Merhaba kızlar
İki gün önce ellerimde, kulaklarimda ve yuzumde kızarıklıklar kasintılar cikti. Kendi doktorumu aradim ( istanbulun en iyi hastahanelerinden ve en iyi doktoruymus kendisi) neyse asistanı cikti durumumu anlatıyorum asistan bana a bi dk suan doktor cok yogun 10 dk sonra tekrar arayin demez mi? Hanımefendi dedim 10 dk sonra aradığımda yine hasta varsa yine mi 10 dk sonra ariycam dedim . Siz döner misiniz bana dediğimde aldığım cevap şu bugün cumartesi ve en yoğun günümüz geri dönüş yapamıyoruz. Telefonu kapattım ve oturdum agladimbi yandan uyuz gibi kasiniyorum bi yandan da ağlıyorum. Neyse esimle sadece kan tahlillerinin 1.200 tl tutmuş olduğu kan tahlillerini aldik ve hastaneden ciktik. Ayni gun bu hastanenin 3 te 1i kadari olan bir hastahaneye gitttim ve gişede duran cocuga siz olsanız esinizi dogum icin hangi doktora götürürsunuz dedim ve bir isim aldim ve doktorla tanıştım iyi bir insana benziyor. Kasintilarin alerjik oldugunu yedigim baharatli biseyin etkisi olabilecegini belirtti ve ilac yazdi.Simdi diger hastahanenin kan tahlil parası burada nerdeyse dogum parası.
Inşallah doğru tercihi yapmisimdir. Lütfen bana sans dileyin melek anneler.
sağol canım .bir kız bir erkek teyzesiayy canım benimm seninde işinn zor gerçekten. ikizlerin erkek mi kız mı?
E 3 ay izin sonra süt izni vs. kadın personele hayır anlıcan. senin kaç çocuk varki?
benim ikizlerim var 13 aylık bir kız bir erkekinan mıyorum ikizilerinmi var senin?
Günaydınnn:))
Allah kolaylık versin valla canım işin cok zor ama bebikini kucağına alinca hepsini unutacaksin.benim sabah kalkinca agzim aci aci oluyo canım hiçbir şey istemiyor.yeri geliyo ogleye kadar bişey yiyemiyorum bide vicdan yapıyorum bebik de ac kaliyo diye cok üzülüyorum sonra(
Canım benim bak hiç üzülme stres yapma. Benimde ilk başta duyamadi doktor. Ama o hem ultrason cihazından hemde kendi bilgisizligindendi. İyi bir hastaneye git,her doktora güven olmuyor. Hayırlı haberler ile gelirsin inşallah ama kendini dr bebeği dr strese sokmaarkadaşlar merhaba bende bugün 6.haftama girdim dün doktora gittiğimizde bebeğimin kalp atışlarını göremedik ve 2.5mm bebeğimin kendisi haftaya kalbi atmazsa alcaklar çok korkuyorum
Canım hoşgeldin.
İnşallh hep birlikte güzel bi hamilelik geçireceğiz)
canım aynı durumdayım sizinle 22 aylık kızım var planmayan bir hamilelik yaşıyorum bende. ilk öğrendiğimde çok ağladım ama eşim etrafımızdaki bi çok insanın çocuğu olmuyor ben Allah verdi diye nankörlük yapıp üzüleyimmi sevgimiz hepisine yeter deyince bende seviniyorum şimdi inşallah hepimiz kolay hamilelik kolay doğum geçiririz.
canım çok geçmiş olsun. bende kaşıntıdan sabaha kadar uyuyamadım. dudak kenarım da kızarıklık ve kaşıntı var nohut kadar. egzemaya benzettim ben. bu dönemde her hangi bir krem kullanmak istemediğim için şimdilik sirkeli su ile siliyorum. kontrolümde doktoruma soracağım. :44: benim zaten yapım çok müsait deri hastalıklarına. hamilelikle beraber tavan yaptı.
doğru tercih yapmışsın cnm. çünkü ilgilenmedikten sonra seninle en iyi hastane olsa nolur.
içini ferah tut.
Merhaba kızlar
İki gün önce ellerimde, kulaklarimda ve yuzumde kızarıklıklar kasintılar cikti. Kendi doktorumu aradim ( istanbulun en iyi hastahanelerinden ve en iyi doktoruymus kendisi) neyse asistanı cikti durumumu anlatıyorum asistan bana a bi dk suan doktor cok yogun 10 dk sonra tekrar arayin demez mi? Hanımefendi dedim 10 dk sonra aradığımda yine hasta varsa yine mi 10 dk sonra ariycam dedim . Siz döner misiniz bana dediğimde aldığım cevap şu bugün cumartesi ve en yoğun günümüz geri dönüş yapamıyoruz. Telefonu kapattım ve oturdum agladimbi yandan uyuz gibi kasiniyorum bi yandan da ağlıyorum. Neyse esimle sadece kan tahlillerinin 1.200 tl tutmuş olduğu kan tahlillerini aldik ve hastaneden ciktik. Ayni gun bu hastanenin 3 te 1i kadari olan bir hastahaneye gitttim ve gişede duran cocuga siz olsanız esinizi dogum icin hangi doktora götürürsunuz dedim ve bir isim aldim ve doktorla tanıştım iyi bir insana benziyor. Kasintilarin alerjik oldugunu yedigim baharatli biseyin etkisi olabilecegini belirtti ve ilac yazdi.Simdi diger hastahanenin kan tahlil parası burada nerdeyse dogum parası.
Inşallah doğru tercihi yapmisimdir. Lütfen bana sans dileyin melek anneler.
geçmiş olsun canım şimdilik düşünme ,bulantıların yakında geçecek merak etme ,12.haftadan sonra azalır ,zaten o zamana kadar da bebek depolarından besleniyor ,yemesen de bişey olmazkızlar hayırlı sabahlar
dün ölcem sandım bulantıdan.Akşamları berbat oluyorum sadece midem bulanıyodu artık kusuyorum .ne zaman gececek valla ne yicem nasıl beslenecem cocugumu nasıl beslicem diye düşünmekten gına geldi.
evet canım tüp bebek yapan arkadaşımda bana öyle dedi, bak beni düşün şükret dedi. Allah sana vermiş , kıymetini bil dedii.. çok etkiledi beni... :26:
çok geçmiş olsun .benim de cildim kuru ve bacaklarım aşırı kaşınıyor ama ben alışkın olduğumdan dert etmiyorum ne kullandıysam geçmedi ,alerjik de değil ,tamamen kuruluktan ,bir sürü krem kullandım ama nafile .ara ara azıyor ara ara geçiyor .inş. ssizinkiler de çarçabuk geçer
geçmiş olsun canım şimdilik düşünme ,bulantıların yakında geçecek merak etme ,12.haftadan sonra azalır ,zaten o zamana kadar da bebek depolarından besleniyor ,yemesen de bişey olmaz
2014'ün en güzel anneleri; ağrısız, sızısız, bulantısız, sağlıkla geçireceğimiz bir hafta olur inşallah.
Bulantım yok diye diye sonunda nur topu gibi bi bulantı başladı dün. Çok hafif ama keyifsizlik veriyor, inşallah artmaz ve hemen geçer.
Hepinizi öpüyorum.
Canım insallah artmaz valla beni öldürüyo...sanki hamile değilim de hastayım gibi. moral bozuk filan..çok güzel geçsin dediğin gibi hafta çok ihtiyacım var.
ağlıyorum valla artık bi de insanın morali bozuluyo.biri dese ama senin yemen lazım zorla kendini (sanki ben bilmiyomuşum gibi) cok sinirleniyorum.geçsin nolur.korkuyorum kimininki çok uzun sürüyomuş diye.valla bir aydır midemden düzgün bişi geçmedi.rüyamda yemek yiyorum
Kizlar dun aksam kayinvalidem ben gelir bebegime bakarim iki yil gerekirse sizde kalirim dedi moralim alt ust oldu:)) kimsenin bizde bir haftadan fazla kalmasina tahammulum yok dunden beri moralim sifirrr
Annemde ben bakarim kizim dio aralarinda kalicam yine(
canım çok doğru .benim ikizlerim de tüp .ve doğal yolla gebe kalmam tıbben imkansızdı .biz de nasılsa olmaz diye korunmadık ama hemen hamile kaldım .doktorum bile şoka girdi ,nasıl hamile kaldım diye .ALLAH isteyince oluyor işte.
ben de ikizlerimi zor elde ettiğim için çocuksuzluk nedir çok iyi bilirim
o yüzden hiç üzülmeyelim onlar bize ALLAHın bir luftu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?