teşekkürler cevap için acile gittik aksam idrar testine bbakıldı röntgen çekildi gazdan dedi doktor fitil verdi uykusu olup uymayan kızım.hemen uykuya daldı gaz icin ne onerirsinizMuhtemelen diş cikariyordur. Dogal bi sürec bu ben agri kesici verme taraftari degilim. Kizima hic vermedim. Geceleri ciglik atarak uyandi hep dis cikarmadan once. Yine de vermedim. Normal. Sabredeceğiz
gaz damlaları kullanabilirsin zinko bize iyi gelmişti ilk 4 ay kullandıkteşekkürler cevap için acile gittik aksam idrar testine bbakıldı röntgen çekildi gazdan dedi doktor fitil verdi uykusu olup uymayan kızım.hemen uykuya daldı gaz icin ne onerirsiniz
canım ben gaz için nurse harveys şurup ve relactaz damla kullanmıştım ikiside çok etkiliydi ilk üç aydan sonra geçti gaz, birde her gece o uyuyunca ayağının altına sıcak su torbası koydum iyi geliyorduteşekkürler cevap için acile gittik aksam idrar testine bbakıldı röntgen çekildi gazdan dedi doktor fitil verdi uykusu olup uymayan kızım.hemen uykuya daldı gaz icin ne onerirsiniz
Oturmasini beklemiyoum daha ama en azindan donebilir diye dusunuyorum.aslinda iki kez kendi dondu ama istemiyor hic donmek. Basmasini da nasil saglarim tutuyoruz ama yetmiyor demek ki. Yurutec taraftari degilim hic. Koymak istemiyorum. 2hafta sonra dr kontrolunde sorayim ben de.icim rahat degil.Merhaba canım arada girip okuyorum. Postlarini görüyorum genelde. Benimki de 6 eylül doğumlu hala dönmüyor. Bu hafta sağlık ocağında ayağını dr a gösterdim düz basmıyor diye yani endişelerimiz aynı. Dr sık sık ayağa dikeltmemi ama şimdilik bi sorun olmadığını söyledi. Oturmak için de 9 aya kadar süresi var. Dönme için de böyle vakalar oluyor dedi ebe. Dikkat et birseyden korkmuş olmasın. Ben balık yagina başladım yine de ne okur ne olmaz diye. Evdeki abimiz 6.5 aylık emekliyordu o yüzden bende paniklerdeyim. Sürünüyor geri geri ama oturmak yahut kucak istiyor sürekli. Keratalar tembel çıktı desene.
Diş ağrısından bizde her gece nobetteyiz lakin ağrı kesici vermek çözüm değil. Masaj belki rahatlatabilir.
gecmia olsun cok.buyuduler ama hala gaz olabilitor iste.rezene cok ise yarar.deneyinteşekkürler cevap için acile gittik aksam idrar testine bbakıldı röntgen çekildi gazdan dedi doktor fitil verdi uykusu olup uymayan kızım.hemen uykuya daldı gaz icin ne onerirsiniz
ben henüz vermedim. doktorumuz 8. ayda dedi. muz güçlü bir meyve ve hazmı zormuş.
Benim ikiz ama cift yumurta ikiziMerhaba aranızda tek yumurta ikizi olan var mı. Sormak istediklerim var yardimci olursanız sevinirim
Tesekkurlee
Bizdede diş yok yemesinde yok çok mız mız kırk takla atıyorum yedirirken beni görselerdi ya oskar verirlerdi yada kafama huni takarlarlardıMerhaba sevgili anneler.okudugum kadariyla hepimiz benzer sureclerden geciyoruz.benim kizim 7.5 aylik yeni yeni desteksiz oturmaya basladi faka yinede guven vermiyor.her an oturarak biraktigim kizimi yerde yuvarlanirken buluyorum.azicik tembelceyiz:)henuz basmiyor.bu nedenle yurutec aldim gunde 15 dk kadar bindiriyorum.pek sevdi ama henuz yurumuyor.ek gida meselesine gelince iyi bir baslangic yaptik fakat disler o kadar zorluyorki bu ara hiiiic yemiyor henuz diste yok.hergun bi umitle kontrol efip duruyorum.sizde durumlar nasil ?
Bayadır görünmüyorum canım tabi ikizlerle zor oluyodur.umarım sende kızlarında iyilerdirBenim ikiz ama cift yumurta ikizi
Ben daha adet olmadım bekliyorum hala.spiral varmı o yapıyormuş öyle düzensizlik.bide canım bişey sorucam sana senin bebek arabası nunaydı yanlış hatırlamıyorsam puseti hala kullanıyomusun araba kaç aydan itibaren kullanılıyoki. Benim kızım kendi kendine oturabiliyo geçsemmi arabaya acaba sırtı kademeli nede olsa.tek terettütüm çift yönlü olmaması bizi görmeden dururlarmı acaba?kızlar adetim biteli yaklaşık bi hafta oluyo bugün kanamam olmuş
bilgisi olan var mı neden olmuştur :/
Ben daha adet olmadım bekliyorum hala.spiral varmı o yapıyormuş öyle düzensizlik.bide canım bişey sorucam sana senin bebek arabası nunaydı yanlış hatırlamıyorsam puseti hala kullanıyomusun araba kaç aydan itibaren kullanılıyoki. Benim kızım kendi kendine oturabiliyo geçsemmi arabaya acaba sırtı kademeli nede olsa.tek terettütüm çift yönlü olmaması bizi görmeden dururlarmı acaba?
şimdiden hayırlı olsun ve kolay gelsin canım, ben doğumdan önce sadece gerekli şeyleri aldım gereksiz şeyleri lazım olursa anında alırım diye hiç almadım. çokda iyi oldu lazım olur sanıp alıp kenarda kalan birşeyim olmadı şükür, biberon emzik bez,tırnak makası, şampuan, pudra, pişik kremi, üç zıbın takımı iki hastane çıkışı aldım, havlusu yatağı döşeği vs bunlar temel şeyler zaten, ben bebeğimin ilk 5 ay sadece kollarını battaniye ile kundak yaptım o sebeple yorgan kullanmadım sadece battaniye örttüm sonra da uyku tulumuna geçtim zaten, bundan sonrada iki üç yıl hep tulum giyecek o yüzden bence yorgana hiç gerek yok ama sen bilirsin tabi, yastık kullanmıyorum iki yaşına kadarda kullanmayı düşünmüyorum omurga gelişimi açısından, kesinlikle süt pompası almalısın ucuz manuel tabanca gibi olanlardan da olabilir işini görür ilk günler bebek az emiyor süt çok üretiliyor sürekli sağ birini emzir diğerini sağ ve buzluğa at o sütler çok kıymetli ben böyle yapmadım ve çok pişmanım, humana steel tea diye süt arttırıcı bir çay var onu içmeni tavsiye ederim hergün bir yada iki bardak işe yarıyor, ben her doktora gittiğimde hametan krem yazdırmıştım pişik için ve eczaneden alıp stok yaptım doğumdan sonrada baya uzun süre idare ediyor tavsiye ederim, bebedor göğüs pedinden çok memnunumayrıca bebeğin için ıslak mendilde ebebekde baby me markasını tavsiye ederim hem ucuz hem gzel, boşuna para vermişim ilk aylarda unıbaby ye ben. şimdilik aklıma bunlar geldi inşallah işe yarar soracağın bişey olursa beklerim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim.Merhaba 2014 Eylül Anneleri, ben de nasipse 2015 Eylül Annesi olacağım, şu an için tahmini 15-20 Eylül arası. Çevremde bilgi alabileceğim kimsem yok.İlk bebeğim tecrübesizim. Sizler yaşayarak öğrendiniz. Olmazsa olmaz neler almalıyım, mevsime göre nasıl alışveriş yapmam gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim ya bunlar bile çok yardımcı olur inanıyorum ki. Kıyafet noktasında neyden ne kadar lazım oluyor?şimdiden hayırlı olsun ve kolay gelsin canım, ben doğumdan önce sadece gerekli şeyleri aldım gereksiz şeyleri lazım olursa anında alırım diye hiç almadım. çokda iyi oldu lazım olur sanıp alıp kenarda kalan birşeyim olmadı şükür, biberon emzik bez,tırnak makası, şampuan, pudra, pişik kremi, üç zıbın takımı iki hastane çıkışı aldım, havlusu yatağı döşeği vs bunlar temel şeyler zaten, ben bebeğimin ilk 5 ay sadece kollarını battaniye ile kundak yaptım o sebeple yorgan kullanmadım sadece battaniye örttüm sonra da uyku tulumuna geçtim zaten, bundan sonrada iki üç yıl hep tulum giyecek o yüzden bence yorgana hiç gerek yok ama sen bilirsin tabi, yastık kullanmıyorum iki yaşına kadarda kullanmayı düşünmüyorum omurga gelişimi açısından, kesinlikle süt pompası almalısın ucuz manuel tabanca gibi olanlardan da olabilir işini görür ilk günler bebek az emiyor süt çok üretiliyor sürekli sağ birini emzir diğerini sağ ve buzluğa at o sütler çok kıymetli ben böyle yapmadım ve çok pişmanım, humana steel tea diye süt arttırıcı bir çay var onu içmeni tavsiye ederim hergün bir yada iki bardak işe yarıyor, ben her doktora gittiğimde hametan krem yazdırmıştım pişik için ve eczaneden alıp stok yaptım doğumdan sonrada baya uzun süre idare ediyor tavsiye ederim, bebedor göğüs pedinden çok memnunumayrıca bebeğin için ıslak mendilde ebebekde baby me markasını tavsiye ederim hem ucuz hem gzel, boşuna para vermişim ilk aylarda unıbaby ye ben. şimdilik aklıma bunlar geldi inşallah işe yarar soracağın bişey olursa beklerim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
kıyafet olarak benim bebeğim çok aşırı kustuğu için ben çok fazla almak zorunda kaldım ablamlarında bebeklerinin kıyafetlerini bile eski demedim evde sürekli kullandım. özellikle ilk üç ay önden çıtçıtlı şeyler olması sana kolaylık sağlar çünkü boynu ilk aylarda çok narin olduğundan daha kolay giydiriliyor. benim aldıklarım zıbın takımı olarak 3 takım aldım ve hastane çıkışı 2 takım aldım, patikli patiksiz altlar dan 2 tane almıştım ilk aylarda külotlu çorap yerine alt kısma iki kat giydiriyordum, 3. aydan sonra külotlu çorap giydirdim halada giydiriyorum çünkü evim kaloriferli değil ve yerde oynuyor diye, nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama dışarı çıkarken giydirmek için kar tulumu çok işe yarıyor kışın almanı tavsiye ederim, yalnız benim bebeğim baya kustuğu için miktarlar dediğim gibi hep fazlaydı kusmayan bi bebeğe 3 takım yeter bile bence, 3. aydan sonra lcw dan uzun kollu alttan çıtçıtlı badylerden aldım ve altınada kalın pantolonlardan evde giydirmek için, kanzdan da içi çift kat olan kalın pantolon takımlardan aldım dışarıda giydirmek için, aldıklarımın zarf yaka değilde çıtçıtlı yaka olmasına hep dikkat ettim çünkü zarf yaka olanlarda boynu açık kalıyordu, bir de ne alırsan büyük almanı tavsiye ederim çokkkkk hızlı büyüyorlar, evde ve dışarda tulum olan kıyafertleri hiç tercih etmedim tavsiyede etmiyorum alt değiştirmek işkence heleki ilk aylarda saat sürmeden alt değiştireceksin çok zor oluyor, 5 aylıktan sonra tulum gece giydirdim sırtı açılmasın diye üstünede uyku tulumu giydirdim çünkü gece alt değiştirmiyorum iyi oluyo geceleri, ama gündüz tulum zor. bence ilk alırken aşırıya kaçma ikişer takım al sonra eğer yetmezse alırsın mesela benim oğlumun boyu uzun patikli altlar ilk aldıklarım hep kaldı olmadı üstüne sonradan aldıklarımda çabucak küçüldü yani önce doğsun duruma göre bakarsın benceÇok teşekkür ederim ya bunlar bile çok yardımcı olur inanıyorum ki. Kıyafet noktasında neyden ne kadar lazım oluyor?
Merhaba 2014 Eylül Anneleri, ben de nasipse 2015 Eylül Annesi olacağım, şu an için tahmini 15-20 Eylül arası. Çevremde bilgi alabileceğim kimsem yok.İlk bebeğim tecrübesizim. Sizler yaşayarak öğrendiniz. Olmazsa olmaz neler almalıyım, mevsime göre nasıl alışveriş yapmam gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim.
Yazdıklarının büyük kısmına katılıyorum, ben de hiç kıyafet almamıştım neredeyse, çoğunu kayınvalidem aldı,kıyafet olarak benim bebeğim çok aşırı kustuğu için ben çok fazla almak zorunda kaldım ablamlarında bebeklerinin kıyafetlerini bile eski demedim evde sürekli kullandım. özellikle ilk üç ay önden çıtçıtlı şeyler olması sana kolaylık sağlar çünkü boynu ilk aylarda çok narin olduğundan daha kolay giydiriliyor. benim aldıklarım zıbın takımı olarak 3 takım aldım ve hastane çıkışı 2 takım aldım, patikli patiksiz altlar dan 2 tane almıştım ilk aylarda külotlu çorap yerine alt kısma iki kat giydiriyordum, 3. aydan sonra külotlu çorap giydirdim halada giydiriyorum çünkü evim kaloriferli değil ve yerde oynuyor diye, nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama dışarı çıkarken giydirmek için kar tulumu çok işe yarıyor kışın almanı tavsiye ederim, yalnız benim bebeğim baya kustuğu için miktarlar dediğim gibi hep fazlaydı kusmayan bi bebeğe 3 takım yeter bile bence, 3. aydan sonra lcw dan uzun kollu alttan çıtçıtlı badylerden aldım ve altınada kalın pantolonlardan evde giydirmek için, kanzdan da içi çift kat olan kalın pantolon takımlardan aldım dışarıda giydirmek için, aldıklarımın zarf yaka değilde çıtçıtlı yaka olmasına hep dikkat ettim çünkü zarf yaka olanlarda boynu açık kalıyordu, bir de ne alırsan büyük almanı tavsiye ederim çokkkkk hızlı büyüyorlar, evde ve dışarda tulum olan kıyafertleri hiç tercih etmedim tavsiyede etmiyorum alt değiştirmek işkence heleki ilk aylarda saat sürmeden alt değiştireceksin çok zor oluyor, 5 aylıktan sonra tulum gece giydirdim sırtı açılmasın diye üstünede uyku tulumu giydirdim çünkü gece alt değiştirmiyorum iyi oluyo geceleri, ama gündüz tulum zor. bence ilk alırken aşırıya kaçma ikişer takım al sonra eğer yetmezse alırsın mesela benim oğlumun boyu uzun patikli altlar ilk aldıklarım hep kaldı olmadı üstüne sonradan aldıklarımda çabucak küçüldü yani önce doğsun duruma göre bakarsın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?