2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ikeadan mama sandalyesi alacak arkadaşlar şuan indirim var 53 liraya düşmüş ben aldım bilginiz olsun. Ona özel minder de var. Ayri satılıyor.
evet bende gördüm indirime girmiş sağol canım nasıl peki minderi tamamen kaplıyormu mama sandalyesini yoksa sırt kısmı mı gerçi kendimizde diktirebiliriz

kızlar ek gıdaya ne ile başladınız
ben ilk meyve suyu ile başladım meyve püresiyle devam ettim bebe bisküvisi balkabağı havuç muhallebi peynir salatalık denedim şimdilik bu haftada yoğurda başlıyorum inşallah 6. aydan sonra çorbaya geçicem sonrada

canım ben meyveyi cam rendede değil seramik rendede yaptım daha sağlıklı diye

Canım meyveleri rendeleyip verirsin.cam veya seramikte. Sebzelerini ya buharda yada az suda haşlayıp püresi yapabilirsin ben çatallar eziyorum pütürlü oluyo.yoğurt işini halletmişsin zaten.

Canım meyveleri rendeleyip verirsin.cam veya seramikte. Sebzelerini ya buharda yada az suda haşlayıp püresi yapabilirsin ben çatallar eziyorum pütürlü oluyo.yoğurt işini halletmişsin zaten.
bizimki kabak patates havuç pek sevmedi ya balkabağını tattırdım onu sevdi

[QUOTE

="ktpkurdu, post: 39778252, member: 473348"]bizimki kabak patates havuç pek sevmedi ya balkabağını tattırdım onu sevdi[/QUOTE]
aa izmir neresnden ben ikeaya cok yakinim yani form a ahhhh cokkk oldu gitmeyeli. bu arada e bebekte de 49 liraya var ben ikisinden birini alcam bu ay sonu benmki 1 eylul dogumlu cnku. benmkide oturken atio kendini ondan denge kuramio . herseye uzanio almaya calisio yandik yandik emekledigi zaman herseye el arcak

[QUOTE

="ktpkurdu, post: 39778252, member: 473348"]bizimki kabak patates havuç pek sevmedi ya balkabağını tattırdım onu sevdi

aa izmir neresnden ben ikeaya cok yakinim yani form a ahhhh cokkk oldu gitmeyeli. bu arada e bebekte de 49 liraya var ben ikisinden birini alcam bu ay sonu benmki 1 eylul dogumlu cnku. benmkide oturken atio kendini ondan denge kuramio . herseye uzanio almaya calisio yandik yandik emekledigi zaman herseye el arcak [/QUOTE]
izmir bucada annemler canım ebebekdekinin ayak kısmı bana hoş gelmedi ikeadaki sopa şeklinde takılıp çıkarılabiliyor kullanışlı yani

sağol cnm

normal evde kullandığımız rende olmuyormu cnm

sağol cnm

normal evde kullandığımız rende olmuyormu cnm

sağlıklı olması açısından bebekler için genelde cam rende kullanmak lazım
diğer rende gibi değilde püre haline getiriyor çünkü

buarada ikea tarzı mama sandalyesi kullanacak arkadaşlar
bebekler sinirlenip kendini bir oraya bir buraya atmaya çalıştığında o sandalyeler kolay devrilmezmi
büyük sandalye almamızın mantığı da aslında ayaklarının yere sağlam basması, sağa sola devrilme tehlikesi olmaması

ayrıca 5-6 aylıkken oturmaya başlayan çocuklar o şekilde alışıyor ve 2-3 yaşına kadar onu kullanıyorlar
oturmaktan kastım sırtı hafif yatık olanlar
benimki bu

Eklentiler

• lJOI-H1013AB_1.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 74
yok canm yanlis boliosun sanirim ikeasandalyesi bacaklari oldukca ayrik oldugu icin devrlmesi mumkun degil yasa gelince benm en yakinimda ornek var 5 yasindaki coxugunu oturtan var gerci yuksek oldugu icin ve inanlmaz yaramaz bi cocuk onu soz dinlemedigi zamn oturtuo bazen koekuyo cnku cocuk yuksek oldugu icin . cebellesio ama devrlmio ve sisman bi cocuktan bahsediorum ve nerdeyse duvara tirmanmaya calisan bi cocuk

ayyyy sakin canm sakin onlar aciz ve yardima muhtac sakin kizma cok pisman olursun. konusamio anlayamio herseydn habetsiz kiyamaman lazim . ben rahatina duskun hep uyuyan biriydim allah bana bana mukemmel gazli bi evlat vetsi ve ben 22 saat uyumadim tam 5 ay hep alayan uyumayan aglamada yok aglamada ole bi aglamaki ciglik cigliga . ama hrrzamn aklima sunu kazimistim bastan beri aciz ve anneye muhtac olduginu untmadim ... daha sonra uzulucegn seyler yapma canm

Merhaba kızlar,
işe başladığım için pek takip edemiyorum. Nursen ve whisper i forumda artık göremiyoruz Lütfen foruma geri dönün özledik :) Saç dökülmesi için bir çare bulabildinizmi benimki hala dökülüyor. Kel kalacam Bebe bisküvisi olarak hangi markayı kullanıyorsunuz ? Suluk aldınız mı ? Birde çalışan anneler sut durumunuz ne alemde. Benim ki çok azaldı Ne yapmamı tavsiye edersiniz.
sevgiler..

Ayrıca Elif Aytekin Tarhan seninde yorumlarını bekliyoruz :) Seni de pek göremedim bu aralar..

Saç dökülmesi benimde büyük sorunum. Aşırı dökülüyor avuc avuc. Yanlarim açıldı sağlık ocağına gittim kan verdim. Kan demir b12 tiroid hepsine bakıldı hepsi normal. Dr decavit kullan dedi...

Onlar artik whatsup grubundalar canım.
Ben bugün ebebekten neavita damla akitmayan alıştırma bardağı aldım.bakalım suyu onunla vermeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…