2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Vanijal bakti canim, belki doktor en adetimin ilk gününe göre hesapladiginda 9 haftalik cikipta baktiginda daha kücük görünce sasirdi.
Cünkü o da cok üzüldü, yani bilgisiz biri degil, cok ilgili biri ayrica kendisine güveniyorum ama tabi Allah bilir.
Bakalim insallah haftaya gittigimde görünür, dedigin gibi gec döllenme oldugu icin olabilir.
Hepsinize cok tesekkür ederim tekrardan, rahatlattirdiniz icimi. Allah hepinizden razi olsun.

Şanslı annelerdeniz :)

Kanaman geçti mi peki bi tehlike yoktur inş

Bir hafta boyunca damla damla kirmizi lekelenmem oldu denisb hicbirsey kullanmadan kendiliginden gecti Allaha sukur. Ama bir kere yasayinca bunu insanin icinde bir huzursuzluk oluyor hep, o daha icimden gecmedi:) 3 ay biran once bitsin hayirlisiyla

canim ben Almanyadayim burda baska bir ilac verdi ama pekde yardimci olmadi , eve ebe geliyo bana evde akupunktur yapiyo mide bulantisi ici ama malesef pek de yardimci olmadi bakalim ilk hamileligimde doguma kadar kustum umarim buda öyle olmaz

Aaa geçmiş olsun canım. Fazla tatlı tüketmemeye bak o zaman. Benim ilk zamanlar mide kazıntısı gibi birşey vardı. Ama allaha şükür şimdi hiç bir sıkıntı yok. Sadece kasıklarımda batmalar oluyor o kadar.

Kızlar su içiyor musunuz bakayım? Su içemeyenler vardı aramızda? Ben 1 litreyle başladım. Şu an günde 2,5 litre içebiliyorum. Boğazım kuruyor zaten devamlı tuvaletteyim ama memnunum

Anladım canım inşallah bebeğin seninledir ve sağlıklıdır dualarımız seninle

Bir hafta boyunca damla damla kirmizi lekelenmem oldu denisb hicbirsey kullanmadan kendiliginden gecti Allaha sukur. Ama bir kere yasayinca bunu insanin icinde bir huzursuzluk oluyor hep, o daha icimden gecmedi:) 3 ay biran once bitsin hayirlisiyla

Neyse ki geçmiş ama hamişlerin çoğunda olabiliyomuş bu tarz kanamalar bende olmadı ama doktorum önceden söylemişti olursa korkma hemen diye

Ahh zaten herşeyden korkuyoruz yüreğimiz hep ağzımızda Allah bütün bebişleri korusun bende de ikili test heyecanı var şu an bir hafta kaldı kontrole ister istemez gün sayıyorum :)

Kızlar su içiyor musunuz bakayım? Su içemeyenler vardı aramızda? Ben 1 litreyle başladım. Şu an günde 2,5 litre içebiliyorum. Boğazım kuruyor zaten devamlı tuvaletteyim ama memnunum

Bende içiyorum ama nedense ben geceleri susar oldum bi uyanıyorum hem malum çok su içince tuvalet derdi bitmiyo hem de sanki günlerdir su içmemiş gibi ama dediğin gibi şikayetim yok :)

Doktorun aslında kesinlikle çok doğru bişey söylemiş.Benim doktorum da aynı şeyleri söylüyor bana.

Düşeceği varsa pamuklar içinde yatsan yine düşer, ama düşmicekse ata binsen yamaç paraşütü yapsam düşmez diyor.

O icemeyenlerden biri de benim.zorluyorum kendimi ama sonra da midem bulaniyo suan gunde anca 1 litre icebiliyorum bakalim su hafta bi geçsin duzene girer inşallah(

bende katiliyorum cünkü ilk hamileligimde neler yapmadim ki 8 ayliklen halay cektim oynadim doguma kadar calistim agir kladirdim hic bir sorun olmadan dogum yaptim ama diger hamileliklerimde evdeydim agir is yapmiyodum yinede oldu kaybettim. zaten duymustum hamileyken kendini fazla korumayacakmissin düsecegi varsa düsermis öyle yani ona bende inaniyorum

Kızlar selam, hiç bulantı , kusma, ağrı vs çekmeyen var mı aranızda?

Rabbime şükürler olsunn hiç bulantım kusmam olmadı bugüne kadar..ilk başlarda bu durum endişelendiriyordu beni acaba bi sorun mu var die ama doktorum şükret sen şanslı annelerdensin illede olacak die bişey yok deyince rahatladım biraz..

benimde iki gündür belimin sol tarafında bi ağrı ve sırt ağrılarım başladı... yarın kontrolum var bakalım ne diyecek doktor..

kızlar zaman geçmiyor ya. 9 günüm kaldı. doktora gitmeme. inş. iyidir. iyi olmasa midem bu kadar kötü olmaz dimi ağzımda hep acı.
evet gerçekten de geçmiyor zamn bende yarın görmeye gidicem minişimi iki hafta geçmedi resmen çok merak ediyorum iyidir inş. minişim..

aynı sıkıntılar bende de var düşünmekten kendimi alamıyorum ama ne yapayım aklım hep onda ilk gebeliğim ve bir de tüp bebek olunca endişelerim daha da artıyor..inş.yarın görmeye gidicez o zaman biraz rahatlarım..

Bizim de iyi haberlerimiz var. İkili tarama sonucunu öğrendik şimdi. Çok iyi dedi doktor. 1/50.000 civarı çıktı. Tsh ım da normal çıktı. Olleyyy :)) çok rahatladı için. Şu an 11+5 iz. İlk trimester de bitti sayılır. Çok mutluyuz :)) darısı hepinizin başına. Fiziksel olarak akşamları şişkinlik dışında hiç bi belirtim de yok. Göbüşüm çıktı az bişeyy :))[/QUOTE]

hadi gözün aydın darısı tüm bekleyenlerin başına...bende akşamları şişkinlik ve gazdan şikayetçiyim süt içtiğimde çok şişkinlik yapıyordu ve gaz sancılarım oluyordu..sütü gündüz içmeye başladım ama akşamları şişkinlik devam...

tesekkür ederim canim zaten yiyebildigim tek ögün simdilik digerleri zaten yesem bile cikiyo , zaten tansiyonum düsük oldugu icin tuzlu seyler yiyorum peynir felan . o batmalarda rahim genisledigi icin oluyodur heralde

Ben doktorumu kanamam olunca gece 1.30 da aradim :26: bana ben sana soylememis miydim bu tarz kanamalar olabilir korkucak birsey yok diye dedi ayni sekilde, ama soylememisti :):) simdilik gecti gibi gorunuyor neyse ki..
Ikili test mii cok heyecanlandim senin icin benim daha taa 3 mart ta. Cinsiyetini soyleyebiliriz belki o gun dedi benim doktorum umarim sende ogrenirsin haftaya:)

Aman aman gelmiş geçmiş olsun bi daha olmasın...

Senin biraz daha varmış bana 1 hafta bile 1 yıl gibi geliyor şu an erkekse 12. Haftada büyük ihtimal belli eder diyorlar bakalım çook merak ediyorum gerçi ilk bebeğim sağlıklı olsun cinsiyeti hiç önemli değil ama merak işte yine de inş güzel haberler alırız da paylaşırız burda :)

Hatta hamileliginde spor yapan kadinlarin dusuk tehlikesinin azaldigina ve daha kolay dogum yaptiklarina dair arastirmalar var.

Benimde ilk, o yuzden bende sadece heyecanla saglikla gelmesini bekliyorum:):) ama yolculugun en heyecanli gunlerinden biride cinsiyetini ogrendigim gun olucak o da bir gercek

arkadaşlar merhaba.
ben 9.haftamın içindeyim midem hiç bulanmadı, yemeklerden tiksinmiyorum, psikolojimde de bi değişiklik yok.
insanın aklına takılıyor bende mi bi sorun var diye

2.5 litre çok iyiymiş. ben gün boyu işyerinde 1 litre bitiriyorum eve gelince de 2 bardak falan içebiliyorum

kızlarrr yardım lütfen benim aşırı bulantı var günde iki bardak su içebiliyorum ve bir dilim ekmek ancak o da çıkıyor ilaç aldığım suyu bile çıkartıyorum iki güne bir serum alıyorum içinde dramamine olan ama etkisi yok ne yapacağım ne yesem çıkartıyorum 3 kilo verdim bebeğime zarar veriyorum diye ağlıyorum hep ama elimden bir şey gelmiyor bazen dondurma yiyebiliyorum bi de

Herkese merhaba,
2 gündür iş yoğunluğundan foruma giremedim. Umarım bol bol güzel haberler vardır. Geçmişe dalayım biraz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…