sağlıklı olması açısından bebekler için genelde cam rende kullanmak lazım
diğer rende gibi değilde püre haline getiriyor çünkü
buarada ikea tarzı mama sandalyesi kullanacak arkadaşlar
bebekler sinirlenip kendini bir oraya bir buraya atmaya çalıştığında o sandalyeler kolay devrilmezmi
büyük sandalye almamızın mantığı da aslında ayaklarının yere sağlam basması, sağa sola devrilme tehlikesi olmaması
ayrıca 5-6 aylıkken oturmaya başlayan çocuklar o şekilde alışıyor ve 2-3 yaşına kadar onu kullanıyorlar
oturmaktan kastım sırtı hafif yatık olanlar
benimki bu
canm hem iri dogeiyo hem demir temas edio meyveye veee butun ozelligini kaybesio ama camrende saglikli ve pure yapio. seramigide varmis
Saç dökülmesi benimde büyük sorunum. Aşırı dökülüyor avuc avuc. Yanlarim açıldısağlık ocağına gittim kan verdim. Kan demir b12 tiroid hepsine bakıldı hepsi normal. Dr decavit kullan dedi...
Cam rende zaten tek model. Her yerde aynısı satılıyor. Ebebek, joker gibi bebek malzemeleri satan marketlerde bulabilirsiniz.
yok canım seramik yada cam rende olması gerekli, diken gibi yüzeyi var onların normal rendeye benzemiyor daha rahat püre haline geliyor yiyeceklersağol cnm
normal evde kullandığımız rende olmuyormu cnm
benimkinden bu ama ben bunla rahat edemedim seramik rende daha iyi geldi bana
bi tuttursam başlıcamek gidaya baslicak arkadaslar lutfen yogurtla baslayin yogurdun probiyetik ozelligi oldugundan sindirim sistemi icn cok onemli
hoşgeldinnnn canım sütün azalması normal 2 aydır çalışıyorum önceleri işyerinde sağıp eve 300 cc götürürken şimdi anca 100 150 cc götürebiliyorum o da zorla, allahtan hayırlısı diyip dua ediyorum bol sıvı içiyorum durumum bu. ben cici bebe aldım ama bitince ev de yapmayı düşünüyorum, suluk için erken değilmi henüz bilemedim ben biberonla veriyorum, içmiyor benimki pek suyu sevmeyen çocuk sanırım :)Merhaba kızlar,
işe başladığım için pek takip edemiyorum. Nursen ve whisper i forumda artık göremiyoruzLütfen foruma geri dönün özledik :) Saç dökülmesi için bir çare bulabildinizmi benimki hala dökülüyor. Kel kalacam Bebe bisküvisi olarak hangi markayı kullanıyorsunuz ? Suluk aldınız mı ? Birde çalışan anneler sut durumunuz ne alemde. Benim ki çok azaldı Ne yapmamı tavsiye edersiniz.
sevgiler..
yok canım benim arkadaş o mama sandalyesinde ikizlerini büyüttü hiçbişeycik olmadı ayakları yana doğru açıldığı için sorun olmuyorsağlıklı olması açısından bebekler için genelde cam rende kullanmak lazım
diğer rende gibi değilde püre haline getiriyor çünkü
buarada ikea tarzı mama sandalyesi kullanacak arkadaşlar
bebekler sinirlenip kendini bir oraya bir buraya atmaya çalıştığında o sandalyeler kolay devrilmezmi
büyük sandalye almamızın mantığı da aslında ayaklarının yere sağlam basması, sağa sola devrilme tehlikesi olmaması
ayrıca 5-6 aylıkken oturmaya başlayan çocuklar o şekilde alışıyor ve 2-3 yaşına kadar onu kullanıyorlar
oturmaktan kastım sırtı hafif yatık olanlar
benimki bu
kendini suçlama canım hepimiz geçiyoruz aynı zorlu yoldan arasıra sinirlenmen normal önemli olan bunu bebişe fiziksel olarak yansıtmamak böyle daralınca ben eşimden çıkarıyorum hıncımı :)))) o da diyor bana kız rahatla diyeaynı benim oğlan
diş döneminden beri gece dalması 1 saati buluyor
önceden emzirip koyduğum çocuk artık dalamıyor uykuya
öyle böyle derken 1 saat geçiyor
bazen sabrıma yenik düşüyorum
kendime de çok kızıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum
bu kadar büyütme tek sorunumuz uykusuzluk olsun diyorum ama gece uyku siniriyle yavruma kötü davrandığımı farkediyorum. bu yüzden de kendime kızıyorum. oysaki ne kadar sabırlı bir insanımdır.
bi geçseydi şu uyku sorunu
kaç saatte sağdığınızda çıkıyor bu cc?hoşgeldinnnn canım sütün azalması normal 2 aydır çalışıyorum önceleri işyerinde sağıp eve 300 cc götürürken şimdi anca 100 150 cc götürebiliyorum o da zorla, allahtan hayırlısı diyip dua ediyorum bol sıvı içiyorum durumum bu. ben cici bebe aldım ama bitince ev de yapmayı düşünüyorum, suluk için erken değilmi henüz bilemedim ben biberonla veriyorum, içmiyor benimki pek suyu sevmeyen çocuk sanırım :)
Üzme kebdaynı benim oğlan
diş döneminden beri gece dalması 1 saati buluyor
önceden emzirip koyduğum çocuk artık dalamıyor uykuya
öyle böyle derken 1 saat geçiyor
bazen sabrıma yenik düşüyorum
kendime de çok kızıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum
bu kadar büyütme tek sorunumuz uykusuzluk olsun diyorum ama gece uyku siniriyle yavruma kötü davrandığımı farkediyorum. bu yüzden de kendime kızıyorum. oysaki ne kadar sabırlı bir insanımdır.
bi geçseydi şu uyku sorunu
Canim benimde saçlarım çok dökülüyordu doğum sonrası internette saç bakımı ile ilgili bir yazıda dökülen saçlar için ve saçların daha güçlü sağlıklı olması için bebek şampuanı ile yıkanması öneriliyordu.Bende kızım için Bioderma şampuan kullanıyorum onunla denedim bir önceki yıkamamda hem saçım dökülmedi hem hemen yağlanmadı hemde daha sağlıklı göründü denemek için dün akşam yine eski şampyanımla yıkadım gene sağlıksız ve yağlı görünüyor bugün ve dökülüyor ve karar verdim artık hep Bioderma kullanacağım :)Merhaba kızlar,
işe başladığım için pek takip edemiyorum. Nursen ve whisper i forumda artık göremiyoruzLütfen foruma geri dönün özledik :) Saç dökülmesi için bir çare bulabildinizmi benimki hala dökülüyor. Kel kalacam Bebe bisküvisi olarak hangi markayı kullanıyorsunuz ? Suluk aldınız mı ? Birde çalışan anneler sut durumunuz ne alemde. Benim ki çok azaldı Ne yapmamı tavsiye edersiniz.
sevgiler..
Canım ben hep takip ediyorum yorumda yapıyorum denk gelemedik herhalde :)Ayrıca Elif Aytekin Tarhan seninde yorumlarını bekliyoruz :) Seni de pek göremedim bu aralar..
Canim vitamin kullanimi çook önemliymis hem saçlar için hem genel vücut toparlanması için ben hamilelik vitaminlerimi hep kullandım o yüzden dökülse bile hiç öyle avuç avuç dökülmedi. Vitamin kullanma kilo veremezsin dediler hep ama umurumda bile değil kilo sütüm olsun sağlıklı olayımde yürümeye başlayıp peşlerinde koşturduklarında zaten vereceğiz kilo :))Saç dökülmesi benimde büyük sorunum. Aşırı dökülüyor avuc avuc. Yanlarim açıldısağlık ocağına gittim kan verdim. Kan demir b12 tiroid hepsine bakıldı hepsi normal. Dr decavit kullan dedi...
Ayy bende çook heveslendim yaa haftaya cuma 6.ay kontrolü var dört gözle bekliyorum ek gıdaya başlamak için. Sabah kayınvalidem ekmek kenarı verdi eline öyle iştahlı emiklediki dedim bu böyle istahlı gibi emiyor herhalde ek gıda da sorun çıkarmayacak dedim yok o belli olmaz dedibu akşam elma suyu sıktım oğluma 80 cc kadar çıktı 50 cc sini içti hepsini vermiyim dedim ilk etapta dokunmasın diye.
lokur lokur içti valla:)
Cam rende zaten tek model. Her yerde aynısı satılıyor. Ebebek, joker gibi bebek malzemeleri satan marketlerde bulabilirsiniz.
yok canım seramik yada cam rende olması gerekli, diken gibi yüzeyi var onların normal rendeye benzemiyor daha rahat püre haline geliyor yiyecekler
benimkinden bu ama ben bunla rahat edemedim seramik rende daha iyi geldi bana
Canim seramik rendeyi nereden aldin e bebek de yok sanirimbenimkinden bu ama ben bunla rahat edemedim seramik rende daha iyi geldi bana
Ayy bende çook heveslendim yaa haftaya cuma 6.ay kontrolü var dört gözle bekliyorum ek gıdaya başlamak için. Sabah kayınvalidem ekmek kenarı verdi eline öyle iştahlı emiklediki dedim bu böyle istahlı gibi emiyor herhalde ek gıda da sorun çıkarmayacak dedim yok o belli olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?