2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
hoş geldin cnm seninle sat larımız aynı:):)
hayırlısıyla bebişlerimizi doğurmayı nasip etsin Allah
yarın bende gidicem bakalım inş güzel haberlerle dönelim

benim SAT sizinle aynı :)) henüz dr gıtmedım ptesı gıdıcem 40 günde bır adet oluyorum cunku ılk kan tetım 55.12 ıkıncısı ıse 112.15 cıktı bakalım pstesı gıdıcem bende.daha once bır dusugum oldu tdırgınım oyuzden

cnm pozitif düşün, bebeğin inşallah sıkı sıkı tutunuyor sana
Hayırlısıyla kucağına da alacaksın inşallah ..
bende yarın gidicem bakalım 30 aralıkta gitmiştim kese gözükmemişti küçüktü
inşallah yarın bebeğimide kalp atışınıda görürüm..

Canım kanamam malesef devam ediyo eşim daha gelmedi bekliyorum çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum((

ağlama canım ya eşinden başka seninle gelebilecek kimse yok mu? keşke bir an önce gitsen kanamanın miktarı nasıl?

Canım kanamam malesef devam ediyo eşim daha gelmedi bekliyorum çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum((

Canim lütfen aglamaa Allahin izniyle bir sey olmayacak korkma boyle olupta bebislerini kucagina alan arkadaslarim var benden de geldi pembe progestan kullaniyorum yatıyorum surekli gecti şimdi

Ayyy ne güzel bebisini mi goreceksin sen bugun hadi bakalim hayirli haberlerle gelirsin Insallh canimm merakta birakma bizi

ağlama canım ya eşinden başka seninle gelebilecek kimse yok mu? keşke bir an önce gitsen kanamanın miktarı nasıl?

Canim lütfen aglamaa Allahin izniyle bir sey olmayacak korkma boyle olupta bebislerini kucagina alan arkadaslarim var benden de geldi pembe progestan kullaniyorum yatıyorum surekli gecti şimdi

Elimde değil tutamıyorum kendimi kanı gördükçe daha kötü oluyorum ped koydum oda hafif lekelendi oturduğum yerde kimsem yok annemler 2,5 saatlik uzaklıkta elimden bişeyde gelmiyo kaldım böyle dua ediyorum rabbim inşallah onu bize bağışlar

tek başına gidemezmisin. nerde oturuyorsun istanbul anadolu yakasıysa ben seni getırıyım alıpta hemen. aaaa

öncelikle hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah yarın sabah benimde randevum var bakalım nasıl geçicek

tek başına gidemezmisin. nerde oturuyorsun istanbul anadolu yakasıysa ben seni getırıyım alıpta hemen. aaaa

Evet canım anadolu yakasındayım pendikte oturuyoruö çok saol eksik olma komşuma söyledim o gelcek benle eşimde hastanede bekliyo dua edin bana ne olur bebişime bişey olmasın.

Evet canım anadolu yakasındayım pendikte oturuyoruö çok saol eksik olma komşuma söyledim o gelcek benle eşimde hastanede bekliyo dua edin bana ne olur bebişime bişey olmasın.

hım bende kartaldayım. gerçi suan iş yerımdeyım atasehırde ama..
pendik bölge hastanesıne gıdıyorum. sen hangi hastaneye gıdıyorsun.

Gelince hemen yaz canim merakta birakma bizi

lütfen gelince bize iyi haberler veriyor ol, dualarımız seninle arkadaşım. Allah yardımcın olsun

Kizlar selammm..

Dun aksamdan beri uyumadim nerdeyse.. degerim beni cok uzdu.. kizlar.. artar mi ??

Ask1 aradasim insallah guzel haberlerle donersin dualarim seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…