:)) hamile olunca daha da bi nazlı oluyo insan,belki oyuzden oyle hıssettim..senın kı de hayırlı olsun canım .. ınsallah hepimiz bebişlerimi sağlıkla kucağımıza alırız..riskli olanlarında rabbım yardımcıları olsun inşallah..sabır ve sağlık versin..
:)) hamile olunca daha da bi nazlı oluyo insan,belki oyuzden oyle hıssettim..senın kı de hayırlı olsun canım .. ınsallah hepimiz bebişlerimi sağlıkla kucağımıza alırız..riskli olanlarında rabbım yardımcıları olsun inşallah..sabır ve sağlık versin..
Kızlar selamlar! Ben de aranıza katılmak istiyorum. Son adet tarihim 25.11. Hamileyimm :) Yarın sabah doktorda randevum var bakalım bebişin kalp sesini duyabilirmişim. Şans dileyin bana! Onun dışında benim hamilelikle ilgili çok fazla belirtim yok şimdilik. Biraz sık tuvalete gidiyorum :) Uyku hali de var biraz. Fakat bulantım olmadı. Yalnız bir kiloya yakın aldım. Erken değil mi? Çay kahve konusunda ne yapıyorsunuz? Söylediklerine göre zararlıymış. Ben hiç içmiyorum ama zor oluyor tabi. Günde 1 fincan içilebilir mi? Ağır kaldırmıyorum. Folik asit almaya başladım. Başka dikkat edilecek birşeyler var mı? Paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler!
aramıza hoşgeldin:)sat ımız aynı ama benim ki geç döllenme:)inş. sesini duyabilrsin ve sağ salim kucağına alırsın vakti gelince:)doktor gerekli uyarıları yapar:)geldiğinde konuşuruz artık:)
canım dur sakin ol, o zaman şöyle yapalım, gideceğin hastaneyi ara ve doktoru telefona iste, hastasıyım ve görüşmem gerek dersin. doktor muhtemelen akıntı miktarını ve rengini sorup bi şey diyecektir.(yeni geldin okuldan)eşin ne zaman gelecek?geç gelecekse geciktirmeyip başkasıyla gitsen?tabi bi doktorla konuş önce:s
canım dur sakin ol, o zaman şöyle yapalım, gideceğin hastaneyi ara ve doktoru telefona iste, hastasıyım ve görüşmem gerek dersin. doktor muhtemelen akıntı miktarını ve rengini sorup bi şey diyecektir.(yeni geldin okuldan)eşin ne zaman gelecek?geç gelecekse geciktirmeyip başkasıyla gitsen?tabi bi doktorla konuş önce:s
geçmiş olsun arkadaşlar inşallah iyi haberlerle gelirsiniz. Ben işten gelip okuyorum o kadar hızlı ilerliyorki topik
okuyamıyorum baya eylül annesi var. ben de yarın gideceğim dr a daha hiçbişey yapmadım hayırlısı olsun da bi sorun çıkmaz umarım
arkadşlar merhaba uzun süredir yazmıyorum kendimi hatırlatıyım sat 23 kasum bgn gittiğim dr a göre 6+3 günlük hamileyim bebek kalp atışını ekrandan gördük ama çok derinden olduğunu sesin anlaşılmadığını önümüzdeki hafta daha net duyulabilceğini söyledi.vajinal bakmadı.aranızda böyle birşey yaşayan oldumu? bebiş çok evhamlı yaptı bizi çoook :)
Merhaba kızlarrr buraya ilk defa yazıcam, pko luyum ve sat 2 aralık, 3 ocakta test yaptırdım 95 çıktı 3 gun sonra 615 doktorum geç döllenmme oldugunu söyledi, ki sat ten 20 gün sonra yumurtladım (ovulasyon testi kullandım) Doktor bugunden için gel kesene bakalım demişti gittim, kesemiz karından gözüktü ve 5.5 mm. Küçük dedi haftasına göre. Geç döllenmeden kaynaklı oldugunu söyledi ama içim hiç rahat degil sizce normal mi kızlarrr hepinizi öptüüümmm
bende yarın doktora gidicem ama doktorun kötü bir şey söylemesinden korkuyorum. çünkü benim kahverengi akıntım ve ara ara 1-2 damla kanamam oluyor bana da dua edin lütfen arkadaşlar.
canlarimm bebişide gördümmmm kalp atışlarinida duydukkk.. alttan bakti doktorr tam 6 hafta 1 günlükmüşüzz ..Çokkk tuafimm allahimm sen ne kadar büyüksünn 0,525 cmmis ve minnağimm kalbi nasil attiyorduuu. yarabbbimmm hepimiz allahimin izniylee hep böyle sağlikli bir şekilde kontrollerden dönerizz