2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Merhaba kızlar inşallah sizin aranıza katılabilirim sizden bir şey rica etsem belirtileriniz nelerdi en belirgin hissettiğiniz şey ne oldu lütfen cevaplarsanız sevinirim

Benim sağ kasigimda bi batma oldu bir gün boyunca yumurtlama gününden sonra. Belin bacaklarim sirtim cok agridi. Kasinti oldu vücudumda :) cildin guzellesti. Bu kadar :) He bide evet kendimi hamile gibi hissediyordum :) garip bir his bu :)

ya sunu merak edıyorum. bebegı gorduk kalp atısı duyduk bı oh dıyeyım mı hala stres altında mıyız

dımı bende sol kasıgım batıyodu. kasıntı var bendede ve hala var hamılelıkten dıye dusunmuyodum sen solıyene kadar :) cıldım ıgrenc oldu normalınde sıvılcım kolay kolay olmaz sımdı ıse masallah dudagım kenarında var gecmek bılmeyen cenemde burnumda yuh dedım ama alıstım :) uyku desen ohooooo bıraksan gunde 15 saat uyurum
kalp atısını pazartseı duymama ragmen bılmıyorum ama bugun evet ben hamıleyım dıye hıssettım ne oldu dersen hıc bıseyde olmadı yenı dank edıyo kafama sanırım :)

Kizlar ya, daha adetim gecikmemisken (ki ben o zaman da hamile oldugumu biliyodum, test erken sonuc verdi) kasiklarimda adet olacakmisim gibi bir agri vardı. O agrilar yerlesme agrisi normal dedim de, son iki gündür yine ara ara o agrilardan vuruyo, bi tedirgin etti beni. Normal mi ki? (7+4'um)

:) anca sındırmıssın deemekkı

merhaba arkadaşlar bende nasibse eylül annesi olacagım insaallah Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın bebişlerimizi saglıcakla kucagımıza almamızı nasıb etsına Rabbim.ben 7 sene tedavi gördükten sonra bebişimi kucagıma aldım bu 2.gebeliğim 2.5yaşında bir oğlum var benimde sat 8 aralık 5 ocakta idrar testiyle ögrendim 7 ocakta hcg 1680 cıktı 11 oocakta keseyi gördük ama kesenın yanında kesenın yarısı kadar bısı daha vardı onada subkorganık kese dıye bısı yazmıs kaybolur falan dedı ama ne oldugunu soylemedı .ne oldugunu bılen varmı arkadaslar. bu arada ben eskişehirliyim benide listeye eklerseniz sevinirim.

sat:8 aralık
2. bebek
33 yas
eskişehir
beklenen dogum tarihi 14 aralık

Son düzenleme:
kızlar benim bayağa ağırlaştı hamileliğim bütün gün ruh gibiyim kılımı kıpırdatmaya dermanım yok ara ara midem bulanıyor sadece portakal suyu içimi ferahlatıyor içtikten sonra kendimi daha iyi hissediyorum hamilelik pantolonu bile aldım göbeğim oğlumdan kalmıştı ama alt karnım çıkmaya başladı bile

canım içini ferah tut senınde bebişin gelicek insallah bizdede sebepsiz infertilite vardı 5 asılama 2 tüp bebek denedık olmadı ama Rabbim büyük işte normal yool 2.5 yasında bi oğlum var ve şimdi yine hamileyim .inanmak olmanın yarısıdır sende inan

ee kızlar nasıl gidiyor hamilelik kimler keseyi gördü kimler kalp atışını duydu bakalım ben bir kaç gündür girmiyordum baya ilerlemiş sohbet bu arada ben hala doktora gitmedin herkes diyor nasıl dayanıyorsun bilmiyorum hırs ettim yarın gidecem 5+4 günlükgüm benim hesabıma göre :)

tecrübeli arkadaşlar size bir sorum olucak. benim son bat 11 aralık hala adet olmadım testte yapmadım. hep hayal kırıklığı yaşadığım için:) şimdi gece çok sıkışıyorum hiç kalkmazdım gece söylemesi ayıp tuvalete kalkıyorum ve sürekli uykum geliyor. başkada bi belirti yok sizce ne yapmalıyım korkuyorum test yapmaya

bence test yap çıkıyor canım varsa benim idrarda 5 gün öncesinde çıktı senin gününde geçmiş bence bir idrar testi yap için rahatlasın

bu sorulaardan ton balıgına ne dedı? ben normal balık yıyemıyorum da

Ton balığı hiç yenmez çünkü konserve bu dönem konserve olan hiç birşey tüketmemeliyiz.mezgit de yememeliyiz çünkü dip balığıdır.
özellikle büyğk balık tüketmeliyiz. Ama balık tüketemiyorsan balık yağı hapı kullanabilirsin kesinlikle kendini balık yemeliyim diye zorlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…