ben 5.aydan sonra baslamistim 3 gunde bir basladim sonra yavas yavas hergune cikardim.suan egzersiz fln sakincali olabilir. yuruyusude cok yormadan yapabilirsin.ama simdiden baslama sikilirsin :) onumuz yaz nasil olsa
Günaydın annişler ve bebikleri. Güzel haberlerle gelenleri tebrik ediyorum, gözleri aydın. Kötü haberlere çok üzüldüm(
Bizim de iyi haberlerimiz var. İkili tarama sonucunu öğrendik şimdi. Çok iyi dedi doktor. 1/50.000 civarı çıktı. Tsh ım da normal çıktı. Olleyyy :)) çok rahatladı için. Şu an 11+5 iz. İlk trimester de bitti sayılır. Çok mutluyuz :)) darısı hepinizin başına. Fiziksel olarak akşamları şişkinlik dışında hiç bi belirtim de yok. Göbüşüm çıktı az bişeyy :))
Günaydın annişler ve bebikleri. Güzel haberlerle gelenleri tebrik ediyorum, gözleri aydın. Kötü haberlere çok üzüldüm(
Bizim de iyi haberlerimiz var. İkili tarama sonucunu öğrendik şimdi. Çok iyi dedi doktor. 1/50.000 civarı çıktı. Tsh ım da normal çıktı. Olleyyy :)) çok rahatladı için. Şu an 11+5 iz. İlk trimester de bitti sayılır. Çok mutluyuz :)) darısı hepinizin başına. Fiziksel olarak akşamları şişkinlik dışında hiç bi belirtim de yok. Göbüşüm çıktı az bişeyy :))
günaydın annişler ve bebikleri. Güzel haberlerle gelenleri tebrik ediyorum, gözleri aydın. Kötü haberlere çok üzüldüm(
bizim de iyi haberlerimiz var. Ikili tarama sonucunu öğrendik şimdi. çok iyi dedi doktor. 1/50.000 civarı çıktı. Tsh ım da normal çıktı. Olleyyy :)) çok rahatladı için. şu an 11+5 iz. Ilk trimester de bitti sayılır. çok mutluyuz :)) darısı hepinizin başına. Fiziksel olarak akşamları şişkinlik dışında hiç bi belirtim de yok. Göbüşüm çıktı az bişeyy :))
Merhaba kizlar, ben 5 haftalik hamileyim.
Dün doktora gittim, kese göründü ama doktora embriyoyu göremedigini söyledi.
Yani bos gebelikten süpheliniyor, belkide zaten bos gebeliktir bilemiyorum.
Haftaya tekrar gidicem, bir hafta bekleyelim dedi doktorum, ultrasonla tekrar bakicak.
Siz bebeklerinizi ne zaman gördünüz?
Yada aranizda böyle bir sorun yasayan varmi?
Gercekten zor bir durum hamilesin, tüm belirtiler var ama bebek yok, rabbim kimseye yasatmasin.
canım benim de 5 +2 de keseme baktı on gün sonra da bebeğe baktı.erken daha telaş etme inş. bebişini görürsün az bi zaman sonra:)
ohhh mis gibi maşallah arkadaşıma :)))
Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşallahhhhh :)
Ense kalınlığı kaç çıkmıştı minişin:)
Cok sevindim senin adina darisi bizim basimiza:))
canım hadi hayırlısı olsun. darısı başımıza tebrikler benimde göbüşüm var.
çok sevindim gözün aydın canımm
Haftaya tekrar gidicem, bir hafta bekleyelim dedi doktorum, ultrasonla tekrar bakicak.
Gercekten zor bir durum hamilesin, tüm belirtiler var ama bebek yok, rabbim kimseye yasatmasin.
Bence telaş yapmamalısın. Ben gebeliğimi çok erken farkettim.
Farklı laboratuarlarda test yaptırdığımız için HCG değerlerim tutarsız çıktı ve dış gebelik teşhisiyle 2 gün hastanede gözlem altında tutuldum. Çok üzüldüm çünkü dış gebelikte farklı problemlerde ortaya çıkabiliyor.
Hastanede yapılan tahliller sonucunda HCG değerlerimin normal ilerlediği belirlendi. Son gün kese göründü...
Kese göründü bu sefer boş kese mi endişesi başladı. Şu anda herhangi bir problem görünmüyor. Bence sizdede herhangi bir sorun çıkmayacak.
Velhasıl;
En iyisi bir süre beklemek yoksa bu işin derdi telaşı bitmiyor...
Kızlar selam, hiç bulantı , kusma, ağrı vs çekmeyen var mı aranızda?
Beeennn :)) ve bu yüzden kesinlikle paniğe kapılmıyorum. Kayınvalidem hep allah dağına göre kar verir der. Onu yaşıyorum işte :)) çok yoğun geçiyo günlerim. Hamileliğimin 6-7-8 . haftaları finallere denk geldi. O nedenle rahat geçirmem çok iyi oldu yanii :)) korkma yani hiç bi belirtin yoksa. Kimi öyle kimi böyle yaşıyor gebeliğini.
Slm hanimlar
bende araniza yeni katiliyorum. suan 9. Haftadayim. ikinci bebegim olacak insallah.diger bebegim daha 8 aylik biraz erken oldu ama hayirlisi :) gecen yil bu zamanlar yine hamileydim. normal dogum yapmistim.bilgilerim cok taze anlicaginiz.umarim sizlere de yardimci olurum az cok bildiklerimle.
Malum ikili test zamani geliyo ben yaptirmicam digerindede yaptirmamistim. birde bilmeyen arkadaslar varsa saglik ocagina aile hekiminize gebe oldugunuzu bildirmeniz gerekiyor her ay sizi takip ediyorlar
inş. canım yaa mevlam neylerse güzel eyler inş.
şöyle bir durum var yalnız ,çok sakat olanlar düşüyor ama az sakat olanlar yaşama devam ediyor
o yüzden test belirleyecek herşeyi
zaten sağlıklıysa tıbben de mucize olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?