canm birazsabak gelio çok az... Bembeyaz . Kesik değil ama sıvı baya
aaa bende 5+6 da gtcem belkı duyarımduyup rahatlamak ıstıyorum aslında
senin kontrol ne zaman. inşallah canım hepimize
Ah ah sorma şekerim. Ben 2-3 sene önce 95 kilodan 75 kiloya inen biri olarak gebelik planladığım için diyeti ve sporu bıraktım ve 82 kiloyla hamile kaldım. Şimdi de bulantı veya koku hassasiyetim falan olmadığı için kilo almaya devam ediyorum. En son doktor kontrolünde tok karna, ayakkabı ve kıyafetle doktorum 87 olarak tarttı.
Kizlarr günaydın saat 10.30 da randevum var kalp afisi icin gidiyoruz esim düşük riskim var diye asla vajinal baktirtmam diyor karindan zor goruruz gibi 6+4 galiba bugun bakalım neler bekliyor beni
Kızlar merhaba, kilo ile ilgili durumlarınız nasıl? Benim 8 haftalık oldu tam 2 kilo aldım :18: Hızlı mı gidiyorum? Hafif göbek çıktı ama yap mı bebekten mi bilemedim. Çok ta iştahım yok aslında nerden geldi bu iki kilo anlamadım. Biraz da hareketsiz yaşam etkili oldu herhalde.[/Q2 KİLO ALDIYSAN EĞER ERKEN BAŞLAMIŞSIN ALMAYA BEN KİLO ALMADIM AMA ZATEN BALIKETLİYİM GEREK YOK DAHA FAZLASINA AMA ALT KARNIM DOLMAYA BAŞLADI
kizlarr günaydın saat 10.30 da randevum var kalp afisi icin gidiyoruz esim düşük riskim var diye asla vajinal baktirtmam diyor karindan zor goruruz gibi 6+4 galiba bugun bakalım neler bekliyor beni
Kizlarr günaydın saat 10.30 da randevum var kalp afisi icin gidiyoruz esim düşük riskim var diye asla vajinal baktirtmam diyor karindan zor goruruz gibi 6+4 galiba bugun bakalım neler bekliyor beni
kızlar bende de kilo var maalesef.
Aaslına bakarsanız evlendikten sonra nerdeyse kendi kilom kadar alarak 115 kg'ya kadr çıktım. En sonunda çocuk çocuk aşkı ile diyetisyen eşliğinde 80 kiloya düştüm ama tabi yazın tatiller, bayramlar derken yine 83,5 kg çıkmıştım.
Hamile kaldıktan sonra da kilo aldım sabah evde 85,7 olarak tartıldım. Yani şimdidne 2,2 kg aldım ve inanın normalde yediğimden asla fazla yemiyorum ama kilo alıyorum şaşılacak şey gerçekten.
üstelik normalde illa gün içinde abur cubursal bişeyler yerdim şimdi onları da yemememe rağmen kilo almışım. Hergün 100 gr 200 gr biniyor allahtan son 3 gündür gram kilo almamışım :)
Ton balığı hiç yenmez çünkü konserve bu dönem konserve olan hiç birşey tüketmemeliyiz.mezgit de yememeliyiz çünkü dip balığıdır.
özellikle büyğk balık tüketmeliyiz. Ama balık tüketemiyorsan balık yağı hapı kullanabilirsin kesinlikle kendini balık yemeliyim diye zorlama.
bencede utanmasak ultrason cihazı alıcaz evimize
merhaba arkadaşlar bende nasibse eylül annesi olacagım insaallah Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın bebişlerimizi saglıcakla kucagımıza almamızı nasıb etsına Rabbim.ben 7 sene tedavi gördükten sonra bebişimi kucagıma aldım bu 2.gebeliğim 2.5yaşında bir oğlum var benimde sat 8 aralık 5 ocakta idrar testiyle ögrendim 7 ocakta hcg 1680 cıktı 11 oocakta keseyi gördük ama kesenın yanında kesenın yarısı kadar bısı daha vardı onada subkorganık kese dıye bısı yazmıs kaybolur falan dedı ama ne oldugunu soylemedı .ne oldugunu bılen varmı arkadaslar. bu arada ben eskişehirliyim benide listeye eklerseniz sevinirim.
sat:8 aralık
2. bebek
33 yas
eskişehir
beklenen dogum tarihi 14 aralık
tecrübeli arkadaşlar size bir sorum olucak. benim son bat 11 aralık hala adet olmadım testte yapmadım. hep hayal kırıklığı yaşadığım için:) şimdi gece çok sıkışıyorum hiç kalkmazdım gece söylemesi ayıp tuvalete kalkıyorum ve sürekli uykum geliyor. başkada bi belirti yok sizce ne yapmalıyım korkuyorum test yapmaya
Merhaba arkadaşlar bende bugün öğrendim, hamileyim Allahımın izniyle. Çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. benim hesabıma göre 4+4 günlük hamileyim iki günde bir kan degerime bakılıcak onun haricinde keseyi ne zaman görebilirim arkadaşlar... Ayrıca kasık agrılarınız varmı çok şiddetli değil ama korkuyorum yinede
hanımlaaaaar herkese selamlar.....
ben de inşallah eylül annesi olacağım...
Merhaba bende eylül de anne olacağım hayırlısıyla inşallah.
Son adet tarihim 4 aralık bebeğim olacağını 2ocakta öğrendim ankarada yaşıyorum ve ilk bebegim. Bebeğimin tahmini doğum tarihi 11 eylül 2014 :)
Merhaba kizlar ben de eylul annesi olacagim insallah :) supriz oldu ama iyiki de oldu. Ben malesef 13subatta gidecegim doktora aslinda sigortam yok diye zannediyordum ama inunla ilgisi yokmus amerikada yasiyorum ve burda randevu almak icin hastaneyi aradiginizda 8. Haftaya veriyorlar yani iki ayi geciyor. Burada dogum yapan kisilerin de oyle olmus onlarla konisunca rahatladim bebeklerimiz Allaha emanet insallah. Ben de kahvaltima dikkat etmeye calisiyorum meyve badem ceviz vs yiyorum :) 64le hamile kaldim ve 20 kilo almaktan cooooooook korkuyorum :18: daha once pilates deneyimim var 3.aya dogru hamilelik pilatesine baslicam insallah :) sizler neler yapiyorsunuz benim gibi kiloyu takmaya basladiniz mi :)
Benim haftaya cuma kontrolüm var. İnşallah hayırlı haberler alırız. Oh çekeriz.
İnşallah sende görürsün canım. Ama lütfen göremezsen de panik yapma ultrasonun kalitesine göre değişiyor. Ben doktor değiştirdim en son ve dünkü randevumda 5+4 te gördüğümü söyleyince çok erken biz bu haftada kalp atımı beklemeyiz dedi hatta. O yzuden dedğim gibi lütfen stres yapma göremezsen de.
tecrübeli arkadaşlar size bir sorum olucak. benim son bat 11 aralık hala adet olmadım testte yapmadım. hep hayal kırıklığı yaşadığım için:) şimdi gece çok sıkışıyorum hiç kalkmazdım gece söylemesi ayıp tuvalete kalkıyorum ve sürekli uykum geliyor. başkada bi belirti yok sizce ne yapmalıyım korkuyorum test yapmaya
Cumartesi sabah , 5+5 günlük olucam .
tek sıkıntım hiç belirti olmaması , çok iyi hissediyorum , kusma vs yok . diyorumki acaba ben mi anormalim ...
daha ne ıstıyosun senbende oyleyım ve bu cok guzel bısey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?