canım özelden mesaj atayım linki 2 arkadaş eklemiş şimdi gördüm ekledim. Linki yazıyorum ama kk izin vermiyor
Yok 2 kişi eklemiş shoo ın le mutlu arkadaşımız onlar nasıl ekledi acabaselyn85 nasıll ekledin canım yaa
arkadaşlar sizinde beliniz veya boşluklarınızın ağrıdığı oluyor mu normal midir acaba ?
Kizlar benim icim bi degisik oldu midem değil sadece yemek borum falan da:) sanki yaniyo ne kadar su icsem serinlemiycek gibi.
Kizlar benim icim bi degisik oldu midem değil sadece yemek borum falan da:) sanki yaniyo ne kadar su icsem serinlemiycek gibi.
selam kızlar..bi sorum olacak bugun kontrole gittim bebiş 8+5 olması gerekrken 9+2 ölçtm dedi o an sormak aklıma gelmedi normal mi acaba yardımcı olursanız sevnrm şimdidn teşekkürler..
Normal canım, merak etme. ben de 8+2'de gittiğimde 8+5 çıkmıştı.
6+4 gittikçe artan bi bulantı var hala.
ilki kız 9 yaşında, saçlı doğdu çok bulantı yapar derler ama öyle aşırı bi bulantım da yoktu. bulantı cinsiyet ilişkisi için mi sordun? pek doğru olduğunu sanmıyorum ama kız daha fazla bulantı yapıyo diyolar bende bi bu doğru ozaman:))
cildim çok güzelleşmişti, kız cirkinleştirir derler o tutmadı, tatlıya çoook düşkündüm, çok tatlı yedim ama hakkı da olmadı:)) çin takvimi de erkek demişti oda tutmadı:)))
cinsiyet tahmini için söylenenlerden doğru olduğunu düşündüğüm bi göbek şekli var. gözlemlediğim kadarıyla kız çocukda geniş, erkek çocukda sivri göbek oluyor ama göbek okadar büyüyene kadar doktorlar söylüyo zaten ultrasonda.
kızımı 13. haftada söylemişti 10 senede ultrasonlar gelişmiştir daha erken söyleyebilir belki bunu, yarın kontrolüm var sorarım unutmazsam.
Canım benim mide bulantım hiç olmadı baştan beri. Zaten artık 11. haftanın içindeyim sanmıyorum ki bu saatten sonra da olsun. O nedenle Allahıma şükür çok rahat geçirdim ben bu ilk 3 aylık dönemi. Allah tüm hamileliklerimizi öyle geçirmeyi nasip etsin inşallah :)
Hoşgeldin canım, benim de 6+4, yani 7. haftanın içerisinde oluyoruz. 28 Eylül'de benim doğumum, inşallah. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım da :)
arkadaşlar sizinde beliniz veya boşluklarınızın ağrıdığı oluyor mu normal midir acaba ?
Arkadaşlar ıyı aksamlar bır konuda yardım istiyorum kendimi cok kotu hissediyorum acaba benım gibi olan varmı ben 22 yasındayım ılk gebeligim 8 haftalikken kalbi durduğu icin kurtaj oldum sımdı ıse 8+6 haftalık hamıleyım doktorum hersey yolunda dedı ama benım goguslerımde normal olmayan seyler var emımın buna agrım yok yanı hamilelikde olan dolgunlasma sızlama dısında tabı. Bırı bırınden buyuk de deyıl ama sag gogsumun ucu asagıda bılmıyorum doktoruma sordum eger kanserden suphelenıyorsan kesinlikle tetkık yaptıramazsın dedı ben ne yapacağımı bılmıyorum korkuyorum acaba hamılelıkden olabılırmı yasayanlar varsa cvp verirsenız sevinirim.
ooyyyy canım arkadaşımmgözün aydınnn Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin şimdi 8. haftadasın öylemii maşallah 2 aylık oluyosunn zaman su gibi aksın gitsin ve bebişlerimize kavuşalım inş.
Biraz geç oldu tatlım cevap ama yüzüstü uyumanın keyfini çıkar şimdilik dedi...:)peki uyuma şekli ile ilgili ne dedi. Ben bunu doktoruma sormayı unuttuğuma inanamıyorummmm !!!
Yarın tekrar arastıracagım doktorum zaten telas yapma dedı ama ıcım rahat deyıl bunuda sorayim doktora sagol canımCanım kötü düşünme, inşallah bir sıkıntı yoktur. Doktorunun dediği gibi elbette radyolojik bir tetkik yaptıramazsın. Ama ben birkaç sene önce genel bir check up yaptırmıştım. Doktorum göğüs için ultrason istemişti. Belki de ultrasonla kontrol ettirebilirsin, doktorunun izniyle tabi ki.
peki uyuma şekli ile ilgili ne dedi. Ben bunu doktoruma sormayı unuttuğuma inanamıyorummmm !!!
canım bende de dünden beri oldu. eğildim tutuldu resmen. şimdi de belim ve belimden az yukarısı sağ tarafı fena ağrıyor. normal mi bend de bilmiyorum
Benim birkaç gün boyunca belimde bir noktada ağrım oldu. Ama ben hızlı kilo aldığım için olmuştur diye tahmin ettim. Bugün hafifledi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?