Kızlar selam, hiç bulantı , kusma, ağrı vs çekmeyen var mı aranızda?
hosgeldin.tecrubeliler daha iyi oluyo tabi benim ilk hamileliğim ve hiç tahmin edemeyeceğim şeyler yaşıyorum dolayısıyla soracak cok seyim oluyo.midem ekşiyo derken kusmaya basladım bir haftadırher akşam kusuyorum.hayır herkeste sabah olan sey bende aksam oluyo o da ayrı bi mevzu.geçer diye umuyorum ama korkmaya basladım cunku arttı bu bulantılar filan ve ben gercekten hiçbir sey yiyemiyorum.
Canım benim bende gebeliğimin başından beri hiç kusma olmadı bulantı bir iki kere.İki gündür sırt ve bel ağrısı yaşıyorum oturarak çalışıyorum o yönden rahattım ama akşam eve gidip yemek hazırlıyıp yiyinceye kadar belim kopacak gibi oluyor.
kızlar zaman geçmiyor ya. 9 günüm kaldı. doktora gitmeme. inş. iyidir. iyi olmasa midem bu kadar kötü olmaz dimi ağzımda hep acı.
Sanırım aynı zamanlardayız seninle. Allah tamamına erdirsin inş. hepimizinkini. Bende de bulantı bi iki kez oldu sadece. İlk ay yerleşme ağrılarım oldu kasıklarımda ve belimde. Bende senin gibi yemek bile yapamıyodum. Sonra geçti, kısa sürdü. Ben 22'sinde gidicem kontrole zaman geçmek bilmiyor valla. Kalbi atıyo mu, iyi mi, testler ne olacak vs düşünmekten alamıyorum kendimi. Eşimle papaz olucaz sonunda, adamı da delirttim ufaktan[/QUOT
Benim bugün tam 11 haftalık oldu canım ayın 21'nde gidicem bende teste zaman geçmek bilmiyor aynen.İnş bebişlerimiz iyidir sağlıcakla kucaklarımıza alırız.Tekme atmalar başlasada bir an önce varlıklarını hissetsek ne güzel olur.
metpamid diye bir ilaç veriyor doktorlar bulantı ve kusma için doktoruna danıştın mı?
Sanırım aynı zamanlardayız seninle. Allah tamamına erdirsin inş. hepimizinkini. Bende de bulantı bi iki kez oldu sadece. İlk ay yerleşme ağrılarım oldu kasıklarımda ve belimde. Bende senin gibi yemek bile yapamıyodum. Sonra geçti, kısa sürdü. Ben 22'sinde gidicem kontrole zaman geçmek bilmiyor valla. Kalbi atıyo mu, iyi mi, testler ne olacak vs düşünmekten alamıyorum kendimi. Eşimle papaz olucaz sonunda, adamı da delirttim ufaktan[/QUOT
Benim bugün tam 11 haftalık oldu canım ayın 21'nde gidicem bende teste zaman geçmek bilmiyor aynen.İnş bebişlerimiz iyidir sağlıcakla kucaklarımıza alırız.Tekme atmalar başlasada bir an önce varlıklarını hissetsek ne güzel olur.
İnş. ah bir an evvel karnım kocaman davul gibi olsun istiyorum :) USG de hareketlerini görüyosun ya da kalp atışlarını duyuyosun ama tekme tokat hissetmiyosun henüz :) Benim ilk olacak Allah izin verirse, onun da manyaklığı var üzerimde. Çünkü geçen yıl dış gebelikten iç kanama geçirdim ve bi tüpüm alındı. O yüzden çok tedirginim. Neticede Allaha emanet tabii ki...
Merhaba kizlar, ben 5 haftalik hamileyim.
Dün doktora gittim, kese göründü ama doktora embriyoyu göremedigini söyledi.
Yani bos gebelikten süpheliniyor, belkide zaten bos gebeliktir bilemiyorum.
Haftaya tekrar gidicem, bir hafta bekleyelim dedi doktorum, ultrasonla tekrar bakicak.
Siz bebeklerinizi ne zaman gördünüz?
Yada aranizda böyle bir sorun yasayan varmi?
Gercekten zor bir durum hamilesin, tüm belirtiler var ama bebek yok, rabbim kimseye yasatmasin.
Günaydın annişler ve bebikleri. Güzel haberlerle gelenleri tebrik ediyorum, gözleri aydın. Kötü haberlere çok üzüldüm(
Bizim de iyi haberlerimiz var. İkili tarama sonucunu öğrendik şimdi. Çok iyi dedi doktor. 1/50.000 civarı çıktı. Tsh ım da normal çıktı. Olleyyy :)) çok rahatladı için. Şu an 11+5 iz. İlk trimester de bitti sayılır. Çok mutluyuz :)) darısı hepinizin başına. Fiziksel olarak akşamları şişkinlik dışında hiç bi belirtim de yok. Göbüşüm çıktı az bişeyy :))
Gün sayma dicem ama önce kendimi ikna etmem lazımMide kaynamaları iyidir iyi :)
İnş. ah bir an evvel karnım kocaman davul gibi olsun istiyorum :) USG de hareketlerini görüyosun ya da kalp atışlarını duyuyosun ama tekme tokat hissetmiyosun henüz :) Benim ilk olacak Allah izin verirse, onun da manyaklığı var üzerimde. Çünkü geçen yıl dış gebelikten iç kanama geçirdim ve bi tüpüm alındı. O yüzden çok tedirginim. Neticede Allaha emanet tabii ki...
Benimde eylülde kalp atışı oluşmadığı için gebelik sonlandırıldı.Allahım hepimizin bebeişlerine sağlık versin kötü düşnmeyelim kötü olmasın
bir an önce büyüsün göbişlerimiz :)
Allahta seni güldürsün inşallah
Benimde eylülde kalp atışı oluşmadığı için gebelik sonlandırıldı.Allahım hepimizin bebeişlerine sağlık versin kötü düşnmeyelim kötü olmasın
bir an önce büyüsün göbişlerimiz :)
Hepimize geçmiş olsun. Amin inş. sağlıkla kucağımıza almak için dua edicez bol bol özellikle birbirimize
Tatlım 6.hafta dolmadan gelme demişti doktorum, 6+2'de kalp atışlarını dinledik. Bu doktorlar önce eşeğini kaybettiriyor sonra bulduruyor insana. Son zamanlarda çok garip hikayeler duyuyorum. Sakın endişelenme, bebeğin seninle annesi, pozitif düşün lütfen.
inş. yaa aklım hep testte
çok yüksek hastalık çıkarsa gebeliği sonlandırıyorlar
kafam çok karışık
nasılsa doğal gebe kalmam diye korunmamıştık keşke korunsaydık diyorum eşime
o da çok inanıyor nasıl hamile kalman mucize ise bence bu bebek bize hediye ve sağlıklı ben inanıyorum diyor
inş. onun dediği gibi çıkar da RABBİM yüzümüze güler
hiç doğal gebe kalamayacakmışım gibi geliyordu ve aslında bu durumu yaşamayı da çok istiyordum
hep tedaviyle uğraştıkya ,bazen konuşurduk bi mucize olur mu acaba ,ben doğal hamile kalırmıyım diye
ALLAH dua niyetine kabul etti sanırım
RABBİM inş. sağlıcakla kucağmıza almayı nasip eder
Merhaba kizlar, ben 5 haftalik hamileyim.
Dün doktora gittim, kese göründü ama doktora embriyoyu göremedigini söyledi.
Yani bos gebelikten süpheliniyor, belkide zaten bos gebeliktir bilemiyorum.
Haftaya tekrar gidicem, bir hafta bekleyelim dedi doktorum, ultrasonla tekrar bakicak.
Siz bebeklerinizi ne zaman gördünüz?
Yada aranizda böyle bir sorun yasayan varmi?
Gercekten zor bir durum hamilesin, tüm belirtiler var ama bebek yok, rabbim kimseye yasatmasin.
Kızlar selam, hiç bulantı , kusma, ağrı vs çekmeyen var mı aranızda?
Valla ben de 12. haftam bitsin yürüyüşe başlıcam dedim kendi kendime. Zaten bulantı falan olmayınca 3 kilo aldım. Hem doğumu kolaylaştırmak, hemn bebeğin sağlığı için hareket şart.
Ben varımmçook hafif bi bulantı dışında kusma vs olmadı çok şükür benimle birlikte ablam da hamile o da yaşamadı anneme çekmişiz sanırım :)
Bendede hic olmadiama en fenasi kanamam oldu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?