canlarimm bebişide gördümmmm kalp atışlarinida duydukkk.. alttan bakti doktorr tam 6 hafta 1 günlükmüşüzz ..Çokkk tuafimm allahimm sen ne kadar büyüksünn 0,525 cmmis ve minnağimm kalbi nasil attiyorduuu. yarabbbimmm hepimiz allahimin izniylee hep böyle sağlikli bir şekilde kontrollerden dönerizz
çok teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun.ama sizin takipçinizim güzel haberlerinizi okuyum mutlu olurum.
Evet canım anadolu yakasındayım pendikte oturuyoruö çok saol eksik olma komşuma söyledim o gelcek benle eşimde hastanede bekliyo dua edin bana ne olur bebişime bişey olmasın.
bende eylülde bebiş kucaklıyacagım Allah ın izniyle
canım çok geçmiş olsun..Kızlar düşük yapmışım doktor karındadan da vajinalda baktı bebeğim yok düşmüş eşimde bende çok üzgünüz ilk denememizdi çok sevinmiştik hemen tuttu diye rabbim sizin bebişlerinizi bağışlasın saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah bizim mutluluğumuzda bu kadarmış.... Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor...
Kızlar düşük yapmışım doktor karındadan da vajinalda baktı bebeğim yok düşmüş eşimde bende çok üzgünüz ilk denememizdi çok sevinmiştik hemen tuttu diye rabbim sizin bebişlerinizi bağışlasın saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah bizim mutluluğumuzda bu kadarmış.... Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor...
selam arkadaşlar dün bende hamile olduğumu öğrendim çokk mutluyum adetim 14 gün geçti bebek tam olarak 2 haftalık mı oluyor yoksa daha mı küçüktür bilgi verebilirmisiniz ilk hamilelik olunca biraz bilgi eksikliği oluoo :) şimdiden tşklerrr[/QUOTE
hayırlı olsun..kan testi yaptırdın mı?? kaç çıktı
Canim cok zor seni cok iyi anliyorum ben de kurtaj olmak zorunda kalmistim Allahim en kisa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallahKızlar düşük yapmışım doktor karındadan da vajinalda baktı bebeğim yok düşmüş eşimde bende çok üzgünüz ilk denememizdi çok sevinmiştik hemen tuttu diye rabbim sizin bebişlerinizi bağışlasın saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah bizim mutluluğumuzda bu kadarmış.... Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor...
Kızlar düşük yapmışım doktor karındadan da vajinalda baktı bebeğim yok düşmüş eşimde bende çok üzgünüz ilk denememizdi çok sevinmiştik hemen tuttu diye rabbim sizin bebişlerinizi bağışlasın saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah bizim mutluluğumuzda bu kadarmış.... Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor...
Hoşgeldin canim hayirli olsunselam arkadaşlar dün bende hamile olduğumu öğrendim çokk mutluyum adetim 14 gün geçti bebek tam olarak 2 haftalık mı oluyor yoksa daha mı küçüktür bilgi verebilirmisiniz ilk hamilelik olunca biraz bilgi eksikliği oluoo :) şimdiden tşklerrr
kızlaar ben 3 ay önce bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj olmuştum şimdi yine hamile olduğumu öğrendim ama doktor düşük riskin var dedi ve oksapar diye bi iğne verdi. doğuma kadar her gün 1 tane yaptırmam gerektiğini söyledi. doğuma kadar her gün bir iğnearanızda kullanan var mı
Saol canım gerçekten çok alışmıştım ben ona birden kayıp gitti ellerimdencanım çok geçmiş olsun..
Rabbim sabırlar versin.. Cennette bir meleğin oldu bunu düşün teselli olur belki
Evet doktorda öyle dedi sağlıksızmış ki düşmüş dedi ama ben ona sarı patikler bile almıştım onlara bakıp bakıp kahroluyorum şimdi..canım hiç üzülme.sağlıksız bebek tutunamazmıs.daha sonra bir şey cıkmasından daha iyi.benimde basıma geldı daha önce.düşünüp düşünüp üzülme lütfen.
Gerçekten çok kötü bi durum rabbim kimseye yaşatmasın minikte olsa hissetmiştim ben onu göbişim de offf isyan etmek istemiyorum demek hayırlısı böyleymişCanim cok zor seni cok iyi anliyorum ben de kurtaj olmak zorunda kalmistim Allahim en kisa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah
Saol canım rabbim şimdiki bebişini sana bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah...çok geçmiş olsun benimde 3 ay önce ilk gebeliğimde bebeğim 9 haftalıkken karnımda öldü. çok acı bi tecrübe gerçekten
Hoşgeldin canim hayirli olsun
Ben de kullaniyorum canim ilk bebegimin kalbi durmustu kan pihtilasmasi varmis o yuzden verdi igneyi doktorum bir de corasprin kullaniyorum
çok üzüldüm çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?