2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

canm hem iri dogeiyo hem demir temas edio meyveye veee butun ozelligini kaybesio ama camrende saglikli ve pure yapio. seramigide varmis

sağolun kızlar inanın bilgim yoktu sizden öğrendim.
haklısınız demir temas ediyo vitamini kaçıyo
peki cam rende nerde satılır?
o kadar züccaciye gezdim ama hiç denk gelmedim

ahhh.. aynı sorunu yaşıyorum.biraz önce duş aldım hem duşta hem kurutup tararken ayrı ayrı avuç avuç döküldü.
korkuyom kötü hastalığım çıkcak diye
bende gideyim sağlık ocağına o zaman

bu akşam elma suyu sıktım oğluma 80 cc kadar çıktı 50 cc sini içti hepsini vermiyim dedim ilk etapta dokunmasın diye.
lokur lokur içti valla:)

hoşgeldinnnn canım sütün azalması normal 2 aydır çalışıyorum önceleri işyerinde sağıp eve 300 cc götürürken şimdi anca 100 150 cc götürebiliyorum o da zorla, allahtan hayırlısı diyip dua ediyorum bol sıvı içiyorum durumum bu. ben cici bebe aldım ama bitince ev de yapmayı düşünüyorum, suluk için erken değilmi henüz bilemedim ben biberonla veriyorum, içmiyor benimki pek suyu sevmeyen çocuk sanırım :)

yok canım benim arkadaş o mama sandalyesinde ikizlerini büyüttü hiçbişeycik olmadı ayakları yana doğru açıldığı için sorun olmuyor

kendini suçlama canım hepimiz geçiyoruz aynı zorlu yoldan arasıra sinirlenmen normal önemli olan bunu bebişe fiziksel olarak yansıtmamak böyle daralınca ben eşimden çıkarıyorum hıncımı :)))) o da diyor bana kız rahatla diye

kaç saatte sağdığınızda çıkıyor bu cc?
ben de çalışıyorum bir kez sağıyorum?

Suyu akıtmayan bardaklar ile veriyorum, hem çektikçe geliyor, üstünü çok ıslamıyor, hem de suyu oğlum içmeyi seviyor

Üzme kebd
Canim benimde saçlarım çok dökülüyordu doğum sonrası internette saç bakımı ile ilgili bir yazıda dökülen saçlar için ve saçların daha güçlü sağlıklı olması için bebek şampuanı ile yıkanması öneriliyordu.Bende kızım için Bioderma şampuan kullanıyorum onunla denedim bir önceki yıkamamda hem saçım dökülmedi hem hemen yağlanmadı hemde daha sağlıklı göründü denemek için dün akşam yine eski şampyanımla yıkadım gene sağlıksız ve yağlı görünüyor bugün ve dökülüyor ve karar verdim artık hep Bioderma kullanacağım :)

Canim vitamin kullanimi çook önemliymis hem saçlar için hem genel vücut toparlanması için ben hamilelik vitaminlerimi hep kullandım o yüzden dökülse bile hiç öyle avuç avuç dökülmedi. Vitamin kullanma kilo veremezsin dediler hep ama umurumda bile değil kilo sütüm olsun sağlıklı olayımde yürümeye başlayıp peşlerinde koşturduklarında zaten vereceğiz kilo :))

bu akşam elma suyu sıktım oğluma 80 cc kadar çıktı 50 cc sini içti hepsini vermiyim dedim ilk etapta dokunmasın diye.
lokur lokur içti valla:)
Ayy bende çook heveslendim yaa haftaya cuma 6.ay kontrolü var dört gözle bekliyorum ek gıdaya başlamak için. Sabah kayınvalidem ekmek kenarı verdi eline öyle iştahlı emiklediki dedim bu böyle istahlı gibi emiyor herhalde ek gıda da sorun çıkarmayacak dedim yok o belli olmaz dedi

Cam rende zaten tek model. Her yerde aynısı satılıyor. Ebebek, joker gibi bebek malzemeleri satan marketlerde bulabilirsiniz.

yok canım seramik yada cam rende olması gerekli, diken gibi yüzeyi var onların normal rendeye benzemiyor daha rahat püre haline geliyor yiyecekler

benimkinden bu ama ben bunla rahat edemedim seramik rende daha iyi geldi bana

teşekkürler kızlarr

canım ben 6.ayı beklemedim 5.5 ayda verdim dün , sağlık ocağında hemşireye sordum 15 gün önceden de başlayabilirsin dedi. dene bence az bişey istersen yarım elma suyu sık öyle dene. çok eğlenceliymiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…