Aynen bende de kasık ağrısı gitti , göbeğimde bir ağrı oluyor geceleri , tuvalet gidiyorum geçiyor ,
şuan bende de belirtiler kaybolmuş durumda diyebilirim ,
Vücut regly olmadığı için kasık ağrısı geçti die düşünüyorum ,
Hamiş bir arkadaşım dedi regly olcakmış gibi ağrın oluyor kasıklarında ama olmuyorsun demişti ..
bende patlamaya hazır bir bomba gibi dolanıyorum gerçekten bu nasıl bir gaz böyle, akşamüstleri başlıyor akşamları tavan yapıyor, göbeğim 1,5 aylık gibi değil 5 aylık hamile gibi oluyor. Ben de kilo da olunca göbek alıp başını gidiyor
BUgün benim de kasık ağrılaırm yok sadece ara ara gaz sancılarım oluyor
Canim ben kol sag sol gobek sag sol diye sirayla vuruyorum kollarda morarma oluyor ama anlamadim neden insallah canim güzel haberlerinle gelirsin pazartesi insallahh azcik kalmis benim 16sinda randevum
Canim ben kol sag sol gobek sag sol diye sirayla vuruyorum kollarda morarma oluyor ama anlamadim neden insallah canim güzel haberlerinle gelirsin pazartesi insallahh azcik kalmis benim 16sinda randevum
bende patlamaya hazır bir bomba gibi dolanıyorum gerçekten bu nasıl bir gaz böyle, akşamüstleri başlıyor akşamları tavan yapıyor, göbeğim 1,5 aylık gibi değil 5 aylık hamile gibi oluyor. Ben de kilo da olunca göbek alıp başını gidiyor
BUgün benim de kasık ağrılaırm yok sadece ara ara gaz sancılarım oluyor
canım 30 aralıkta gitmiştim kanda çıktı kese gözükmedi. ayın yedisinde gel dedi doktorum bende çalıştığım için onun nöbetçi olduğu gece gidicem 11 i yani cumartesi napıyım gidipte keseyi göremeyince daha zor..
canım diğer mesajında da söktürücü alsam mı demişsin önce bir doktora git o yönlendirsin seni. söktürücü kullanmak değil düzenlemek lazım adet tarihlerini onun için düzenlleyici ilaçlar verir gebelik düşündüğünden. belki başka bir sıkıntı var şu an ya da progesteron falan bakılır ona göre hareket edersin.soğan kürü de yapabilirsin ama bir sorun mu var önce o tespit edilmeli
Ben de bugün doktora gittim ama tam bir işkenceydi 9:30 randevum tam sıra bana geldi acil sezeryana gitti 1 saat sonra hemşiresi kayıt açtı önce ultrasona git dedi doktor yok diye gittim ultrason da ayrı sıra var çok sinir doktor bakmıyo. o ara doktor gelmiş ama önce ultrasona gireyim diye almadı beni içeri 11:30 da anca girdim hemşireye diyorum ki bari tahlil falan ister belki bir gireyim yok...
daha 4+3 nasıl gözüksün kese zaten gözükmedide boşuna bekledim o kadar saat. gittim söyledim tahlil istedi pazartesi tekrar bakalım hcg dedi kese gözükmediği için değer ne kadar artıyor diye dedi çıktım o kadar kısa doktor görüşmem.
ve sinir devam sonuçlara bakacağım site hata veriyor çatlayacağım burda kese görünmedi ve hcg sonucuma bakamıyorum :18: