2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
arkadaşlar sizinde beliniz veya boşluklarınızın ağrıdığı oluyor mu normal midir acaba ?

Benim birkaç gün boyunca belimde bir noktada ağrım oldu. Ama ben hızlı kilo aldığım için olmuştur diye tahmin ettim. Bugün hafifledi zaten.

Kizlar benim icim bi degisik oldu midem değil sadece yemek borum falan da:) sanki yaniyo ne kadar su icsem serinlemiycek gibi.

Canım salgılanan hormonlar reflüye sebep oluyor. O yanma o yüzden oluyor. Benim bildiğim mayalı gıdalar da reflüyü tetikler. Bir programda İbrahim Saraçoğlu'na sormuşlardı. Yanma olunca birkaç yudum süt içmeyi önermişti. Dene istersen, belki faydası olur.

Kizlar benim icim bi degisik oldu midem değil sadece yemek borum falan da:) sanki yaniyo ne kadar su icsem serinlemiycek gibi.

Bende ne kadar su icsem doymuyorum buz gibi su icmek.istiyorum hatta icinde buzlar yuzsun istiyorum ama esim izin vermiyor

selam kızlar..bi sorum olacak bugun kontrole gittim bebiş 8+5 olması gerekrken 9+2 ölçtm dedi o an sormak aklıma gelmedi normal mi acaba yardımcı olursanız sevnrm şimdidn teşekkürler..

selam kızlar..bi sorum olacak bugun kontrole gittim bebiş 8+5 olması gerekrken 9+2 ölçtm dedi o an sormak aklıma gelmedi normal mi acaba yardımcı olursanız sevnrm şimdidn teşekkürler..

Normal canım, merak etme. ben de 8+2'de gittiğimde 8+5 çıkmıştı.

ilk bebeginde butun tahminler yanlis cikmis:)) oyuzden simdi cinsiyet icin yorum yapmayim ben en iyisi. cin takvimide yanlis ciktiysa entersan.
seninle ayni haftadayiz ne guzel.

midem yaniyor sadece, neguzel ilk 3 ayi guzel gecmis. ins tum aylar guzel gecer canim

Hoşgeldin canım, benim de 6+4, yani 7. haftanın içerisinde oluyoruz. 28 Eylül'de benim doğumum, inşallah. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım da :)

aa benimde 6+6 oldu bugun. senden 2 gun onceyim amerikadami yasiyorsun usa2013 rumuzun oyuzden sordum

kizlar sayflari yetisemiyorum, yatiyorum kalkiyorum 40 sayfa birden ilerlemis oluyor aramizdaki saat farkindan sanirim. biz 7 saat gerideyiz. biz uyurken siz gunduzu yasiyorsunuz.

Arkadaşlar ıyı aksamlar bır konuda yardım istiyorum kendimi cok kotu hissediyorum acaba benım gibi olan varmı ben 22 yasındayım ılk gebeligim 8 haftalikken kalbi durduğu icin kurtaj oldum sımdı ıse 8+6 haftalık hamıleyım doktorum hersey yolunda dedı ama benım goguslerımde normal olmayan seyler var emımın buna agrım yok yanı hamilelikde olan dolgunlasma sızlama dısında tabı. Bırı bırınden buyuk de deyıl ama sag gogsumun ucu asagıda bılmıyorum doktoruma sordum eger kanserden suphelenıyorsan kesinlikle tetkık yaptıramazsın dedı ben ne yapacağımı bılmıyorum korkuyorum acaba hamılelıkden olabılırmı yasayanlar varsa cvp verirsenız sevinirim.

Canım kötü düşünme, inşallah bir sıkıntı yoktur. Doktorunun dediği gibi elbette radyolojik bir tetkik yaptıramazsın. Ama ben birkaç sene önce genel bir check up yaptırmıştım. Doktorum göğüs için ultrason istemişti. Belki de ultrasonla kontrol ettirebilirsin, doktorunun izniyle tabi ki.

truee 20.haftandasın ne güzel canım ya inşallah herşey hepimiz için yolunda gider göbüş çıktı mı senin
bende şişkinlik var

merhaba arkadaslar umarım ıyıısnızdır bugun bebısımı gormeye gıttık tam 8 haftalık olmus masllahı vardı kıpır kıpır doktor gelişimi cok guzel dedi.gerekli tum testlerı yaptırmıısm hepsı supermıs:)cok mutlu oldum kucucktu yarın ılk resmını koyarım :)

Yarın tekrar arastıracagım doktorum zaten telas yapma dedı ama ıcım rahat deyıl bunuda sorayim doktora sagol canım

canım bende de dünden beri oldu. eğildim tutuldu resmen. şimdi de belim ve belimden az yukarısı sağ tarafı fena ağrıyor. normal mi bend de bilmiyorum

ben böbrek taşından korktum ağrıyo diye ama sanırım normalmiş genelde ağrıdığını söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…