2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

rahminizdeki büyüme ağrısı vurabilir diye düşünüyorum ama ihmal etmeden bir doktorunuza sorun?

:2:
annam ne çabuk öğrenmdiniz yav benimde 22 şubatta 2 lim var bende öğrenirmiyim dersin?

canım benim doktorilk gittiğimizde önemsemedi transfer tarihini ama benim yumilerim çok geç büyüdüler. tedavim biraz uzun sürdü. O yüzden SAT'a göre 4 gün fark ediyor. Ben de panik oldum, bebeği küçük gördüğünüz için mi hesabı değiştiriyorsunuz dedim. 39. ve 40. haftalarda problem yaşamayalım diye dedi. İki hafta sonra tekrar görmek istiyorum dedi. Düşük riskine karşın seyahat ve cinsel ilişkiyi yasakladı. Hayırlısı bakalım. Doktordan sonra haber ver muhakkak.

arkadaşlar merhaba bende bugün 6.haftama girdim dün doktora gittiğimizde bebeğimin kalp atışlarını göremedik ve 2.5mm bebeğimin kendisi haftaya kalbi atmazsa alcaklar çok korkuyorum

canım daha erken kalp atışı için ben bile 8. haftada gidip duydum. 6. haftada hemen kalbi duyulcak diye bişey yokki. merak etme herşey güzel olur inş. haber veririsin bizede hayırlı haberini.

herkese günaydın ..geçmişi okuyamadım haftasonu neler oldu haberim yok
kocam göreve gitti sabah uçağıyla
bebeler gece 5-6 kere uyandı
sabah 7 de kalk ,altlarını al ,üstlerini değiştir,ilaçlarını ver ,meyvelerini yedir ,servise yükle ,işe gel
pestilim çıktı valla çok yorgunum
bi de bunlara ağzımın tadının bozukluğu ve iştahsızlık eklenince iyice keyifsiz yapıyor insanı .
kocam perşembe gelicek ozamana kadar yalnızım

Kasikta ve belde agri olmadigi icin kotu dusunmuyorum (belkide boyle kandiriyorum kendimi :)) ayakta durunca yapiyo zaten yatarsam sorun yok

canım kasıkta belde ağrı olda gene bşey olmuyo. benim çok kasığım ağrıyordu yürüyemiyordum ben sormadan doktorum söyledi olabilir korkma bebek tam sidik torbasının üzerinde şuan önümüzdeki aylarda kalkacak hemde rahmin büyüdüğünde ağrı yapar kanama olmasa bşey olmaz korma dedi :)

canım ağız tadim benide çok bozuk özellikle yemek yedikten sonra oluyor ve midem bulanmaya başlıyor napçaz ya. bıktım saldırmaktan bişeyler yemekten. evde yatmak istiyom işe gelmek istemiyom zor çalışıyorum valla. zaten kızdılar hamile kaldım diye beni iyice soğuttular zaten rahatsızım.

bende bulantı yok da ağzımın tadı yok ,bişey yemek gelmiyor içimden
1-2 kilo vermişim
ay sorma yaa benim hep yatasım geliyor
bebeler de yoruyor haliyle ,dün çok huysuzdular çıldırcaktım valla
hayırdır neden kızdılar sana hamilesin diye orasını anlamadım

seni en iyi anlayabilecek benim sanırım.. benm kızım da 16 aylık.. şuan 8 haftalık hamileyim.. tamamen plansızz bir hamilelik..inan bikaç bende kendime gelemedim.. biz 3-4 yıl sonra düşünyorduk ama Allahım böyle nasip etti. kafamdan o kadar çok şey geçiyor kii tahmin edersin.. bide çalışan bir anneysen benm gibi... bende de o sorular başladı ilk öğrendiğimde ama zaman geçtikçe bu fikre alışıyosun.. biz anneyizz evlat kaç tane olursa yeterizz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bi de beni düşünün ,ikizlerim 13 aylık .ben de çok düşünüyordum ama artık bıraktım .
biçok insan çocuk sahibi olamıyor bize ALLAH bunu hediye etmiş şükretmeliyiz diyorum
vardır elbet bunda da bir hayır
RABBİM onun da sabrını verecektir inş.
böyle pişman gibi olursak ALLAHın gücüne gider ALLAH korusun veren de O alan da O.
Bunu bir nimet olarak düşünelim
iyi düşünelim iyi olsun inş.

niye ihmal edeceksin canım. İkisine de yetersin merak etme.
ayrıca kardeşi olacak kısmetse ne kadar güzel. hayat boyunca birbirlerine destek olacaklar. siz olmasanız bile onlar birbirlerinin yanında olacaklar.
ikinci çocuğun olunca birincisini daha az seveceksin ve ilgileneceksin diye birşey yokki.
için rahat olsun. nazar değmesin

ayy canım benimm seninde işinn zor gerçekten. ikizlerin erkek mi kız mı?

E 3 ay izin sonra süt izni vs. kadın personele hayır anlıcan. senin kaç çocuk varki?

inan mıyorum ikizilerinmi var senin?

canım aynı durumdayım sizinle 22 aylık kızım var planmayan bir hamilelik yaşıyorum bende. ilk öğrendiğimde çok ağladım ama eşim etrafımızdaki bi çok insanın çocuğu olmuyor ben Allah verdi diye nankörlük yapıp üzüleyimmi sevgimiz hepisine yeter deyince bende seviniyorum şimdi inşallah hepimiz kolay hamilelik kolay doğum geçiririz.

Merhaba kızlar
İki gün önce ellerimde, kulaklarimda ve yuzumde kızarıklıklar kasintılar cikti. Kendi doktorumu aradim ( istanbulun en iyi hastahanelerinden ve en iyi doktoruymus kendisi) neyse asistanı cikti durumumu anlatıyorum asistan bana a bi dk suan doktor cok yogun 10 dk sonra tekrar arayin demez mi? Hanımefendi dedim 10 dk sonra aradığımda yine hasta varsa yine mi 10 dk sonra ariycam dedim . Siz döner misiniz bana dediğimde aldığım cevap şu bugün cumartesi ve en yoğun günümüz geri dönüş yapamıyoruz. Telefonu kapattım ve oturdum agladim bi yandan uyuz gibi kasiniyorum bi yandan da ağlıyorum. Neyse esimle sadece kan tahlillerinin 1.200 tl tutmuş olduğu kan tahlillerini aldik ve hastaneden ciktik. Ayni gun bu hastanenin 3 te 1i kadari olan bir hastahaneye gitttim ve gişede duran cocuga siz olsanız esinizi dogum icin hangi doktora götürürsunuz dedim ve bir isim aldim ve doktorla tanıştım iyi bir insana benziyor. Kasintilarin alerjik oldugunu yedigim baharatli biseyin etkisi olabilecegini belirtti ve ilac yazdi.Simdi diger hastahanenin kan tahlil parası burada nerdeyse dogum parası.
Inşallah doğru tercihi yapmisimdir. Lütfen bana sans dileyin melek anneler.

Son düzenleme:

Günaydınnn:))
Allah kolaylık versin valla canım işin cok zor ama bebikini kucağına alinca hepsini unutacaksin.benim sabah kalkinca agzim aci aci oluyo canım hiçbir şey istemiyor.yeri geliyo ogleye kadar bişey yiyemiyorum bide vicdan yapıyorum bebik de ac kaliyo diye cok üzülüyorum sonra(

Günaydın:))
Ohh en iyisini yapmissin valla onlarin gozu doymus boyle ilgisizlik mi olur yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…