2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Allah sana sabır versin. hikayene çok üzüldüm canım. inş Allah bütün dileklerini kabul eder. neden vefat etti canım.

merak etme davul zurnayla gircem siteye :)

Bazen cok iyiym ama bazen aglayiveriyorum istemeden biran önce alisirm ins.kimseye de söyleyemiyorum.rabbim bize aratmadan verdi cok skur onun hediyesi böyle uygun görmüs.ins saglikla dogar yavrularimiz..

Bazen cok iyiym ama bazen aglayiveriyorum istemeden biran önce alisirm ins.kimseye de söyleyemiyorum.rabbim bize aratmadan verdi cok skur onun hediyesi böyle uygun görmüs.ins saglikla dogar yavrularimiz..

ay o ağmala bendede var. abuk subuk şeylere ağlıyorum. bende tekinm zannediyodum psikolojimmi bozuldu acaba siyodum

insallah canim ya , ben sabahlari safra cikarmakdan mahvoldum bütün gün bulantiyla yasiyorum ve aksamlarida yatmadan yine kusuyorum offf ya

Aynen canim artik korkuyorum öğütülerimden komsular sikayet edicek diye .. cikarttiktan sonrada acayip bir halsizlik oluyor kafami yerden kaldiramiyorum.. ben cok bekledim bebeklerimi isyan etmiyorum ama .. su son günlerde iyice bunalmaya basladim:18:

canım komşular halimize sadece acır heralde. kolay bişey değil.

Senin acından mutlu olmamam lazım ama şükür benimle aynı şeyi yaşayan biri daha varmış bugun doktora gidecegim bundan dolayi bakalım ne diyecek

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 3 ziyaretçi)
cilgin_anne,
kasel11,
selyn85,
edycey,
zehradidar,
babycik,
Sevgikelebegi8181,
didem_ada,
misrikiz24,
evinkedisi

yazan ise en fazla 3 kişi ,geri kalan 10 kişi ne yapıyor acaba

Insan ister istemez tedirgin oluyo doktorun yok bisey hersey yolunda dedigini duymaya ihtiyacim var sanirim ama şu saatten sonra doktoruma nasıl guvenecegim ondan pek emin degilim

Insan ister istemez tedirgin oluyo doktorun yok bisey hersey yolunda dedigini duymaya ihtiyacim var sanirim ama şu saatten sonra doktoruma nasıl guvenecegim ondan pek emin degilim

Evet bel kasık karın ağrıları normal , fazla şiddetteyse doktor kontrolü şart ama içine sinmeyen bir doktor ise değiştir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…