2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Merhaba arkadaşlar bende bugün öğrendim, hamileyim Allahımın izniyle. Çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. benim hesabıma göre 4+4 günlük hamileyim iki günde bir kan degerime bakılıcak onun haricinde keseyi ne zaman görebilirim arkadaşlar... Ayrıca kasık agrılarınız varmı çok şiddetli değil ama korkuyorum yinede

Merhaba canim, ayni durum bende de var hatta disarda biraz fazla dolassam hemen agrim artiyo internetten arastirdim bu donemde normalmis cunki rahim buyumeye calisiyomus bu sirada rahimdeki kaslar da buyumeye calisirken bu tip agrilar olabiliyomus. Yani sikma canini :)

canım hayırlı olsun Rabbim saglıcakla kucagına almanı nasıb etsın ben 4+5 te gordum keseyı bence sende gorursun

merhaba arkadaşlar bende nasibse eylül annesi olacagım insaallah Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın bebişlerimizi saglıcakla kucagımıza almamızı nasıb etsına Rabbim.ben 7 sene tedavi gördükten sonra bebişimi kucagıma aldım bu 2.gebeliğim 2.5yaşında bir oğlum var benimde sat 8 aralık 5 ocakta idrar testiyle ögrendim 7 ocakta hcg 1680 cıktı 11 oocakta keseyi gördük ama kesenın yanında kesenın yarısı kadar bısı daha vardı onada subkorganık kese dıye bısı yazmıs kaybolur falan dedı ama ne oldugunu soylemedı .ne oldugunu bılen varmı arkadaslar. bu arada ben eskişehirliyim benide listeye eklerseniz sevinirim.

sat:8 aralık
2. bebek
33 yas
eskişehir
beklenen dogum tarihi 14 aralık
Düzenleyen: asude Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati 48

canım hayırlı olsun Rabbim saglıcakla kucagına almanı nasıb etsın ben 4+5 te gordum keseyı bence sende gorursun

Canım cuma günü test için gidicem o zaman dr. sorarım bakalım inş görürüm keseyi kan degerim 571,66 çıktı normalmi acaba senin degerin kaçtı keseyi gördüğünde

Merhaba bende eylül de anne olacağım hayırlısıyla inşallah.
Son adet tarihim 4 aralık bebeğim olacağını 2ocakta öğrendim ankarada yaşıyorum ve ilk bebegim. Bebeğimin tahmini doğum tarihi 11 eylül 2014 :)

Merhaba kizlar ben de eylul annesi olacagim insallah :) supriz oldu ama iyiki de oldu. Ben malesef 13subatta gidecegim doktora aslinda sigortam yok diye zannediyordum ama inunla ilgisi yokmus amerikada yasiyorum ve burda randevu almak icin hastaneyi aradiginizda 8. Haftaya veriyorlar yani iki ayi geciyor. Burada dogum yapan kisilerin de oyle olmus onlarla konisunca rahatladim bebeklerimiz Allaha emanet insallah. Ben de kahvaltima dikkat etmeye calisiyorum meyve badem ceviz vs yiyorum :) 64le hamile kaldim ve 20 kilo almaktan cooooooook korkuyorum :18: daha once pilates deneyimim var 3.aya dogru hamilelik pilatesine baslicam insallah :) sizler neler yapiyorsunuz benim gibi kiloyu takmaya basladiniz mi :)

Canım cuma günü test için gidicem o zaman dr. sorarım bakalım inş görürüm keseyi kan degerim 571,66 çıktı normalmi acaba senin degerin kaçtı keseyi gördüğünde

canım degerın gayet güzel benim ilk oğlumda 800 cıkmıstı 3 gun sonrada usg de kese görülmüstü.şimdi yine hamileyim salı gunuı hcg 1680 cıktı cumartesıde keseyı gördük.

Hayirli olsun cnm insaAllah saglikla sihhatle alirsin.kucagina

hanımlaaaaar herkese selamlar.....
ben de inşallah eylül annesi olacağım...

Oyyy masaAllah ya ne guzel hamileler artmis hayirli olsun hepinize insaAllah saglikla alirsiniz kucaginiza yawrularinizi

sevincimizi hamileliksürecimizi paylaşalım .. ben kalp atışını duymadım daha 5+6 falan küçük :):) onundaduyucaz allahın izniyle :):):)

hoşgeldin canım.. günüm geçti de erken tarihe randevu al olmuyo mu öyle acaba.. sonra dr a söylersin dayanamadım diye..

ben şanslıyım sanırım oğlumda 45 le başladım 65 le bitirdim şimdi 47 yle başladım. 65 e kadar yolu var
korkmayın kızlar doğumdan geldiğimde 9 kilo gitmişti. kalan 11 i ne ara verdim anlamadım bile bıcırığın peşinde koşmaktan.. kimse na takmasın.. 30 kilo alan bile var neredeyse manken gb oluyo sonradan..hem çok ii yapmışsınız spor salonuna yazılmakla

KIZLAARRRRRRRRR

5+2 yim kese göründü bugün çok mutluyumm.. 7.9 mm normal mi? doktor biraz küçük dedi sizlerin kaçtı?

benim çok uykum geliyor ve az biraz midem bulanyor sizin belirtiler nasıl
canım benim geç döllenmeymiş o yüzden senin kdr ken 6mm çıkmış yeni baktım ben de. dr hiçbirşey demedi ama bana..
belirti kalmadı desem eri baş dönmesi arada bulantı ve aşırı huzursuzluk/huysuzluk
Hayırlısı olsun canım tebrik edrim benimtam 5 haftalıktı 11 mm dedi seninkide çok küçük değilmiş takılma fazla büyücek o annesiiiii
inş benimki de büyüsün.. biraz geriden geliyoz bakalım sat ları 10-15 eylül olanlara takımam lazım :))

canım dün ben de çok ağrı çektim ama birgün önce suyum bitmişti burada sipariş verilmiyor eve getirmiyo hiçbir firma. eşim gidip alana kdr susuz kaldım belki ondandır diyorum. sen de su miktarına dikkat et bakalım bi.. ama ilkse rahim hızlı büyüyordur ondan labilir..

hoşgeldin canım.. asude hangi topikten hatırlıyom kuzum seni ben:44::44: hayırlı olsun sevindim Rabbim hayırla kucaklmayı nasip etsin sana ve bizlere

canım benim ilk belirtim gece sık wc ye gitmek ve mide bulantısı oluyor..

canım benim kese 5+6 daydı görüntülendiğinde ama 4+6 sayılırım o tarihte.. betahcg 3000leri geçti ertesi gün gittim gözüktü
kasık ağrısı standart belirti galiba herkeste var merak etme:)

hayırlı olsun kızlar ikinize de .. genelde zayıf hamile kalanlar 20 kg alıyo ben gibi :) kuzenim az normal üstü kaldı 42. haftayı 11 kg yla bitirdi hiç merak etme spor çok iyi geliyo hamişlere biz burada biraz imkan olarak yoksunuz o yüzden yürüyüp geziyoz biz de.. bi de spor salonları aile hekiminden rapor istiyo.. benimki pimpirikli yok kilon mu var yok emziriyon yok düşürürsün yok yorulursun yok erken doğurursun bi türlü vermedi bana rapor.. başlayamadım kaldı hep içimde

Kızlar merhaba, kilo ile ilgili durumlarınız nasıl? Benim 8 haftalık oldu tam 2 kilo aldım :18: Hızlı mı gidiyorum? Hafif göbek çıktı ama yap mı bebekten mi bilemedim. Çok ta iştahım yok aslında nerden geldi bu iki kilo anlamadım. Biraz da hareketsiz yaşam etkili oldu herhalde.

KILZAR GÜNAYDINNN....
herkese çok güzel şeyler yazmıitım ama net sıkıntısından hepsi gitti.. ((((((((((
zannediyordum ama siteden kaynaklı hataymış demek ki gelmiş yazdıklarım:))
kızlar iyice içime kurt düştü kalp sesimizi duymadan rahat edemeyeceğim boş gebelikse alışmadan olsun bitsin herşey.. şimdi kahvaltı hazırlıyorum kocişi kaldırıyorum ve dr a gidiyoruz..
bu arada yarın 3 final bir makale teslimim var. dualarınızı bekliyorum bacılar...
byyyy

Son düzenleme:
canım takma kafana ödem falan yapmış olabilir vücut bol su iç.. dengeli beslenmeye önem ver.. yükte hafif pahada ağır misali kilo yapmayan bol vit,min içeren şeylerden.. çok istiyorsan spor da yapabilirsin. 11-16 kg arası normal ,12 ideal kilo

Günaydınn!!! HAydi hayırlı haberlerini bekleyeceğiz. İnşallah bebeğinin o pıtpıtpıt sağlıklıyım, burdayım diyen kalp sesini duyarsın! Finallerde de başarılar şimdiden!

Yanıt için teşekkürler. Herhalde öyle, ödemde oldu. Yükte hafif pahada ağıra yönelicem artık. Spor 12. haftaya kadar pek tavsiye etmedi benim Dr hamileliğim biraz hassas geçtiği için, ama şu 3 ayı atlatsam yürüyüşlere başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…