hoş geldin cnm seninle sat larımız aynı:):)
hayırlısıyla bebişlerimizi doğurmayı nasip etsin Allah
yarın bende gidicem bakalım inş güzel haberlerle dönelim
aşk1 aklım sende kaldı ne yaptın?okuldan geldim açtım hemen bilgisayarı, hadi iyi haberler getir:*
benim SAT sizinle aynı :)) henüz dr gıtmedım ptesı gıdıcem 40 günde bır adet oluyorum cunku ılk kan tetım 55.12 ıkıncısı ıse 112.15 cıktı bakalım pstesı gıdıcem bende.daha once bır dusugum oldu tdırgınım oyuzden
Canım kanamam malesef devam ediyo eşim daha gelmedi bekliyorum çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum((
Canım kanamam malesef devam ediyo eşim daha gelmedi bekliyorum çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum((
canım hoşgeldin aramızaÇay kahve içmiyorum bende. Normalde 1 bardak içebilirmişiz ama ne olur ne olmaz almıyorum. folik asiti doktor verdi banda onu almaya başladım geçen haftadan itibaren. bugün benimde kontrolüm var bebişimin kalp atışlarını duymaya gitcez. inş duyarımm
ağlama canım ya eşinden başka seninle gelebilecek kimse yok mu? keşke bir an önce gitsen kanamanın miktarı nasıl?
Canim lütfen aglamaa Allahin izniyle bir sey olmayacak korkma boyle olupta bebislerini kucagina alan arkadaslarim var benden de geldi pembe progestan kullaniyorum yatıyorum surekli gecti şimdi
Elimde değil tutamıyorum kendimi kanı gördükçe daha kötü oluyorum ped koydum oda hafif lekelendi oturduğum yerde kimsem yok annemler 2,5 saatlik uzaklıkta elimden bişeyde gelmiyo kaldım böyle dua ediyorum rabbim inşallah onu bize bağışlar
Kızlar selamlar! Ben de aranıza katılmak istiyorum. Son adet tarihim 25.11. Hamileyimm :) Yarın sabah doktorda randevum var bakalım bebişin kalp sesini duyabilirmişim. Şans dileyin bana! Onun dışında benim hamilelikle ilgili çok fazla belirtim yok şimdilik. Biraz sık tuvalete gidiyorum :) Uyku hali de var biraz. Fakat bulantım olmadı. Yalnız bir kiloya yakın aldım. Erken değil mi? Çay kahve konusunda ne yapıyorsunuz? Söylediklerine göre zararlıymış. Ben hiç içmiyorum ama zor oluyor tabi. Günde 1 fincan içilebilir mi? Ağır kaldırmıyorum. Folik asit almaya başladım. Başka dikkat edilecek birşeyler var mı? Paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler!
tek başına gidemezmisin. nerde oturuyorsun istanbul anadolu yakasıysa ben seni getırıyım alıpta hemen. aaaa
Evet canım anadolu yakasındayım pendikte oturuyoruö çok saol eksik olma komşuma söyledim o gelcek benle eşimde hastanede bekliyo dua edin bana ne olur bebişime bişey olmasın.
Evet canım anadolu yakasındayım pendikte oturuyoruö çok saol eksik olma komşuma söyledim o gelcek benle eşimde hastanede bekliyo dua edin bana ne olur bebişime bişey olmasın.
Ya bende igne vurulucam ama dr bana kalp atışı baslayınca yazıcam dedi. Size keseyi görüncemi verdi nezaman basladınız?
Ayyy ne güzel bebisini mi goreceksin sen bugun hadi bakalim hayirli haberlerle gelirsin Insallh canimm merakta birakma bizi
evettttt canımmm1 buçuk saat sonra görcemmm dua edinnn sağlıklı birşekilde kalp atışınıda duyarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?