2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Duaaaa istiyorum kizlar... dua... kan'a gidicem.. 2de...
Insallah degerlerim guzel cikar.. insallah

anaaaammmmmm hepsinde sayfa gidince kaydetmedi sanmıştım bir sürü olmuş:SKusura bakmayın kızlar:S

merhaba kızlar bende eylül annesi olucam İNŞALLAH...Tahmini doğum tarihim 15/09/2014..yaş 25,ilk çocuk , SAT 08/12/2013...bu listedeki B.D.T NEYİ ifade ediyor acaba

merhaba kızlar bende eylül annesi olucam İNŞALLAH...Tahmini doğum tarihim 15/09/2014..yaş 25,ilk çocuk , SAT 08/12/2013...bu listedeki B.D.T NEYİ ifade ediyor acaba

canım gebelikte bağışıklık düşer ondan da olabiliyor.
sen günde en az 3 lt su iç. ben öyle yapıyorum.
ama böyle idrarını yaparken bir damla için canından can gider gibi olursa hemen antibiyotik başlanmalı.
zor bir şey idar yolu enf. ve kum süzmek.
bahsettiğin jel genital temizleyici sanırım. haftada iki kez yıkayabilirsin onunla ama asla içini değil. içine değmesin su vs. genital bölge için özel olanı aldın di mi? ph ı farklı çünkü oranın.

merhaba ben de aranıza yeni katıldım.İlk bebeğim Ben 3 Ocak'ta doktora gittim, çok küçük daha dedi ama keseyi gördüm dedi, şimdi kalbinin atması için bekleyeceğiz.

Benim son SAT:02.12.2013

merhaba ben de aranıza yeni katıldım.İlk bebeğim Ben 3 Ocak'ta doktora gittim, çok küçük daha dedi ama keseyi gördüm dedi, şimdi kalbinin atması için bekleyeceğiz.

Benim son SAT:02.12.2013

sende hoşgeldin feyena.ne güzel şanşlısın hemen görünmüş kese.ben 6.haftaya girdim güç bela dün göründü kese ki o bile şüpheli '' galiba kese bu'' dedi dr.ama moralim çok yüksek herşeyin yolunda gideceğini düşünüyorum

bende cumartesi gidicem inş kese ile beraber kalp atışıda görülür bebeğimin de ikisi birden aradan çıkmış olur da bende rahat bir nefes alırım gelsin artış şu cumartesi..

kasıklarımda sızı var benim kahverengimsi akıntıların var bide bugun 5-6 kez öğürdüm ama kusamadım sonrada gecti çok şükür. yorgunluk uyku hali var bende bide ama kızımda var uyuyamıyorum

canım benim de kahverengi akıntım oldu adet sancısı gibi sancım oldu ertesi gün doktora gittim hemen kesenin altında kanama var düşük tehditin var dedi iğne verdi 3 günde bir vurdur dedi bide hap verdi, on günlük günde üç öğün al dedi sende ihmal etme doktora git bi an önce

merhaba arkadaşlar...
aranıza yeni katılıyorum,çok değişik bir dönem,ne hissedeceğimi bilemez bir haldeyim,kalbim sürekli panikte...Allah hepimizin yardımcısı olsun...SAT 7 aralık,6 ocakta dr. a gittim,kan değerim 1000 çıktı, keseyi gördük ama çok küçük dedi, 10 gün sonra yani haftya peşembe tekrar gidicem ki tam haftası belli olsun:))) kalp atışı ne zaman duyuluyor arkadaşlar?değerlerim normal mi bi de?

Degerlerin cok guzel masallah.. insallah boyle devam eder.. haftaya duyarsin pitpitlarini..

bende cumartesi gidicem inş kese ile beraber kalp atışıda görülür bebeğimin de ikisi birden aradan çıkmış olur da bende rahat bir nefes alırım gelsin artış şu cumartesi..

Cnm bnm içimi rahatlattın resmen hber bekliyorum senden..bnm hmen bi doktora gtmem lazm çnkü idrarda lökosit çok yuksek cıktı ya sistit olmuşum yada kum döküyomuşum inş bebişe zararı olmaz bu durumun

Canım bende sistit oldum merak etme. Gebelikte olur diyorlar. İlişkiden sonra genellikle olurmuş. Yarın bir bakayım ilgisine bilgisine göre sana hemen yazcam. Yarın bende inş bebişimin kalp atışlarını duyarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…