2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
bendede halsizlik var akşamları uyku tutmuyo gündüz uykum geliyor yarın 9:30 da dr randevum var dua edin kızlar bebişimi göreyimm:18:

ya benzer şeyler oluyor, gündüz sürekli esneme halindeyim, gecede yine 8:30 9: gibi uykum geliyor koltukta sızıyorum. Ama bu defa bu kadar erken uyuyunca gecenin köründe uyanıyorum saatlerce uyuyamıyorum. Mesela dün gece 1 de uyandım sonra saat 4 tü tekrar uyuduğumda. O yüzden gün içinde de aptal gibi oluyor insan :)

Beni de ekler misin? İstanbul SAt:25.kasım 2013 BDT.02-09 02 2014 ilk bebiş inş

Son düzenleme:
Kızlar acil lütfen cvp verin az önce lavaboya gittim kan renginde pembemsi bi leke geldi ama çok değil sizce bişey olmuşmudur bebişime çok kötüyüm ne yapıcağımı bilmiyorum

Kızlar acil lütfen cvp verin az önce lavaboya gittim kan renginde pembemsi bi leke geldi ama çok değil sizce bişey olmuşmudur bebişime çok kötüyüm ne yapıcağımı bilmiyorum

canım benim korkma ama hemen doktora git, doktorum gittiğimde iki hafta sonraya gün verdi ama kanama olursa hemen gel bakalım demişti.daha önce kanaması olan arkadaşları da burdan okumuştum, muhtemelen progestan başlar.mümkünse hemen git ama moralini yüksek tutmaya çalış(Biliyorum zor ama )iyi haberlerini bekliyorum geçmiş olsun:*

panik yapma amadr gıtmende fayda var bence de için rahatlar en azından

Off kafayı yemek üzereyim ben henüz doktora gitmedim kese için haftaya gitcektim şimdi eşimi aradım eşim beni bekle dedi birlikte gidelim ama benim içim içimi yiyo acaba yerleşme kanaması dedikleri şey olamazmı allahım korur inşallah bebişimi teşekkür ederim cevap için rabbim bebişlerimizi bağışlasın bizlere....

yok canım yerleşme kanaması adetten bir hafta önce olur genellikle:S yerleşme olmadan da pozitif çıkmaz.o zaman eşini beklerken ayaklarının altına yastık koyup uzan dinlen, doktora gidince de mümkünse kanamam var deyip beklemeden önden gir olur mu?şimdilik başka da bi şey gelmiyor aklımaAma dedim ya burda kanaması olan arkadaşlar vardı ve hala burdalar çok şükür,hemen ümitsizliğe kapılma canım benim:* senin için dua edelim bu mübarek gün:*

Off kafayı yemek üzereyim ben henüz doktora gitmedim kese için haftaya gitcektim şimdi eşimi aradım eşim beni bekle dedi birlikte gidelim ama benim içim içimi yiyo acaba yerleşme kanaması dedikleri şey olamazmı allahım korur inşallah bebişimi teşekkür ederim cevap için rabbim bebişlerimizi bağışlasın bizlere....

Canım korkma aklına kötü şeyler getirme mutlaka hemen doktora git arkadaşın dediği gibide sıra falan bekleme kanaman olduğunu söyle hemen bakarlar

canım cevap yazdım seninkinin üstünde kaldı.

Canım çok saol duaya çok ihtiyacım var çok kötü bişey sanki bebişimi kaybettim duygusuna kapıldım umarım kötü bişey yoktur başka bişey gelmiyo elimden şuan...

Canım korkma aklına kötü şeyler getirme mutlaka hemen doktora git arkadaşın dediği gibide sıra falan bekleme kanaman olduğunu söyle hemen bakarlar

Öyle yapıcam canım eşimin gelmesini bekliyorum bi yandanda hüngür hüngür aglıyorum ya bişey olmuşsa diye dua edin lütfen kötü bişey olmasın

Öyle yapıcam canım eşimin gelmesini bekliyorum bi yandanda hüngür hüngür aglıyorum ya bişey olmuşsa diye dua edin lütfen kötü bişey olmasın

kendini üzme bukadar bebeğine zarar verirsin allah korusun kalbini ferah tut dr açıklar zaten sana

kızlar bu arada dr dan geldim bebişimi çokkkk kk ufakta olsa gördüm kalp atışını da gördüm ama çokk ufak olduğu için tam seçilemiyordu dr haftaya tekrar gelmemi söyledi 8 haftalık olunca görürüz dedi .kan ve idrar tahlili yaptı haftaya sonuçlarımla beraber dr a görüneceğim

Ben kusmuyorumda canım bulantı çok fazla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…