o zaman doktorum yanlış söyledi sanırım. cuma günü 7 artı 4 günlük hamilesin 12 eylülde doğum görünüyor dedi ama bu hesaplayıcıda da 12 eylül doğum görünüyorsa bir karışıklık var
o zaman doktorum yanlış söyledi sanırım. cuma günü 7 artı 4 günlük hamilesin 12 eylülde doğum görünüyor dedi ama bu hesaplayıcıda da 12 eylül doğum görünüyorsa bir karışıklık var
Canım hiç canını sıkma kesen gayet iyi gözüküyor benimkide böyle muhtemelen vajinal bakmış ve tam çektiği an böyle görülmüş bebeğini strese sokma sakın için rahat olsunmerhaba arkdaşlar dün bebişimin kalp atışını duyduk şükürler olsun. doktor herşey olması gerektiği gibi dedi ... vajinal progestan kullanıyodum günde iki kere bire düşürdü. sonra eve geldim bana kesenin şekli tuhaf geldi int. baktım kesenin yuvarlak yada ona yakın olması gerekirmiş aksi halde düşük yada normal olmayan bebek olabilirmiş yazıyodu benim ki muz şeklinde çok korkuyorum hiç sevinemedim dün gece hiç uyuyamadım int. bakıyorum benim keseye benzeyen hiç kese göremedim herkes tebrik için arıyo açmıyorum telefonları dokunsan ağlıycam benim bebeğim biraz geç oldu iki sene bekledim onu aşılama oldum olmadı kendiliğinden oldu diye sevinirken şimdide bunlara üzülüyorum. nolur birşey söyleyin arkadaşlar sizin keseleriniz nasıldı varmı benimkine benzeyen resmini koyuyorum nolur bi fikir verin
Eki Görüntüle 968285
Canim ben de bugun gittim benim bebisim de 3 cm olmus oyle dedikleri kadar hareketli degildi bi kolunu indirip kaldiriodu o kadar
Canim teşekkür ederimm sende yarin güzel haberlerle geleceksin dun benim icin de zamn gecmiyordu cok iyi anliyorum seni.
gözün aydın canım sat aynı benimkiyle geçen hafta gittim hareketlerini gördüm hatta bi ara yerinden zıpladıgibi yaptı senin bebiş heralde o sıra uyuyordu
uykucu şirin olabilir taabi:) canım sağlık olsun bakalım:)Seninkine de maşaallah yaa hareketli bi bebek mi olacak ne:):)
prd şimdi anladım ne demek istediğini. doktor 22 eylül demiş olmasın bugün 7+6da oluyorsun o zamanda 22 eylüle geliyor doğum.
son adetine göre kaç haftalıksın?
arkadaşlar merhaba bende bugün 6.haftama girdim dün doktora gittiğimizde bebeğimin kalp atışlarını göremedik ve 2.5mm bebeğimin kendisi haftaya kalbi atmazsa alcaklar çok korkuyorum
arkadaşlar merhaba bende bugün 6.haftama girdim dün doktora gittiğimizde bebeğimin kalp atışlarını göremedik ve 2.5mm bebeğimin kendisi haftaya kalbi atmazsa alcaklar çok korkuyorum
Facede de kimse yok merak etmeyin :) ya bugunlerde kimse bebeginden yeni haber almıyor ya da herkesin hamileligi süper geciyor bence o yüzden yazmiyorlar aman masallah herkese :))) benim iki gundur kuyruk sokumum aciyor yine ve sol bacagima vuruyor topalliyorum bazen en iyisi doktora gitmek olacak sanirim umarim onemli bisey degildirherkese keyifli günler
iyi pazarlar.
biten hafta+eklenen gün şeklinde canım son adetinin 1. gününden başlayarak sayıyosun ilk gün 0+1 yani sıfır hafta 1 gün, 7. gün 1 hafta doluyor ozaman 1+0 diyoruz. benim son adetimden beri tam 7 hafta bitti bugün 7+0 dayım. yarın 7hafta 1 günlük manasında 7+1 olacağım. aşağıdaki hesaplayıcıdada 8. hafta başladı yazacak.
haftaya cumartesi randevumuz var zaman bir yandan geçsin istiyorum bir yandan geçmesin istiyorum Allahıma hep dua ediyorum ALLAH kimseye evlat acısı yaşatmasın düşüncesi bile kötü
Sanada hayırlı akşamlar arkadaşımherkese hayırlı akşamlar güzel annişler.
Geçmiş olsun canim dikkat et kendine fazla ayakta kalmamaya calis bencede git bi doktora hem için de rahat eder.takma kafana ya kötü bisey yoktur iyi düşün iyi olur:))Facede de kimse yok merak etmeyin :) ya bugunlerde kimse bebeginden yeni haber almıyor ya da herkesin hamileligi süper geciyor bence o yüzden yazmiyorlar aman masallah herkese :))) benim iki gundur kuyruk sokumum aciyor yine ve sol bacagima vuruyor topalliyorum bazen en iyisi doktora gitmek olacak sanirim umarim onemli bisey degildirherkese keyifli günler
benim ilk çocuğumda çok hareketliydi karnımda ama şimdi gör çok uslu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?