2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Aslinda o kadar dogru bir tespit yapmissin ki insanin bir sekilde bilincaltina isliyor boyle seyler. Bana herkes kizin olucak senin kesin kiz kesin kiz diye islediler mesela aslinda, neremden anlasiliyorsa:) bende aksi gibi hicbirsey hissetmiyorum herkesin icine dogmus genelde halbuki. 10 tanede oglun yada kizin olsa dogduktan sonra canindan cok seviceksin nasilsa o yuzden takilmamak gerek:)

Mrb kızlar bayadır giremiyorum nasılsınız
Belrtiler ne durumdabende istah kaybı haric hicbisey yok korkuyorum bazen yolunda gitmeyen bi sey mi var diye yarın kontrolüm var insallah bebisim saglıkla gelisiyodur

Haydin bakalımmm. Senin de gözün aydın.

Iyi cok sukur canim bi annisden daha guzel haber aldik.cok sevindim.Allahim saglkkla kucagimiza almayi nasip etsin

hadi gözünaydın..

hıh aferin sana :13:

Canim allahim yardimcin olsun okurken bile goz yaslarina boguldum seni düşünemiyorum zaten inşallah doğacak yavrun sana teselli olur

Allah razı olsun kızlar...

ne zaman gidiyon halen burdasın?

Canim 4 teydi randevum zaten telefondan girdim

Coksukur hersey yolunda bebegimkipir kipirdi teyzeleri eller bacaklar ayni oynuyordu. Ense kalinligimi 1,8 cikti doktorumuz cok iyi dedi. Allah sizlere de guzel sonuclar nasip etsin
Cinsiyet belki diil hala :) yorumdada bulunmadi doktorum ben de sormadim

Canim kacinci haftandasin??

Daha kontrolüme 15 gün var bir sıkıntım da yok ama içerde herşey yolunda mı bilmiyorum. İki hafta önce doktordaydım. Sürekli düşünmekten kendimi alamıyorum.
İnşallah iyisindir bebeğim seni çok merak ediyorum. Günler geçsin istiyorummm

ilk gebeliğimde ince ince sancılar girerdi, iğneyle çiziyolar gibi vajina boyunca ve rahim içinde olurdu ama hangi haftada başladı bitti tam hatırlamıyorum bunda daha çok gaz sancısı ve adet sancısı gibi ağrılar var.
:))) kendi kızından ne kadar memmunsa artık sanada kız evlat dileyip duruyo demekki. canım öyle düşünme hiç neye şartlanırsan şartlan en fazla 2sn sürer şaşkınlığın sonra geçer gider. banada bir sürü hurafe sayıyolardı erkek diyolardı doktor bile yerleştiği yer vs.. bişeyler saydı genelde erkek olur bu durumda demişti ki bende erkek istiyordum, kız deyince şaşırdım 2sn sonra gözümde pembelerle süslenmiş bi kız canlandı hayaline aşık oldum prensesimin. şimdi yine kız istiyorum ama oğlanada hayır demem:))

hamileyken yapılıyor o aşı ama son aylarda yapıyorlardı, şimdi olurmu olmazmı bi doktora danışmak lazım cnm.
Kizlar ne kadar dikkat etsem de gunde ictigim su bir ltyi bulmuyo.napmam lazim bilemedim.acaba hazir meyve sularından icsem bi zarari olur mu dogal degil yaaa bilemedim
hazırlarda hem koruyucu oluyor hemde bol bol şeker gereksiz kilo alırsın. yanına 1 şişe al göz önünde olursa gördükçe aklına gelir içersin tadıyla ilgili bi sorun varsa içine limon gibi bişiiler katabilirsin yada ayran falan yap.
hoş geldin canım, zorunlu mu bu? zaten takip eden bi doktorum var. birde kendi semtimizdeki bu internetten çıkanamı bildirmeliyiz yoksa herhangibi aile hekimi olur mu? bizim semptteki sağlık ocağı çok kalabalık oluyor devlet hastanesinde bi aile hakimine gidiyorum troid şeker bütün testlerimi yaptırıyor gerekirse endokrine sevk ediyor falan normalde 5 günden önce randevu bulamadığım doktora 5dkda ulaşıyorum böylece. geçen ay hcg dahil bütün testlerimi yaptırdı yani biliyo hamile olduğumu yetmez mi?

Son düzenleme:

Cok sevindim canım yaa:)) Allahim bize de boyle guzel sonuc gosterir inşallah

Cok geçmiş olsun canım ya.
Bebikinin hareketli olmasina cok sevindim inşallah bidaha böyle biseyle karsilasmazsin.hic kalkma boşver o herseyden önemli:))

Aramiza Hoşgeldin canim:))
Benim gibi ilk hamileligi olanlarin tecrübeli annelerin fikirlerine ihtiyacimiz var:))

Ben normal dogum yapmak icin hergun 1 saat yurudum oglum 38+1 de dogdu. ve kolay bi dogum oldu acilmam cok hizli oldu ve buna yurumeye bagliyorum.sanci siddetlenince tirstim biraz epidural fln istedim ama gec kalmistik :) buda ins normal dogum olur
Ayy supersin yaa bende normal istiyorum ama açıkçası korkuyorum.yuruyuse de baslicam da karnim sismeye baslayinca mi baslasam:)) bu aralar kasik agrim var da cok ayakta kalinca kötü oluyorum

Canım çok çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Bundan sonra rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah.

Maşallah ne güzel haber Oh, için rahat etmiştir. Darısı başımıza, biz de böyle güzel haberler alalım inşallah!

Günaydın kızlar sabah uyandım sol bacagimda aşırı agri var kalktim yururken kasiliyor ve cok ağrıyor. Sizde olan var mi yaaa(

Aynennn bende de ara ara oluyor. Hatta önce hamilelikte olacağı aklıma gelmedi. Dedim, bir dahileyeci ve fizyoloji doktoruna gideyim. Sonra annemle konuşurken öğrendim ki o da hamileliği boyunca bacak ağrıları çekmiş. Yani durum hamilelikle ilgili. Benim birkaç günde bir belli bir şekilde yatarken veya otururken ayağa kalkınca bel çukurumdan bacağıma vuran bir kasılma oluyor. Bir de sağ bacağımın üst kısmında sinir sıkışması gibi oldu. Ara ara gidip gelen ağrılar. Girince birkaç saat sürüyor. Aniden kesiliyor sonra.

cinsiyeti öğrenemedim cnaım. Düşünüyorum da doktorum o açıdan hiç bakmadı. Ben de sorgulamadım açıkçası. Benim için sağlıklı olması önemli. Nasılsa ilerleyen haftalarda öğrenicem cinsiyeti illaki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…