2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ya bu gece gec yatmalar bizdede var 12-1 den asagi uyumuyo bi cozum bulan varmi

ahh malesefff
benim sıpa 11 de yatıyor 10 dk sonra kalkıyor
uykuya dalamıyor
ne yapacağımı şaşırdım
artık diyorum bu kadar takma akışına bırak
bu da dert mi, allah başka dert vermesin
bu çocuk da böyle büyüyecek demekki diye kendimi rahatlatmaya çalışsam da yok
babasıyla aşk hayatımızı sonlandıracak sıpa

kızlar hamilelik dönemini özleyen var mı?
ben özlüyorumm:)
yan,i bi hamile görünce bazen ne güzel keşke bende olsam diyorum:)
hamileyken daha bi insanlar üzerimize düşüyo ön plana çıkıyoruz ya o çok güzel bi duyguymuş

kesinlikle bende çok özlüyorum :)

aaa sende bendensin bidaha bidaha hamile olmak istiorummmm hem hamilelik guzel hem minik bebek guzel .. bu duyguyu 4 defa daha yasamak istiorum

bizimkide o saarler yatio ama biz yatmazsak eger oda geri kalkio illa evde uyuma havasi olucak herkes yatacak

kizlar ek gidamiza arrik tamamiyla gectik yogurt hastasiyiz pekmez yumurta karisimi veriorum. su daha cok iciriorum . armut ve elma veriorum ama karisik degil tek tek veeiorum cokta seviorum verdigim hicbiseyo tukurmedi cok sukur mama 2e gecrik bebelak tercih ettim . dun 7ci ayimiza girdik 6ci ayimizi geride biraktik ama hala oturmuoeuz malsef

ne güzel canım çorba veriyormusun bizimkide 5 ay bitti başlasammı çorbaya bilemedim, armut ve elma veriyorum bende yoğurdu denemedim henüz bu hafta mayalıcam ama kaç kere denedim tutmuyor sen nasıl yapıyorsun sinir oldum ya tutmuyo bi türlü

Bence hic az degil gayet güzel. Ayda ortalama 600 gr alması gerekiyormus. Seninkide 30 günde 600 10 günde 120 alsa cok cok güzel. Hemde sadece anne sütüyle maşallah. Benim oğlum 30 günde sadece 150 gr aldı (( doktorumuz ek gıdaya gecirdi. Muhallebi ve yoğurt verdim simdilik...

Bizde geçtik ek gıdaya patates havuç haşlayıp ezip veriyorum yarım saate 3 yemek kaşığını anca yiyo elma armut püresine bayılıyoruz gel gelelim yoğurda yedirmiyorum yüzünü çok ekşitiyo anki limon veriyorum. Daha kahvaltıya başlamadık önce bunlara alışsın diyorum. Doktorum yarım çay bardağı kadar ver dedi ne vereceksen sizin miktarlar nasıl azmı acaba?

Maşallah Biz 3 gün oldu geçeli çok yavaş yiyo yarım saat uğraşıyorum 3 kaşık şey için.yoğurdu ağzına sürmüyoooo

bebeğiniz kaç aylık?
Tüm gün boyunca verilen ek gıda 2 çay bardağı kadar olacak dedi
Biz 6. ayımızı bitirdik...

yok doktorumuz corba demedi . ilk yogurt . ahhhhhhh canim mayalamak deme bana . ben makinaya onyargisi olan biriydim etraftan doldurusa geldim . dene dene arastr aaaa dedim ben yapamicam bu yogirdu yok sicak tut yok parmagini batr dercesi 40 olcak oooo dedim ben bunlami ugrascam makina aldim. buzdolabnden sutu cikarim mayasini karstiriorum aksam. kuruorum makinayi sabaha hazir oohhh misss ewede yapiorum. ve tatli oluo . ilk verdigimden beri 10 dkkada 1 cay bardagini biririo . bide meyve elma armut veriorum muz kabizlik yapar die vermiorum kivi avakado asla verme dedi doktor . bide yumurta sarisi dortte biri pekmezle karistiriom hem kan yapar hem kilo . baska bisi vermedi canm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…