2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar selam, hiç bulantı , kusma, ağrı vs çekmeyen var mı aranızda?

Canım benim bende gebeliğimin başından beri hiç kusma olmadı bulantı bir iki kere.İki gündür sırt ve bel ağrısı yaşıyorum oturarak çalışıyorum o yönden rahattım ama akşam eve gidip yemek hazırlıyıp yiyinceye kadar belim kopacak gibi oluyor.

canım görümcem 9 ay kustu çocuk sırma saçlı ve 3680 doğdu. merak etme 1 haftamız kaldı 1 hafta sonra bu kusmalar geçecek inş.

kızlar zaman geçmiyor ya. 9 günüm kaldı. doktora gitmeme. inş. iyidir. iyi olmasa midem bu kadar kötü olmaz dimi ağzımda hep acı.

Sanırım aynı zamanlardayız seninle. Allah tamamına erdirsin inş. hepimizinkini. Bende de bulantı bi iki kez oldu sadece. İlk ay yerleşme ağrılarım oldu kasıklarımda ve belimde. Bende senin gibi yemek bile yapamıyodum. Sonra geçti, kısa sürdü. Ben 22'sinde gidicem kontrole zaman geçmek bilmiyor valla. Kalbi atıyo mu, iyi mi, testler ne olacak vs düşünmekten alamıyorum kendimi. Eşimle papaz olucaz sonunda, adamı da delirttim ufaktan

metpamid diye bir ilaç veriyor doktorlar bulantı ve kusma için doktoruna danıştın mı?

canim ben Almanyadayim burda baska bir ilac verdi ama pekde yardimci olmadi , eve ebe geliyo bana evde akupunktur yapiyo mide bulantisi ici ama malesef pek de yardimci olmadi bakalim ilk hamileligimde doguma kadar kustum umarim buda öyle olmaz

Tatlım 6.hafta dolmadan gelme demişti doktorum, 6+2'de kalp atışlarını dinledik. Bu doktorlar önce eşeğini kaybettiriyor sonra bulduruyor insana. Son zamanlarda çok garip hikayeler duyuyorum. Sakın endişelenme, bebeğin seninle annesi, pozitif düşün lütfen.

Maşallah size..Darısı başımıza olsun.

Allahta seni güldürsün inşallah

Amin cümlemizi canım :))

Guatr ameliyati gecirdigim icin hormonlarim dengesiz, bu yüzden hersey olabilir diye tüm ihtimalleri göz önünde bulundurmustum zaten doktora gitmeden önce.
Ne kadar hazirlikli olsanda insan böyle bir sey ile karsilasinca caresiz kaliyor.
Insallah ben senin gibi haftaya gittigimde görebilirim, yani bos gebelik o kadar sIk yasaniyor ki artik insan süpheleniyor haliyle.
Cok tesekkür ederim yazdigin icin.

Sen icini ferah tut, turp gibi saglikli insallah bebis :)

Canım erken daha korkma benim 6+5 de gözükmüştü bebek ve kalp atışları geç döllenme olabilir hem 5. Haftada anca kese görünür zaten beni de çok korkutmuştu doktor seni nasıl muayene etti bilmiyorum ama vajinal bakması lazım kaldı ki öyle bile baksa erken daha ferah tut içini

Kızlar selam, hiç bulantı , kusma, ağrı vs çekmeyen var mı aranızda?

Ben varımm çook hafif bi bulantı dışında kusma vs olmadı çok şükür benimle birlikte ablam da hamile o da yaşamadı anneme çekmişiz sanırım :)

Valla ben de 12. haftam bitsin yürüyüşe başlıcam dedim kendi kendime. Zaten bulantı falan olmayınca 3 kilo aldım. Hem doğumu kolaylaştırmak, hemn bebeğin sağlığı için hareket şart.

Benim 7.haftamda 1 hafta kanamam olmus olmasina ragmen 9. Haftamin basindan beri hergun yarim saat yuruyus yapmaya calisyorum kizlar, buna ragmen benimde hic bulantim vs olmadigi icin 3 kilo aldim 50 kiloydum 53 um suan doktorum bana kanamam oldugunda bile aktivitemi kisitlamama gerek olmadigini soyledi ben korkup yattim yinede tabi. O bana su sekilde acikliyor, eger bebek saglikliysa iyi yerlesir ve saglikli bebegi hareket ederek hatta halter kaldirarak bile dusuremezsin diyor. Bunun disinda bir aktivite sonrasi yasanan dusuk zaten yasanacaktir belki cabuklastirirsin diyor. Dogal seleksiyona istedigin kadar mudahele etmeye calis olacak olan olur demisti. Tabi ki her doktorun gorusu farkli ve hepimiz kendi doktorlarimiza guvenecegiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…