2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
normalde 28 günde bir adet olurum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. bu ay 35 günde bir adet oldum.

son adet tarihim 9 aralık. 6 ocakta hcg 60 idi 8 ocak 156. normal mi?
idrar da pozitif çıkıyor.

hamile arkadaşlar adet günü kaç çıkıyordu hgc ler

tebrikler canım hamilesin..değerlerin normal görünüyor.

benim sat 7 aralık 6 ocakta 129 8 ocakta 257 çıktı 36 saatte yaklaşık 2 ye katlanıyor değerler

slm canlar
önce kendimizi anlatayım. dün gittiğim dr sa salak gibi oturdum bekledim su içmeden ve bugün yine çağırdı mecburen arada bata hcg verdi yine..
çok şükür hcg 3600 lerde çıktı bebişin kesesini de gördük ama dr içinde birşey var mı yok mu gelişimi durmuş mu bilemeyiz iki hafta sonra gel bakalım dedi ( heyecandan ölüyorum nasıl dayanıcam ben yaa:18::18::18:
progesteronun düşüklüğü de alakasız birşey öylesine bakmışlar dedi,isteyen dr da düşük olmasına rağmen herşey normal haftaya çrş gel demişti.
yalnız bi durum var kesemiz küçük geç döllenme olmuşuz teyzeleri
sat a göre 7 haftalık olması gerekirken benim minnoş 5 haftalık daha
kocam da yoktu nası becerdişysem geç döllemeyi tek başıma bilmiyorum

Satlarimiz ayniymis senle canim ben pazartesi gitmistim keseyi zor gördük hadi bakalim sonucu yazarsin buraya doktordan gelince
canım artık benim sat a göre bakılmayacakmış. bdt 12 eylüle kaydı şimdiden.. zar zor biz de gördük Allah içlerini de hayırlısıyla doldursun
canım büyük talihsizlikler yaşamışsın.. hayırlı işin muzır manisi çok olur derler ona yor.. annelik çok sabır gerektiren birşey.. bebiş şimdiden annesini alıştırıyo talihsizliklerle demek ki

normalde 28 günde bir adet olurum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. bu ay 35 günde bir adet oldum.

son adet tarihim 9 aralık. 6 ocakta hcg 60 idi 8 ocak 156. normal mi?
idrar da pozitif çıkıyor.
canım benimki galiba en garip olanı.. 29 kasım sat. 24 aralık <0.1 31 aralık 106 6 ocak 1511 8 ocak 3600
sen son satten bile önce bakmışsın idrar bile pozitif diyosa hamilesindir inş..

ayyy ağzınızdan bal damlıyor, inşallah hamileyimdir çok hazırladım kendimi.
öğretmenim servis şoförü arabayı çok hızlı çukurlara girerek süürüyor kızacağım bebek tutunacak yapma diye :)
öğretmenler odasına zor gidiyorum yürüyünce bişey olacak diye
bol dua edin lütfen bu mesajı okuyunca inşallah gözdeye hayırlı sağlıklı ahlaklı imalı bebek nasip et diye dua edin:18:

Ayyy inşallah sağlıkla gelsin de ben uğraşmışım böyle olsun

Merhaba arkaaslar bende 7.haftam icindeyim.2014 agustos yada 2014 eylul annesi olacagim insallh..agustos sonu eylul basi annesiyim suanda)) benim gunlerim cok zor geciyr isteyim istifraa mide bulantisi halsizlik...su 3 ayimin allahin izniyle iyi gecmesini istiyrum..kalp atislarini duyana kadar tam dogum tarihim belli degil

iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor bakalım bende bel agrısı var karnımda batma gibi bir his var sizlerde ne var

iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor bakalım bende bel agrısı var karnımda batma gibi bir his var sizlerde ne var

benimde bel agrım oluyo, midemde 2gundur bulanmaya başladı.. gun içinde ara ara öğğğ öğğ yapıorum ama çıkarmıyorum öle boş öğürtü oluyo. tekken çok kolaymış yatıodum cnm isteyince şimdi sabah kızımı keşe götürüyorum ilk kalktıgımda biraz bulantı oluyo ama açık havada kısa yuruyus ii oluyo 2sokak yanda kresi.. bide o uyuyunca gunduz bende uyumaya basladım. eger ozaman uyumazsam gece ondan once uykum gelio zor uyutuyorum. önceden o uyuyunca ne iş yapsam die koşturuyodum ama şimdi dinlenip uyumak şart oldu. yoksa dayanamıyrum

Canim bu ilkti idrar testinden sonra..

Canım bence moralini bozma 2 gün sonra tekrar baktır o zaman herşey anlaşılmış olur zaten. ama daha çok küçük o yüzden normal bir değer olabilir sen doktora gösterdin mi peki yoksa laboratuarda kendin mi özel yaptırdın

Canim doktor gormedi.. tabii rdvu cok gec veriyorlar onu beklemem lazim 21 kadar tabii bu arada korktugum basima gelmezse..
haftaya idrar testi yaptircam gene bakalim insallah artar degerlerim.. yaa herseyin hayirlisi.. insallah hersey yolundadir insallah sadece cok kucuktur yada basidir.. hayirlisi..

evet bende çok beğeniyordum ilk doğumu sait bey yaptırdı herşeyden çok memnun kalmıştık şimdi maalesef dahada pahalı ve karışık bi vaziyet çünkü hastanede çalışmıyor bakalım cumartesi gideceğiz.

selam kizlarrr. ya sizde de başladimi midem çok kötü.. bulantim var ama kusma yok. ağzima ekşi sular geliyor. çok kötüyümm

bendede halsizlik var akşamları uyku tutmuyo gündüz uykum geliyor yarın 9:30 da dr randevum var dua edin kızlar bebişimi göreyimm:18:

bendede aşırı halsizlik var akşamları uyuyamıyorum gündüz uykum geliyor tuhaf yani ...yarın9:30 da DR randevum var dua edin bana kızlar bebişimi göreyim :18:

selam kizlarrr. ya sizde de başladimi midem çok kötü.. bulantim var ama kusma yok. ağzima ekşi sular geliyor. çok kötüyümm

bende de başladı bugün sabah kahvaltıyı çok güzell yaptım ama çıkardım daha önce açken olmuştu bi kaç kez bugün çıkardım çok kötü oldum bi de karnımda batmalar, gaz sıkışıklığı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…