Ya allah aşkına büütn doktorlar bas bas bagırıyor ilk 3 ay bebek anneden beslenir ektra hiçbişeye ihtiyaç yoktur o nedenle anne adayları yiyemeseler de bebek gelişir diye.
Bir arkadaşım 14 hafta çekti ve tam 10 kilo verdi 10 kilo!! Onun bebeğinin sağlıklı olmaması lazımdı o zaman ne ki bu şimdi!
Allah bağışlasın nurtopu gibi bebişi de :)
Darısı da sana olacak inşallah sıkma canını, konuşan konuşsun :)
Ona bakarsan çok uzaga gitmeye gerek yok, kocam hala yeterli beslenmediğimi düşünüyor kiii düşün ben 11 haftalığım 3 kilo aldım!!! Yuh yaniii daha ne yicektim yaaa daha neler!
Zaten bende yastiksiz yatiriyordum.. ramazandi.. aksam oglumu uyuttum iftar yapacaktik aceleyle besigine koydum..bogrunun ustune yatirdiydim.. kusarsa yutmasin diye.. aceleyle aklima yastigi almak gelmedi.. hos gelse bile bi sekilde yine olurdu.. ondan sonrasi kiyamet koptu benim icin.. hollandaya ailemin yanina gitmistim o zaman esim yoktu.. ben hollanda vatandasi oldugum icin kolay ca gidiyordum.. o olay aksam ounca direk hastaneye kLdirildi oglum.. ama ne fayda makineye baglandi 5 gun..babasini acil vizeyle getirdi hastane.. geri gelmedi kuzum.. cigerimi soktude goturdu
cenazesini annemle babam da gelmisti.. cenazeden donerken kirikkalede kaza oldu bu sefer annemide kaybettim.. gorumcemi bekar kaynimi kuzenimi ve birde kuzenimin cocugunu kaybettik.. benim acim cok buyuk kizlar.. buraya giriyorum biraz unutuyum diye ama olmuyo.. annemin yokluguna alisamiyorum.. hadi oglum peynirli dürümmüs digerlerinin yanında.. ablam gibi cok sevdigim gorumcem benim en yakin arkadasimdi.. yapayalniz kaldim.. kaynanamla birbirimize cok yakin oturuyoruz.. ona teselli bir tek ben varim.. bende iste boyleyim..
canım ALLAH'ım sana sabrını da versin inş. Sen çok güçlü bir insansın ki şuan hala hayattasın.
Bebeğin sana can olsun bir nebze de olsa acını hafifletsin.
tabiki geçmez hiç bitmez ama belki zamanla bu acıya alışır insan.
Zaten karnındaki ve yanındaki can için sağlam olmak zorundasın.
Düşünsene ya kızın da olmasaydı.
Veren de alan da ALLAH.
olmaz mıı..iş yerindeyim ama hiç onemli değil koşa koşa gittim wc ye zaten bişi yememiştim hoppaa hepsini cıkardımarkadaslar bulanti yada kusma sikayeti olan yokmu ben kac haftadir ölüyorum sabah aksam kusma ve bulantilarla ugrasiyorum.
canım yaa gerçekten çook üzüldüm başın sağ olsun.rabbim hepsinin mekanlarını cennet eylesin
ben bi de kpssye gireceğim bu yıl
bende öyleyim canım artık dışarı bile çıkamaz oldum .. cıksam bile hemen eve dönüp yatmak istiyorum .. eve tıkanıp kaldım ve çoookk bunladımm :2::2:
Eşim benden çok istiyor bu bebeği.. kendisi izin alirim demisti cok istiyordu gormeyi.. neyse canim bende goruntusunu gosterrim..
15 şubat kizimin dogum gunu pazar gunu kutluyacagiz.. pastamizi siparis verdik.. 3 yasini bitiriyor fıstıgım.. Allahım ömrünü uzun etsin.. ne hayallerim vardi..dogum gunlerini bir yapacaktim..oglumda 24 subatta dogmustu
.. 1 yaşina girecekti kuzumm
Yigitim cennet meleğim benim.. çok özledim kokusunu 7 ay olacak onsuz yaşıyorum..rabbim birini aldi iki verir inş. Kızlar böyle durduğuma bakmayın ben oğlumun yokluğuna dayanamıyorum.. ister isteme agliyorum sonra ertesi gun bas agrisindan duramiyorum...
bu bebek bizim icin cok onemli.. sanki erkek olsa oglum geri geldi diyecegim.. Rabbim bizim için hayirlisi neyse onu versin.
cocuklardan calisabiliyormusun bari :44: sonucta ikiz buyutmek hiiiiicc kolay degil..
Ahh canım valla çok mutlu oldum. Çarşamba ben de gittiğimde 11+1 olacak. Umarım bu güzel sözleri ben de duyarım doktorumdan. Bana da dua et olur mu. Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza :)
Gözün aydın canım kendime gibi çok sevindim. Grubun ilk ikili testi sana ait sanırım. Darısı bizim başımıza artık.
ay nasıl sabretçen 3 hafta ya.
kızlar bugün nasipse meleğimizin kalp atışlarını duyacağız çok heyecanlıyım :) <3
Ayy ne güzel maşallah bebişine benim ikili testim 22 şubatta iple çekiyorum gelse bi an önce de bizde hayırlı haberleri alsak senin gibi :)
Canimm hadi gozun aydin beni de 17 gun sonra çağırdı ikili icin ben de 10+1 olmusum
İnşallah oğluşunun yerini dolduracak yine bir erkek evladın olur rabbim gönlüne göre versin ..
yok canım nerdeeeee..bakabilirsem işyerinde öğlen filan bakarım
ben 10 yıllık devlet memuruyum
bu sene de girme sebebim belki ileride farklı kuruma geçebilirim farklı planlarımız var da ondan dolayı gireyim yüksek puan alırsam başka kuruma geçerim belki diye
en son 2010 kpssye girmiştim,hiç çalışmadan 80 almıştım ozaman ama şimdi tabi çok değişmiştir soru yapıları vs
artık ya nasip diyeceğim bakalım
oo ne guzel.. Rabbim gonlundekini versin canim..
cok kötü bir durum ya evet depresyon resmen kimseye gitmek istemiyorum kimse de gelsin istemiyorum offf ya
senindemi ikizlerin geliyor
benim ikizlerim var 13 aylık canım ,senin de mi ikiz
maşallah RABBİM tamamına erdirsinebett valla benımkilerde ikizbugun tam 11 haftalık olduk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?