2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
haftaya cumartesi randevumuz var zaman bir yandan geçsin istiyorum bir yandan geçmesin istiyorum Allahıma hep dua ediyorum ALLAH kimseye evlat acısı yaşatmasın düşüncesi bile kötü

Allah sağlıklaa kucağımıza almayı nasip etsin hepimize, iyi düşünün iyi olsun...

bi goruseyim bakalim doktorum ne diyecek ona gore caresine bakacagiz artik

Geçmiş olsun canim dikkat et kendine fazla ayakta kalmamaya calis bencede git bi doktora hem için de rahat eder.takma kafana ya kötü bisey yoktur iyi düşün iyi olur:))

Kasikta ve belde agri olmadigi icin kotu dusunmuyorum (belkide boyle kandiriyorum kendimi :)) ayakta durunca yapiyo zaten yatarsam sorun yok

Kasikta ve belde agri olmadigi icin kotu dusunmuyorum (belkide boyle kandiriyorum kendimi :)) ayakta durunca yapiyo zaten yatarsam sorun yok

Benim de kasik agrim var ben mi korksam simdi de:))) ama artik korkmuyom ilk zamanlar korkuyordum baska bi doktora daha gorundum icimi rahatlatti:))

Benim de kasik agrim var ben mi korksam simdi de:))) ama artik korkmuyom ilk zamanlar korkuyordum baska bi doktora daha gorundum icimi rahatlatti:))

Ben iki hafta once niye benim herseyim normal niye midem bulanmiyor diye sorun yapiyordum :))) doktor kesin bisey soylemeden kafaya takmamak lazim gerci soylerse baska doktora gorunmek lazim :) iyi dusunelim hersey iyi olsun insallah

canım kusura bakma yeni gördüm 5w 2d yazıyor benimkinde, mutlaka seninkinde de vardır.

arkadaşlar merhaba bende bugün 6.haftama girdim dün doktora gittiğimizde bebeğimin kalp atışlarını göremedik ve 2.5mm bebeğimin kendisi haftaya kalbi atmazsa alcaklar çok korkuyorum

doktormu dedi haftaya alırız diye? bak geriye doğru oku mesajları geç döllenme olup 8. haftada duyanlar var, olurmu öyle hemen almak. hem geç döllenme olmasa bile 6. haftanın başında değil bitişinde bekleniyor kalp atışı.

arkadaşlar mide ağrısı olan var mı? varsa neler yapıyosunuz ?midem çok kötü

Son düzenleme:
merhaba ben de dün hamile olduğumu öğrendim.14 aylık bi bebeğim var hem seviniyorum arkadaş gibi büyüyecekler diye hem de üzülüyorum acaba o doğunca oğlumu ihmal eder miyim diye ikisine de yetebilir miyim diye.. beni rahatlatın nolur.karmaşık duygular içerisindeyim

Canım ters giden bişey olsaydı zaten doktorun herşey normal demek yerine Ters giden şeyleri sana söylerdi. O yüzden üzülme.

hay Allahım hepimiz birbirimizim aynısıyız. Ben de ilk kese görmeye gittiğimizde kesem yamuk ekilli bişeydi. Ama doktorum konuşurken kesemiz çok düzgün, yerleşimi çok iyiherşey harika dedi. Dönüşte internetten baktım herkesin top gibi yuvarlak kesesi varken benim neden böyleydi yine her zaman olduğu gibi kendime evham yaptım bolca ama arkadaşların dediği gibi tamamen açıdan hepsi canım rahat ol

diş etleri acımaya başlayanlar var mı aranızdaaaa kızlarrrr

Ben aslında hamile oldugumdan da diş etimin acımasından ve şişmesinden süphelenmiştim. Reglime daha 1 hafta vardı ama diş etlerim şişmişti. Ama 2 gün sonra geçmişti. Şimdi de aynı bölge ara ara şişer sızlar ve geçer. Ama diş fırçalarken kanıyor maalesef orası

ayy bunu çeken birtek benim sanıyordum. Hani şöyle 30 lu haftalarda olsa anlıcam ve dicem ki bebek ağırlık yapıyor normal ama daha ortada fındık kadar bieşy var ve bu ağrı nedir anlamıyorum. Benim de sağ bacağıma vuruyor ve topallıyorum çoğu zaman

günaydın arkadaşlar, satım 13 aralık. bu durumda sanırım ben de eylül annesiyim :)

canım şekil açısından tuhaf olduğunu doktormu söyledi sana? benimde rahmim ters öne c olması gerekirken arkaya c dolayısıyla en tuhafınız benim. ama hamileliliğim doktorumun söylediği gibi yani normal üzülimmi bende rahmim ters nasıl doğurucam diye?

bu kadar boş yere kendini üzersen korktuğun başına gelir. herhangi bir anormallik olsaydı inan o bebekle o hastaneden çıkamazdın. üzme kendini ki içindeki çocuk strese girmesin. ben 1 gün strese girdim diye normal doğum beklerken 41. haftamda sezeryane alındım. buda stresin bebek üzerindeki etkisi bakımından sana ders olsun.

diyetmi yapıyosun? bunlar haricinde bişey yemedinmi?

bekle canım eğer doktordan memnun değilsen hemen başka doktora gıt. gec dollenme olabılır.

arkadaşlar merhaba bende bugün 6.haftama girdim dün doktora gittiğimizde bebeğimin kalp atışlarını göremedik ve 2.5mm bebeğimin kendisi haftaya kalbi atmazsa alcaklar çok korkuyorum

korkma. ya arkadaşım gıtsene başka doktora .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…