yenidoğan mendilleri rahat geliyor bana.tabi zor gelmiyorsa senin yaptığın da güzel canım.
hımmm ilk defa duydum bunu canım peki keyif içinde olsa sol memeyi almıyormu oğlun, yani gece falan emzirsen birde çk büyük bir farkmı var ikisi arasında
Bi ara elleri hep ağzındaydı ama son günlerde elini sokmuyor pek daha ziyade elinde ne varsa onu sokuyor mesela emziği çıkarıp arka tarafını sokuyor ağzına.Uyku düzensizliğide şöyle oldu kızım 1.5 aylıkdan beri gece 22:00 da uyuyup sabah 07:00 de kalkan bi bebekti ama son bir kaç haftadır bu düzen bozuldu. 2 de 3 de 4 de 5 de uyandığı oluyor artık en geç 6 da oda bazen. Uyandığı zaman meme veriyorum yine dalıyor ama dalması 1 saati buluyor ama kısa süre uyuyup yine uyanıyor gerçi ağlamıyor meme alınca sakinleşiyor .Uyku düzeni bozukluğu böyle birşeymi uyanınca ne yapıyor seninki mesela geri uyuyormu emince yoksa ağlıyirmu birde kaç gün sürüyor bu böyle duş çıkınca eski düzenine dönüyormu?
MAMA SANDALYESİ KULLANAN VAR MI KIZLAR hangi marka kullanıyorsunuz ben ıkeadan alayım diyorum
erken degilmi daha canm bnmki destekli oturyo . bende ikeaninkini alcan etrafmda kullananlar memnun icinede ince sungerden mindr yapicam hem altina hem arkasina tamm . cok para vermei dusunmuorum asla .MAMA SANDALYESİ KULLANAN VAR MI KIZLAR hangi marka kullanıyorsunuz ben ıkeadan alayım diyorum
Ikeadan mama sandalyesi alacak arkadaşlar şuan indirim var 53 liraya düşmüş ben aldım bilginiz olsun. Ona özel minder de var. Ayri satılıyor.Bende IKEA dan almayı düşünüyorum kullananlarda memnun parçaları da ayrılıp taşınabiliyordu hem hafif az yer kaplıyor
MAMA SANDALYESİ KULLANAN VAR MI KIZLAR hangi marka kullanıyorsunuz ben ıkeadan alayım diyorum
arkadaşım ikizleri için kullandı ıkea sandalyeyi çok menundu hatta yazın balkonda ona otutturup suyla oyun falan oynatıyoduvalla ikeada ki estetikden ziyade pek konforlu durmuyor
daha çok büyük bebeklere hitap ediyor
bizimki joie mimzy
e bebekden almıştık, sırt kısmının 3 farklı dayanağı var
sırf bu özelliği bile çok işime yarıyor
ki çocuğu 5 aylıktan itibaren oturtuyorum
aynen bende oturacakmı o bile belli değil çok para vermek işime gelmiyor ikeada sırt ve alt minderide ayrıca satılıyormuş canım daha erken tabi oturtmak için ama burda ikea yok bi iki haftaya izmire ailemin yanına gidersem alırım diye düşünüyorumerken degilmi daha canm bnmki destekli oturyo . bende ikeaninkini alcan etrafmda kullananlar memnun icinede ince sungerden mindr yapicam hem altina hem arkasina tamm . cok para vermei dusunmuorum asla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?