Günaydın ,
Bizde riskli günlerden sonra eşimle yürümeyi düşünüyoruz , 3 ayımız bır dolsun sonra yürüyeyim diyorum yavaş yavaş havalarda ısınmaya başlayacak , bütün sıcakları yaşıycaz
Çok teşekkür ederim canım çok saol. Allah her durumda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi. Kimseyi evladıysa sınamasın
çok saol canım. Bir daha 16. haftamda gidicem. Kan vermedim. Doktorumla uzun uzun konuştuk ve radikal bir karar aldık. 2'li test yaptırmıcaz ve direkt amniyosentez yaptırıcaz. İçimde gelgitler var ama kendimi tanıyosam bu şekilde karar almak benm için en hayırlısı olacak. Forumda aramızda beni kınayanlar da olabilir ama biz böyle bir karara vardık eşimle.
Amin evet çok zor evlat doğurmak ayrı bir meşakat büyütmek ayrı bir sorumluluk , hepimiz için Allah hayırlısını versin ..
canım sıkıntı yapma. neticede bu senin kararın. artı allah göstermesin ama bir sıkıntı varsa zaten amniyosentez de çıkıyor.
herkesin kendi tercihi
zaten en erken 12. haftada yapılıyor bebeğim geç değil erken bile
inş. canım yaa inş.RABBİM yüzümüze gülerİşyerindeki bir arkadaşımın bütün yumurtalık geçişleri sivilce dolu olduğu halde hamile kalmış
ve sezeryanla bebeği aldıklarında herkes çok şaşırmış olması bir mucize okadar kapalıymışki bütün rahmi Allah tarafından demişler geçmiş sperm oralardan sonra yumura ile birleşip olması vs imkansız görünmesine rağmen rabbim oldurmuş ,
bebeğinin her yeri ama sapasağlam, bebeğide çok tatlı bir erkek çok mutlular , tedavide oldu ,
Allah ol deyince olur yarın mubarek gün bu akşamdan dua edelim ,
ben de amniyosenteze karar verdim cnaım. Benim 16. haftamda yapılacak. Peki sen neden CVS e karar verdin. Çok yakın arkadaşım da 1 ay kadar önce CVS yaptırdı hiçbir sıkıntısı olmadı çok şükür bebeği de çok sağlıklı. Ama benim doktorum bana amniyosentez önerdi, doktoruma güvendiğim için bende onu tercih ettim.
yok cnaım 11-14 haftalar arası yapılıyor zaten. Geç değil. Rahat ol
inş. yaa aklım hep testte
çok yüksek hastalık çıkarsa gebeliği sonlandırıyorlar
kafam çok karışık
nasılsa doğal gebe kalmam diye korunmamıştık keşke korunsaydık diyorum eşime
o da çok inanıyor nasıl hamile kalman mucize ise bence bu bebek bize hediye ve sağlıklı ben inanıyorum diyor
inş. onun dediği gibi çıkar da RABBİM yüzümüze güler
hiç doğal gebe kalamayacakmışım gibi geliyordu ve aslında bu durumu yaşamayı da çok istiyordum
hep tedaviyle uğraştıkya ,bazen konuşurduk bi mucize olur mu acaba ,ben doğal hamile kalırmıyım diye
ALLAH dua niyetine kabul etti sanırım
RABBİM inş. sağlıcakla kucağmıza almayı nasip eder
Bence içini ferah tut canım. Çünkü çoğu hasta bebek ya daha tutunmadan ya da plasenta oluşmadan düşüyor zaten. Ya hep ya hiç kuralı mevcut yani bebişlerde. Haziranda yaşadığım ve sonlanan hamilelikte bu şekilde anlatmıştı doktor. Az da olsa devam ediyor ama bunun için var işte bu testler :)) ben eşine katılıyorum. İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız, sağlıkla, huzurla büyütürsünüz.
inş. canım yaa inş.RABBİM yüzümüze güler
canım amniyo çok geç bir dönemde yapılıyor ,bebek çok büyümüş oluyor ,ondan sonra problem çıkarsa aldırmak çok zor olur ..
cvs çok daha güvenilir ve çok erken sonuç veren bir yöntem ve de 11.haftada yapılıyor ki bu çok erken dönemde bunu saptamak demek
bu açıdan da çok avantajlı ..
bir de KURANDA 120 günde ruh üfleniyor , o zamana kadar istersen bebeği aldırabiliyorsun
amniyoda bu süre geçmek üzere ya da geçmiş oluyor oysa cvs de bu dönem geçmemiş oluyor
ve ben o günaha girmek de istemiyorum
yani benim açımdan cvs çok ama çok avantajlı
anladım canım ikimiz için de hayırlısı olsun diyorum.
ne yazıkki iyi haber vemiyecegimarkadaşlar geçen hafta bebegimi aldırmak zoruna kaldım karnımda ölmüş oküçücük kalbi dayanamış bir hafta oldu iyiyim elhamdülillah bundada vardır bir hayır diyorum allah sizin bebeklerinzi size bagışlasın saglıklı sıhatlı kucagınıza alırsınız inş
ben 5.aydan sonra baslamistim 3 gunde bir basladim sonra yavas yavas hergune cikardim.suan egzersiz fln sakincali olabilir. yuruyusude cok yormadan yapabilirsin.ama simdiden baslama sikilirsin :) onumuz yaz nasil olsaAyy supersin yaa bende normal istiyorum ama açıkçası korkuyorum.yuruyuse de baslicam da karnim sismeye baslayinca mi baslasam:)) bu aralar kasik agrim var da cok ayakta kalinca kötü oluyorum
evet canım ..ama bu cvs farklı bir işlem ..herkese yapılmıyor .
benim kromozom bozukluğum var ondan dolayı doğal gebe kalmam riskli
yumurtalarım hasta ürediği için bebekte de hastalık ihtimali doğuyor
ondan bebişin kromozomlarına bakacaklar
amniyosenteze benziyor ama çok erken dönemde sonuç veriyor bu test
herkesin kendi karari kedinlikle sana bisey demiyorum ama bende fikrimi soylemek isterim.çok saol canım. Bir daha 16. haftamda gidicem. Kan vermedim. Doktorumla uzun uzun konuştuk ve radikal bir karar aldık. 2'li test yaptırmıcaz ve direkt amniyosentez yaptırıcaz. İçimde gelgitler var ama kendimi tanıyosam bu şekilde karar almak benm için en hayırlısı olacak. Forumda aramızda beni kınayanlar da olabilir ama biz böyle bir karara vardık eşimle.
cnm kuranda boyle biseyin gectigini nerden ogrendin. benim bildigim buna dair boyle bir ayet yada ifade yok.inş. canım yaa inş.RABBİM yüzümüze güler
canım amniyo çok geç bir dönemde yapılıyor ,bebek çok büyümüş oluyor ,ondan sonra problem çıkarsa aldırmak çok zor olur ..
cvs çok daha güvenilir ve çok erken sonuç veren bir yöntem ve de 11.haftada yapılıyor ki bu çok erken dönemde bunu saptamak demek
bu açıdan da çok avantajlı ..
bir de KURANDA 120 günde ruh üfleniyor , o zamana kadar istersen bebeği aldırabiliyorsun
amniyoda bu süre geçmek üzere ya da geçmiş oluyor oysa cvs de bu dönem geçmemiş oluyor
ve ben o günaha girmek de istemiyorum
yani benim açımdan cvs çok ama çok avantajlı
Günaydın annişler ve bebikleri. Güzel haberlerle gelenleri tebrik ediyorum, gözleri aydın. Kötü haberlere çok üzüldüm(
Bizim de iyi haberlerimiz var. İkili tarama sonucunu öğrendik şimdi. Çok iyi dedi doktor. 1/50.000 civarı çıktı. Tsh ım da normal çıktı. Olleyyy :)) çok rahatladı için. Şu an 11+5 iz. İlk trimester de bitti sayılır. Çok mutluyuz :)) darısı hepinizin başına. Fiziksel olarak akşamları şişkinlik dışında hiç bi belirtim de yok. Göbüşüm çıktı az bişeyy :))
aminnnnn ..
işe arabayla geldiğim günlerde çok mutlu oluyorum yaa
sabah bebeleri servise attım ,duşa girdim ,marketten simit aldım ,bastım işe geldim arabayla
araba varken heryer yakın yaa,keşke benzin bu kadar pahalı olmasa da her gün işe arabayla gelsem
çok saol canım. Bir daha 16. haftamda gidicem. Kan vermedim. Doktorumla uzun uzun konuştuk ve radikal bir karar aldık. 2'li test yaptırmıcaz ve direkt amniyosentez yaptırıcaz. İçimde gelgitler var ama kendimi tanıyosam bu şekilde karar almak benm için en hayırlısı olacak. Forumda aramızda beni kınayanlar da olabilir ama biz böyle bir karara vardık eşimle.
Cok geçmiş olsun canım ya.
Bebikinin hareketli olmasina cok sevindim inşallah bidaha böyle biseyle karsilasmazsin.hic kalkma boşver o herseyden önemli:))
Canım çok çok geçmiş olsun. Allahkorumuş. Bundan sonra rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?