hoşgeldin yeni hamiş kasık ağrıları bendede var olabilir dedi doktor normal dedi için rahat etsin istiyosan
bi doktora sor istersen
Canım çok saol yani öle beni yatıracak ağrılar değil adet olcak gibi kısa süren arada ağrılar oluyo ama dediğin gibi yarın doktora gidicem zaten sorarım allahım hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inş. amiinnnnn....
kızlar ben de bugün hamile olduğumu öğrendim darısı isteyen herkese
Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben geçen cuma gittim doktora ultrasyona göre 5+3 dü sata göre 7 haftalıktım kese göründü çok küçük ama bebek görünmedi küçük daha dedi ve bebeği görünce haftasını söyleyebilirmiş doktor hanımşubatta gel dedi ama şimdi ben kaç haftalığım acaba 22 kasım en son adet tarihim :26:
Benim de 21 kasımdı. Hesaba göre 8 hafta. Ama salı günü gittiğimde 6+5 dedi dr um. Bebişi gördük karından kalbini de dinledik :)) Gayet sağlıklı normal dedi. Önemli olan büyümesi oluşması dedi. İki kontrol arasındaki gelişimi dedi. Geç döllenme geç tutunma vs olabiliyor. Bebeği görünce söylemişti yani bana da. İçini ferah tut sen. Önemli olan büyümesi kusaca :)
Gunaydin kizlar. Bu sabah cok kötüyüm, bulantilar mahvetti beni. Evle is arasi 5 km yol, arabayla 10 dakka bile degil, ona bile elimde posetlerle geldimbi de isyerine soylemiyorum gebe oldugumu, o yuzden midemin bulandigini da saklamaya calisiyorum, iyice eziyet oldu. Allah yardimcimiz olsun, bebeklerimizin sagligina zeval vermeden bizi bu bulantilardan kurtarsin inşallah.
Biz geldik kizlarr onda gittik hemen aldi doktor idrara sıkışık olmadigim icin goremedik su ic yyirmi dakika sonra gel dedi 1litre su içtim aksilik ya 11.30a kadar bekledim sonunda sıkıstimhemen gorduk kesemi ve kese icindeki minik bebegimi kalp atisini da dinletti masallah dielim doktorum gözlerim doldu zor tuttum kendimi aglamamak icin 6+3gunlukmus bebisim 7 mm kesemde 23 Allahim herkese yasatsin bu muhtesem duyguyu devamini nasip etsin Alahim sag salim alalim kucagimiza bebislerimizi inşallah
canım süper bir haber bu yaaa bana da nasıl umut oluyo :)inşallah bende görebilirim çok sevindim senin adına RABBİM kucağınada almayı nasip etsin inşallah amiiiinnnnn....
KIZLAARRRRRRRRR
5+2 yim kese göründü bugün çok mutluyumm.. 7.9 mm normal mi? doktor biraz küçük dedi sizlerin kaçtı?
benim çok uykum geliyor ve az biraz midem bulanyor sizin belirtiler nasıl
Naptin cnm duyabildin mi bebisinin kalp atislarini :)
Yanıt için teşekkürler. Herhalde öyle, ödemde oldu. Yükte hafif pahada ağıra yönelicem artık. Spor 12. haftaya kadar pek tavsiye etmedi benim Dr hamileliğim biraz hassas geçtiği için, ama şu 3 ayı atlatsam yürüyüşlere başlayacağım.
kızlarrr haberler bomba...Günaydınn!!! HAydi hayırlı haberlerini bekleyeceğiz. İnşallah bebeğinin o pıtpıtpıt sağlıklıyım, burdayım diyen kalp sesini duyarsın! Finallerde de başarılar şimdiden!
Kızlar belirti olarak gece uykusuzluk sorunu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?