- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
Canım erken daha korkma benim 6+5 de gözükmüştü bebek ve kalp atışları geç döllenme olabilir hem 5. Haftada anca kese görünür zaten beni de çok korkutmuştu doktor seni nasıl muayene etti bilmiyorum ama vajinal bakması lazım kaldı ki öyle bile baksa erken daha ferah tut içini
Şanslı annelerdeniz :)
Kanaman geçti mi peki bi tehlike yoktur inş
canim ben Almanyadayim burda baska bir ilac verdi ama pekde yardimci olmadi , eve ebe geliyo bana evde akupunktur yapiyo mide bulantisi ici ama malesef pek de yardimci olmadi bakalim ilk hamileligimde doguma kadar kustum umarim buda öyle olmaz
Vanijal bakti canim, belki doktor en adetimin ilk gününe göre hesapladiginda 9 haftalik cikipta baktiginda daha kücük görünce sasirdi.
Cünkü o da cok üzüldü, yani bilgisiz biri degil, cok ilgili biri ayrica kendisine güveniyorum ama tabi Allah bilir.
Bakalim insallah haftaya gittigimde görünür, dedigin gibi gec döllenme oldugu icin olabilir.
Hepsinize cok tesekkür ederim tekrardan, rahatlattirdiniz icimi. Allah hepinizden razi olsun.
Bir hafta boyunca damla damla kirmizi lekelenmem oldu denisb hicbirsey kullanmadan kendiliginden gecti Allaha sukur. Ama bir kere yasayinca bunu insanin icinde bir huzursuzluk oluyor hep, o daha icimden gecmedi:) 3 ay biran once bitsin hayirlisiyla
Kızlar su içiyor musunuz bakayım? Su içemeyenler vardı aramızda? Ben 1 litreyle başladım. Şu an günde 2,5 litre içebiliyorum. Boğazım kuruyor zaten devamlı tuvaletteyim ama memnunum
Benim 7.haftamda 1 hafta kanamam olmus olmasina ragmen 9. Haftamin basindan beri hergun yarim saat yuruyus yapmaya calisyorum kizlar, buna ragmen benimde hic bulantim vs olmadigi icin 3 kilo aldim50 kiloydum 53 um suan doktorum bana kanamam oldugunda bile aktivitemi kisitlamama gerek olmadigini soyledi ben korkup yattim yinede tabi. O bana su sekilde acikliyor, eger bebek saglikliysa iyi yerlesir ve saglikli bebegi hareket ederek hatta halter kaldirarak bile dusuremezsin diyor. Bunun disinda bir aktivite sonrasi yasanan dusuk zaten yasanacaktir belki cabuklastirirsin diyor. Dogal seleksiyona istedigin kadar mudahele etmeye calis olacak olan olur demisti. Tabi ki her doktorun gorusu farkli ve hepimiz kendi doktorlarimiza guvenecegiz :)
Kızlar su içiyor musunuz bakayım? Su içemeyenler vardı aramızda? Ben 1 litreyle başladım. Şu an günde 2,5 litre içebiliyorum. Boğazım kuruyor zaten devamlı tuvaletteyim ama memnunum
Doktorun aslında kesinlikle çok doğru bişey söylemiş.Benim doktorum da aynı şeyleri söylüyor bana.
Düşeceği varsa pamuklar içinde yatsan yine düşer, ama düşmicekse ata binsen yamaç paraşütü yapsam düşmez diyor.
Kızlar selam, hiç bulantı , kusma, ağrı vs çekmeyen var mı aranızda?
benimde iki gündür belimin sol tarafında bi ağrı ve sırt ağrılarım başladı...Canım benim bende gebeliğimin başından beri hiç kusma olmadı bulantı bir iki kere.İki gündür sırt ve bel ağrısı yaşıyorum oturarak çalışıyorum o yönden rahattım ama akşam eve gidip yemek hazırlıyıp yiyinceye kadar belim kopacak gibi oluyor.
evet gerçekten de geçmiyor zamn bende yarın görmeye gidicem minişimi iki hafta geçmedi resmen çok merak ediyorum iyidir inş. minişim..kızlar zaman geçmiyor ya. 9 günüm kaldı. doktora gitmeme. inş. iyidir. iyi olmasa midem bu kadar kötü olmaz dimi ağzımda hep acı.
Sanırım aynı zamanlardayız seninle. Allah tamamına erdirsin inş. hepimizinkini. Bende de bulantı bi iki kez oldu sadece. İlk ay yerleşme ağrılarım oldu kasıklarımda ve belimde. Bende senin gibi yemek bile yapamıyodum. Sonra geçti, kısa sürdü. Ben 22'sinde gidicem kontrole zaman geçmek bilmiyor valla. Kalbi atıyo mu, iyi mi, testler ne olacak vs düşünmekten alamıyorum kendimi. Eşimle papaz olucaz sonunda, adamı da delirttim ufaktan
Aaa geçmiş olsun canım. Fazla tatlı tüketmemeye bak o zaman. Benim ilk zamanlar mide kazıntısı gibi birşey vardı. Ama allaha şükür şimdi hiç bir sıkıntı yok. Sadece kasıklarımda batmalar oluyor o kadar.
Neyse ki geçmiş ama hamişlerin çoğunda olabiliyomuş bu tarz kanamalar bende olmadı ama doktorum önceden söylemişti olursa korkma hemen diye
Ahh zaten herşeyden korkuyoruz yüreğimiz hep ağzımızda Allah bütün bebişleri korusun bende de ikili test heyecanı var şu an bir hafta kaldı kontrole ister istemez gün sayıyorum :)
Ben doktorumu kanamam olunca gece 1.30 da aradim :26: bana ben sana soylememis miydim bu tarz kanamalar olabilir korkucak birsey yok diye dedi ayni sekilde, ama soylememisti :):) simdilik gecti gibi gorunuyor neyse ki..
Ikili test mii cok heyecanlandim senin icinbenim daha taa 3 mart ta. Cinsiyetini soyleyebiliriz belki o gun dedi benim doktorum umarim sende ogrenirsin haftaya:)
Doktorun aslında kesinlikle çok doğru bişey söylemiş.Benim doktorum da aynı şeyleri söylüyor bana.
Düşeceği varsa pamuklar içinde yatsan yine düşer, ama düşmicekse ata binsen yamaç paraşütü yapsam düşmez diyor.
Aman aman gelmiş geçmiş olsun bi daha olmasın...
Senin biraz daha varmış bana 1 hafta bile 1 yıl gibi geliyor şu anerkekse 12. Haftada büyük ihtimal belli eder diyorlar bakalım çook merak ediyorum gerçi ilk bebeğim sağlıklı olsun cinsiyeti hiç önemli değil ama merak işte yine de inş güzel haberler alırız da paylaşırız burda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?