haftaya cumartesi randevumuz var zaman bir yandan geçsin istiyorum bir yandan geçmesin istiyorum Allahıma hep dua ediyorum ALLAH kimseye evlat acısı yaşatmasın düşüncesi bile kötü
Canım kontrollerin zamanını bekliyoruz o yüzden haber veremiyor bebişlerimizden. En azından ben böyleyim.))
Ben hamile kalmadan evvel çok şiddetli kuyruk sokumu ağrılarım vardı. Öyleki oturarak çalışıyordum ağrım daha da artıyordu. Dolmuşa falan binince oturamıyordum 5 dk bile olsa.
Kadınlarda genel de olan bişe kuyruk sokumu ağrısı. Değişik bişe yoksa tabi.
Ben şu papatya gibi olan ortası delik yastıklardan aldım bi süre kullandım. İşyerinde. Şuan hiç ağrım yok çok şükür.
Doktorun önemli bişe yok derse o yastıklardan tavsiye ederim canım.
Geçmiş olsun canim dikkat et kendine fazla ayakta kalmamaya calis bencede git bi doktora hem için de rahat eder.takma kafana ya kötü bisey yoktur iyi düşün iyi olur:))
Kasikta ve belde agri olmadigi icin kotu dusunmuyorum (belkide boyle kandiriyorum kendimi :)) ayakta durunca yapiyo zaten yatarsam sorun yok
merhaba arkadaşlar bende hayırlısıyla eylül 2014te anne olucam
Benim de kasik agrim var ben mi korksam simdi de:))) ama artik korkmuyom ilk zamanlar korkuyordum baska bi doktora daha gorundum icimi rahatlatti:))
sol alt kısımda yazanlar sag üst kısımda yazılanlar
L 8.86mm B CHI
L 5 frg 5.2 mhz
d 5.64 cm gn 62
L 0.00 mm D 11.0 CM
Sağ üstte başka şeylerde yazıyodu ama onları yazmadım.bu onuca göre ben kaç haftalık oluyorum:44:
yeşil renkli olanlar sol at degerleri
ya kızlar kusra bakmayın karışık oldu amaben böyle düzenlememiştim
arkadaşlar merhaba bende bugün 6.haftama girdim dün doktora gittiğimizde bebeğimin kalp atışlarını göremedik ve 2.5mm bebeğimin kendisi haftaya kalbi atmazsa alcaklar çok korkuyorum
Hosgeldin o zaman aramızaaaa:)))
merhaba arkdaşlar dün bebişimin kalp atışını duyduk şükürler olsun. doktor herşey olması gerektiği gibi dedi ... vajinal progestan kullanıyodum günde iki kere bire düşürdü. sonra eve geldim bana kesenin şekli tuhaf geldi int. baktım kesenin yuvarlak yada ona yakın olması gerekirmiş aksi halde düşük yada normal olmayan bebek olabilirmiş yazıyodu benim ki muz şeklinde çok korkuyorum hiç sevinemedim dün gece hiç uyuyamadım int. bakıyorum benim keseye benzeyen hiç kese göremedim herkes tebrik için arıyo açmıyorum telefonları dokunsan ağlıycam benim bebeğim biraz geç oldu iki sene bekledim onu aşılama oldum olmadı kendiliğinden oldu diye sevinirken şimdide bunlara üzülüyorum. nolur birşey söyleyin arkadaşlar sizin keseleriniz nasıldı varmı benimkine benzeyen resmini koyuyorum nolur bi fikir verin
Eki Görüntüle 968285
ah canım evet fazlaca evham yapıyorum ama yazılan yazılar kesenin yuvarlak olmaması ile ilgili hiç iç acıcı birşey yok. Doktorum birşey demedi çok tatlı bir bayan doktor ben kalp atışını duyunca çok ağladım oda çok duygulandı o yüzden mi sölemedi acaba diye düşünüyorum bu kese normal değil ya hiç kimsede görmedim int. bakıyorum yok böle bi kese şekli yarın başka bi doktora gidicem böle bekleyemem
diş etleri acımaya başlayanlar var mı aranızdaaaa kızlarrrr
Facede de kimse yok merak etmeyin :) ya bugunlerde kimse bebeginden yeni haber almıyor ya da herkesin hamileligi süper geciyor bence o yüzden yazmiyorlar aman masallah herkese :))) benim iki gundur kuyruk sokumum aciyor yine ve sol bacagima vuruyor topalliyorum bazen en iyisi doktora gitmek olacak sanirim umarim onemli bisey degildirherkese keyifli günler
merhaba arkdaşlar dün bebişimin kalp atışını duyduk şükürler olsun. doktor herşey olması gerektiği gibi dedi ... vajinal progestan kullanıyodum günde iki kere bire düşürdü. sonra eve geldim bana kesenin şekli tuhaf geldi int. baktım kesenin yuvarlak yada ona yakın olması gerekirmiş aksi halde düşük yada normal olmayan bebek olabilirmiş yazıyodu benim ki muz şeklinde çok korkuyorum hiç sevinemedim dün gece hiç uyuyamadım int. bakıyorum benim keseye benzeyen hiç kese göremedim herkes tebrik için arıyo açmıyorum telefonları dokunsan ağlıycam benim bebeğim biraz geç oldu iki sene bekledim onu aşılama oldum olmadı kendiliğinden oldu diye sevinirken şimdide bunlara üzülüyorum. nolur birşey söyleyin arkadaşlar sizin keseleriniz nasıldı varmı benimkine benzeyen resmini koyuyorum nolur bi fikir verin
Eki Görüntüle 968285
arkadaşlar ben çok acıkıyorum, yani şöyle söyleyim birden açlık geliyor ve kendimi doyuramıyorum
daha düne kadar hastaydım, öksürük vs. iştahsızlık vardı, şimdi de açımmmmmm
ara öğün yiyince insan doymaz mı, yok ben doymuyorum yada bugünki rutinimi yazim size normal mi değilmi siz yazın
sabah 11 de kahvaltı
saat 1 de bir tane küçük portakal, 2 tane küçük gofret, çekirdek, su
saat 4 de bir kase çorba ve bir dilim ekmek
ama bu çorba kesmedi beni neden
kalkim bide elma yiyim bari :44:
iyigeceler anneler hepinizinguzel haberlerine cok sevndim malesef ben daha bebegin kalp atislarini duymadim. dokuz haftalik olcak kontrolum vardi gitim ultrasyona vermedi sadece alttan muayne ve kan ve idrar tahlileri yapti daha yermi gun sonra yada biay sonra ultrasyondan bakcakglar nekadar sacma ama korkuyorum iste bi kalp sesini sizin gibi duysaydim hayirlisi olsun buarada cok ilginc bisey var iki aydir bulantidan kusmaktan bi hal oldum buna ragmen dort kilo almisim!!! niye acaba acaba cok seker yedigim icin mi kac paket yedigimi bilmiyorum rejim yapsam bi sakincasi olurmu cunku cok kilo almak istemiyorum
arkadaşlar merhaba bende bugün 6.haftama girdim dün doktora gittiğimizde bebeğimin kalp atışlarını göremedik ve 2.5mm bebeğimin kendisi haftaya kalbi atmazsa alcaklar çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?