canlarimm bebişide gördümmmm kalp atışlarinida duydukkk.. alttan bakti doktorr tam 6 hafta 1 günlükmüşüzz ..Çokkk tuafimm allahimm sen ne kadar büyüksünn 0,525 cmmis ve minnağimm kalbi nasil attiyorduuu. yarabbbimmm hepimiz allahimin izniylee hep böyle sağlikli bir şekilde kontrollerden dönerizz
Ayy ne güzelll , benimde 3 gün sonra 6. haftaya giriyorum yarın göremeyebilir yani , bu arada yarın benim ilk muayenem olacak , çok heyecanlıyım ,, :18::18::26:
canlarimm bebişide gördümmmm kalp atışlarinida duydukkk.. alttan bakti doktorr tam 6 hafta 1 günlükmüşüzz ..Çokkk tuafimm allahimm sen ne kadar büyüksünn 0,525 cmmis ve minnağimm kalbi nasil attiyorduuu. yarabbbimmm hepimiz allahimin izniylee hep böyle sağlikli bir şekilde kontrollerden dönerizz
Canim gözün aydinn cok sevindimm darisi bizlerin de basina cok buyuk bi mutluluk
canimm ben 10 gun once kesemi ve bebisi gormustum. sende görürsün merak etme. eger alttan muayene yaparsa kalp atisini bile duyarsin. Hic bir sakincasida yokmuş. Çok tuaf bi his yarin yaşican sende. Ben ilk gordugumde cok kotu aglamistimm
Ayy okurken tüylerim diken diken. Oldu çok mutlu oldm canım gözün aydın inşallah hep mutlu dön kontrollerden.hepimize nasip etsn rabbim.darısı başıma pzt gdicem
İnşallahh inşallah yaa ,yazıcam geldikten sonra
canimmm cok saolasinn. doktor hakkinda fikrim cok iyi. işini mukemmel yapiyorr. tavsiye ediyorum eğer pazartesi memnun kalmazsan medical parktan zekeriya beye gidebilirsin.
süperrrne güzel görünmüş hemen vajinal ultrasonla mı bakıldı yoksa abdominal mi benim 7. haftaymış çok az görebildik ama sesini duyamadık
tebrik ederim canm.. ekim ayında 13 haftalık miniğimin kalbi durdugu için aldılrtekrar hamileyim eylül 14 te bekliyorum miniğimi inşallah sag salim kuacgımıza almaya nasip eder RABBİM
Teşekkürler canım benim ilk kent hastanesi orçun beye randevu aldım çiğlide.ama arkadaşlarım doldurdu beni biraz narlıdere de oturuyorum çiğki cok uzak allah korusun biley olur kanama filan burdan oraya doktora 45dakkada gidilmez.oyuzden alsancak irenbe de refik beyden aldım bakalm inş pzt memnun kalırm cnm yaa darısı başıma
haklisin canim narlidere hem kent hem medical icin cok uzak.ben bornovada oturuyorum oyuzden yakin bana. insallahh seninde icine siner. pazartesi guzel haberlerini paylasirsin
neyazık kibenim heyacanım,mutluluğum sona erdi.yarın kürtaj yapılacak.umarım sizlerin hamileliği sorunsuz geçer ve bebişlerinizi sağlıkla kucaklarsınız.
neyazık kibenim heyacanım,mutluluğum sona erdi.yarın kürtaj yapılacak.umarım sizlerin hamileliği sorunsuz geçer ve bebişlerinizi sağlıkla kucaklarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?