Canm hadi gözün aydin Rabbim hepimizin sağlikla kucağimiza almayi nasip etsin bebişlerimizi...benimde tüp bebek 10.haftaya kadar progynex ve hibora dewam ama doktorum son adete göre hesapliyor yine arada iki gün oynar transfer tarihine göre dedi..int.yaptigim hesaplama da öyle 2 gūn fark var..bende cuma gidicem çok sabirsizlaniyorum ..Kizlar cok sukur bugun duydum melegimin sesini :)) nasil guzel bi duyguymus..Rabbim herkesin evladini korusun. Riskli donemimiz dvm ettigi icin progestorona dvm. 2 hafta sonra yine gorecegiz :)
Bizim tup bebek oldugu icin transfer tarihine gore hsp yaptik ve 2 Ekim'e kaydi tatihimiz. Yani bgn 6+2 olduk. Ama ben sizinle dvm etmek istiyorum.
bir damla kan gelmesi normal mi. bi ay sonrası çağırdı doktorum telasla pazartesi sıra aldım belim cok ağrıyor bi damla da kan gelince bayaga bi garip oldum fikri olan varmi ya hani sivilce patlar azcik kan gelir aynen ole ( ornegim sanırım iğrenç oldu kusura bakmayın)
benim doktor sakınca yok dedi hatta ilişki yasak dediği gün ben sormadan ağda serbest dedi:))arkadaşlar biraz özel bir sorum olacak: hamile iken ağda yapmanın bi sakıncası var mı?:26:
laktoz intoleransın olduğu halde süt içmen konusunu doktoruna danıştınmı canım? yada laktozsuz sütler var onlardan içsen? birde yoğurt ve peynirde laktoz yok diye hatırlıyorum benim doktorum süt içemiyosan yoğurt peynir ye aynı şey demişti. bi yerdede süt inek yavrusunun içeceği insanın değil size iyi gelmiyosa içmek için zorlamayın gibi şeyler okumuştum. çocuk doktorumuzda haftada 3-4 bardaktan fazla içirme çocuklara tavsiye etmiyorum yoğurt, peynir ver diyor demekki süt yerini tutuyor bunlar bence bi araştır bunu kendini boşuna zorlama..hayır bütün bunlar tüm gün yediklerim değil tabiki
tatlı nerdeyse hiç yemiyorum, daha çok ekşi tuzlu şeyler iyi geliyor
ceviz fındık çok fazla tüketemiyorum midemi bulandırıyor bu ara
sütte bile sıkıntım var ama ona rağmen tüketmeye çalışıyorum
laktoz intoleransı var bende süt ve ürünlerini sindiremiyor bağırsaklarım
neyse 3 ay geçsin bulantı durunca daha sağlıklı beslencem sanırım.
alttan dediğin vajinal ultrason değil mi? bazı makinaların sesi olmuyor ama ekranda pıt pıt atışı görülüyor ses çokta önemli değil kalp atıyo bebiş sağlıklı sonuçta.iyigeceler anneler hepinizinguzel haberlerine cok sevndim malesef ben daha bebegin kalp atislarini duymadim. dokuz haftalik olcak kontrolum vardi gitim ultrasyona vermedi sadece alttan muayne ve kan ve idrar tahlileri yapti daha yermi gun sonra yada biay sonra ultrasyondan bakcakglar nekadar sacma ama korkuyorum iste bi kalp sesini sizin gibi duysaydim hayirlisi olsun buarada cok ilginc bisey var iki aydir bulantidan kusmaktan bi hal oldum buna ragmen dort kilo almisim!!! niye acaba acaba cok seker yedigim icin mi kac paket yedigimi bilmiyorum rejim yapsam bi sakincasi olurmu cunku cok kilo almak istemiyorum
ekledim
Evet yaa cogu faceye gitti buraya cok bakan yok ben cok faceye girmiyorum burdan konusmak dertlerimizi sevinclerimizi paylasmak güzeldimerhaba anneler artık sayfalar hızla akmıyor. sanırım çoğunuz facebook tasınız. bu gruba eklenince dışarıdaki arkadaşlarımız eklendiğimizi görebiliyorlar mı;? ben daha kimseye söylemedim de. şimdilik öğrensinler de istemiyorum. eğer görülmüyorsa beni de ekleyin.
İyi pazarlar kızlar!!!!
Biriniz bana şu hamilelik haftasını anlatabilir mi ben anlamıyorum bir türlü 7 artı 3 12 artı 5 falan nedir bunlar neye göre sayılıyor? Benim ikinci ayım bitti üçe girdim ama bu hafta hesabını anlamadım. 0 falan da var hesaplarken bilgilenmek istiyorum
iyi pazarlar.
biten hafta+eklenen gün şeklinde canım son adetinin 1. gününden başlayarak sayıyosun ilk gün 0+1 yani sıfır hafta 1 gün, 7. gün 1 hafta doluyor ozaman 1+0 diyoruz. benim son adetimden beri tam 7 hafta bitti bugün 7+0 dayım. yarın 7hafta 1 günlük manasında 7+1 olacağım. aşağıdaki hesaplayıcıdada 8. hafta başladı yazacak.
iyi pazarlar.
biten hafta+eklenen gün şeklinde canım son adetinin 1. gününden başlayarak sayıyosun ilk gün 0+1 yani sıfır hafta 1 gün, 7. gün 1 hafta doluyor ozaman 1+0 diyoruz. benim son adetimden beri tam 7 hafta bitti bugün 7+0 dayım. yarın 7hafta 1 günlük manasında 7+1 olacağım. aşağıdaki hesaplayıcıdada 8. hafta başladı yazacak.
diş etleri acımaya başlayanlar var mı aranızdaaaa kızlarrrr
Merhaba kizlar bende araniza katiliyorum umarim saglikli bir hamilelik geciririz
Selam kizlar
Salı günü 10:30 da randevumuz varr.. Allahım hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?