bi kadının her hamileliliği aynı geçmezmş zaten canm . bide artık hamile kalmak eskisi gibi kolay değil hormonel yaaa hep... hemen hamile kalan istisnaIkinci gebeligim bu.bes yasinda dunya guzeli kizim var...ama onda hic bisey anlamamism..korunmayi biraktgim ay hamile kalmistm sonra hemn kan testnde cikti hemn kalp atslarni duydm.iki yildr ugrasyorm kardes icin olmuyodu bu ara cok sey ogrendm hamile kalmk ne zormus ben bilmiyomusum....simdi yok kan testini uc kez yaptm oyle cikti yok kese gorunr mu derdi yok kalp atisi...ilk hamilelgm sanki ilkinden bisey anlamam..
bi kadının her hamileliliği aynı geçmezmş zaten canm . bide artık hamile kalmak eskisi gibi kolay değil hormonel yaaa hep... hemen hamile kalan istisna
aahhh canm cok ii anlıorum seni bende 1.5 sene bekledim ameliyatta cabası amaaa sende şunu ii biliosunki değerdi demi .. beklediğime deydi allah herkese nasip etsin canm bu duyguyu inşallah ... canm ben herkese söledm valla çok mutluydum çünkü ... kalp atışını tam 8 haftalıkken duyucam jel kullanıorum doktorum verdi bide kan ilacı . 1 şubatta gidicem bende ... sen naptın
hangi bölümdesin kaç sene kaldı kuzum?Ben odtüdeyim. Benim de bitseydi bi dönem çok rahatlıycam(
hamileikte ağrımayan yer yok wallamerhaba kızlar çoğunuz kalbini duymuşsunuz bende yarın dr a gideceğim inşallah duyarım bu arada benim inanlımaz başağrılarım oluyor hamilelikte oluyormuş
canım benim hiç canını sıkma üzme kendini.. bebek kaybeden,düşürenler var. beta hcg yüksek çıkması değil sadece iş 40 haftayı bitirebilmek önemli.. olmuşken sağlıklı olsun. Allah zaten sağlıklı olmayanı dışarı atacak şekilde bünye yaratmış bizde.. olsa tabi güzel olur ama canını sıkma,ok?Anladim bebegim ama benim vajinal bakildi normalde sat a gore 7 haftalik..dr.coktan gorunmesi gerekiodu diyor...2 doktora daha gittim onlar da profesor...fakat goremediler bebisimi...yok yok yok..haftaya bakicaklar olmazsa alinacak..(
walla dediğin doğru kuzum. ben korkudan hemen hamile kalanlardanım. bizde de tam tersi oldu. evlendik hemen çocuk istedik. bizden sonra evlenenler gebe kaldı bizim olmadı.. 4 ay her adetimde wc ye gittiğimde ağladım. oğlum 19 aylık şu an. 16 aylıktan itibaren malatyadaki tüm kadın doğumcuları gezdim ben yeni bebe istiyom napcam diyeAynen ya hamile kalamamak deil kalmak mucize...cok sukur sen de tattin bu duyguyu.ewet herseye her zorluga deger icnde bi can buyutmek...rabbm olmayana nasip etsin.ben henuz bisey yapmadm kan tahliline gore hamileym sadece.betam 602 cikti iki gun once.dr a ultrasona yarin gidcem..bi de icmde kurt var acaba betam dusuk mu dis gebelik mi bos gebelk mi...sonucta elimde sadece kan degeri var..o da yetmiyormus kk da bunu da ogrendim...sanirim cok sey bilmek iyi deil...
ayy seni gördüğüme çok sevindim minilyacım. özelden msj attıydım artık bilemedim iyi msn kötü mü? benim oğlan walla millete yaramazlık öğretiyormş anneler gelip bunu da seninkinden öğrendi yoktu böyle bir huyu diyorlar utanıyom wallaÇok sevındım senın adına CNm.. Bende ıkı gün önce Dr gıttım benmiş ultrasonda dokuz haftalık çıktı tam ve put pıtları duydum benım eymen dokuz haftalıkken cok hareketlıydı ve Dr bu cocuk cok hareketle olcak galıba da demıstı bu fasulye öylece duruyordu bıde ben cok kötüyum bu hamılelıkte tatlı bısey yıyemıyorum sabahtan aksama kadar mıde bulantısı yasıyorum...ılk cocuğumda bu kdr mıde bulantısı yasamadım ben ve cok halsızım uyku cok bastırıyor
Allah ta yardım edıyor eymen öğlen ıkı uc saat uyuyor maşşallah bende onunla yatıyorum gecelerı cok kalkıyor ama hıc duzelmedı ıste onuda dış çıkarmaları na bağlıyorum ıns oda düzelır...
inş canım.. sabahları ben ööö diyorum o da diyo :))) oyun yapıyom sanıyo garibim :) tatlı-tuzlu hiç farketmez herşeyi yiyom walla ben. bugün öğlen 1.5 iskender yedim:)benimde ilkinde hic skintim olmamisti cok rahattim ama bunda daha basinda basladi. bulanti bisey yiyememe halsizlik. bende henuz tatli bisey yiyemiorum. tuzlu yemekten icim yanio ama suda iciyorum neyseki. yanlizken ilk cocuk kolaydi. simdi ona bakarken bide bunlar zor oluyo. ins. cabucak gecer skintilarimiz
canım her hamilelik farklı benim ilkinde dediğin gb hemen kanda çıktı 2 gün sonra kese gözüktü 2 hafta sonra bebek vs.. bunda amma nazlandı. kandaki testte bile çıkmadı geç döllenme dedi 2 dr da meğer nazlıymış vajinalden bakınca günüyle uyumlu çıktı.. bu kdr nazlı olduğuna göre bana prenses geliyo haberiniz ola.. ayy bi de ben çok pisboğazım bu hamilelikte.. ne görsem ne okusam canım çekiyo.. ilkinde hiç aşermeden bitmişti hamilelik. Rabbim sana da tez zamanda sesini duyursun göstersin bebeğini inş..Ikinci gebeligim bu.bes yasinda dunya guzeli kizim var...ama onda hic bisey anlamamism..korunmayi biraktgim ay hamile kalmistm sonra hemn kan testnde cikti hemn kalp atslarni duydm.iki yildr ugrasyorm kardes icin olmuyodu bu ara cok sey ogrendm hamile kalmk ne zormus ben bilmiyomusum....simdi yok kan testini uc kez yaptm oyle cikti yok kese gorunr mu derdi yok kalp atisi...ilk hamilelgm sanki ilkinden bisey anlamamism meger...
Arladaşlar merhabaaaaa....
2 yıldır bebek özlemiyle yanıp tutuştuğumuz bir anda bir de baktım eylül annesi olma yolundayım.Allahım herkese isteyen tüm arkadaşlara nasib etsin. Ben de bugün doktorum gittim 5+4 günlüğüm. Bugün keseyi gördüm çok şükür...Allahım sen çok büyüksünnn, çok yücesin
kızlarrr haberler bomba...
aslında girmicektim ama dayanamadım..
dr a gittik iyi bi sıkıştım dayanamıyorum sıram gelmedi mi diye sorarken içeri aldılar. kese sadece 2 mm büyümüş bir haftada satla da uyumlu değil, bebek de gözükmüyo dedi dr başımdan aşağı kaynar sular döküldü
boş gebelik mi dedm olabilir bu zamana canlanması gerekiyordu dedi...:26::26: vajinal bakmamı ister msn parça falan varsa gözükür dedi..
wc ye gitmek için izin istedim dışarı çıktım eşim bu ne hal böyle dedi görür görmezsöyledim girdim odasına tekrar vajinal baktıııı veeee bebiş haftasıyla uyumlu kalbi de pıtır pıtır atıyodu gördüm bile
dr bile nası svindi.. rahmim tersmiş. vücut dokun da ultrasonu geçirgen değil ondan göremedik dedi:44::44:
benim tabi kafam karıştı daha önce doğum yaptım, ultrasona milyonlarca kez girdim acaba doğum sonrası mı karında dokular değişti?? ama normal doğumdu bilemedim şimdi.. alet kötü desem diğer dr a ilk hamileliğimde de gitmiştim alet aynı değişiklik yok onlarda da haftasında olmasına rağmen kese gözükmemişti.. neyse yaa gördüm yaaa artık bağıra bağıra dicem BEN HAMİLEYİMMMM arkadaş
darısı olmaynların başına
okuyamayacağım sfları sınavlara çalışıyorum ama haber vereyim dedim bari..umarım sizden gidenler de çok iyi hbrlerle dönmüşlerdir
ewt canm anca duyarsın kabini 15 ğün sonra
Merhaba canlar hamileyim 26 kasim sat tarihi.sat a gore 7 hafta ultrasona gore 5+5 oluyor.dr keseyi gordu icinde yolk sac i da gordu fakat bebek yok!vajinal muayene oldum ama dr.benim bebegi gormem ve kalp atislarini almam lazimdi simdiye kadar dedi ve bebege kan akislarini gormedigini soyledi.bende hafif pco ve adet duzensizligi mevcut...bir de hamileleligimin 3.haftasinda agir grip oldum ama hicbir ilac kullanmadim meyve sulatiyla gecirmeye calistim..dunku degerime gore kanda beta hcg.35165 doktor p.tesi randevu verdi bebegi gormezsek alicaz dedi....2 ayri dr.daha gittim bebek gorunmedi..1 hafta daha bekleyelim dediler...ne yapmaliyim caresizim...ilk hamileligim ...cok uzuluyorum ....(
Slm arkadaslar ben de eylul annesi olcam ins.iki gun once ogrendm gebe kaldgmi sat 7 aralk 602 cikti beta.gec dollnme olmus.daha keseyi gormeden inanamiyorm hamilelgime...yarn gidcm ins gorunur...
Merhaba kizlar beende araniza katildim, aslinda bi bebisim bize süpriz oldu, subat 2013 dogimlu bir oglum var, biraz erken oldu Ama Olsun yineede seviniyorum oda Benim yavrum, sadece biraz korkum var i
Ilk hamileligimde bebegin kalbi durmusdu cok yiprandim, ogluma hamile Kaldim hemen hic biseyim olmamasina rahmen hep yatim cok korktum yine öyle olacak diye , cok sükür guzel gesdi hamileligim, dündendir bundada korkmaya basladim uff niye aklimdan ciikmiyor anlamiyorum, ins bunuda saglikli bi sekilde kucagima alirim neolur banada dua edin..... Biraz uzun oldu kusuruma bakmayin
Bugün randevusu olanlar umarım keseyi görür, gümbür gümbür kalp atışlarını duyarsınız. Herkese güzel günler.
Arkadaşım hayırlı olsun. Lütfen güzel düşün, rahat olmaya çalış. :)
bende eylül annesi olacağım inşallah rabbim izin verirse
Ins cnm, sen kac haftaliksin? Bu hamileligim bize süpriz oldugu icin en son nezaman adet oldugumu hatirlamiyprum tahminen 13'ü diyorum Ama emin degilim, sizce Doktor kac haftalik oldugunu bilirmi
Benim son adet 27 kasım, 8. haftanın içindeyim canım. Ben kalp atışını duyduğumda 6+3 haftalıktım. Doktor ultrasona göre hesapladığında da tam 6+3 çıkmıştı.
bende de uyku var aslında kusma yok da bulantı gibi bişey oluyor bazen, ama o da hep olurdu bende:)) şuanda söyleyeceğim belirti uyku, acıkınca biraz bulantı ama kusma hissi sadece ağzıma gemiyor. çok şükür inşallah öyle geçer 9 ay. benim böyle olmuştu bi arkadaşım 9 aya kadar hiçbir belirti yaşamadı
kızlarr 5+3 üm değerim 6600. kese var henüz bebek yok alttan muayene olmadım doktor teklif etmedi ben de utandım görgüsüz gibi acele etmek istemedim aslında görgüsüzüm ilk bebeğim olacak :/ :):):):)
ankara da tanıdığınız devlette ilgili kadın doğumcu var mı, donanımlı özeller normal 4000 tl den başlıyor
Arkadslar benm sat a gore 5 haftalk hamlileym kese gorunur mu yarn baktracm cok heyecnliyim.bi de bacaklar acaip agiriyo sizde de oluyou
Bende yarın 5+5 olucam inşallah görürüz inşallahhhhhhhhhhh:18:
Ins gorururz.tek beta yetmiyo bi de kese stresi var.keseyi gorsek bebek sonra kalp atisi...biraz da sabirsiziz aslnda...esim diyo bak gitmeylm bugun gorunmezse uzulursun..yok inat ettm gidcm bi kere.bi de beta yaptrcam yine uc gun once 602 ckti dr hamilesn dedi ama ben hala inanamiyorm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?