ayy bunu çeken birtek benim sanıyordum. Hani şöyle 30 lu haftalarda olsa anlıcam ve dicem ki bebek ağırlık yapıyor normal ama daha ortada fındık kadar bieşy var ve bu ağrı nedir anlamıyorum. Benim de sağ bacağıma vuruyor ve topallıyorum çoğu zaman
ben dün rubella testi için başka bi doktora gittim özel olunca ultrason daha iyiydi vee erkek olabilir dedi:)ben kız istiyordum eşim erkek istiyordu ama ikimizde sevindik rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.:)
Canm hadi gözün aydin Rabbim hepimizin sağlikla kucağimiza almayi nasip etsin bebişlerimizi...benimde tüp bebek 10.haftaya kadar progynex ve hibora dewam ama doktorum son adete göre hesapliyor yine arada iki gün oynar transfer tarihine göre dedi..int.yaptigim hesaplama da öyle 2 gūn fark var..bende cuma gidicem çok sabirsizlaniyorum ..
arkadaşlar merhaba bende bugün 6.haftama girdim dün doktora gittiğimizde bebeğimin kalp atışlarını göremedik ve 2.5mm bebeğimin kendisi haftaya kalbi atmazsa alcaklar çok korkuyorum
Kasikta ve belde agri olmadigi icin kotu dusunmuyorum (belkide boyle kandiriyorum kendimi :)) ayakta durunca yapiyo zaten yatarsam sorun yok
herkese günaydın ..geçmişi okuyamadım haftasonu neler oldu haberim yok
kocam göreve gitti sabah uçağıyla
bebeler gece 5-6 kere uyandı
sabah 7 de kalk ,altlarını al ,üstlerini değiştir,ilaçlarını ver ,meyvelerini yedir ,servise yükle ,işe gel
pestilim çıktı valla çok yorgunum
bi de bunlara ağzımın tadının bozukluğu ve iştahsızlık eklenince iyice keyifsiz yapıyor insanı .
kocam perşembe gelicek ozamana kadar yalnızım
canım ağız tadim benide çok bozuk özellikle yemek yedikten sonra oluyor ve midem bulanmaya başlıyor napçaz ya. bıktım saldırmaktan bişeyler yemekten. evde yatmak istiyom işe gelmek istemiyom zor çalışıyorum valla. zaten kızdılar hamile kaldım diye beni iyice soğuttular zaten rahatsızım.
merhaba ben de dün hamile olduğumu öğrendim.14 aylık bi bebeğim var hem seviniyorum arkadaş gibi büyüyecekler diye hem de üzülüyorum acaba o doğunca oğlumu ihmal eder miyim diye ikisine de yetebilir miyim diye.. beni rahatlatın nolur.karmaşık duygular içerisindeyim
seni en iyi anlayabilecek benim sanırım.. benm kızım da 16 aylık.. şuan 8 haftalık hamileyim.. tamamen plansızz bir hamilelik..inan bikaç bende kendime gelemedim.. biz 3-4 yıl sonra düşünyorduk ama Allahım böyle nasip etti. kafamdan o kadar çok şey geçiyor kii tahmin edersin.. bide çalışan bir anneysen benm gibi...bende de o sorular başladı ilk öğrendiğimde ama zaman geçtikçe bu fikre alışıyosun.. biz anneyizz evlat kaç tane olursa yeterizz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
merhaba ben de dün hamile olduğumu öğrendim.14 aylık bi bebeğim var hem seviniyorum arkadaş gibi büyüyecekler diye hem de üzülüyorum acaba o doğunca oğlumu ihmal eder miyim diye ikisine de yetebilir miyim diye.. beni rahatlatın nolur.karmaşık duygular içerisindeyim
bi de beni düşünün ,ikizlerim 13 aylık .ben de çok düşünüyordum ama artık bıraktım .
biçok insan çocuk sahibi olamıyor bize ALLAH bunu hediye etmiş şükretmeliyiz diyorum
vardır elbet bunda da bir hayır
RABBİM onun da sabrını verecektir inş.
böyle pişman gibi olursak ALLAHın gücüne gider ALLAH korusun veren de O alan da O.
Bunu bir nimet olarak düşünelim
iyi düşünelim iyi olsun inş.
bende bulantı yok da ağzımın tadı yok ,bişey yemek gelmiyor içimden
1-2 kilo vermişim
ay sorma yaa benim hep yatasım geliyor
bebeler de yoruyor haliyle ,dün çok huysuzdular çıldırcaktım valla
hayırdır neden kızdılar sana hamilesin diye orasını anlamadım
bi de beni düşünün ,ikizlerim 13 aylık .ben de çok düşünüyordum ama artık bıraktım .
biçok insan çocuk sahibi olamıyor bize ALLAH bunu hediye etmiş şükretmeliyiz diyorum
vardır elbet bunda da bir hayır
RABBİM onun da sabrını verecektir inş.
böyle pişman gibi olursak ALLAHın gücüne gider ALLAH korusun veren de O alan da O.
Bunu bir nimet olarak düşünelim
iyi düşünelim iyi olsun inş.
seni en iyi anlayabilecek benim sanırım.. benm kızım da 16 aylık.. şuan 8 haftalık hamileyim.. tamamen plansızz bir hamilelik..inan bikaç bende kendime gelemedim.. biz 3-4 yıl sonra düşünyorduk ama Allahım böyle nasip etti. kafamdan o kadar çok şey geçiyor kii tahmin edersin.. bide çalışan bir anneysen benm gibi...bende de o sorular başladı ilk öğrendiğimde ama zaman geçtikçe bu fikre alışıyosun.. biz anneyizz evlat kaç tane olursa yeterizz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
herkese günaydın ..geçmişi okuyamadım haftasonu neler oldu haberim yok
kocam göreve gitti sabah uçağıyla
bebeler gece 5-6 kere uyandı
sabah 7 de kalk ,altlarını al ,üstlerini değiştir,ilaçlarını ver ,meyvelerini yedir ,servise yükle ,işe gel
pestilim çıktı valla çok yorgunum
bi de bunlara ağzımın tadının bozukluğu ve iştahsızlık eklenince iyice keyifsiz yapıyor insanı .
kocam perşembe gelicek ozamana kadar yalnızım
Merhaba kızlar
İki gün önce ellerimde, kulaklarimda ve yuzumde kızarıklıklar kasintılar cikti. Kendi doktorumu aradim ( istanbulun en iyi hastahanelerinden ve en iyi doktoruymus kendisi) neyse asistanı cikti durumumu anlatıyorum asistan bana a bi dk suan doktor cok yogun 10 dk sonra tekrar arayin demez mi? Hanımefendi dedim 10 dk sonra aradığımda yine hasta varsa yine mi 10 dk sonra ariycam dedim . Siz döner misiniz bana dediğimde aldığım cevap şu bugün cumartesi ve en yoğun günümüz geri dönüş yapamıyoruz. Telefonu kapattım ve oturdum agladimbi yandan uyuz gibi kasiniyorum bi yandan da ağlıyorum. Neyse esimle sadece kan tahlillerinin 1.200 tl tutmuş olduğu kan tahlillerini aldik ve hastaneden ciktik. Ayni gun bu hastanenin 3 te 1i kadari olan bir hastahaneye gitttim ve gişede duran cocuga siz olsanız esinizi dogum icin hangi doktora götürürsunuz dedim ve bir isim aldim ve doktorla tanıştım iyi bir insana benziyor. Kasintilarin alerjik oldugunu yedigim baharatli biseyin etkisi olabilecegini belirtti ve ilac yazdi.Simdi diger hastahanenin kan tahlil parası burada nerdeyse dogum parası.
Inşallah doğru tercihi yapmisimdir. Lütfen bana sans dileyin melek anneler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?