2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Valla ben de 12. haftam bitsin yürüyüşe başlıcam dedim kendi kendime. Zaten bulantı falan olmayınca 3 kilo aldım. Hem doğumu kolaylaştırmak, hemn bebeğin sağlığı için hareket şart.

canım sıkıntı yapma. neticede bu senin kararın. artı allah göstermesin ama bir sıkıntı varsa zaten amniyosentez de çıkıyor.
herkesin kendi tercihi

Amin evet çok zor evlat doğurmak ayrı bir meşakat büyütmek ayrı bir sorumluluk , hepimiz için Allah hayırlısını versin ..

aynen öyle amin canım:)

canım sıkıntı yapma. neticede bu senin kararın. artı allah göstermesin ama bir sıkıntı varsa zaten amniyosentez de çıkıyor.
herkesin kendi tercihi

evet canım, Allah her koşulda sağlık nasip etsin bizlere ve bebişlerimize.

inş. canım yaa inş.RABBİM yüzümüze güler

canım amniyo çok geç bir dönemde yapılıyor ,bebek çok büyümüş oluyor ,ondan sonra problem çıkarsa aldırmak çok zor olur ..
cvs çok daha güvenilir ve çok erken sonuç veren bir yöntem ve de 11.haftada yapılıyor ki bu çok erken dönemde bunu saptamak demek
bu açıdan da çok avantajlı ..
bir de KURANDA 120 günde ruh üfleniyor , o zamana kadar istersen bebeği aldırabiliyorsun
amniyoda bu süre geçmek üzere ya da geçmiş oluyor oysa cvs de bu dönem geçmemiş oluyor
ve ben o günaha girmek de istemiyorum
yani benim açımdan cvs çok ama çok avantajlı

Bence içini ferah tut canım. Çünkü çoğu hasta bebek ya daha tutunmadan ya da plasenta oluşmadan düşüyor zaten. Ya hep ya hiç kuralı mevcut yani bebişlerde. Haziranda yaşadığım ve sonlanan hamilelikte bu şekilde anlatmıştı doktor. Az da olsa devam ediyor ama bunun için var işte bu testler :)) ben eşine katılıyorum. İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız, sağlıkla, huzurla büyütürsünüz.

inş. canım yaa mevlam neylerse güzel eyler inş.
şöyle bir durum var yalnız ,çok sakat olanlar düşüyor ama az sakat olanlar yaşama devam ediyor
o yüzden test belirleyecek herşeyi
zaten sağlıklıysa tıbben de mucize olacak

anladım canım ikimiz için de hayırlısı olsun diyorum.

anladım canım ikimiz için de hayırlısı olsun diyorum.

aminnnnn ..

işe arabayla geldiğim günlerde çok mutlu oluyorum yaa
sabah bebeleri servise attım ,duşa girdim ,marketten simit aldım ,bastım işe geldim arabayla
araba varken heryer yakın yaa,keşke benzin bu kadar pahalı olmasa da her gün işe arabayla gelsem

Canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun, ama hiç umudunu kaybetme ben meleğimi kaybettikten sonra hemen 2 ay sonra tekrar geldi bana sende olumlu düşün meleğin hemen seninle birlikte olacak en kısa zamanda inşallah

Ayy supersin yaa bende normal istiyorum ama açıkçası korkuyorum.yuruyuse de baslicam da karnim sismeye baslayinca mi baslasam:)) bu aralar kasik agrim var da cok ayakta kalinca kötü oluyorum
ben 5.aydan sonra baslamistim 3 gunde bir basladim sonra yavas yavas hergune cikardim.suan egzersiz fln sakincali olabilir. yuruyusude cok yormadan yapabilirsin.ama simdiden baslama sikilirsin :) onumuz yaz nasil olsa

canım seni zevkle takip ediyorum, yazdıklarından da çok faydalanıyorum :) gerçekten nickin tam sana uymuş..

senin hangi kromozomlarda sorun var tatlım? eşimde translokasyon var, 13. ve 14. kromozomlar yer değiştirmiş. Bizim bebeğimiz tüp olduğu için transfer öncesi kromozom testine girdi. Ama amniyosentez yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. Çünkü zaten bir kez zarar gördü, ikincisini kaldırabilir mi bilemiyorum. Henüz doktorumla oturup konuşmadık ama endişelerim yüksek.
öpüyorum.

herkesin kendi karari kedinlikle sana bisey demiyorum ama bende fikrimi soylemek isterim.
Ben ilk gebeligimde gecen yil yani.dr ikili test icin israr etti ben kesinlikle istemedigimi soyledim bana soyledigu sey diyelimki cocugun dogdu ve engelli herkes hastanede bekliyo bebegin geliyo ve hayal kirikligi. bu nedir ya bu nasil bi ikna yontemi.bende ters tepki verdim ben ne olursa olsun bu cocugu aldirmicam rabbim onu bana emanet etmis.tutunki bisey cikti ben 9 ay nasil bir ruh hali icinde olucam nasil gecer ozaman diye tartistim ve o dr.birdaha gitmedim. bu testler yani ikili test fln yuzde yuz sonuc veren seyler degil.4 yil once tanidigimda ikili test olumsuz cikti herkes aldir dedi ama kiz aldirmadi ve cocugu gayet normal dogdu allaha sukur.
Rabbim herkese saglikli evlat versin insallah

cnm kuranda boyle biseyin gectigini nerden ogrendin. benim bildigim buna dair boyle bir ayet yada ifade yok.
O senin rahmine konduysa o senindir ve sana emanettir.
Ya kirilmayin lutfen ben aldirma dusuncesine bile cok karsi oldugum icin bu konularda taviz veremiyorum.
Ama senin farkli sorunlarin varmis ve sikinti yasamaktan korkuyosun sanirim.cokta haklisin insallah saglikli sihatli bi bebegin olur

Son düzenleme:
Günaydın annişler ve bebikleri. Güzel haberlerle gelenleri tebrik ediyorum, gözleri aydın. Kötü haberlere çok üzüldüm (

Bizim de iyi haberlerimiz var. İkili tarama sonucunu öğrendik şimdi. Çok iyi dedi doktor. 1/50.000 civarı çıktı. Tsh ım da normal çıktı. Olleyyy :)) çok rahatladı için. Şu an 11+5 iz. İlk trimester de bitti sayılır. Çok mutluyuz :)) darısı hepinizin başına. Fiziksel olarak akşamları şişkinlik dışında hiç bi belirtim de yok. Göbüşüm çıktı az bişeyy :))

ohhh mis gibi maşallah arkadaşıma :)))
Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşallahhhhh :)
Ense kalınlığı kaç çıkmıştı minişin:)

tabi yaaa gerçekten çok büyük rahatlık. Ama maalesef her gün benzin fiyatı artıyor, yakında herkes arabaları garaja kaldıracak hiç çıkarmamak üzere :)

Canım kararın haddime düşmemiş seni yargılamak ama genetik bi sorun felan mı varki amniyosentez yapıyorsun. yani ya 2 li de bişey çıkmazsa yaptığının bir nedeni yoksa eğer bana sçma geldi lütfen kusura bakma. düşük yapma riski varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…