2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Maşallah Biz 3 gün oldu geçeli çok yavaş yiyo yarım saat uğraşıyorum 3 kaşık şey için.yoğurdu ağzına sürmüyoooo
aman yogurda seker falan koyma sonra hic yemez kucuk kucuk basla .benmki ilk gun yogurt vermedim die aglamisti

Hamilelik dönemim zor geçmişti hiç tadını çıkartamadım bide son üç ay sıcaklar yüzünden nefes alamayıp ağladığımı biliyorum tek güzel hatırladığım ilk günlerdeki heyecan ve mutluluk bide kızımı görmeye gittiğimiz günler o yüzden hiç özlemedim desem yeridir

aaa sende bendensin bidaha bidaha hamile olmak istiorummmm hem hamilelik guzel hem minik bebek guzel .. bu duyguyu 4 defa daha yasamak istiorum
maşallah sana ben 4 e cesaret edemiyorum çalışmaya başlamadım daha ama zor olacak eminim Rabbim nasip eerse bende 2 yada 3 istiyorum. Ama mümkün olsada direk 5 aylık başlasamBulantım çok fenaydı

Canim yumurta sarisini pekmezle nasil karistiriyosun yani sarisini katimi yapiyosun

aaa sende bendensin bidaha bidaha hamile olmak istiorummmm hem hamilelik guzel hem minik bebek guzel .. bu duyguyu 4 defa daha yasamak istiorum

bende bende bende :))

anladım cnm.
benim çok şükür rahat geçti hiç sıkıntım olmadı oyüzden tadı damağımda kaldı :)

bizim sürekli gittiğimiz doktor hastaneden ayrılmış 5 aylık kontrolünde yeni gelen doktora randevu aldık sıra vardı bi tane de erkek yaşlı bi doktro vardı o boş beklemeyelim diye ona girdik
adam hayattan bezmiş yüzümüze bakmıyo biz sormasak konuşacağı yok allahtan tartt kilosunu ölçtü vs. dedim ki ne zaman ek gıdaya geçelim 6.ay dedi bizde biliyozda insan bi detaya girer di mi elime bi buroşür verdi içinde kayda değer bişey yok ne zaman oturtalım dedim 6.ay dedi onuda biliyom tabi insan detaya girer.
hiç sormadı anne sütümü alıyo mamamı diye öyle sinir oldum kiii!!!
diğer g,rmediğimiz doktor çok ilgiliymiş meğer onu da bi tanıdıktan öğrendik tesadüfen

soruyorum kaç doktora sordum geçecek sabır diyip duruyorlar haftasonu gezmeye gittik 2 saatte 4 kıyafet değiştim valla
bklinmeyen denklem gibi
soruyorum kaç doktora sordum geçecek sabır diyip duruyorlar haftasonu gezmeye gittik 2 saatte 4 kıyafet değiştim valla

canım ben bebe bisküvisini ıhlamurla ıslatıyorum üstüne yarım armut yada yarım elma püresiyle karıştırıyorum, dediğin çorbadan yaptım ama bizimki hiç sevmedi :) doktorda zorlama şimdi bi iki hafta sonra tekrar denersin dedi , biz kahvaltı ederken bebişimede peynir veriyorum salatalık veriyorum kemiriyor, balkabağını haşlayıp ezip anne sütüyle seyreltip veriyorum

bende bu hafta yoğurda başlıcam ama 6. ay dolana kadar yumurta ve pekmez yasak dedi doktor bir ay sonra bende onlara başlıcam inşallah. doğru diyorsun valla eni sonu bende alıcam makina heralde bezdim yemin ederim tutmuyo ya seninkinin markası ne canım

Yoğurtla ilgili olarak dün sağlık ocağındaki doktor beklemiş yoğurdun probiyotik etkisinin daha fazla olduğu söyledi. Güvendiğiniz bir sütçüden alın kendinize yaptığınız yoğurttan yedirin dedi:) tabi ekşimemiş olması kaydıyla:)

nasıl kusuyor canım bizimki bildiğin bi çay bardağı boşaltıyo bazen ve hiç vakti zamanı yok açken tokken her daim kusuyo
Öyle çay bardağı kadar çok değil ama üstü bayaa ıslanıyor ve mutlaka değiştirmek gerekiyor dediğin gibi bizim kızında kusma zamanı hiç belli olmuyor açken tokken yatarken kucaktayken :)

Bebeği diş çıkaran arkadaşlara bi sorum olacak; diş çıkarma döneminde bebeginiz yüzünü oğuşturup kaşıyormuydu bizim kızın elleri bu aralar hep yüzünde dişmi acaba bilemiyorum o uyurken başında nöbet tutmam gerekiyor

benim oğlum çıkardı iki diş
ama yüzünden ziyade elleri ağzındaydı hele son günlerde daha yoğundu
rutin uykusunda arka arkaya bir düzensizlik görürsen bilki dişi geliyordur
yani başka sorun yoksa geceleri uyku düzeni boluyorsa sorun diştir

Diş çıkarma döneminde sadece yüzünü oğuşturuyor olması yeterli olmaz diye düşünüyorum.
Sadece bunu mu yapıyor?
Diş çıkarma döneminde bizim yaşadıklarımız;
Çok fazla salya
Sürekli el ağızda
Diş kaşıyıcısı ile inanılmaz mücadele, kemirme
Gece uykularında inleme, sık sık uyanma, uyku düzensizliği
Diş etlerinde sertlik, akabinde şişlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…