aman yogurda seker falan koyma sonra hic yemez kucuk kucuk basla .benmki ilk gun yogurt vermedim die aglamistiMaşallahBiz 3 gün oldu geçeli çok yavaş yiyo yarım saat uğraşıyorum 3 kaşık şey için.yoğurdu ağzına sürmüyoooo
Benimkinin kusmaları devam ediyor ilk aylar gibi çok yoğun değil ama hala het yanımız mendillerle dolu :)bebeğim hala çok kusuyor ne zaman bitecek bu kusma derdi rabbim yaaaa
Hamilelik dönemim zor geçmişti hiç tadını çıkartamadım bide son üç ay sıcaklar yüzünden nefes alamayıp ağladığımı biliyorum tek güzel hatırladığım ilk günlerdeki heyecan ve mutluluk bide kızımı görmeye gittiğimiz günler o yüzden hiç özlemedim desem yeridirkızlar hamilelik dönemini özleyen var mı?
ben özlüyorumm:)
yan,i bi hamile görünce bazen ne güzel keşke bende olsam diyorum:)
hamileyken daha bi insanlar üzerimize düşüyo ön plana çıkıyoruz ya o çok güzel bi duyguymuş
Bizimde bitti 6. Ayımız bikaç gündür başladım henüz o kadar olmuyodur yavaş yavaş attırıyorumbebeğiniz kaç aylık?
Tüm gün boyunca verilen ek gıda 2 çay bardağı kadar olacak dedi
Biz 6. ayımızı bitirdik...
maşallah sana ben 4 e cesaret edemiyorum çalışmaya başlamadım daha ama zor olacak eminim Rabbim nasip eerse bende 2 yada 3 istiyorum. Ama mümkün olsada direk 5 aylık başlasamaaa sende bendensin bidaha bidaha hamile olmak istiorummmm hem hamilelik guzel hem minik bebek guzel .. bu duyguyu 4 defa daha yasamak istiorum
Canim yumurta sarisini pekmezle nasil karistiriyosun yani sarisini katimi yapiyosunyok doktorumuz corba demedi . ilk yogurt . ahhhhhhh canim mayalamak deme bana . ben makinaya onyargisi olan biriydim etraftan doldurusa geldim . dene dene arastr aaaa dedim ben yapamicam bu yogirdu yok sicak tut yok parmagini batr dercesi 40 olcak oooo dedim ben bunlami ugrascam makina aldim. buzdolabnden sutu cikarim mayasini karstiriorum aksam. kuruorum makinayi sabaha hazir oohhh misss ewede yapiorum. ve tatli oluo . ilk verdigimden beri 10 dkkada 1 cay bardagini biririo . bide meyve elma armut veriorum muz kabizlik yapar die vermiorum kivi avakado asla verme dedi doktor . bide yumurta sarisi dortte biri pekmezle karistiriom hem kan yapar hem kilo . baska bisi vermedi canm .
aaa sende bendensin bidaha bidaha hamile olmak istiorummmm hem hamilelik guzel hem minik bebek guzel .. bu duyguyu 4 defa daha yasamak istiorum
Hamilelik dönemim zor geçmişti hiç tadını çıkartamadım bide son üç ay sıcaklar yüzünden nefes alamayıp ağladığımı biliyorum tek güzel hatırladığım ilk günlerdeki heyecan ve mutluluk bide kızımı görmeye gittiğimiz günler o yüzden hiç özlemedim desem yeridir
bklinmeyen denklem gibisoruyorum kaç doktora sordum geçecek sabır diyip duruyorlar haftasonu gezmeye gittik 2 saatte 4 kıyafet değiştim valla
ne güzel canım çorba veriyormusun bizimkide 5 ay bitti başlasammı çorbaya bilemedim, armut ve elma veriyorum bende yoğurdu denemedim henüz bu hafta mayalıcam ama kaç kere denedim tutmuyor sen nasıl yapıyorsun sinir oldum ya tutmuyo bi türlü
soruyorum kaç doktora sordum geçecek sabır diyip duruyorlar haftasonu gezmeye gittik 2 saatte 4 kıyafet değiştim valla
ne güzel canım çorba veriyormusun bizimkide 5 ay bitti başlasammı çorbaya bilemedim, armut ve elma veriyorum bende yoğurdu denemedim henüz bu hafta mayalıcam ama kaç kere denedim tutmuyor sen nasıl yapıyorsun sinir oldum ya tutmuyo bi türlü
canım ben bebe bisküvisini ıhlamurla ıslatıyorum üstüne yarım armut yada yarım elma püresiyle karıştırıyorum, dediğin çorbadan yaptım ama bizimki hiç sevmedi :) doktorda zorlama şimdi bi iki hafta sonra tekrar denersin dedi , biz kahvaltı ederken bebişimede peynir veriyorum salatalık veriyorum kemiriyor, balkabağını haşlayıp ezip anne sütüyle seyreltip veriyorumBizde geçtik ek gıdaya patates havuç haşlayıp ezip veriyorum yarım saate 3 yemek kaşığını anca yiyo elma armut püresine bayılıyoruz gel gelelim yoğurda yedirmiyorum yüzünü çok ekşitiyo anki limon veriyorum. Daha kahvaltıya başlamadık önce bunlara alışsın diyorum. Doktorum yarım çay bardağı kadar ver dedi ne vereceksen sizin miktarlar nasıl azmı acaba?
bende bu hafta yoğurda başlıcam ama 6. ay dolana kadar yumurta ve pekmez yasak dedi doktor bir ay sonra bende onlara başlıcam inşallah. doğru diyorsun valla eni sonu bende alıcam makina heralde bezdim yemin ederim tutmuyo ya seninkinin markası ne canımyok doktorumuz corba demedi . ilk yogurt . ahhhhhhh canim mayalamak deme bana . ben makinaya onyargisi olan biriydim etraftan doldurusa geldim . dene dene arastr aaaa dedim ben yapamicam bu yogirdu yok sicak tut yok parmagini batr dercesi 40 olcak oooo dedim ben bunlami ugrascam makina aldim. buzdolabnden sutu cikarim mayasini karstiriorum aksam. kuruorum makinayi sabaha hazir oohhh misss ewede yapiorum. ve tatli oluo . ilk verdigimden beri 10 dkkada 1 cay bardagini biririo . bide meyve elma armut veriorum muz kabizlik yapar die vermiorum kivi avakado asla verme dedi doktor . bide yumurta sarisi dortte biri pekmezle karistiriom hem kan yapar hem kilo . baska bisi vermedi canm .
nasıl kusuyor canım bizimki bildiğin bi çay bardağı boşaltıyo bazen ve hiç vakti zamanı yok açken tokken her daim kusuyoBenimkinin kusmaları devam ediyor ilk aylar gibi çok yoğun değil ama hala het yanımız mendillerle dolu :)
nasıl yani anlamadım bir göğsün diğerinden küçükmü doğumdan sonra mı oldubenim sol meme hala küçük
Rabbim inşallah yeniden yaşamanı nasip eder o zaman :)bende bende bende :))
anladım cnm.
benim çok şükür rahat geçti hiç sıkıntım olmadı oyüzden tadı damağımda kaldı :)
Öyle çay bardağı kadar çok değil ama üstü bayaa ıslanıyor ve mutlaka değiştirmek gerekiyor dediğin gibi bizim kızında kusma zamanı hiç belli olmuyor açken tokken yatarken kucaktayken :)nasıl kusuyor canım bizimki bildiğin bi çay bardağı boşaltıyo bazen ve hiç vakti zamanı yok açken tokken her daim kusuyo
Bebeği diş çıkaran arkadaşlara bi sorum olacak; diş çıkarma döneminde bebeginiz yüzünü oğuşturup kaşıyormuydu bizim kızın elleri bu aralar hep yüzünde dişmi acaba bilemiyorum o uyurken başında nöbet tutmam gerekiyor
Diş çıkarma döneminde sadece yüzünü oğuşturuyor olması yeterli olmaz diye düşünüyorum.Bebeği diş çıkaran arkadaşlara bi sorum olacak; diş çıkarma döneminde bebeginiz yüzünü oğuşturup kaşıyormuydu bizim kızın elleri bu aralar hep yüzünde dişmi acaba bilemiyorum o uyurken başında nöbet tutmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?