2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ben de tattırdım avokadoyu benımkı de sevmedi. Bir şey soracağım avokadoyu nasıl sakliyorsunuz. Malum pahalı bir meyve, ben bir tanesini edited sonra içinden 1 tatlı kaşığı aldım gerisini buzdolabina koydum buzdolabinda kii yiyebilir mi bebisim

Kızlar bugun alışverişe gittim of ne giydiysem göğüslerim belli oluyor eski haline döner mi kıyafette kotu duruyor((((

Bende tane olarak alıyorum kesince dışarda çabuk bozuluyor gibi bende buzdolabına koyuyorun çeyrek veriyorum. Muhallebi yapıyorum irmiği pişiriyorum ılıyınca içine armut avakodo katıyorum bide pekmezle tatladırıyorm anca öyle yiyo

teşekkürler canım.
böyle güzel sitelerden haberdar edebiliriz birbirimizi.
anasayfaya da bakmanızı tavsiye ederim çok güzel bilgiler var.

merhabalar güzel anneler.. aranızda bebeğinin kulağını deldiren var mı.. niyetleniyorum ama korkuyorum da

Kızlar bugun alışverişe gittim of ne giydiysem göğüslerim belli oluyor eski haline döner mi kıyafette kotu duruyor((((

canım benim bi göğsüm küçük biri büyük daha vahim
geçen kardeşimin düğünü vardı abiyede bile belliydi
nolcak bilmiyorum

günaydıınnnn bende cesaret edemiyorum ama arkadaşım 6 aylıkken delirmişim hiç sıkıntı olmadı diyodu
deldirmesi çok sorun deil de.. sonrasında enfeksiyon kapar elini takar vs..
doktorumuza sorduk dün kontrolde 1 yaşından sonra yapalım dedi

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır giremiyorum siteye, evi taşıdık internetimiz henüz bağlanmadı, telefonla da çok zor oluyor zaten iş güç akşam nasıl oluyor sabah nasıl oluyor anlamıyorum...
Bizim minnaka taşınmama yardıma gelen annem ve ablam sayesinde ek gıdaya geçtik, şimdi de durduramıyorum çocuğu homini homini yiyo vermesem ağlıyo zilli. Sabah saat 7de kalkıyor emiyor, 10da pirinçunlu, kaşık mamalı, pekmezli muhallebi yiyor yarım kase kadar, o sırada biz de kahvaltı sofrasında oluyoruz biraz da benim yumurtamdan, peynirimden ekmeğe bandırıp veriyorum minik minik onu muhallebiden daha çok seviyo =) gün içinde elma muz püresi ve yoğurt yiyor, akşam yemeklerimize de ortak oluyor herşeyden yediriyorum, öyle ki izmir köfte, kuru fasulye içi, mercimek, tarhana, ezogelin çorbası, hepsinden yiyor. Tek şartım kendi yapımım olan şeyleri yemesi, hazır bişey yedirmiyorum kaşık maması hariç. Onu da doktorun verdiği yemek listesinde yazdığı için veriyorum ama tadı nefis bazen ben bile yiyorum =)
Şimdi labne peynir yapımını araştırdım ama yine de ne varsa kk hatunlarında var diye size danışmak istedim. Evde labne yapıp memnun kalan tarif verebilir mi? =)

http://www.gurmebebek.com/labne-ev-yapimi--66548güzel olmuştu ama benim kızım yoğurttur peynirdirpek sevmediği için yememişti ben hazır peynir kullanıyorum tuzunu çıkartıp. Kendi yemeğine burun kıvıran kızım bizim yemeklerimize karşı çok iştahlı.bende tattırıyorum alışsın farklı lezzetlere

Ben labneyi kendim yapiyorum canim. 2 su bardagi sütü yogurt yapma sıcaklığına getiriyorsun. Icine 1 kibrit kutusu kadar tuzunu aldigin suzme peyniri ezerek koyuyorsun. Ayni yogurt mayalar gibi sarip sarmaliyorsun. 1 gun bekleyip sonrada suzuyorsun. Olusan peyniralti suyunu da corbalarina ekleyebilirsin.

Kızlar kızım 7 aylık ve hep ağlıyor uç gündür düzeni degisti gece uyan çocuk gitti uyumayan çocuk geldi bende calpol verdim o zaman direk uyuyor bu durumda olan var mı

Kızlar kızım 7 aylık ve hep ağlıyor uç gündür düzeni degisti gece uyan çocuk gitti uyumayan çocuk geldi bende calpol verdim o zaman direk uyuyor bu durumda olan var mı
Muhtemelen diş cikariyordur. Dogal bi sürec bu ben agri kesici verme taraftari degilim. Kizima hic vermedim. Geceleri ciglik atarak uyandi hep dis cikarmadan once. Yine de vermedim. Normal. Sabredeceğiz

Arkadaslar bebegim 4eylul dogumlu. Ne oturabiliyor ne dönuyor ne de başka bir faaliyet. endiselenmeli miyim acaba? Basmiyor bile ayaklariyla. Hemen diz cökuyor.

Arkadaslar bebegim 4eylul dogumlu. Ne oturabiliyor ne dönuyor ne de başka bir faaliyet. endiselenmeli miyim acaba? Basmiyor bile ayaklariyla. Hemen diz cökuyor.
Merhaba canım arada girip okuyorum. Postlarini görüyorum genelde. Benimki de 6 eylül doğumlu hala dönmüyor. Bu hafta sağlık ocağında ayağını dr a gösterdim düz basmıyor diye yani endişelerimiz aynı. Dr sık sık ayağa dikeltmemi ama şimdilik bi sorun olmadığını söyledi. Oturmak için de 9 aya kadar süresi var. Dönme için de böyle vakalar oluyor dedi ebe. Dikkat et birseyden korkmuş olmasın. Ben balık yagina başladım yine de ne okur ne olmaz diye. Evdeki abimiz 6.5 aylık emekliyordu o yüzden bende paniklerdeyim. Sürünüyor geri geri ama oturmak yahut kucak istiyor sürekli. Keratalar tembel çıktı desene.
Diş ağrısından bizde her gece nobetteyiz lakin ağrı kesici vermek çözüm değil. Masaj belki rahatlatabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…