2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar acil lütfen cvp verin az önce lavaboya gittim kan renginde pembemsi bi leke geldi ama çok değil sizce bişey olmuşmudur bebişime çok kötüyüm ne yapıcağımı bilmiyorum

canım kötü birşey düşünme birşey yoktur. eşin gelene kadar azcık uzan iyi şeyler düşün. bebiş etkilenmesin. PEmbemsi kanda birşey olmaz diye düşünüyorum ama genede hemen doktora gidin canım. çıktıktan sonrada yaz bizede.

ay canım ne güzelll yaaaaa bende bugün gitcem 10 gün önce kesemişzi gördük. Bugünde kalp atışlarını dinlemek için gitcez inşallah bende duyarım bebişimin kalp taışlarını Bide başka bir doktora gitcem ilkinden memnun kalmadım bakalım bu naısl olcak. Ne zormuş doktor bulmak ve iyi çıkması

Kızlar acil lütfen cvp verin az önce lavaboya gittim kan renginde pembemsi bi leke geldi ama çok değil sizce bişey olmuşmudur bebişime çok kötüyüm ne yapıcağımı bilmiyorum

Canim korkma bende de olmustu doktor igne progestan verir hicbir sey kalmaz üzülme sakinn

Çooook güzel haber inşallah bende bir görebilsem ,
yarın sabah gidicem fakat 5. haftada görülmeyebilir en azından keseyi görse iyi şeyler söylese içim rahatlayacak .
Çok sevindim MAŞALLAH DİYELİMMMMMMMMMM

[/QUOTE]
canım hamileliğim bugün resmleşti şükür:)dr dan geliyorum.Keseyi gördük 5 haftalık.Bebişi görmek için 12 gün sonra falan gidicem.henüz tahlil sonuçlarımı bile almadım.Hemen sizinle paylaşmak istedim benide eklermisiniz.sat:06.12.2013 siirtte yaşıyorum 2. hamileliğim bat:12.09.2014 yaş:31 şimdiden tşk ederim

İnşallah canım ya birden görünce çok korktum şimdi daha sakinim ama bişey olmuşsa diyede düşünmeden edemiyorum dünden beri çok feci regli sancısı çektim bugünde sonuç böyle oldu doktordan geldikten sonra da yazarım hemen

Oyyy ne guzel bir haber buuu darisi bizlerin basina canimm ben de haftaya gidicem cabucak gelsin

ohh ne güzellll hayırlı olsun:)çok sevindim

Canım herkesin dediği gibi lütfen önce sakin ol, ve doktorundan randevunu al, hemen doktoruna git. Çalışıyosan muhtemelen yatış verecektir. Bol bol dinlen

ay ne güzel bir haber bu:) Allah sağlıklı kucağına aldığın günleri görmeyi de nasip etsin sana :)))

Kızlar selamlar! Ben de aranıza katılmak istiyorum. Son adet tarihim 25.11. Hamileyimm :) Yarın sabah doktorda randevum var bakalım bebişin kalp sesini duyabilirmişim. Şans dileyin bana! Onun dışında benim hamilelikle ilgili çok fazla belirtim yok şimdilik. Biraz sık tuvalete gidiyorum :) Uyku hali de var biraz. Fakat bulantım olmadı. Yalnız bir kiloya yakın aldım. Erken değil mi? Çay kahve konusunda ne yapıyorsunuz? Söylediklerine göre zararlıymış. Ben hiç içmiyorum ama zor oluyor tabi. Günde 1 fincan içilebilir mi? Ağır kaldırmıyorum. Folik asit almaya başladım. Başka dikkat edilecek birşeyler var mı? Paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler!

Canım benim benimde aynı senin gibi oldu bende wcye gidince peceteye geldi.dr gittikten sonra hemen yaz canım allah bebişlerimizi bizlerden ayırmasın benimde dün akşam bel ağrım çoktu yordum kendimi sanırım.

canım hoşgeldin aramıza Çay kahve içmiyorum bende. Normalde 1 bardak içebilirmişiz ama ne olur ne olmaz almıyorum. folik asiti doktor verdi banda onu almaya başladım geçen haftadan itibaren. bugün benimde kontrolüm var bebişimin kalp atışlarını duymaya gitcez. inş duyarımm

ooh gözünaydın cnm darısı benim başıma bakalım yarın öğleden sonra gidiceğim

Canım çok saol duaya çok ihtiyacım var çok kötü bişey sanki bebişimi kaybettim duygusuna kapıldım umarım kötü bişey yoktur başka bişey gelmiyo elimden şuan...

aşk1 aklım sende kaldı ne yaptın?okuldan geldim açtım hemen bilgisayarı, hadi iyi haberler getir:*

hoş geldin cnm seninle sat larımız aynı:):)
hayırlısıyla bebişlerimizi doğurmayı nasip etsin Allah
yarın bende gidicem bakalım inş güzel haberlerle dönelim

Son düzenleme:

darısı bizim başımıza inşaallah:) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…