Aynen bende de kasık ağrısı gitti , göbeğimde bir ağrı oluyor geceleri , tuvalet gidiyorum geçiyor ,
şuan bende de belirtiler kaybolmuş durumda diyebilirim ,
Vücut regly olmadığı için kasık ağrısı geçti die düşünüyorum ,
Hamiş bir arkadaşım dedi regly olcakmış gibi ağrın oluyor kasıklarında ama olmuyorsun demişti ..
Suanda karin agrim oluyor arada
. gece bulantim oldu uykumdan kalktim midem cok tuhaff bir de gaz sancilarim oluyor
aynen ne gazmış oo gaz sardı buraları
bende gece gaz sancısı karnımda dolaşıyor onun ağrısına uyandım , lavaboya gidince geçti tekrar yattım , :44:
Suanda karin agrim oluyor arada
. gece bulantim oldu uykumdan kalktim midem cok tuhaff bir de gaz sancilarim oluyor
Ya bende igne vurulucam ama dr bana kalp atışı baslayınca yazıcam dedi. Size keseyi görüncemi verdi nezaman basladınız?Canim ben kol sag sol gobek sag sol diye sirayla vuruyorum kollarda morarma oluyor ama anlamadim neden insallah canim güzel haberlerinle gelirsin pazartesi insallahh azcik kalmis benim 16sinda randevum
Ya bende igne vurulucam ama dr bana kalp atışı baslayınca yazıcam dedi. Size keseyi görüncemi verdi nezaman basladınız?Canim ben kol sag sol gobek sag sol diye sirayla vuruyorum kollarda morarma oluyor ama anlamadim neden insallah canim güzel haberlerinle gelirsin pazartesi insallahh azcik kalmis benim 16sinda randevum
aynen ne gazmış oo gaz sardı buraları
bende gece gaz sancısı karnımda dolaşıyor onun ağrısına uyandım , lavaboya gidince geçti tekrar yattım , :44:
Ya bende igne vurulucam ama dr bana kalp atışı baslayınca yazıcam dedi. Size keseyi görüncemi verdi nezaman basladınız?
bende patlamaya hazır bir bomba gibi dolanıyorum gerçekten bu nasıl bir gaz böyle, akşamüstleri başlıyor akşamları tavan yapıyor, göbeğim 1,5 aylık gibi değil 5 aylık hamile gibi oluyor. Ben de kilo da olunca göbek alıp başını gidiyor
BUgün benim de kasık ağrılaırm yok sadece ara ara gaz sancılarım oluyor
aynı gün satlarımız aybüke..
sağlıkla kucağına almanı dilerim.
canım benim göğüslerim bazen gözüme küçülmüş görünüyor panik oluyorum sonra bakıyorum eskisi gibi..bi garip çözemedim.kızlar göğüslerinde ve kasıklarındaki belirtiler birden kaybolan var mı ?
canım 30 aralıkta gitmiştim kanda çıktı kese gözükmedi. ayın yedisinde gel dedi doktorum bende çalıştığım için onun nöbetçi olduğu gece gidicem 11 i yani cumartesi napıyım gidipte keseyi göremeyince daha zor..
Kizlar kana gitim simdi sonuclari aldim.. cok az geldi bana.. 24ui sadece.. sat 6 aralikti..
Kizlar kana gitim simdi sonuclari aldim.. cok az geldi bana.. 24ui sadece.. sat 6 aralikti..
Nasil yapiyo canim doktor? Bn sogan kuru yapsam sikinti olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?