2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

işte bazen bilsen de etrafında boyle soylediklerinde korkuyosun.bi de etrafımda hamile kimse yok.butun bu rahatsızlıkları bir tek ben yasıyomusum gibi geliyo.az once kustum gene ama okuyunca rahatladım bak.

canım yaa gerçekten çook üzüldüm başın sağ olsun. rabbim hepsinin mekanlarını cennet eylesin

Amin.. Rabbim sabrimizi veriyor elhamdulillah ama acisina alismak cok zor.. sagim aci solum aci...

Kizim yasama sevincimiz oldu.. Allahim kardesinin omrunu ona versin..

İnşallah oğluşunun yerini dolduracak yine bir erkek evladın olur rabbim gönlüne göre versin ..

cocuklardan calisabiliyormusun bari :44: sonucta ikiz buyutmek hiiiiicc kolay degil..

yok canım nerdeeeee..bakabilirsem işyerinde öğlen filan bakarım
ben 10 yıllık devlet memuruyum
bu sene de girme sebebim belki ileride farklı kuruma geçebilirim farklı planlarımız var da ondan dolayı gireyim yüksek puan alırsam başka kuruma geçerim belki diye
en son 2010 kpssye girmiştim,hiç çalışmadan 80 almıştım ozaman ama şimdi tabi çok değişmiştir soru yapıları vs
artık ya nasip diyeceğim bakalım

Ahh canım valla çok mutlu oldum. Çarşamba ben de gittiğimde 11+1 olacak. Umarım bu güzel sözleri ben de duyarım doktorumdan. Bana da dua et olur mu. Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza :)

tamam canım edicem dua =))amin.. çok mutlu oluyor insan yahuu.. hele bi de ayaklarını falan oynatışı.. tipsiz minnoşum yaa

Gözün aydın canım kendime gibi çok sevindim. Grubun ilk ikili testi sana ait sanırım. Darısı bizim başımıza artık.

aynen darısı herkesin başına.. perşembe tam sonuç çıkacak. onu da yazarım buraya..

ay nasıl sabretçen 3 hafta ya.

eşime şimdiden dert oldu zaten ben de sabretcez yahu diyorum.. 10 gün sonra gidelim bi medikoya diyo. beni bi de okulun doktoru takip ediyo da..

kızlar bugün nasipse meleğimizin kalp atışlarını duyacağız çok heyecanlıyım :) <3

hadi bakalım. gup gup larla, güzel haberlerle dönersin inşallah.

Ayy ne güzel maşallah bebişine benim ikili testim 22 şubatta iple çekiyorum gelse bi an önce de bizde hayırlı haberleri alsak senin gibi :)

yaklaşık 3-4 dakika baktı doktor. o kadar güzel izledim ki dikkatlice =)) sen de izle. eşin de videoya alsın muhakkak biz öyle yaptık.. açıp açıp izliyorum şimdi

Canimm hadi gozun aydin beni de 17 gun sonra çağırdı ikili icin ben de 10+1 olmusum

sağol canım. darısı başına. sen gittiğinde cinsiyet de belli olur o vakitt =)) olleeyyy

oo ne guzel.. Rabbim gonlundekini versin canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…