2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım çok üzüldüm. Umarım senin ve bebeğin için en hayırlısı olur.

arkadaşlar merhaba.
ben 9.haftamın içindeyim midem hiç bulanmadı, yemeklerden tiksinmiyorum, psikolojimde de bi değişiklik yok.
insanın aklına takılıyor bende mi bi sorun var diye

Korkulacak bişi yok, şanslı anne adaylarındansın işte ne güzel. Sus nazar değmesin

Bugün öğleden sonra ilk bulantımı yaşadım. İstifra etmedim ama edecektim neredeyse. Sonra mide ağrısı, gaz ve ishal geldi.
Doktoruma sordum. Bende insülin direnci olduğu için şeker hapı içiyorum, onun yanında ayrı ayrı demir ve folik asit haplarım var. Sanırım hepsi birden fazla gelmiş olmalı. Kanamam vs başka bişi yok ama epey bi korktum demin. Benim gibi folik asit haricinde ilaç kullanan var mı ? :44:

Canım benim, hele ki bebeğin tedaviyle gelmiş; bu nasıl bir mantık? Aklım almadı. Her işte bir hayır vardır. Belki de ileride daha da mutsuz olacaktın. Allahım sana da bebeğine de sağlık ve huzur versin. Ama zor bir süreç seni bekliyor. Mümkün olduğunca moralini iyi tutmaya çalış, kendine dikkat et lütfen.

Çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Umarım yakın zamanda güzel haberler alıp, sağlıkla bebeğini kucaklarsın.

Geç başlamış bulantın inş geçicidir ishal falan olduğuna göre belki de üşütmüşsündür.

Demir hapı için erken değil mi? Bana da yazdı doktor demir hapı, magnezyum falan ama 12. Haftadan sonra mı yoksa 22. Haftadan sonra mı kullan dedi onu hatırlamıyorum gittiğimde sorucam.

Hangi folik asiti içiyosun aç karnına aldığın zaman o da mide bulantısı yapıyor gerçi demir hapları da öyle bulantı,kusma yapıyor hepsi üst üste gelmiş senin

İnş. sadece ilaçların etkisidir. Kasıklarım, rahmim kıpır kıpır öğlenden beri. Demir ilaçlarına yeni başladım dün gece, acaba ondan mı diyorum. Demirimi düşük bulmuş doktor ondan verdi. Folik asit olarak Folbiol içiyorum 5 mg. Eskiden gyno ferro sanol idi. Bilmiyorum marka ismi vermek yasak mı değil mi ama yazdım bi kere :)

merhaba sanırım aranızda öğretmen olanlar var yada fikir sahibi olanlarla şu düşüncemi paylaşmak istiyorum
okulda bazen çocuklar deli ediyor ve ister istemez sinirlenip bağırıyorum
sinirli bile olmasam, koşmayın-bağırmayın vs. gibi yüksek sesle bağırdığım oluyor
bu durumda bebeğim etkileniyormudur, şimdiden ?

At kafandan deli soruları şekerim. Eminim annen kız evlat olarak seni çok sevdiğinden senin de kızın olsun istiyordur.

Canım çok çok geçmiş olsun. Umarım tamamen düzelirsin. Allahım seni ve bebeğini korusun.

İşte benim kafadan birisi daha! :) Ben bu aralar servisle gidiyorum ama bu seneye kadar hep arabayla giderdim. Bu aralar ev yaptırdığımız için eşim sürekli inşaata uğruyor, ben de arabayı ona bırakıyorum. Servis de kapımdan kalkıyor zaten. Ama 2-3 hafta içinde servis olmayan birazcık daha uzak bir yere taşınıyoruz. O zaman mecburen arabayla gideceğim hergün. Yalnız karnım büyüyünce nasıl sığarım şoför koltuğuna bilmem!

Canım boş gebelikten şüphelendiğini doktorun mu söyledi? Yoksa sen mi öyle düşündün? Çünkü 5. haftada bebek görünmez, anca kese görünür benim bildiğim. En azından bende öyle olmuştu.

Kızlar su içiyor musunuz bakayım? Su içemeyenler vardı aramızda? Ben 1 litreyle başladım. Şu an günde 2,5 litre içebiliyorum. Boğazım kuruyor zaten devamlı tuvaletteyim ama memnunum

Ben günde 2 litre içiyorum. Aslında daha fazla içiyordum ama diyetisyen günde 2 litreyi geçme dedi.

arkadaşlar yarın doktor kontrolüm var minişimi görmeye gidicem dua edin güzel haberlerle dönelim miniğimiz hala bizimle olsun...

Kızlar bizim bebiş usgde adetime göre 1 hafta küçük çıktı.. geç döllenme olmuş yani buğün 6+6 oldukk.. boyuda 6 mm olmuş.. kalbide pıtpıtlıyordu..

Buğün aile dr aradım dramanine alabilirmiyim dedim oda kullan dedi.. buğün başladımda biraz olsun rahatladım.. midem sürekli kazınıyoooo:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…