2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
bi kadının her hamileliliği aynı geçmezmş zaten canm . bide artık hamile kalmak eskisi gibi kolay değil hormonel yaaa hep... hemen hamile kalan istisna

bi kadının her hamileliliği aynı geçmezmş zaten canm . bide artık hamile kalmak eskisi gibi kolay değil hormonel yaaa hep... hemen hamile kalan istisna

Aynen ya hamile kalamamak deil kalmak mucize...cok sukur sen de tattin bu duyguyu.ewet herseye her zorluga deger icnde bi can buyutmek...rabbm olmayana nasip etsin.ben henuz bisey yapmadm kan tahliline gore hamileym sadece.betam 602 cikti iki gun once.dr a ultrasona yarin gidcem..bi de icmde kurt var acaba betam dusuk mu dis gebelik mi bos gebelk mi...sonucta elimde sadece kan degeri var..o da yetmiyormus kk da bunu da ogrendim...sanirim cok sey bilmek iyi deil...

Ben odtüdeyim. Benim de bitseydi bi dönem çok rahatlıycam (
hangi bölümdesin kaç sene kaldı kuzum?

merhaba kızlar çoğunuz kalbini duymuşsunuz bende yarın dr a gideceğim inşallah duyarım bu arada benim inanlımaz başağrılarım oluyor hamilelikte oluyormuş
hamileikte ağrımayan yer yok walla
hemşirelikte bi yeğen ar bizim hocaları:"hamilelik check up gibidir nerede sorun varsa hamilelikte patlar" demiş. benim doğduğumdan beri böbrek sıkıntılı hatta maaile sıkıntılı. az daha 25 haftalıkken böbrek amelyatı ve erken doğum oluyodu kenarından sıyırdım.

Anladim bebegim ama benim vajinal bakildi normalde sat a gore 7 haftalik..dr.coktan gorunmesi gerekiodu diyor...2 doktora daha gittim onlar da profesor...fakat goremediler bebisimi...yok yok yok..haftaya bakicaklar olmazsa alinacak..(
canım benim hiç canını sıkma üzme kendini.. bebek kaybeden,düşürenler var. beta hcg yüksek çıkması değil sadece iş 40 haftayı bitirebilmek önemli.. olmuşken sağlıklı olsun. Allah zaten sağlıklı olmayanı dışarı atacak şekilde bünye yaratmış bizde.. olsa tabi güzel olur ama canını sıkma,ok?

walla dediğin doğru kuzum. ben korkudan hemen hamile kalanlardanım. bizde de tam tersi oldu. evlendik hemen çocuk istedik. bizden sonra evlenenler gebe kaldı bizim olmadı.. 4 ay her adetimde wc ye gittiğimde ağladım. oğlum 19 aylık şu an. 16 aylıktan itibaren malatyadaki tüm kadın doğumcuları gezdim ben yeni bebe istiyom napcam diye hepsi de anca bi senede olur oldu olacak diyene kdr çocuk 3 olur dediler ben ilk ayda hamile kaldım
ayy seni gördüğüme çok sevindim minilyacım. özelden msj attıydım artık bilemedim iyi msn kötü mü? benim oğlan walla millete yaramazlık öğretiyormş anneler gelip bunu da seninkinden öğrendi yoktu böyle bir huyu diyorlar utanıyom walla öyle kötü alışkanlık değil anam, bizimki ev süpürüyo süpürürken halıların hepsini kaldırıyo çekyat altına giriyo.. pencerelere tırmanıyo kuş görcem diye falan.. napcaz işte iki veledi büyütüp ayak ayak üstüne atcaz 3 sene sonra :))
şaka bi yana da ben de bunda çok yorgunum. sürekli uyuyorum emzirme de etkiliyo halsizliğimi napcam bilmiyom

inş canım.. sabahları ben ööö diyorum o da diyo :))) oyun yapıyom sanıyo garibim :) tatlı-tuzlu hiç farketmez herşeyi yiyom walla ben. bugün öğlen 1.5 iskender yedim:)

canım her hamilelik farklı benim ilkinde dediğin gb hemen kanda çıktı 2 gün sonra kese gözüktü 2 hafta sonra bebek vs.. bunda amma nazlandı. kandaki testte bile çıkmadı geç döllenme dedi 2 dr da meğer nazlıymış vajinalden bakınca günüyle uyumlu çıktı.. bu kdr nazlı olduğuna göre bana prenses geliyo haberiniz ola.. ayy bi de ben çok pisboğazım bu hamilelikte.. ne görsem ne okusam canım çekiyo.. ilkinde hiç aşermeden bitmişti hamilelik. Rabbim sana da tez zamanda sesini duyursun göstersin bebeğini inş..

Bugün randevusu olanlar umarım keseyi görür, gümbür gümbür kalp atışlarını duyarsınız. Herkese güzel günler.

Tebrik ederim, gözün aydın. :)

Çok sevindim canım, gözün aydın. Hadi şu sınavlarını hayırlısıyla atlat da hamileliğinin tadını çıkar. :)

Canım hiç belli olmaz, bir bakarsın bir sonraki randevuda pıt pıt bebeğinin kalbi atıyor. Tabi ki herşeyin hayırlısı...

Arkadaşım hayırlı olsun. Lütfen güzel düşün, rahat olmaya çalış. :)

Bugün randevusu olanlar umarım keseyi görür, gümbür gümbür kalp atışlarını duyarsınız. Herkese güzel günler.

Günaydııııın:)

Evet tüm anne adayları hepimiz için çok güzel, az bulantılı,ağrısız bir gün olsun.

Bebeğini görecekler mutlu mesut ağızları kulaklarında dönsünler randevularından :)

Ins cnm, sen kac haftaliksin? Bu hamileligim bize süpriz oldugu icin en son nezaman adet oldugumu hatirlamiyprum tahminen 13'ü diyorum Ama emin degilim, sizce Doktor kac haftalik oldugunu bilirmi

Benim son adet 27 kasım, 8. haftanın içindeyim canım. Ben kalp atışını duyduğumda 6+3 haftalıktım. Doktor ultrasona göre hesapladığında da tam 6+3 çıkmıştı.

Son düzenleme:

Maşallah arkadışana inşallah bende böyle devam ederim , dün eşimden azar işittim bukadar evham sıkıntı yapma nolccak nolcak die ..
Haklı bugünde bir bitsin , Cuma günün yüzü suyu hürmetine rabbim hepmizin bebeklerini korusun kalp atışını duymayan herkese o güzel sesi duyursun Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Evet ya nedir bizim bu çekingenliğimiz D sabah sabah güldürdün beni DDDDDD

Bende yarın 5+5 olucam inşallah görürüz inşallahhhhhhhhhhh:18:

Ins gorururz.tek beta yetmiyo bi de kese stresi var.keseyi gorsek bebek sonra kalp atisi...biraz da sabirsiziz aslnda...esim diyo bak gitmeylm bugun gorunmezse uzulursun..yok inat ettm gidcm bi kere.bi de beta yaptrcam yine uc gun once 602 ckti dr hamilesn dedi ama ben hala inanamiyorm..

Benim tam beklenen adet günümde hcg 118.78 çıktı , 5 gün sonra doktora gittik , başka kan testi istemedi . birdahada ben yaptırmadım , şuan hcgden de keseden de ve kalp atışındanda bir haberim , değerim yükselmiş mi bilmiyorum doktor gerek görmedi zaten burda çıkmış dedi.
sen rahat olabilirsin değerin yükselmiş iyi düşünelim iyi olsun herşey . Ama yarın kesin git her türlü baksın bende hertürlü bakmasını istiycem görene kadar çıkmıcemmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…