Kızlar düşük yapmışım doktor karındadan da vajinalda baktı bebeğim yok düşmüş eşimde bende çok üzgünüz ilk denememizdi çok sevinmiştik hemen tuttu diye rabbim sizin bebişlerinizi bağışlasın saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah bizim mutluluğumuzda bu kadarmış.... Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor...
coraspini ben de kullanıyorum. peki doktorun sana kan pıhtılaşması var demeden önce herhangi bir test ya da tahlil yaptı mı? bana yapmadı
kızlar bu alttaki ağırlık muhtemel doğum tairhii felan nasıl yazıyor otomatik mi siz mi yazıyorsunuz? aranıza yeni katıldım :/
maşallah canım çk sevindim Allah tamamına erdirsin hepimizin hamileliklerini.. ben de sat 30 kasımdı ilk randevum pazartesi daha keseyi görmedik inşallah kalbini de duyabiliriz.. güzel dileklerin ve duaların için teşekkürleer
bende eylülde bebiş kucaklıyacagım Allah ın izniyle
Kızlar düşük yapmışım doktor karındadan da vajinalda baktı bebeğim yok düşmüş eşimde bende çok üzgünüz ilk denememizdi çok sevinmiştik hemen tuttu diye rabbim sizin bebişlerinizi bağışlasın saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah bizim mutluluğumuzda bu kadarmış.... Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor...
İnşallah canım ne güzel şeyler yazmışsın biraz olsun rahatladım ama içim yanıyo tabi demekki böylesi hayırlısıymış bizim yapıcak bişey yokNe olur kendini fazla üzmemeye çalış. Kalp atışı duyulana kadar bunun gibi durumlar 6-7 gebeden birinin başına gelebiliyor ki bu tecrübe seninde eşininde sağlıklı olduğunuzu ve bundan sonra ek bir tedaviye ihtiyaç duymadan yüksek ihtimalle gebe kalabileceğini gösteriyor. Mol gebeliği, kalp durması, düşük bunlar nerdeyse her 6 kadından birinin başına gelebiliyor malesef ilk 3 ay. Bu yüzden doktorlar kalp duyulana kadar haberi çok yaymayı önermiyorlar. Çok geçmiş olsun ve tez zamanda Allahım yeni bir müjdeye yüzünü güldürsün inşallah:)
Malesef üzülmemek evde ufacıkda olsa hissetmiştim ben onu içimde her sabah baska bi mutlulukla uyanıyodum ama artık yok düşündükçe çıldırcak gibi oluyorumcanim benim cok uzuldumm :'( :'( sağliksiz olcağina allahim hayirlisini vermiş. Uzulme dicem ama biliyom desemde sen gene icinden atamican :'( allahim yardimcin olsun ve sabir versin
Amin canım rabbim sabrını verir inşallah yoksa katlanılcak gibi değil ...Canım benim cok cook uzuldum Rabbım sabır versın esınede sanada ve teeez zamanda hmn hamıs olmanı nasıp etsn ıns
Geçmiş olsun canım üzülme demek kolay diyorsun belki; ben de yaşadım bunu maalesef ama kendini yıpratma her kötülükte bir hayır varmış bunu böyle geçir aklından Allah böyle yazmış imtihan gibi düşün. benim de 1düşüğüm 2.nin kalbi durdu ağladım tabi ama kendini düşün moral toplayacaksın ki eşinle ikinci bebeğin hayallerini daha güzel düşünün hakkında hayırlısı olsun.Kızlar düşük yapmışım doktor karındadan da vajinalda baktı bebeğim yok düşmüş eşimde bende çok üzgünüz ilk denememizdi çok sevinmiştik hemen tuttu diye rabbim sizin bebişlerinizi bağışlasın saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah bizim mutluluğumuzda bu kadarmış.... Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor...
selam arkadaşlar dün bende hamile olduğumu öğrendim çokk mutluyum adetim 14 gün geçti bebek tam olarak 2 haftalık mı oluyor yoksa daha mı küçüktür bilgi verebilirmisiniz ilk hamilelik olunca biraz bilgi eksikliği oluoo :) şimdiden tşklerrr
Ben de yaşadığım düşüklerden sonra genetik tahlilerimi pıhtı falan yaptırdım hepsi temiz çıktı. Ama doktor bana da yinede aspirin başlattı. sebepsiz düşük olunca yinede veriyorlar nasılsa aspirinin bir zararı yok diye.coraspini ben de kullanıyorum. peki doktorun sana kan pıhtılaşması var demeden önce herhangi bir test ya da tahlil yaptı mı? bana yapmadı
neyazık kibenim heyacanım,mutluluğum sona erdi.yarın kürtaj yapılacak.umarım sizlerin hamileliği sorunsuz geçer ve bebişlerinizi sağlıkla kucaklarsınız.
Ben de yaşadığım düşüklerden sonra genetik tahlilerimi pıhtı falan yaptırdım hepsi temiz çıktı. Ama doktor bana da yinede aspirin başlattı. sebepsiz düşük olunca yinede veriyorlar nasılsa aspirinin bir zararı yok diye.
Hatta bir doktor yazısı okudum geçen gün işin içinden çıkamayınca hiç değilse aspirin verelim diyerek herkese aspirin veriyorlar diye kızıyordu. Ama psikolojik herhalde içiyoruz birşey olmasın korkusundan
canlarimm bebişide gördümmmm kalp atışlarinida duydukkk.. alttan bakti doktorr tam 6 hafta 1 günlükmüşüzz ..Çokkk tuafimm allahimm sen ne kadar büyüksünn 0,525 cmmis ve minnağimm kalbi nasil attiyorduuu. yarabbbimmm hepimiz allahimin izniylee hep böyle sağlikli bir şekilde kontrollerden dönerizz
Öyle canım tabi takdiri ilahi yapıcak bişey yok bunda da vardır bi hayır diye teselli ediyorum kendimicanım benim çok üzüldüm,rabbim beterinden saklasın, ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama elden bir şey gelmiyor işte
''Mevla görelim neyler/Neylerse güzel eyler''diye teselliden başkası gelmiyor
canım üzülme hayırlısı böylemiş demek ki genelde ilk gebeliklerde olabiliyor benimde ilk 2,5 aylıkken karnımda ölmüştü hemde çok istiyordum aylarca beklemiştim ama öldü karnımda kürtaj oldum ondan bir ay sonra oğluma hamile kaldım çok şükür sağlıklı bir oğlum oldu Allah sana da nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla...
Öyle canım tabi takdiri ilahi yapıcak bişey yok bunda da vardır bi hayır diye teselli ediyorum kendimi
Sanada çok geçmiş olsun canım gerçekten çok zor yaşayan bilir bişey sorcam düşük yaptıktan kaç gün sonra regli olunuyo bi bilgin varmı
coraspini ben de kullanıyorum. peki doktorun sana kan pıhtılaşması var demeden önce herhangi bir test ya da tahlil yaptı mı? bana yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?