Cok sagol canimm arkadasim Allah da sizin gonlunuze gore olan ne varsa versin insaallh bu sitede kim ne istiyorsa gonlune gore olsun..umarim iyi haberler alirim ama cok korkuyorumNedense içime senile ilgili kötü birhis doğmadı dualarım seninle hakkında hangisi hayırlısa onu versin rabbim allah yardımcın olsun canım arkadaşım
Cumartesi sabah , 5+5 günlük olucam .
tek sıkıntım hiç belirti olmaması , çok iyi hissediyorum , kusma vs yok . diyorumki acaba ben mi anormalim ...
bende 5+4 üm canm bende özel polikinliğe gidiorum doktorumun sözleşmeli olduğu hastanede yapıcam ama 1 milyar neden okadar seninki 4 bine doum muolur sen ssklı özele git canmkızlarr 5+3 üm değerim 6600. kese var henüz bebek yok alttan muayene olmadım doktor teklif etmedi ben de utandım görgüsüz gibi acele etmek istemedim aslında görgüsüzüm ilk bebeğim olacak :/ :):):):)
ankara da tanıdığınız devlette ilgili kadın doğumcu var mı, donanımlı özeller normal 4000 tl den başlıyor
ewt canm anca duyarsın kabini 15 ğün sonraAranizda son adet tarihi 13.12.13 olan varmi? Doktora gitiyseniz kalb atislarini diydunuzmu, Benim dr bana iki hafta sonraya randevu verdi.
bende 5+4 üm canm bende özel polikinliğe gidiorum doktorumun sözleşmeli olduğu hastanede yapıcam ama 1 milyar neden okadar seninki 4 bine doum muolur sen ssklı özele git canm
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins. canım:)Doğum tarihimiz aynı,ben de yarın gideceğim inş. kalp atışını duyup gelirim ,darısı başıma:):):)
Merhaba canlar hamileyim 26 kasim sat tarihi.sat a gore 7 hafta ultrasona gore 5+5 oluyor.dr keseyi gordu icinde yolk sac i da gordu fakat bebek yok!vajinal muayene oldum ama dr.benim bebegi gormem ve kalp atislarini almam lazimdi simdiye kadar dedi ve bebege kan akislarini gormedigini soyledi.bende hafif pco ve adet duzensizligi mevcut...bir de hamileleligimin 3.haftasinda agir grip oldum ama hicbir ilac kullanmadim meyve sulatiyla gecirmeye calistim..dunku degerime gore kanda beta hcg.35165 doktor p.tesi randevu verdi bebegi gormezsek alicaz dedi....2 ayri dr.daha gittim bebek gorunmedi..1 hafta daha bekleyelim dediler...ne yapmaliyim caresizim...ilk hamileligim ...cok uzuluyorum ....(
yok tatlım sadce izmirr ait bi kural değil bu bazı özel hastaneler sskyada bakıo sen araştr .zannediomusunki herkes devlette oluo doumunu ankarada . sen güzel bi araştr . burdada bi topik aç ankaralılar die sor bakalım vardr mutlakanerdesin sen. ben ankarada güven medicana koru buralara güveniyorum ve 4000 6000 gibi korkunç rakanlar ssk var, öğretmenim yine de böyle.
Canim tesekkur ederim sen de gorecekssin insallah güzel habrlerini paylasacaksin burdacanım süper bir haber bu yaaa bana da nasıl umut oluyo :)inşallah bende görebilirim çok sevindim senin adına RABBİM kucağınada almayı nasip etsin inşallah amiiiinnnnn....
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins. canım:)Doğum tarihimiz aynı,ben de yarın gideceğim inş. kalp atışını duyup gelirim ,darısı başıma:):):)
kızlarrr haberler bomba...
aslında girmicektim ama dayanamadım..
dr a gittik iyi bi sıkıştım dayanamıyorum sıram gelmedi mi diye sorarken içeri aldılar. kese sadece 2 mm büyümüş bir haftada satla da uyumlu değil, bebek de gözükmüyo dedi dr başımdan aşağı kaynar sular döküldü
boş gebelik mi dedm olabilir bu zamana canlanması gerekiyordu dedi...:26::26: vajinal bakmamı ister msn parça falan varsa gözükür dedi..
wc ye gitmek için izin istedim dışarı çıktım eşim bu ne hal böyle dedi görür görmezsöyledim girdim odasına tekrar vajinal baktıııı veeee bebiş haftasıyla uyumlu kalbi de pıtır pıtır atıyodu gördüm bile
dr bile nası svindi.. rahmim tersmiş. vücut dokun da ultrasonu geçirgen değil ondan göremedik dedi:44::44:
benim tabi kafam karıştı daha önce doğum yaptım, ultrasona milyonlarca kez girdim acaba doğum sonrası mı karında dokular değişti?? ama normal doğumdu bilemedim şimdi.. alet kötü desem diğer dr a ilk hamileliğimde de gitmiştim alet aynı değişiklik yok onlarda da haftasında olmasına rağmen kese gözükmemişti.. neyse yaa gördüm yaaa artık bağıra bağıra dicem BEN HAMİLEYİMMMM arkadaş
darısı olmaynların başına
okuyamayacağım sfları sınavlara çalışıyorum ama haber vereyim dedim bari..umarım sizden gidenler de çok iyi hbrlerle dönmüşlerdir
Çok sevındım senın adına CNm.. Bende ıkı gün önce Dr gıttım benmiş ultrasonda dokuz haftalık çıktı tam ve put pıtları duydum benım eymen dokuz haftalıkken cok hareketlıydı ve Dr bu cocuk cok hareketle olcak galıba da demıstı bu fasulye öylece duruyordu bıde ben cok kötüyum bu hamılelıkte tatlı bısey yıyemıyorum sabahtan aksama kadar mıde bulantısı yasıyorum...ılk cocuğumda bu kdr mıde bulantısı yasamadım ben ve cok halsızım uyku cok bastırıyor
Allah ta yardım edıyor eymen öğlen ıkı uc saat uyuyor maşşallah bende onunla yatıyorum gecelerı cok kalkıyor ama hıc duzelmedı ıste onuda dış çıkarmaları na bağlıyorum ıns oda düzelır...
canm döllenmezamanına bağlı benm gözüktü 5 haftalıktı tam ama kalbini duymadık daha 1 şubatta gidicem . kesei görürsün tatlm ama büyük ihtimal. benm ki 6.5 cm idiArkadslar benm sat a gore 5 haftalk hamlileym kese gorunur mu yarn baktracm cok heyecnliyim.bi de bacaklar acaip agiriyo sizde de oluyou
bende canm ismini düşünüoz bile :))))bende eylül annesi olacağım inşallah rabbim izin verirse
canm döllenmezamanına bağlı benm gözüktü 5 haftalıktı tam ama kalbini duymadık daha 1 şubatta gidicem . kesei görürsün tatlm ama büyük ihtimal. benm ki 6.5 cm idi
aahhh canm cok ii anlıorum seni bende 1.5 sene bekledim ameliyatta cabası amaaa sende şunu ii biliosunki değerdi demi .. beklediğime deydi allah herkese nasip etsin canm bu duyguyu inşallah ... canm ben herkese söledm valla çok mutluydum çünkü ... kalp atışını tam 8 haftalıkken duyucam jel kullanıorum doktorum verdi bide kan ilacı . 1 şubatta gidicem bende ... sen naptınIns canm ya iki gun once ogrendm gebelgimi.iki yillik ugras sonucu oldu.iste tedrginim...heyecnliyim...surekli kk ya yazp duruyorm hamilelgimi aslnda hic sewmem bu kadar ortada olmayi.ama kimse bilmiyor henuz ve icim kipir kipir buraya yazmk rahatlatyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?