2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlar doktor bana folik asit vermedi sordum vermiyomusunuz ilk 3 ay diye ben pek önermiyorum ama
istersen alıp kullanabilirsin dedi ne diyonuz kullanan var mı

Canım doktorun neden öyle demiş anlamadım ama asıl ilk 3 ay gerekiyor. Çünkü bebeğin nöral tüp oluşumu için folik asit gerekiyor. O da zaten ilk üç ay içinde oluşuyor.

ben 64 kiloyla hamile kaldım biraz fazla ama olsun çok kilo almam inşallah şu an aynıyım bi değişiiklik yok. yarın da kontrolum var bebişim şu an 7+2 bir haftadir yatıyorum inşallah düşük tehditim geçmiştir.

arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum.rabbim kucağınıza almayıda nasip eylesin cennet kokulu meleklerinizi..ben 2 yıldır sebebsiz infertiliteden dolayı gebe kalamadım.. sat 13 aralıktı daha adet olmadım..eğer hamile olursam eylül annesi olucam diye sizi takip ediyorum..ama ne acıdır ki her ay farklı anneleri takip ediyorum ama biliyorum ve gönülden inanıyorum ki rabbim bizim yüzümüzüde güldürecek..benimle aynı durumda olupta hamile kalanınız var mı?

Merhaba kızlar inşallah sizin aranıza katılabilirim sizden bir şey rica etsem belirtileriniz nelerdi en belirgin hissettiğiniz şey ne oldu lütfen cevaplarsanız sevinirim

Bende neredeyse hiç belirti olmadı, sadece sık sık acıkmaya başladım.

KIZLAARRRRRRRRR

5+2 yim kese göründü bugün çok mutluyumm.. 7.9 mm normal mi? doktor biraz küçük dedi sizlerin kaçtı?

benim çok uykum geliyor ve az biraz midem bulanyor sizin belirtiler nasıl

Gözün aydın canım. Darısı kalp atışına olsun. Ben keseyi 5+0 da gördüğümde 6 mm idi.

Canım hiç umudunu kaybetme ben varım 5 yıl sebepsiz infertiliteyle uğraştık aşılamalar tüp bebekler.... Tam vazgeçmişken 2012 Ağustos'ta oğlumu aldım kucağıma şimdi Allah kısmet ederse ikinci yavrumu bekliyorum Rabbim çok büyük herşeyin vakti saati dolunca oluyor dualarım seninle

Ah ah sorma şekerim. Ben 2-3 sene önce 95 kilodan 75 kiloya inen biri olarak gebelik planladığım için diyeti ve sporu bıraktım ve 82 kiloyla hamile kaldım. Şimdi de bulantı veya koku hassasiyetim falan olmadığı için kilo almaya devam ediyorum. En son doktor kontrolünde tok karna, ayakkabı ve kıyafetle doktorum 87 olarak tarttı.

canım benim yaa..senin adına çok sevindim..ben ve eşimde sorun yok..herşeyi denedik ot çöp bırakmadım burnumu tıkayarak zorlanarakta olsa bitkisel kürleri yaptım..aşılamaya karar vermişken ümmü sübyan diye bir şey duydum ve hocaya gittim..ve bana dua yazdı..etkisi olur da bua y adet olmam inşallah..yoksa aşılama ilaçlarım dolapta hazır bekliyor..gebe kalırsamda ihtiyaç sahibi birilerine vereceğm..

bana umut oldun arkadaşım..rabbim 2. meleğinide kucağına almayı nasip eylesin..tedavisiz mi hamile kaldın...

Inşallah Allah sebep eder.. Evet tedavisiz kaldım tam tüp bebek tekrar deneyelim derken oğluma kaldım..umudunu hiç kaybetme Allah'a sığın dua et canım..inşallah emeklerini boşa çıkarmaz rabbim

Inşallah Allah sebep eder.. Evet tedavisiz kaldım tam tüp bebek tekrar deneyelim derken oğluma kaldım..umudunu hiç kaybetme Allah'a sığın dua et canım..inşallah emeklerini boşa çıkarmaz rabbim

amin canım..çok teşekkür ederim..herşey rabbimin kün fe yekün demesine bağlı..işte ben gibi aciz kullar aceleci davranıyor..rabbimden gelen herşeye tevekkül ettim..

Canim nasilsin ?? bebisin nasil ?? Bende sana cok guzel bir gun diliyorummmmmmmmmm...

Bizde kesede minicik gördük içinde sira kalp atisina geldi :) bnmde düşük riskin var yatiyorum evde devamli. İnş kalp atislarini duyarim minigimin :)

Canim cok geçmiş olsun ilk gebeliğin icin bende ayni durumdayim ilk gebeligim 8 haftalikken kurtaj oldum benim de kese göründü ama kalp atışı yok daha düşük riskim var bende yatıyorum senin masil gidiyor keseyi normal yollami gördü dr inş bebeklerimizin kalp atislarini duyariz

Vajinal ultrason da gördü . bende yatiyorum progestan kullanıyorum

benim belirtilerim uyku, çok yemek,yedikten sonra şişkinlik, bazen bulantı, baş ağrısı

aynen ben progestan kullandıgım ıcın durmadan uyuyorum. ve basım donuyo. ıstahım acıldı bı an bı vururyo sankı cok cok acım gıbı elım ayagım tıtrıyo. ama dıkkat ettım gunum gunume uymuyo.
ben ackken degılde yemekten sonra bulantım var. doktor reflum var dıye gavısgon mu ole bı surupta verdı pek yararını gormedım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…