2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
hoşgeldin yeni hamiş kasık ağrıları bendede var olabilir dedi doktor normal dedi için rahat etsin istiyosan
bi doktora sor istersen

Canım çok saol yani öle beni yatıracak ağrılar değil adet olcak gibi kısa süren arada ağrılar oluyo ama dediğin gibi yarın doktora gidicem zaten sorarım allahım hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inş. amiinnnnn....

Pıtı pıtıları duyanlara koccamaaan göz aydın olsun :))

Benim bi derdim var ya. Belimin sağ tarafına bazen çok fena sancı giriyo. Yani öyle böyle değil çığlık atasım geliyo. Doktor idrara bakalım dedi temiz çıktı. Böbrekte bi sıkıntı yok gibi ama böbrek ağrısı gibi. Napcağımı şaşırdım. Şimdi yine çok ağrı girdi. Sorayım dedim. Pazartesi randevum. Sorcam dr a. Ultrasonla mı bakar napar bilmiyorum. Ama bi çare istiyorumm!!! Çok şükür bulantı dahil başka hiç bi sıkıntım yok.

Benim ara ara sancılar geliyo progestan vermişti dr um onu içiyorum.Bi gün var aramızda .Pazartesi gitmiştim dr a karından kese görünmedi ama doktor daha küçük normal dedi..Beta hcg m 678 di zaten...İnş hayırlı haberlerle gelirsin cnm

Bende taa 27 sinde gidicem doktor o zaman çağırdı

Keseyi ve kalp atışlarını görenler gözünüz aydın darısı başımıza inşEki Görüntüle 936175

Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben geçen cuma gittim doktora ultrasyona göre 5+3 dü sata göre 7 haftalıktım kese göründü çok küçük ama bebek görünmedi küçük daha dedi ve bebeği görünce haftasını söyleyebilirmiş doktor hanım şubatta gel dedi ama şimdi ben kaç haftalığım acaba 22 kasım en son adet tarihim :26:

Hayırlı aksamlar kızlarrr nette problem oldugu icin sk sk giremiyordum bundan sonra bende eylül annesi olarak aktif olacam insallahhh

Midem mi karnm mı tuhaf bir agrı vardı 2 güden beri çok şükür biraz önce süt içtim hemen aldı ağrıyı tavsiye ederim kızımda mide yanmasına süt çok işe yaramıştı inekler sağ olsunlar

Benim de 21 kasımdı. Hesaba göre 8 hafta. Ama salı günü gittiğimde 6+5 dedi dr um. Bebişi gördük karından kalbini de dinledik :)) Gayet sağlıklı normal dedi. Önemli olan büyümesi oluşması dedi. İki kontrol arasındaki gelişimi dedi. Geç döllenme geç tutunma vs olabiliyor. Bebeği görünce söylemişti yani bana da. İçini ferah tut sen. Önemli olan büyümesi kusaca :)

Kalp atışları yavaş yavaş duyulmaya başlamış allah tamamına erdirsin arkadaşlar bir Müslümanın bir Müslümana duası çok makbul olurmuş dualarınzı ederken birbirimizi unutmayalım allah hepimizin yardımcısı olsun kocalar eşlerini çok sevsin aminn....

çok şükür rabbime duymuşsun kalp atışını darısı bizlere inşallah benim belli geç döllenme olduğum adete 1 hafta kala korunmamışdık içiçek suyu varmış geliyoo

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun doktorlar miğde bulantısı için birşeyler veriyor diye duymuştum evde olsan önemli değil ama çalışan bir hanım isen bide iş yerinin haberi yoksa dikkat et kendine doktoruna bir sor istersen sağlıcakla kal canım :)

canım süper bir haber bu yaaa bana da nasıl umut oluyo :)inşallah bende görebilirim çok sevindim senin adına RABBİM kucağınada almayı nasip etsin inşallah amiiiinnnnn....

canım süper bir haber bu yaaa bana da nasıl umut oluyo :)inşallah bende görebilirim çok sevindim senin adına RABBİM kucağınada almayı nasip etsin inşallah amiiiinnnnn....

Arladaşlar merhabaaaaa....
2 yıldır bebek özlemiyle yanıp tutuştuğumuz bir anda bir de baktım eylül annesi olma yolundayım.Allahım herkese isteyen tüm arkadaşlara nasib etsin. Ben de bugün doktorum gittim 5+4 günlüğüm. Bugün keseyi gördüm çok şükür...Allahım sen çok büyüksünnn, çok yücesin

KIZLAARRRRRRRRR

5+2 yim kese göründü bugün çok mutluyumm.. 7.9 mm normal mi? doktor biraz küçük dedi sizlerin kaçtı?

benim çok uykum geliyor ve az biraz midem bulanyor sizin belirtiler nasıl

hayırlı olsun canım,allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. ben de 5+2 iken gitmiştim,13 mm di. doktorun sorun olmaz dediyse sıkıntı olacağını sanmıyorum.Bi şey söyledi mi??

Naptin cnm duyabildin mi bebisinin kalp atislarini :)

Günaydınn!!! HAydi hayırlı haberlerini bekleyeceğiz. İnşallah bebeğinin o pıtpıtpıt sağlıklıyım, burdayım diyen kalp sesini duyarsın! Finallerde de başarılar şimdiden!
kızlarrr haberler bomba...
aslında girmicektim ama dayanamadım..
dr a gittik iyi bi sıkıştım dayanamıyorum sıram gelmedi mi diye sorarken içeri aldılar. kese sadece 2 mm büyümüş bir haftada satla da uyumlu değil, bebek de gözükmüyo dedi dr başımdan aşağı kaynar sular döküldü
boş gebelik mi dedm olabilir bu zamana canlanması gerekiyordu dedi...:26::26: vajinal bakmamı ister msn parça falan varsa gözükür dedi..
wc ye gitmek için izin istedim dışarı çıktım eşim bu ne hal böyle dedi görür görmez söyledim girdim odasına tekrar vajinal baktıııı veeee bebiş haftasıyla uyumlu kalbi de pıtır pıtır atıyodu gördüm bile
dr bile nası svindi.. rahmim tersmiş. vücut dokun da ultrasonu geçirgen değil ondan göremedik dedi:44::44:
benim tabi kafam karıştı daha önce doğum yaptım, ultrasona milyonlarca kez girdim acaba doğum sonrası mı karında dokular değişti?? ama normal doğumdu bilemedim şimdi.. alet kötü desem diğer dr a ilk hamileliğimde de gitmiştim alet aynı değişiklik yok onlarda da haftasında olmasına rağmen kese gözükmemişti.. neyse yaa gördüm yaaa artık bağıra bağıra dicem BEN HAMİLEYİMMMM arkadaş
darısı olmaynların başına
okuyamayacağım sfları sınavlara çalışıyorum ama haber vereyim dedim bari..umarım sizden gidenler de çok iyi hbrlerle dönmüşlerdir

aslıanne: bu durumda benim bayaa geçmiş oluyor 38 gün olmuş bilemedim ki şimdi :44:

ben de öncesinde düzensiz kullandım hemen üzülme,dedim ya hiç kullanmayan arkadaşlarım vardı ki biri her yemeği de yemezdi çok seçiciydi ve şu an gayet sağlıklı. Bu sadece önlem amaçlı, gönlün rahat olsun e mi?:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar belirti olarak gece uykusuzluk sorunu yaşayan var mı

ben de varım herkes mışıl mışılken ben kıvranıyorum uyumak için ve bi sürü yiyecek(simit, tatlı, domates salatalık:)) görüyorum rüyamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…