Ya bu gece gec yatmalar bizdede var 12-1 den asagi uyumuyo bi cozum bulan varmi
kesinlikle bende çok özlüyorum :)kızlar hamilelik dönemini özleyen var mı?
ben özlüyorumm:)
yan,i bi hamile görünce bazen ne güzel keşke bende olsam diyorum:)
hamileyken daha bi insanlar üzerimize düşüyo ön plana çıkıyoruz ya o çok güzel bi duyguymuş
aaa sende bendensin bidaha bidaha hamile olmak istiorummmm hem hamilelik guzel hem minik bebek guzel .. bu duyguyu 4 defa daha yasamak istiorumkızlar hamilelik dönemini özleyen var mı?
ben özlüyorumm:)
yan,i bi hamile görünce bazen ne güzel keşke bende olsam diyorum:)
hamileyken daha bi insanlar üzerimize düşüyo ön plana çıkıyoruz ya o çok güzel bi duyguymuş
doktora sormadinmi hala hala nie acaba ama kati gida yedigi zamn belki gecer eger cdsi bi sorun yoksabebeğim hala çok kusuyor ne zaman bitecek bu kusma derdi rabbim yaaaa
bizimkide o saarler yatio ama biz yatmazsak eger oda geri kalkio illa evde uyuma havasi olucak herkes yatacakahh malesefff
benim sıpa 11 de yatıyor 10 dk sonra kalkıyor
uykuya dalamıyor
ne yapacağımı şaşırdım
artık diyorum bu kadar takma akışına bırak
bu da dert mi, allah başka dert vermesin
bu çocuk da böyle büyüyecek demekki diye kendimi rahatlatmaya çalışsam da yok
babasıyla aşk hayatımızı sonlandıracak sıpa
valla ben 6ci ayi bitti misal dun bitti bugun 2 numaraya gectim6.ayin icine girmis zaten bence alabilirsin yani 6 yi bitirdigi gun hop diye 2 numarayami gecilecek bi on onbes gun oncede verilebilir diye dusunuyorum
soruyorum kaç doktora sordum geçecek sabır diyip duruyorlar haftasonu gezmeye gittik 2 saatte 4 kıyafet değiştim valladoktora sormadinmi hala hala nie acaba ama kati gida yedigi zamn belki gecer eger cdsi bi sorun yoksa
ne güzel canım çorba veriyormusun bizimkide 5 ay bitti başlasammı çorbaya bilemedim, armut ve elma veriyorum bende yoğurdu denemedim henüz bu hafta mayalıcam ama kaç kere denedim tutmuyor sen nasıl yapıyorsun sinir oldum ya tutmuyo bi türlükizlar ek gidamiza arrik tamamiyla gectik yogurt hastasiyiz pekmez yumurta karisimi veriorum. su daha cok iciriorum . armut ve elma veriorum ama karisik degil tek tek veeiorum cokta seviorum verdigim hicbiseyo tukurmedi cok sukur mama 2e gecrik bebelak tercih ettim . dun 7ci ayimiza girdik 6ci ayimizi geride biraktik ama hala oturmuoeuz malsef
Bence hic az degil gayet güzel. Ayda ortalama 600 gr alması gerekiyormus. Seninkide 30 günde 600 10 günde 120 alsa cok cok güzel. Hemde sadece anne sütüyle maşallah. Benim oğlum 30 günde sadece 150 gr aldıbenim kızın da kg alimi az,40 günde 720 gr almış
az dimi saglik ocağında tartirdim.doktora gitmemize 11 gun var
bide orda tartirip dr. soylicem
sen ne veriyon bebise ,biberona alisir diye korkuyoru devam sütü vermek istiyorum
Yaa cok şaşkınım 1 ay hergün mama verdim almadı 2 numaraya gectim simdi içiyor :)) aptamil aldım bu aradavalla ben 6ci ayi bitti misal dun bitti bugun 2 numaraya gectim
mamanın içeriği farklıdır belki ona değişik gelmiştir:)Yaa cok şaşkınım 1 ay hergün mama verdim almadı 2 numaraya gectim simdi içiyor :)) aptamil aldım bu arada
Bizde geçtik ek gıdaya patates havuç haşlayıp ezip veriyorum yarım saate 3 yemek kaşığını anca yiyo elma armut püresine bayılıyoruz gel gelelim yoğurda yedirmiyorum yüzünü çok ekşitiyo anki limon veriyorum. Daha kahvaltıya başlamadık önce bunlara alışsın diyorum. Doktorum yarım çay bardağı kadar ver dedi ne vereceksen sizin miktarlar nasıl azmı acaba?ne güzel canım çorba veriyormusun bizimkide 5 ay bitti başlasammı çorbaya bilemedim, armut ve elma veriyorum bende yoğurdu denemedim henüz bu hafta mayalıcam ama kaç kere denedim tutmuyor sen nasıl yapıyorsun sinir oldum ya tutmuyo bi türlü
Umarım iyi geçer gecen bizde yarın gidicezzzz şimdiden stres oldum...6. ay aşımızı olduk
insanın içi gidiyor o iğneleri batırırken
Maşallahkizlar ek gidamiza arrik tamamiyla gectik yogurt hastasiyiz pekmez yumurta karisimi veriorum. su daha cok iciriorum . armut ve elma veriorum ama karisik degil tek tek veeiorum cokta seviorum verdigim hicbiseyo tukurmedi cok sukur mama 2e gecrik bebelak tercih ettim . dun 7ci ayimiza girdik 6ci ayimizi geride biraktik ama hala oturmuoeuz malsef
bebeğiniz kaç aylık?Bizde geçtik ek gıdaya patates havuç haşlayıp ezip veriyorum yarım saate 3 yemek kaşığını anca yiyo elma armut püresine bayılıyoruz gel gelelim yoğurda yedirmiyorum yüzünü çok ekşitiyo anki limon veriyorum. Daha kahvaltıya başlamadık önce bunlara alışsın diyorum. Doktorum yarım çay bardağı kadar ver dedi ne vereceksen sizin miktarlar nasıl azmı acaba?
yok doktorumuz corba demedi . ilk yogurt . ahhhhhhh canim mayalamak deme bana . ben makinaya onyargisi olan biriydim etraftan doldurusa geldim . dene dene arastr aaaa dedim ben yapamicam bu yogirdu yok sicak tut yok parmagini batr dercesi 40 olcak oooo dedim ben bunlami ugrascam makina aldim. buzdolabnden sutu cikarim mayasini karstiriorum aksam. kuruorum makinayi sabaha hazir oohhh misss ewede yapiorum. ve tatli oluo . ilk verdigimden beri 10 dkkada 1 cay bardagini biririo . bide meyve elma armut veriorum muz kabizlik yapar die vermiorum kivi avakado asla verme dedi doktor . bide yumurta sarisi dortte biri pekmezle karistiriom hem kan yapar hem kilo . baska bisi vermedi canm .ne güzel canım çorba veriyormusun bizimkide 5 ay bitti başlasammı çorbaya bilemedim, armut ve elma veriyorum bende yoğurdu denemedim henüz bu hafta mayalıcam ama kaç kere denedim tutmuyor sen nasıl yapıyorsun sinir oldum ya tutmuyo bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?