Bilgilerini yaz canim
kizlarr yarin sabah kese gormeye gidicem dua edin bir aksilikolmasinn heyecanli
hayırlısı olsun. canım sen düzensiz adet oluyordun galiba bununla ilgili olarak doktorla görüşüp hamilelik planlamalısınız böyle yumurtlama zamanı bile değişiyor.Beta hcg 0,1 ve hala adet olmadim
ay ne güzel keseyi erken görmüşsün o zamanhemen hemen aynı günlerde doğum olucak sanırım ama ben 30 aralıkta gittiğimde kese hemn göründü bebeği görmek için cuma günü gideceğim dr a..sende bebişini sağlıklı bir şekilde görürsün inşallah:112:
hayırlısı olsun. Canım sen düzensiz adet oluyordun galiba bununla ilgili olarak doktorla görüşüp hamilelik planlamalısınız böyle yumurtlama zamanı bile değişiyor.
Ay ne güzel keseyi erken görmüşsün o zamanBen de yarın gideceğim inşallah görebiliriz keseyi
canım geçmiş olsun. hikayeni tam okumadım ama sanırım idrar yolu enf..
kum döküyorsan eğer eritrositin çok yüksek çıkar.
ben 2 yıldır hem kum hem idrar yolu enf yaşıyorum.
hala da zaman zaman yanmalarım oluyor. iki üç gündür çoktu yanmam her an kapıda yani.
denemediğim şey kalmadı diyebilirim..antibiyotik manyağı oldum resmen. bitkisel olarak da.
ancak gilaburu diye bir meyve var. suyu satılıyor. onu iç. kum enfeksiyon taş ne var ne yok yok ediyor. bak iki gün yanmam vardı dün başladım bugün azaldı şükür.
gebelikte kullanımı sertbest bir meyve suyu. hatta düşük ve erken doğum önleyici. rahmi güçlendirici. araştır istersen.
ben şifayı bu meyve suyunda buldum. kimyasal çözünmeyle kum taş yok ediyor. safra kesemde de çamur vardı faydasını gördüm.
gebelikte kum süzme oranı artarmış seni çok iyi anlıyorum hala da yanmam var inan...
andrea33 beni de ekler misin yaş:27 ilk bebek, sat:30 kasım beklenen doğum tarihi: 7 eylül 2014 yer: izmir gebelik tekiz galiba
listemiz büyüyor bebeklerimizle birlikte:) hadi hayırlı olsun
hayırlısı olsun. canım sen düzensiz adet oluyordun galiba bununla ilgili olarak doktorla görüşüp hamilelik planlamalısınız böyle yumurtlama zamanı bile değişiyor.
hemen hemen aynı günlerde doğum olucak sanırım ama ben 30 aralıkta gittiğimde kese hemn göründü bebeği görmek için cuma günü gideceğim dr a..sende bebişini sağlıklı bir şekilde görürsün inşallah:112:
aminnn canım amin.... gittim evet 3 ocakta gittim. beta hcg degerlerım duzenllı arttı. progesteronumda 36 cıktı. dr gayet ıyı dedı ama pıhtılaşma var bende ıgne yapıyorum kendıme ara ara tansiyonum düşer gibi oluyo ama alt tarafımda sankı hamıle degılım gıbıkafam pekmez gibi
Hastanedoktoruna gittim sadece tahlillerim yapılsn die ama dktor alttan ultrasonla bakmak istedi ben istemedim o an guvenemedim belkide çok yalapşap baktı çnkü.karından baktı keseyi gsterdi kçük daha dedi içi boşmu dolu mu daha bilemeyiz kalp atışı duyana kadar kesin bişey soyleyemeyiz dedi.moralimi bozdunuz siz şuan dedim ağlıcaktm resmen senle alakası yok bütün gebelere aynı şeyi söylüyoruz herşeye hazırlıklı olmak adına dedi.dış gebelk olablr kalp atmayablir yada kalbi atar daha snra durur filan en kötüsünü soylemek zorndayz dedi ama içime su serpmedi malesef
Hastanedoktoruna gittim sadece tahlillerim yapılsn die ama dktor alttan ultrasonla bakmak istedi ben istemedim o an guvenemedim belkide çok yalapşap baktı çnkü.karından baktı keseyi gsterdi kçük daha dedi içi boşmu dolu mu daha bilemeyiz kalp atışı duyana kadar kesin bişey soyleyemeyiz dedi.moralimi bozdunuz siz şuan dedim ağlıcaktm resmen senle alakası yok bütün gebelere aynı şeyi söylüyoruz herşeye hazırlıklı olmak adına dedi.dış gebelk olablr kalp atmayablir yada kalbi atar daha snra durur filan en kötüsünü soylemek zorndayz dedi ama içime su serpmedi malesef
Canim vajinal mi bakildi abdominal mi benimki abdominaldi cok zor gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?