2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Suanda karin agrim oluyor arada
. gece bulantim oldu uykumdan kalktim midem cok tuhaff bir de gaz sancilarim oluyor

. gece bulantim oldu uykumdan kalktim midem cok tuhaff bir de gaz sancilarim oluyor

aynen ne gazmış oo gaz sardı buraları

bende gece gaz sancısı karnımda dolaşıyor onun ağrısına uyandım , lavaboya gidince geçti tekrar yattım , :44:

bende gece gaz sancısı karnımda dolaşıyor onun ağrısına uyandım , lavaboya gidince geçti tekrar yattım , :44:

Bana doktor gaz ağrısı ve wcye çıkamam için şurup verdi. onu içince bir gaz patlaması yaşıyorum. Çok kötü midem bide karnım şişiyor gazdan çok kötü ya

bende patlamaya hazır bir bomba gibi dolanıyorum gerçekten bu nasıl bir gaz böyle, akşamüstleri başlıyor akşamları tavan yapıyor, göbeğim 1,5 aylık gibi değil 5 aylık hamile gibi oluyor. Ben de kilo da olunca göbek alıp başını gidiyor

BUgün benim de kasık ağrılaırm yok sadece ara ara gaz sancılarım oluyor

Canim ben kol sag sol gobek sag sol diye sirayla vuruyorum kollarda morarma oluyor ama anlamadim neden insallah canim güzel haberlerinle gelirsin pazartesi insallahh azcik kalmis benim 16sinda randevum
Ya bende igne vurulucam ama dr bana kalp atışı baslayınca yazıcam dedi. Size keseyi görüncemi verdi nezaman basladınız?

Canim ben kol sag sol gobek sag sol diye sirayla vuruyorum kollarda morarma oluyor ama anlamadim neden insallah canim güzel haberlerinle gelirsin pazartesi insallahh azcik kalmis benim 16sinda randevum
Ya bende igne vurulucam ama dr bana kalp atışı baslayınca yazıcam dedi. Size keseyi görüncemi verdi nezaman basladınız?

Bana doktor gaz ağrısı ve wcye çıkamam için şurup verdi. onu içince bir gaz patlaması yaşıyorum. Çok kötü midem bide karnım şişiyor gazdan çok kötü ya

Canim ilk hamileigimi ogrenir ogrenmez verdi zaten hamile kalmadan once corasprine baslatmisti beni

Demekki bu aralar belirtiler hep ayni

kızlar göğüslerinde ve kasıklarındaki belirtiler birden kaybolan var mı ?
canım benim göğüslerim bazen gözüme küçülmüş görünüyor panik oluyorum sonra bakıyorum eskisi gibi..bi garip çözemedim.

aa tabi tabi allah korusun geç olsun güç olmasın canım..
inş ikisini birden öğrenirsin hem kese hem kalp..ki öğrenirsin bence.

Kizlar kana gitim simdi sonuclari aldim.. cok az geldi bana.. 24ui sadece.. sat 6 aralikti..

Nasil yapiyo canim doktor? Bn sogan kuru yapsam sikinti olur mu?

canım diğer mesajında da söktürücü alsam mı demişsin önce bir doktora git o yönlendirsin seni. söktürücü kullanmak değil düzenlemek lazım adet tarihlerini onun için düzenlleyici ilaçlar verir gebelik düşündüğünden. belki başka bir sıkıntı var şu an ya da progesteron falan bakılır ona göre hareket edersin.soğan kürü de yapabilirsin ama bir sorun mu var önce o tespit edilmeli

Ben de bugün doktora gittim ama tam bir işkenceydi 9:30 randevum tam sıra bana geldi acil sezeryana gitti 1 saat sonra hemşiresi kayıt açtı önce ultrasona git dedi doktor yok diye gittim ultrason da ayrı sıra var çok sinir doktor bakmıyo. o ara doktor gelmiş ama önce ultrasona gireyim diye almadı beni içeri 11:30 da anca girdim hemşireye diyorum ki bari tahlil falan ister belki bir gireyim yok...
daha 4+3 nasıl gözüksün kese zaten gözükmedide boşuna bekledim o kadar saat. gittim söyledim tahlil istedi pazartesi tekrar bakalım hcg dedi kese gözükmediği için değer ne kadar artıyor diye dedi çıktım o kadar kısa doktor görüşmem.
ve sinir devam sonuçlara bakacağım site hata veriyor çatlayacağım burda kese görünmedi ve hcg sonucuma bakamıyorum :18:

merhaba kızlar benim de bdt 14.09.14 sat ım 7 aralık henüz tek mi ikiz mi bilmiyorum ama tek yumurtam vardı.. kahramanmaraşta yaşıyorum yaşım 31..

normalde 28 günde bir adet olurum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. bu ay 35 günde bir adet oldum.

son adet tarihim 9 aralık. 6 ocakta hcg 60 idi 8 ocak 156. normal mi?
idrar da pozitif çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…