2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
canm birazsabak gelio çok az... Bembeyaz . Kesik değil ama sıvı baya

anladım canım benim de her zaman kesik süt gibi gelmiyor bazen geliyor. Zaten dünkü randevumda doktorum kesti.

Ben aşılama yaptırdığım için kullanıyordum, aşılamayı tüp bebek merkezinde yaptırmıştım. Jeli de onlar vermişti. Şimdi kendi doktoruma geçince direkt jeli bıraktırdı bunlar faso fiso, düşeceği varsa bu tarz dışardan müdehaleler asla engel olmaz diyerek.

aaa bende 5+6 da gtcem belkı duyarım duyup rahatlamak ıstıyorum aslında

İnşallah sende görürsün canım. Ama lütfen göremezsen de panik yapma ultrasonun kalitesine göre değişiyor. Ben doktor değiştirdim en son ve dünkü randevumda 5+4 te gördüğümü söyleyince çok erken biz bu haftada kalp atımı beklemeyiz dedi hatta. O yzuden dedğim gibi lütfen stres yapma göremezsen de.

Kızlar bende de kilo var maalesef.

Aaslına bakarsanız evlendikten sonra nerdeyse kendi kilom kadar alarak 115 kg'ya kadr çıktım. En sonunda çocuk çocuk aşkı ile diyetisyen eşliğinde 80 kiloya düştüm ama tabi yazın tatiller, bayramlar derken yine 83,5 kg çıkmıştım.

Hamile kaldıktan sonra da kilo aldım sabah evde 85,7 olarak tartıldım. Yani şimdidne 2,2 kg aldım ve inanın normalde yediğimden asla fazla yemiyorum ama kilo alıyorum şaşılacak şey gerçekten.

Üstelik normalde illa gün içinde abur cubursal bişeyler yerdim şimdi onları da yemememe rağmen kilo almışım. Hergün 100 gr 200 gr biniyor allahtan son 3 gündür gram kilo almamışım :)

Herkese günaydın :) Bir sürü yeni katılan arkadaş olmuş. Hayırlı olsun kızlar. Umarım sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız.

Kizlarr günaydın saat 10.30 da randevum var kalp afisi icin gidiyoruz esim düşük riskim var diye asla vajinal baktirtmam diyor karindan zor goruruz gibi 6+4 galiba bugun bakalım neler bekliyor beni

Son düzenleme:
kizlarr günaydın saat 10.30 da randevum var kalp afisi icin gidiyoruz esim düşük riskim var diye asla vajinal baktirtmam diyor karindan zor goruruz gibi 6+4 galiba bugun bakalım neler bekliyor beni

hadi bakalım inşallah sağsalim bebeğini görürsün ama dr. Emin olamadığı durumlarda alttan kontrol etmek istiyor

bende oğluma 64 ile hamile kalmıştım 80 ile doğuma gittim şimdi ise 74 ile kaldım ama fazla almamya dua ediyorum çünkü ben 2sene emzirmeme rağmen kilo veremedim tam tersine aldımbebğimizin sağlığını etkilemediği sürece kiloya çok takılmıyorum nasıl olsa deneyimliyim veremiyorum

ozaman doktorumdan ısteyım balık hapı yıyemem ben cunku

bencede utanmasak ultrason cihazı alıcaz evimize

fena fikir değilmiş

hayırlı olsun sat aynı seninlede

sen yap o testi yapppp

hoşgeldin yeni hamiş kasık ağrıları bendede var olabilir dedi doktor normal dedi için rahat etsin istiyosan
bi doktora sor istersen

hanımlaaaaar herkese selamlar.....
ben de inşallah eylül annesi olacağım...

bende 64 kiloyum

Kizlarr günaydın saat 10.30 da randevum var kalp afisi icin gidiyoruz esim düşük riskim var diye asla vajinal baktirtmam diyor karindan zor goruruz gibi 6+4 galiba bugun bakalım neler bekliyor beni

güzel haberler bekliyoruz...

tamam ozaman cıkmazsa panık yok :)

hala yapmadın mı sen o testı :)

Gunaydin kizlar. Bu sabah cok kötüyüm, bulantilar mahvetti beni. Evle is arasi 5 km yol, arabayla 10 dakka bile degil, ona bile elimde posetlerle geldim bi de isyerine soylemiyorum gebe oldugumu, o yuzden midemin bulandigini da saklamaya calisiyorum, iyice eziyet oldu. Allah yardimcimiz olsun, bebeklerimizin sagligina zeval vermeden bizi bu bulantilardan kurtarsin inşallah.

vajınal ultrason dusuge sebep olmaz içiniz rahat olsun :) bende ep oyle baktırıyorum daha ne t gorunuyor. ayrıca ılk gebelıgımde alttan ultrasonla bkmadgı ıcın rahım agzı yetmezlıgımı goremedı doktor ve 26. haftada kaybettım ben bebegımı.. ıcın rahat olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…