2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
çok teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun.ama sizin takipçinizim güzel haberlerinizi okuyum mutlu olurum.

maşallah canım çk sevindim Allah tamamına erdirsin hepimizin hamileliklerini.. ben de sat 30 kasımdı ilk randevum pazartesi daha keseyi görmedik inşallah kalbini de duyabiliriz.. güzel dileklerin ve duaların için teşekkürleer

çok teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun.ama sizin takipçinizim güzel haberlerinizi okuyum mutlu olurum.

Hiç üzülme herşeyin hayırlısı olsun. Nasıl üzülmez insan bunu da bilemiyorum ama Bundada birhayır var diyeceksin.
Çok geçmiş olsun

Kızlar düşük yapmışım doktor karındadan da vajinalda baktı bebeğim yok düşmüş eşimde bende çok üzgünüz ilk denememizdi çok sevinmiştik hemen tuttu diye rabbim sizin bebişlerinizi bağışlasın saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah bizim mutluluğumuzda bu kadarmış.... Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor...

canım çok geçmiş olsun..
Rabbim sabırlar versin.. Cennette bir meleğin oldu bunu düşün teselli olur belki

selam arkadaşlar dün bende hamile olduğumu öğrendim çokk mutluyum adetim 14 gün geçti bebek tam olarak 2 haftalık mı oluyor yoksa daha mı küçüktür bilgi verebilirmisiniz ilk hamilelik olunca biraz bilgi eksikliği oluoo :) şimdiden tşklerrr

canım hiç üzülme.sağlıksız bebek tutunamazmıs.daha sonra bir şey cıkmasından daha iyi.benimde basıma geldı daha önce.düşünüp düşünüp üzülme lütfen.

Canim cok zor seni cok iyi anliyorum ben de kurtaj olmak zorunda kalmistim Allahim en kisa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah

çok geçmiş olsun benimde 3 ay önce ilk gebeliğimde bebeğim 9 haftalıkken karnımda öldü. çok acı bi tecrübe gerçekten

kızlaar ben 3 ay önce bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj olmuştum şimdi yine hamile olduğumu öğrendim ama doktor düşük riskin var dedi ve oksapar diye bi iğne verdi. doğuma kadar her gün 1 tane yaptırmam gerektiğini söyledi. doğuma kadar her gün bir iğne aranızda kullanan var mı

Hoşgeldin canim hayirli olsun

Ben de kullaniyorum canim ilk bebegimin kalbi durmustu kan pihtilasmasi varmis o yuzden verdi igneyi doktorum bir de corasprin kullaniyorum

canım çok geçmiş olsun..
Rabbim sabırlar versin.. Cennette bir meleğin oldu bunu düşün teselli olur belki
Saol canım gerçekten çok alışmıştım ben ona birden kayıp gitti ellerimden
canım hiç üzülme.sağlıksız bebek tutunamazmıs.daha sonra bir şey cıkmasından daha iyi.benimde basıma geldı daha önce.düşünüp düşünüp üzülme lütfen.
Evet doktorda öyle dedi sağlıksızmış ki düşmüş dedi ama ben ona sarı patikler bile almıştım onlara bakıp bakıp kahroluyorum şimdi..

Canim cok zor seni cok iyi anliyorum ben de kurtaj olmak zorunda kalmistim Allahim en kisa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah
Gerçekten çok kötü bi durum rabbim kimseye yaşatmasın minikte olsa hissetmiştim ben onu göbişim de offf isyan etmek istemiyorum demek hayırlısı böyleymiş(

çok geçmiş olsun benimde 3 ay önce ilk gebeliğimde bebeğim 9 haftalıkken karnımda öldü. çok acı bi tecrübe gerçekten
Saol canım rabbim şimdiki bebişini sana bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Hoşgeldin canim hayirli olsun

Ben de kullaniyorum canim ilk bebegimin kalbi durmustu kan pihtilasmasi varmis o yuzden verdi igneyi doktorum bir de corasprin kullaniyorum

coraspini ben de kullanıyorum. peki doktorun sana kan pıhtılaşması var demeden önce herhangi bir test ya da tahlil yaptı mı? bana yapmadı

çok üzüldüm çokk

çok üzüldüm çokk

Allah üzmesin seni canım ne yapalım hayırlısı böyleymiş ama evlat acısı çok zor şu an boşlukta gibiyim sanki hep hayatımda o vardı gibi sevincimiz kursağımızda kaldı erkenden bıraktı gitti bizi(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…