benim 2.hamileliğim bu artık tecrübeli oldum ondan olabilir :)
bi de anne olunca çatlaf matlak unutuyor insan ,tek derdiniz yavrunuz oluyor
sağlıcakla kucağa alalım da heryerim çatlasın ne olacak
selam kızlar..bi sorum olacak bugun kontrole gittim bebiş 8+5 olması gerekrken 9+2 ölçtm dedi o an sormak aklıma gelmedi normal mi acaba yardımcı olursanız sevnrm şimdidn teşekkürler..
Canım benim gecen 2 hafta önce gittiğimde banada öle söylemiştir dr 8 haftalık olması gerekirken 9 hafta çıktı bende sormayı unutmuşrum .dün kontrolüm vardı 10 haftalık dedi bende geçen böle demiştiniz dedim ultrasyon cihazlarının hata payı oluyor dedi bebeğin ölçümüne göre çıkıyor o oran benimki şuan normale döndü.Seninde birdahaki kontrolde doğru çıkıcaktır.
bugün hepimiz için muhteşem bir gün olsun. bulantımız kusmamız olmasın, yorgunluğumuz olmasın, bebişlerimiz kıpır kıpır olsun.
doktora gidenler mutlu mutlu dönsün, gitmeyenlerimizin içindede bebekleri bir güzel büyüsün
aynen işte yanlarım sırtım ağrıyor ayakta ve gezinince artyo bugün biraz dolaştım ondan heralde su torbasını beline koyuyor heralde karnına koyacağını sanmıyorum sakıncalı
Merhaba arkadaşlar. Günaydın :))
Sağ kasığıma gece bi ağrı girdi ve hala çıkmadı ( korkmalı mıyım ya? Salı günü zaten gittim dr a. Pazartesi de gidicem. Beklemeli miyim? Dün ufak çaplı bi sinir harbi geçirdim de ( çok korkuyorum.
Sağ kasığıma gece bi ağrı girdi ve hala çıkmadı ( korkmalı mıyım ya? Salı günü zaten gittim dr a. Pazartesi de gidicem. Beklemeli miyim? Dün ufak çaplı bi sinir harbi geçirdim de ( çok korkuyorum.
Bende acayip merak ediyorum cinsiyetini ama doktorumuz kontrollerde nelere bakacagimizi anlatirken cinsiyet icin 4. Ayı kastetti oy nasil gececek bu zaman ya hemen elini yüzünü gorsek cinsiyetini ogrensek sonra hemencecik sagsalim dogup gelse artik :))
Canim ben ilk aile hekimimize gittigimde oradaki ebe hamilelikle ilgili bilgilendirdi beni baslarda çok kasik agrim vardı ebe dediki: bel kasik gogus agrisi cok normal sakin telas yapma ara ara olacaktir bu ağrılar dedi bence e ham yapma iyi düşünmeye calis ama icin rahat etsin bi gorun istersen doktoruna yoksa biliyorum iyice kuruluyoruz
Canim ben ilk aile hekimimize gittigimde oradaki ebe hamilelikle ilgili bilgilendirdi beni baslarda çok kasik agrim vardı ebe dediki: bel kasik gogus agrisi cok normal sakin telas yapma ara ara olacaktir bu ağrılar dedi bence e ham yapma iyi düşünmeye calis ama icin rahat etsin bi gorun istersen doktoruna yoksa biliyorum iyice kuruluyoruz
Günaydın bayanlar, bende birazdan sağlık ocağına gideceğim kayıt olmaya. Sürekli arıyorlar gidip kayıt olaymda aramasinlar bari :s sizi de arıyorlar mi ?