2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

yok canım doktor bebeğin boyunu ölçüp ona göre hesaplıyor, herkes adetten sonra aynı günde yumurtlamadığı için yada ultrasonda milimetrik ölçüm farkından vs.. doktorun hesabı sonadetten farklı çıkıyor biraz. geç döllenme gibi sebeplerle uzun süreli bi farklılık yoksa adete göre takip ediliyor bir sonraki kontrolde yine azıcık farklı çıkabiliyor çünkü.

prd şimdi anladım ne demek istediğini. doktor 22 eylül demiş olmasın bugün 7+6da oluyorsun o zamanda 22 eylüle geliyor doğum.
son adetine göre kaç haftalıksın?

Canım hiç canını sıkma kesen gayet iyi gözüküyor benimkide böyle muhtemelen vajinal bakmış ve tam çektiği an böyle görülmüş bebeğini strese sokma sakın için rahat olsun

ben dün rubella testi için başka bi doktora gittim özel olunca ultrason daha iyiydi vee erkek olabilir dedi:)ben kız istiyordum eşim erkek istiyordu ama ikimizde sevindik rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.:)

gözün aydın canım sat aynı benimkiyle geçen hafta gittim hareketlerini gördüm hatta bi ara yerinden zıpladı gibi yaptı senin bebiş heralde o sıra uyuyordu

uykucu şirin olabilir taabi:) canım sağlık olsun bakalım:)Seninkine de maşaallah yaa hareketli bi bebek mi olacak ne:):)

Facede de kimse yok merak etmeyin :) ya bugunlerde kimse bebeginden yeni haber almıyor ya da herkesin hamileligi süper geciyor bence o yüzden yazmiyorlar aman masallah herkese :))) benim iki gundur kuyruk sokumum aciyor yine ve sol bacagima vuruyor topalliyorum bazen en iyisi doktora gitmek olacak sanirim umarim onemli bisey degildir herkese keyifli günler

arkadaşlar merhaba bende bugün 6.haftama girdim dün doktora gittiğimizde bebeğimin kalp atışlarını göremedik ve 2.5mm bebeğimin kendisi haftaya kalbi atmazsa alcaklar çok korkuyorum

arkadaşlar merhaba bende bugün 6.haftama girdim dün doktora gittiğimizde bebeğimin kalp atışlarını göremedik ve 2.5mm bebeğimin kendisi haftaya kalbi atmazsa alcaklar çok korkuyorum

Canım stress yapma duyarsın inşallah. Eğer gittiğin yerde olumsuz bir sonuç çıkarsa lütfen bir doktora daha git. Biraz daha beklemelisin daha 6. Haftana yeni girmişsin.

Icini ferah tut canim arkadaslarin soyledigine gore bebek arayi kapatabiliyormus umarim seninle kalir bebegin

Canım kontrollerin zamanını bekliyoruz o yüzden haber veremiyor bebişlerimizden. En azından ben böyleyim. ))
Ben hamile kalmadan evvel çok şiddetli kuyruk sokumu ağrılarım vardı. Öyleki oturarak çalışıyordum ağrım daha da artıyordu. Dolmuşa falan binince oturamıyordum 5 dk bile olsa.
Kadınlarda genel de olan bişe kuyruk sokumu ağrısı. Değişik bişe yoksa tabi.
Ben şu papatya gibi olan ortası delik yastıklardan aldım bi süre kullandım. İşyerinde. Şuan hiç ağrım yok çok şükür.
Doktorun önemli bişe yok derse o yastıklardan tavsiye ederim canım.

haftaya cumartesi randevumuz var zaman bir yandan geçsin istiyorum bir yandan geçmesin istiyorum Allahıma hep dua ediyorum ALLAH kimseye evlat acısı yaşatmasın düşüncesi bile kötü

selam canim msjni alintilayamadim bana yazdigin seyler dikkate alcagim sekeri bulanti yuznden cok yiyorum benimde troidim var ve aksine metabolizmam cok iyi odem demissun gerecekten olabilirmi ulturasyondan altan bakmadilar sadece oyle kontrol ettiler bunalar burda bakmiyolar hemen ama cok korkuyorum ilk bebegimde uc aylik dedim gittim bir aylik ken kalbi durmustu

haftaya cumartesi randevumuz var zaman bir yandan geçsin istiyorum bir yandan geçmesin istiyorum Allahıma hep dua ediyorum ALLAH kimseye evlat acısı yaşatmasın düşüncesi bile kötü

Canım ben bu forumda çok geç kalp sesini duyanlarıda okuduğumu hatırlıyorum.

Geçmiş olsun canim dikkat et kendine fazla ayakta kalmamaya calis bencede git bi doktora hem için de rahat eder.takma kafana ya kötü bisey yoktur iyi düşün iyi olur:))

Kalp atisi icin daha cok erken zaten canim takma kafana bu forumda 8.haftada olup da kalp atisini goremeyenler var diye biliyorum canim ben 7.haftada duymuştum sanirim.bazi bebisler gec dollenme oldugundan biraz geriden gelebiliyorlarmis.gonlunu ferah tut uzulursen bebikin de hisseder, uzulme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…