2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ben 5.aydan sonra baslamistim 3 gunde bir basladim sonra yavas yavas hergune cikardim.suan egzersiz fln sakincali olabilir. yuruyusude cok yormadan yapabilirsin.ama simdiden baslama sikilirsin :) onumuz yaz nasil olsa

Sağol canım şuan istesem de kasik agrimdan dolayi yapamam zaten bikac ay sonra baslarim yazin da ohh aksam serinliginde mis gibi yururum:))

Cok sevindim senin adina darisi bizim basimiza:))

canım hadi hayırlısı olsun. darısı başımıza tebrikler benimde göbüşüm var.

çok sevindim gözün aydın canımm

Merhaba kizlar, ben 5 haftalik hamileyim.
Dün doktora gittim, kese göründü ama doktora embriyoyu göremedigini söyledi.
Yani bos gebelikten süpheliniyor, belkide zaten bos gebeliktir bilemiyorum.
Haftaya tekrar gidicem, bir hafta bekleyelim dedi doktorum, ultrasonla tekrar bakicak.
Siz bebeklerinizi ne zaman gördünüz?
Yada aranizda böyle bir sorun yasayan varmi?
Gercekten zor bir durum hamilesin, tüm belirtiler var ama bebek yok, rabbim kimseye yasatmasin.

canım benim de 5 +2 de keseme baktı on gün sonra da bebeğe baktı.erken daha telaş etme inş. bebişini görürsün az bi zaman sonra:)

canım benim de 5 +2 de keseme baktı on gün sonra da bebeğe baktı.erken daha telaş etme inş. bebişini görürsün az bi zaman sonra:)

Ilk önce tesekkür ederim yazdigin icin.
Bilemiyorum doktor biraz tedirgin yaklasti, zaten son regl günümle hesapladi 9 haftalik hamilesin dedi ama sonra kese bakinca büyüklügü görünce, 5 haftalik hamilesin dedi, yani sanirim herseyi gec olusmus.
Bilemiyorum gercekten yani bir tarafim hayirlisi olsun diyor, diger tarafimda bu durumu kabul etmek istemiyor.
Simdilik yapabilecegim tek sey beklemek.

ohhh mis gibi maşallah arkadaşıma :)))
Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşallahhhhh :)
Ense kalınlığı kaç çıkmıştı minişin:)

0.6 mm çıktı canım. Çok teşekkür ederim :)) gerçekten rahatlıyor insan. Yaptırıp yaptırmamak, aldırıp aldırmamak kişinin tercihi. Herkesin fikrine saygım sonsuz :))

Cok sevindim senin adina darisi bizim basimiza:))

canım hadi hayırlısı olsun. darısı başımıza tebrikler benimde göbüşüm var.

çok sevindim gözün aydın canımm

Çok sağolun hatınlar :)) inşallah hepimiz iyi haberlerle döneriz her doktor randevumuzdan. Şimdi eşimle gezcez tozcaz. Bugünü tatil ilan ettik :)) okul başlıyo zaten 4 gün sonra. Gezdim gezdim, sonrası hep ders, proje:))

canım ben 4+4 te kesemi 6+2 de de bebeği gördüm.
bence daha erken

Selam hanımlar;

Ben şu anda 8. haftadayım. Son adet tarihimin ilk günü 24.12.2013.

Aşırı bulantım vs... yok ama bilhassa sabah erken saatlerde çok rahatsız oluyorum. Onun dışında iyiyim çok şükür.

27 Mart' ta yeni doktoruma muayeneye gideceğim. Umarım tekrar doktor aramak zorunda kalmam.

Bence telaş yapmamalısın. Ben gebeliğimi çok erken farkettim.

Farklı laboratuarlarda test yaptırdığımız için HCG değerlerim tutarsız çıktı ve dış gebelik teşhisiyle 2 gün hastanede gözlem altında tutuldum. Çok üzüldüm çünkü dış gebelikte farklı problemlerde ortaya çıkabiliyor.

Hastanede yapılan tahliller sonucunda HCG değerlerimin normal ilerlediği belirlendi. Son gün kese göründü ...

Kese göründü bu sefer boş kese mi endişesi başladı. Şu anda herhangi bir problem görünmüyor. Bence sizdede herhangi bir sorun çıkmayacak.

Velhasıl;

En iyisi bir süre beklemek yoksa bu işin derdi telaşı bitmiyor ...

Ah canim benim yüregime su serpiyorsunuz, cok tesekkür ederim.
Yani hersey Allahtan, isyan etmiyorum, niye ben demiyorum cünkü biliyorum herkesin basina gelebilir.
Doktoruma güveniyorum, cok ilgili ve bilgili ama bilemiyorum.
Bakalim beklemekten baska birsey yapamam zaten su anda.
Hayirlisi olsun, Allah hepinize bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

Kızlar selam, hiç bulantı , kusma, ağrı vs çekmeyen var mı aranızda?

Beeennn :)) ve bu yüzden kesinlikle paniğe kapılmıyorum. Kayınvalidem hep allah dağına göre kar verir der. Onu yaşıyorum işte :)) çok yoğun geçiyo günlerim. Hamileliğimin 6-7-8 . haftaları finallere denk geldi. O nedenle rahat geçirmem çok iyi oldu yanii :)) korkma yani hiç bi belirtin yoksa. Kimi öyle kimi böyle yaşıyor gebeliğini.

selamm arkidişlerr!! çok şükür bulantım az da olsa azaldı ama bu halsizlık hala tam gaz devam ediyor bide ben bebişlerimi cokk özledim yaaa daha koskoca 12 gün var randevuma uff

ohh süper maaşallah size :) çok sevindim edcey inşallah hep böyle güzel devam etsin güzel haberlr gelsin
bizimde keyfimiz yerine geliyo

Canım benim sağ olasın içim rahatladı bi parça. Tüm arkadaşlarım kusarken ölecekmiş gibi davrandıklarından dolayı, bende mi bi gariplik var dedim. Millet bana gıcık oluyo ama naapabilirim. Sen bi de üniv. okuyosun, hakikaten Allah dağına göre veriyor. Dilerim herşeyin harika olur :)

hosgeldin.tecrubeliler daha iyi oluyo tabi benim ilk hamileliğim ve hiç tahmin edemeyeceğim şeyler yaşıyorum dolayısıyla soracak cok seyim oluyo.midem ekşiyo derken kusmaya basladım bir haftadır her akşam kusuyorum.hayır herkeste sabah olan sey bende aksam oluyo o da ayrı bi mevzu.geçer diye umuyorum ama korkmaya basladım cunku arttı bu bulantılar filan ve ben gercekten hiçbir sey yiyemiyorum.

burda yazdıklarından çok kararlı, sağ duyulu ve adı gibi çılgın bir anne olarak görüyorum seni :)
umarım sonuçların güzel çıkar mucizen ve ikizlerinle muhteşemliği yaşarsınız arkadaşım dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…