2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
bu arada 32 yaşındayım :) cuma günü dr a gideceğim ozamn bana kaç haftalık hamile olduğumu söyleyecek çünkü ultrasona göre 1 hafta geriden geliyor sanırım

kizlarr yarin sabah kese gormeye gidicem dua edin bir aksilikolmasinn heyecanli

hemen hemen aynı günlerde doğum olucak sanırım ama ben 30 aralıkta gittiğimde kese hemn göründü bebeği görmek için cuma günü gideceğim dr a..sende bebişini sağlıklı bir şekilde görürsün inşallah:112:

Beta hcg 0,1 ve hala adet olmadim
hayırlısı olsun. canım sen düzensiz adet oluyordun galiba bununla ilgili olarak doktorla görüşüp hamilelik planlamalısınız böyle yumurtlama zamanı bile değişiyor.

ay ne güzel keseyi erken görmüşsün o zaman ben de yarın gideceğim inşallah görebiliriz keseyi

inşallah görürsün sende keseyi

Tamda aynı şikayetlerimiz canım uzun uzun cevap verdiğin için çok çokteşekkür ederim.okadar kafaya taktım ki netten araştırdıkça kafam karıştı hemencik kendime bir doktor bulup tedavi başlamam lasm bende hamilelk belirtisi sanıyodm bu yanmalar akıntı ve kasık bel ağrısını..meyve yide aratırıyorum hemen sebamed jel aldım bide temzleyici iyi gelir belki dimi

andrea33 beni de ekler misin yaş:27 ilk bebek, sat:30 kasım beklenen doğum tarihi: 7 eylül 2014 yer: izmir gebelik tekiz galiba
listemiz büyüyor bebeklerimizle birlikte:) hadi hayırlı olsun

Hani ben yokum yaa ağlarımm bakkk :26: sat:1aralık yaş:27 ilk gebelik İZMİİİİİRR:)

hayırlısı olsun. canım sen düzensiz adet oluyordun galiba bununla ilgili olarak doktorla görüşüp hamilelik planlamalısınız böyle yumurtlama zamanı bile değişiyor.

Nasil yapiyo canim doktor? Bn sogan kuru yapsam sikinti olur mu?

Canim vajinal mi bakildi abdominal mi benimki abdominaldi cok zor gördük

günaydın ...bende varım kızlar sat 25 kasım yaş 26 2,gebelik İstanbul bdt 2 eylül benide ekleyin ama :):))

canım tarihimiz seninle aynı, betanı merak ettim.benim doktorum keseyi gördükten sonra beta istemedi ama ben de merak ediyorum.belki bugün yarın gidip bi ölçtürürüm:) hamilelik konusunda ben de aynı şeyi yaşıyorum ara ara mide bulantım var sadece.kasık batmalarım da geçti.hamile olmayı beklerken bile daha çok belirti hissediyordum adetlere yakın. galiba hepsi psikolojikmiş:S

canım benim üzülme onu benim doktorum da söyledi ama tabiki beni anlayarak, dikkatli seçti kelimelerini.anlayamadığım şu keseyi gördüyse dış gebelik olmadığını bilmesi gerekir.doktorum keseyi görünce dış gebelik olmadığını biliyoruz şimdi sıra kalp atışını beklemekte demişti.kalbini ferah tut farklı söylenen bi şey yok, dış gebelik olsa keseyi tüpte görürdü ve söylerdi.için rahat olsun e mi:*

canım benim üzülme onu benim doktorum da söyledi ama tabiki beni anlayarak, dikkatli seçti kelimelerini.anlayamadığım şu keseyi gördüyse dış gebelik olmadığını bilmesi gerekir.doktorum keseyi görünce dış gebelik olmadığını biliyoruz şimdi sıra kalp atışını beklemekte demişti.kalbini ferah tut farklı söylenen bi şey yok, dış gebelik olsa keseyi tüpte görürdü ve söylerdi.için rahat olsun e mi:*

anaaaammmmmm hepsinde sayfa gidince kaydetmedi sanmıştım bir sürü olmuş:SKusura bakmayın kızlar:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…