2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Oh oh, gözün aydın.

Mrb kızlar herkese selam.bende bugun bebişimi 3ncu defa gordum pzt 10ncu hafta kontrolum var şuan herşey cok yolunda ayakları ellerini gördüm ilk defa süper bi duyguydu darısı size inş şuan 9+4üm

Senin de gözün aydın canım.

dikkat etmeli dinlenmeliyiz. ben sıcak su torbası yapıyorum
Sıcak pek iyi değil tatlım sıcak duş bile almak sakıncalı sıcak su torbasını ayaklarına koymanı tavsıye ederim karnına yada kasıklarına koyma..bel ağrıları cok normal benim 7ye kadar devam etti böbrek taşı doker gibi yanlarım agrıdı şuan 9+3teyim kasık agrım var buda rahmin genişlemesinden ve adet döngüsünden kaynaklanıyo içiniz rahat olsn.uzun süreli geçmeyen sancılar korkutucu gerisi guzel agrılar:)

aynen işte yanlarım sırtım ağrıyor ayakta ve gezinince artyo bugün biraz dolaştım ondan heralde su torbasını beline koyuyor heralde karnına koyacağını sanmıyorum sakıncalı

kızlarr yaa bugun karnım pıt pıt atmaya başladı akşama kadar damar segeriyormuş gibi anlam veremedim sizce ne olabilir:26:

Hayirli geceler..

Kizlar benim bulantim bi oluyo bi olmuyo anlam veremedim ya hayirlisi

Iyi geceler kizlar ne kadar cok konusmussuniz boyle oku oku bitmedi maşallah topik bayagi artmis yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz

sordum canım 12-14. hafta arasında belli oluyor dedi. bilgisayardan baktı kızımıda 12+6da söylemiş, 10 sene önceki kaydımızı saklıyomuş:)) 12 temmuz 2004de büyük olasılıkla çok tatlı bi kız demişim bilmişim deyip kızıma kendi kayıtlarını göstererek gönlünü aldı, alttan bakıldığı için ultrason odasına alınmayan prensesim çok bozuktuda:))
evet cinsiyeti beğenmeyip kürtaj yaptırmaya kalkan bi manyak çıkabilir diye 16. haftadan önce söylemek istemiyorlar. ilk kez sizi gören bi doktor, kırsal kesim doktorları, devlet hastanelerindeki doktorlar falan söylemiyormuş.
tok olunca daha mı hareketli oluyorlar yaw
cehalet

ayva tavsiye ederim cnm, burda bir arkadaş akşam ayva yiyorum sabaha bulantım olmuyor demişti bende okurken tam ayva yiyordum zaten. sabah kalktım hiç bulantım yoktu, aklıma ayva gelmedi tabii. durup dururken bulantım niye kesildi diye azıcık panik yaptım, ne kadar saçma olduğunu bilsemde, duygularımı kontrol edemiyorumki:)) neyseki kahvaltıdan sonra bulantım başladıda içim rahatladı:)) iyi geliyor ayva yani:))
kızlar doktorunuz hangi Folikasiti verdi sizlere?
folbiol alıyorum. ilk test yaptırdığım yerde vermişlerdi doktorum şimdilik devam et gelecek kontrolde değiştiricem dedi, folik oranımı yüksekmiş neymiş unuttum sebebini.

şansa bak acaba niye üretmemiş, üretmeme olasılığı varmıymış yoksa aşılar bozuk falanmıydı acaba bi şey demedimi doktor. özelde çok pahalı bu aşı ben sağlıkocağında ücretsiz yaptırmıştım, doğumdan sonra devlette yaptır cnm.

arkadaşlar çiğp ete dokunma falan diyosunuz, hiç mi yemek pişirmiyosunuz siz evde? Eti köfteyi kim yapıyor
bugün doktora sordum bu konuyu güldü türkiyede tektoplama salgınımı varmış dedi. veteriner kontrolünde kesilen etlerde sorun olmaz dedi. kedi köpekten bulaşma konusunada, köylerde teptoplazmalı keçiden kedi köpeğe ordan insana geçer, sen istanbulda nerde bulacaksın öyle kediyide dokunacaksında elini yıkamadan ağzına götüreceksinde hasta olacaksın dedi. çiğ et yeme elini yıka bildiğin temizlik hijyen kurallarına uy bişey olmaz dedi.
anladım da sanki herkes negatif gibi yazmış da yazanların hepsinde de mi negatif
ben pozitifmişim. dr ilk gebeliğimde yaptırtmış bu testleri pozitif çıkmışım, şimdi tekrar yaptırtmadı. çocukken annem mantı yaparken yardım bahanesiyle yanına oturur arada çiğ etleri ağzıma atardım soğanlı baharatlı çok severdim nedense, şimdi yazarken midem bulandı. karnında kurt olacak diye kızardı annem ama başka hastalıklardan kimsenin haberi yoktu sanırım, o etlerde genelde babamın daha lezzetli diye köylerden bi çobandan koyun alıp orda kestirip getirdiği etler olurdu. işin ilginç yanı kardeşimde negatifmiş o çiğ et yemezdi hiç ama uslu uslu mantı yapardı annemle, yalaka :))
canım genelde doktoru bulmak randevu almak falan zor olsada onlar kendi hastalarının acil durumlarında öyle ilgisiz olmuyorlar. acil bişii olursa size nası ulaşcam doğum başlayınca napcaz falan diye sor cebini falan iste verir bence. mesela annemi götürdüğümüz prof bi bayan var ilkkez gelecek hastaya 6 aydan sonraya randevu veriyor ama biz bir ay sonraya kontrol randevusu alıyoruz hep rahatlıkla acil durumdada cepten ulaşıyoruz vs.. benim jinekoloğumunda bir haftadan önce boş randevusu olmuyor ama bi gün ben tam ben çıkarken bi telefon geldi bekleme salonundakilere kusura bakmayın hastamın durumu acil hastaneye gidip görmem lazım duruma göre ararım ya erteleriz randevunuzu yada biraz daha bekletirim sizi dedi, kadın itiraz edecek oldu sende hamilesin senin doğumun başlayıncada başkasını bekleteceğim sıradaki hastamın işi varmış gelemem diyememki biraz anlayış göster lütfen dedi çıktı muayenehaneden gitti.
selam kızlar..bi sorum olacak bugun kontrole gittim bebiş 8+5 olması gerekrken 9+2 ölçtm dedi o an sormak aklıma gelmedi normal mi acaba yardımcı olursanız sevnrm şimdidn teşekkürler..
normal canım bende sata göre 6+4deyim ama ultrasonda 7+2 çıktı. ilk hamileliğimde öyle 5-6 gün ilerde başlamıştı doğuma yaklaşırkende 2 hafta ilerdeydi.
kızlarr yaa bugun karnım pıt pıt atmaya başladı akşama kadar damar segeriyormuş gibi anlam veremedim sizce ne olabilir:26:
:)) 15-20 haftalık olsan tekmeliyor derdimde şimdi seğirme gaz falandır diycem geçen hafta bendede oluyordu önce aynı tekme gibi geldi heyecanlandım bian ama bezelye tanesi kadar bişi şimdi hissedilmezki.
Arkadaslar uyuyamyorum sol kaburgamın altı sanırım dalağım ınanılmaz agrıyoor (( çok korkuyorm boyle bişey yasayan varmı
bende de oluyor canım, gaz olduğunu düşünüyorum yıllardır arada bir oluyordu zaten. kaburga bitimimde sert bi yumru gibi genelde solda bazen ters bi hareketimde iyice kasılıp ağrıyor falan ama çok fazla uzun sürmüyor. devamlı bişeyse bi doktoruna danış bence.

Son düzenleme:
Günaydın kizlarrrr:))
bugun kontrolu olanlar inşallah güzel haberlerle gelir.benim bikac gundur felaket basim dönüyor doktor kan degerlerindeki degismedendir dedi ama bazen yikilacak gibi oluyorum yaa((

çok saol canım gerçekten de içimi rahatlattın inan ki. Henüz daha başında olduğum ve sorun yaşamadığım için acil durumlarla ilgili bilgi almamıştım kendisinden. Haftaya gittiğimde görüşücem bu konuyu.

Mrb kızlar herkese selam.bende bugun bebişimi 3ncu defa gordum pzt 10ncu hafta kontrolum var şuan herşey cok yolunda ayakları ellerini gördüm ilk defa süper bi duyguydu darısı size inş şuan 9+4üm

ohhh ne güzel darısı benim başıma inşallahhhhhhh, çarşamba günü randevum var gerçek anlamıyla iple çekiyorum desem yalan olmaz.

Bize de randevudan mutlu mesut çıkmak nasip olur inşallah :)

Kızlar günaydıııınnnn :)))

Dün gece rüyamda doktor kontrolündeydim. Doktorum daha ilk dakikada erkek dedi bebeğim için hatta bana da gösterdi

Ama ilerleyen dakiklarda dur bir dakika bu klitoris gelişimi de olabilir yani kız da olabilir 2 hafta daha bekleyelim dedi

Kafamdaki gelgitler meraklar rüyalarıma da yansımaya başladı artııııkkkk :)))))

Allah sağlık versin kız erkek gerçekten önemli değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…