2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Nedense içime senile ilgili kötü birhis doğmadı dualarım seninle hakkında hangisi hayırlısa onu versin rabbim allah yardımcın olsun canım arkadaşım
Cok sagol canimm arkadasim Allah da sizin gonlunuze gore olan ne varsa versin insaallh bu sitede kim ne istiyorsa gonlune gore olsun..umarim iyi haberler alirim ama cok korkuyorum mutlaka haber vericem size..

Aranizda son adet tarihi 13.12.13 olan varmi? Doktora gitiyseniz kalb atislarini diydunuzmu, Benim dr bana iki hafta sonraya randevu verdi.

Cumartesi sabah , 5+5 günlük olucam .
tek sıkıntım hiç belirti olmaması , çok iyi hissediyorum , kusma vs yok . diyorumki acaba ben mi anormalim ...

bende de uyku var aslında kusma yok da bulantı gibi bişey oluyor bazen, ama o da hep olurdu bende:)) şuanda söyleyeceğim belirti uyku, acıkınca biraz bulantı ama kusma hissi sadece ağzıma gemiyor. çok şükür inşallah öyle geçer 9 ay. benim böyle olmuştu bi arkadaşım 9 aya kadar hiçbir belirti yaşamadı

kızlarr 5+3 üm değerim 6600. kese var henüz bebek yok alttan muayene olmadım doktor teklif etmedi ben de utandım görgüsüz gibi acele etmek istemedim aslında görgüsüzüm ilk bebeğim olacak :/ :):):):)

ankara da tanıdığınız devlette ilgili kadın doğumcu var mı, donanımlı özeller normal 4000 tl den başlıyor

bende 5+4 üm canm bende özel polikinliğe gidiorum doktorumun sözleşmeli olduğu hastanede yapıcam ama 1 milyar neden okadar seninki 4 bine doum muolur sen ssklı özele git canm

bende 5+4 üm canm bende özel polikinliğe gidiorum doktorumun sözleşmeli olduğu hastanede yapıcam ama 1 milyar neden okadar seninki 4 bine doum muolur sen ssklı özele git canm

nerdesin sen. ben ankarada güven medicana koru buralara güveniyorum ve 4000 6000 gibi korkunç rakanlar ssk var, öğretmenim yine de böyle.

benimde 24 kasım sat tarihim geç döllenme olmuş ve ultrasona göre 6+5 ama ben bebişimi gördüm kalpa atışını da ... inşallah bir sorun yoktur içini ferah tut herşey olucağına varır

nerdesin sen. ben ankarada güven medicana koru buralara güveniyorum ve 4000 6000 gibi korkunç rakanlar ssk var, öğretmenim yine de böyle.
yok tatlım sadce izmirr ait bi kural değil bu bazı özel hastaneler sskyada bakıo sen araştr .zannediomusunki herkes devlette oluo doumunu ankarada . sen güzel bi araştr . burdada bi topik aç ankaralılar die sor bakalım vardr mutlaka

canım süper bir haber bu yaaa bana da nasıl umut oluyo :)inşallah bende görebilirim çok sevindim senin adına RABBİM kucağınada almayı nasip etsin inşallah amiiiinnnnn....
Canim tesekkur ederim sen de gorecekssin insallah güzel habrlerini paylasacaksin burda
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins. canım:)Doğum tarihimiz aynı,ben de yarın gideceğim inş. kalp atışını duyup gelirim ,darısı başıma:):):)

Teşekkür ederim canim darısı snin ve diger annislerin basina duyarsin kesin canim hadi bakalim yarin yazarsin güzel haberii

Çok sevındım senın adına CNm.. Bende ıkı gün önce Dr gıttım benmiş ultrasonda dokuz haftalık çıktı tam ve put pıtları duydum benım eymen dokuz haftalıkken cok hareketlıydı ve Dr bu cocuk cok hareketle olcak galıba da demıstı bu fasulye öylece duruyordu bıde ben cok kötüyum bu hamılelıkte tatlı bısey yıyemıyorum sabahtan aksama kadar mıde bulantısı yasıyorum...ılk cocuğumda bu kdr mıde bulantısı yasamadım ben ve cok halsızım uyku cok bastırıyor
Allah ta yardım edıyor eymen öğlen ıkı uc saat uyuyor maşşallah bende onunla yatıyorum gecelerı cok kalkıyor ama hıc duzelmedı ıste onuda dış çıkarmaları na bağlıyorum ıns oda düzelır...

benimde ilkinde hic skintim olmamisti cok rahattim ama bunda daha basinda basladi. bulanti bisey yiyememe halsizlik. bende henuz tatli bisey yiyemiorum. tuzlu yemekten icim yanio ama suda iciyorum neyseki. yanlizken ilk cocuk kolaydi. simdi ona bakarken bide bunlar zor oluyo. ins. cabucak gecer skintilarimiz

Arkadslar benm sat a gore 5 haftalk hamlileym kese gorunur mu yarn baktracm cok heyecnliyim.bi de bacaklar acaip agiriyo sizde de oluyou

Son düzenleme:
Arkadslar benm sat a gore 5 haftalk hamlileym kese gorunur mu yarn baktracm cok heyecnliyim.bi de bacaklar acaip agiriyo sizde de oluyou
canm döllenmezamanına bağlı benm gözüktü 5 haftalıktı tam ama kalbini duymadık daha 1 şubatta gidicem . kesei görürsün tatlm ama büyük ihtimal. benm ki 6.5 cm idi

canm döllenmezamanına bağlı benm gözüktü 5 haftalıktı tam ama kalbini duymadık daha 1 şubatta gidicem . kesei görürsün tatlm ama büyük ihtimal. benm ki 6.5 cm idi

Ins canm ya iki gun once ogrendm gebelgimi.iki yillik ugras sonucu oldu.iste tedrginim...heyecnliyim...surekli kk ya yazp duruyorm hamilelgimi aslnda hic sewmem bu kadar ortada olmayi.ama kimse bilmiyor henuz ve icim kipir kipir buraya yazmk rahatlatyo beni

Ikinci gebeligim bu.bes yasinda dunya guzeli kizim var...ama onda hic bisey anlamamism..korunmayi biraktgim ay hamile kalmistm sonra hemn kan testnde cikti hemn kalp atslarni duydm.iki yildr ugrasyorm kardes icin olmuyodu bu ara cok sey ogrendm hamile kalmk ne zormus ben bilmiyomusum....simdi yok kan testini uc kez yaptm oyle cikti yok kese gorunr mu derdi yok kalp atisi...ilk hamilelgm sanki ilkinden bisey anlamamism meger...

Son düzenleme:
aahhh canm cok ii anlıorum seni bende 1.5 sene bekledim ameliyatta cabası amaaa sende şunu ii biliosunki değerdi demi .. beklediğime deydi allah herkese nasip etsin canm bu duyguyu inşallah ... canm ben herkese söledm valla çok mutluydum çünkü ... kalp atışını tam 8 haftalıkken duyucam jel kullanıorum doktorum verdi bide kan ilacı . 1 şubatta gidicem bende ... sen naptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…