Arkadaşım tabi doymazsın saydıkların benim 1 öğünüm yatana kadar 4/5 oluyokilom şuan 69 inşallah fazla almam ama allah tarafında ilk aylar yediğim halde kilo veriyorum :26:
ben de farksız değilim yemek yiyorum bir saat geçmiyor. mide gurultuları. acıkma hissi. hadi kendimi tuttum yemedim. hemen mide bulantısı oluyo midem boş olduğu için. ne yesem kar etmiyor. mesela şu an çok acıktım yine. bunu yazıp hemen mutfağa koşacam :)
ayy süpersiniz yaa yalnız değilmişim
inanmazsınız şimdi bir tabak kısırı bitirdim yinede doymadım.(canınız çekmesin inşallah, çekerseniz yapın :))) çok faydalı kısır pirinç pilavı yerine bulgur tüketin)
neyse oturmaya gitcem oraya da saklayım biraz
kilo almak gibi bir derdim yok, yeterki mantıklı kilo alayım
canım boşuna evham yapıyorsun. biz kadınlar üzülmek için bahane arıyoruz (ki senden farklı değilim) kendin en başta yazmışsın dr. herşey olması gerektiği gibi diye. kötü giden birşey olsa. doktor bunu gizler mi sanıyosun. anında yüzüne vurur. o kadar soğuklar. dr. görüntüyü verirken öyle çıkmıştır. kayma olmuştur. sen git yine istersen ama boşına kendini ve bebeğini üzüyorsun. şeytan vesvese veriyor sana
beni de ekler misiniz ? 5 eylül doğum tarihi istanbul,yaş 23
arkadaşlar ben çok acıkıyorum, yani şöyle söyleyim birden açlık geliyor ve kendimi doyuramıyorum
daha düne kadar hastaydım, öksürük vs. iştahsızlık vardı, şimdi de açımmmmmm
ara öğün yiyince insan doymaz mı, yok ben doymuyorum yada bugünki rutinimi yazim size normal mi değilmi siz yazın
sabah 11 de kahvaltı
saat 1 de bir tane küçük portakal, 2 tane küçük gofret, çekirdek, su
saat 4 de bir kase çorba ve bir dilim ekmek
ama bu çorba kesmedi beni neden
kalkim bide elma yiyim bari :44:
merhaba arkdaşlar dün bebişimin kalp atışını duyduk şükürler olsun. doktor herşey olması gerektiği gibi dedi ... vajinal progestan kullanıyodum günde iki kere bire düşürdü. sonra eve geldim bana kesenin şekli tuhaf geldi int. baktım kesenin yuvarlak yada ona yakın olması gerekirmiş aksi halde düşük yada normal olmayan bebek olabilirmiş yazıyodu benim ki muz şeklinde çok korkuyorum hiç sevinemedim dün gece hiç uyuyamadım int. bakıyorum benim keseye benzeyen hiç kese göremedim herkes tebrik için arıyo açmıyorum telefonları dokunsan ağlıycam benim bebeğim biraz geç oldu iki sene bekledim onu aşılama oldum olmadı kendiliğinden oldu diye sevinirken şimdide bunlara üzülüyorum. nolur birşey söyleyin arkadaşlar sizin keseleriniz nasıldı varmı benimkine benzeyen resmini koyuyorum nolur bi fikir verin
Eki Görüntüle 968285
herkes de yazmış canım. canını sıkacak birşey yok. önemli bi durum olsa dr muhakkak bilgi verirdi. yine de için rahat etmeyecekse başka dr a da git tabii ama yarın pzr.. pzt tekrar kendi dr una da gidebilirsin açıkça konuşursun lakin sanki bebeğe odaklanabilmek için orası biraz eğik çıkmış gb geldi bana da.. sonuçta basınç da uyguluyorlar onunla da alakalıdır belki.. moralini yüksek tut lütfen.. bi bozukluk olsa ilacın dozunu düşürür müydü hiç?merhaba arkdaşlar dün bebişimin kalp atışını duyduk şükürler olsun. doktor herşey olması gerektiği gibi dedi ... vajinal progestan kullanıyodum günde iki kere bire düşürdü. sonra eve geldim bana kesenin şekli tuhaf geldi int. baktım kesenin yuvarlak yada ona yakın olması gerekirmiş aksi halde düşük yada normal olmayan bebek olabilirmiş yazıyodu benim ki muz şeklinde çok korkuyorum hiç sevinemedim dün gece hiç uyuyamadım int. bakıyorum benim keseye benzeyen hiç kese göremedim herkes tebrik için arıyo açmıyorum telefonları dokunsan ağlıycam benim bebeğim biraz geç oldu iki sene bekledim onu aşılama oldum olmadı kendiliğinden oldu diye sevinirken şimdide bunlara üzülüyorum. nolur birşey söyleyin arkadaşlar sizin keseleriniz nasıldı varmı benimkine benzeyen resmini koyuyorum nolur bi fikir verin
oyyy kuzum aynı ben.. her şeyi yapmaya üşeniyorum hiç kolumu kaldırasım yok çoğu zaman.. inş pzt ii habrlerle gelirsin..migdem bulaniyor.. basim agriyor.. halsizlik.. uyku hali hersey var bende.. sadece istifra etmiyorum
bugun tam 7 haftalik olduk.. pazartesi gorecem bakalim bebek ne alemde...:44:
benide ekler misiniz. bebişimin doğum tarihi 05.09.2014. yaşım 28. yaşadığım yer eskişehir. son adet tarihim 18.11.2013 ilk bebeğim ve bebeğim tek
arkadaşlar biraz özel bir sorum olacak: hamile iken ağda yapmanın bi sakıncası var mı?:26:
kızlar facebook ta açılan grubun adı nedir ekleyeyim.
canim 2014 eylül anneleri diye arat cikmazsa ben eklyim seni
heey bende :)))) ama bulamadımmmmmm
canım çekim açısından bu bence şimdi baktım benim ultrasonlardada var bööle görünen. aynı gün 3 tane resim çekmiş biri düzgün bi oval, biri baklava dilimi gibi ama daha eciş bücüş çıkmış, biri fasülyeye benziyo bi tarafı dügün oval bi tarafı içe girintili duruyo. ilk gebeliğimdekilerde öyle şekil şekil olurdu hiç kese şeklinin önemli olacağı aklıma gelmemişti.
boşuna üzme kendini bişey olsa söyler doktor, bakma senle birlikte ağladığına, kaç kadına ne kötü haberler vermiştir, taş kalpli olmaması profesyonel olamayacak anlamına gelmiyo, mecbur kötü haberide verecek, akşama gidip çoluk çocuğuylada gülüp eğlenecek alışıktır onlar. o söyleyemeyen doktorlar ancak filimlerde olur. biz bilgiye kolay ulaşıyoruzda ondan bukadar evhamlı oluyoruz tarlada doğuran kadın daha şanslı bu yönden, bilgisi yok kafası rahat sakin sakin doğuruyo biz okudukça öğrendikçe kendi kendimizi boşu boşuna üzüyoruz.
ben de bir şeyleri kafama takıyorum bazen sonra şöyle düşünmeye çalışıyorum, bi sorun varsa ben üzülerek bişey yapamam ama bi sorun yoksa ben üzülerek boşyere bebeğimide üzüyorum. stresten hasta olan var, moralle iyileşen kanser hastası var da moralle bebek iyileşmezmi, ben güçlü olayım neşeli olayım onada güç vereyim.
sende böyle düşünmeye çalış lütfen annesi üzme kendini de bebişide..
herkes de yazmış canım. canını sıkacak birşey yok. önemli bi durum olsa dr muhakkak bilgi verirdi. yine de için rahat etmeyecekse başka dr a da git tabii ama yarın pzr.. pzt tekrar kendi dr una da gidebilirsin açıkça konuşursun lakin sanki bebeğe odaklanabilmek için orası biraz eğik çıkmış gb geldi bana da.. sonuçta basınç da uyguluyorlar onunla da alakalıdır belki.. moralini yüksek tut lütfen.. bi bozukluk olsa ilacın dozunu düşürür müydü hiç?
Canım çok saol ya valla nnnyyy arkadaş da sende içime su serptiniz. Dediklerini bende düşündüm inan dedim doktor ultrason aletini gezdirirken kese bu konuma gelince çekmiştir resmi dedim bi sorun olsa ilacın dozunu düşrürmüydü dedim. ama işte hep iyi şeyleri kenara koyup kötüleri getiriyorum aklıma bundan sonra doktorum kötü birşey demediği takdirde kendimi üzmiycem 2 aylık bebeğim öğreneli 1 ay oldu bir aydır ne tam seviniyorum ne üzülüyorum halbuki sevinçten havalara uçmam lazım ama. kendimi böle boş şeylerle üzüyorum çok teşekkür ederim arkadaşım içime su serptin Allah razı olsun evlatlarını sana bağışlasın...
cnm, bu tüm yediklerin değil sadece ara öğünler herhalde dimi günde 1700-1800 kalori gibi almalısın boyuna kilona göre değişir tabii bu. normalden 400 kalori fazla olacak.
açlık normal ama yemek için seçtiğin şeylerde önemli mesela tatlı yersen şekerin yükselir aniden sonra kısa sürede düşer tekrar acıkıverirsin tekrar tatlı yersin kısır döngüye girersin onun yerine glisemik indeksi yüksek şeyler tercih etmek lazım. bu konuyu bi araştır netten detaylı anlatımlar var.
portakal+gofret ikiside tatlı bunun yanına dengeleyecek bişey olsun. mesela meyve+çubuk kraker yada 1 dilim ekmek(beyaz olmasın) yada yoğurt süt ozaman daha uzun süre tok tutar seni.
kuru yemişte tok tutar 1 avuç kadar ceviz badem fındık. çorbadan daha uzun süre tok tutan ve daha faydalı bi ara öğün olur.
Kizlar cok sukur bugun duydum melegimin sesini :)) nasil guzel bi duyguymus..Rabbim herkesin evladini korusun. Riskli donemimiz dvm ettigi icin progestorona dvm. 2 hafta sonra yine gorecegiz :)
Bizim tup bebek oldugu icin transfer tarihine gore hsp yaptik ve 2 Ekim'e kaydi tatihimiz. Yani bgn 6+2 olduk. Ama ben sizinle dvm etmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?