kızlarrr haberler bomba...
aslında girmicektim ama dayanamadım..
dr a gittik iyi bi sıkıştım dayanamıyorum sıram gelmedi mi diye sorarken içeri aldılar. kese sadece 2 mm büyümüş bir haftada satla da uyumlu değil, bebek de gözükmüyo dedi dr başımdan aşağı kaynar sular döküldü
boş gebelik mi dedm olabilir bu zamana canlanması gerekiyordu dedi...:26::26: vajinal bakmamı ister msn parça falan varsa gözükür dedi..
wc ye gitmek için izin istedim dışarı çıktım eşim bu ne hal böyle dedi görür görmezsöyledim girdim odasına tekrar vajinal baktıııı veeee bebiş haftasıyla uyumlu kalbi de pıtır pıtır atıyodu gördüm bile
dr bile nası svindi.. rahmim tersmiş. vücut dokun da ultrasonu geçirgen değil ondan göremedik dedi:44::44:
benim tabi kafam karıştı daha önce doğum yaptım, ultrasona milyonlarca kez girdim acaba doğum sonrası mı karında dokular değişti?? ama normal doğumdu bilemedim şimdi.. alet kötü desem diğer dr a ilk hamileliğimde de gitmiştim alet aynı değişiklik yok onlarda da haftasında olmasına rağmen kese gözükmemişti.. neyse yaa gördüm yaaa artık bağıra bağıra dicem BEN HAMİLEYİMMMM arkadaş
darısı olmaynların başına
okuyamayacağım sfları sınavlara çalışıyorum ama haber vereyim dedim bari..umarım sizden gidenler de çok iyi hbrlerle dönmüşlerdir
canım tüp bebek dnemedim hiç ama girdiğim başlıar hep bebek isteyenlerdi. eylül-ekim-kasım da isteyenler, soğan kürü vs.. oradan hatırlıyorum galiba hayırlı olsun tekrar iyi haberlerini bekliyorum..canim ben daha once tup bebek forumundaydin belki ordan hatirliyosundur
Merhaba canlar hamileyim 26 kasim sat tarihi.sat a gore 7 hafta ultrasona gore 5+5 oluyor.dr keseyi gordu icinde yolk sac i da gordu fakat bebek yok!vajinal muayene oldum ama dr.benim bebegi gormem ve kalp atislarini almam lazimdi simdiye kadar dedi ve bebege kan akislarini gormedigini soyledi.bende hafif pco ve adet duzensizligi mevcut...bir de hamileleligimin 3.haftasinda agir grip oldum ama hicbir ilac kullanmadim meyve sulatiyla gecirmeye calistim..dunku degerime gore kanda beta hcg.35165 doktor p.tesi randevu verdi bebegi gormezsek alicaz dedi....2 ayri dr.daha gittim bebek gorunmedi..1 hafta daha bekleyelim dediler...ne yapmaliyim caresizim...ilk hamileligim ...cok uzuluyorum ....(
Merhaba canlar hamileyim 26 kasim sat tarihi.sat a gore 7 hafta ultrasona gore 5+5 oluyor.dr keseyi gordu icinde yolk sac i da gordu fakat bebek yok!vajinal muayene oldum ama dr.benim bebegi gormem ve kalp atislarini almam lazimdi simdiye kadar dedi ve bebege kan akislarini gormedigini soyledi.bende hafif pco ve adet duzensizligi mevcut...bir de hamileleligimin 3.haftasinda agir grip oldum ama hicbir ilac kullanmadim meyve sulatiyla gecirmeye calistim..dunku degerime gore kanda beta hcg.35165 doktor p.tesi randevu verdi bebegi gormezsek alicaz dedi....2 ayri dr.daha gittim bebek gorunmedi..1 hafta daha bekleyelim dediler...ne yapmaliyim caresizim...ilk hamileligim ...cok uzuluyorum ....(
canım bende her yol var :)) öğretmenim şu an yüksek lisans yapıyorum doğum iznim vardı ücretsiz izin yani ona ayrıldım oğlum 15 aylıkken kötü bir rahatsızlık geçirdi. şimdi de hazzır evdeyken iki bebemle birden uğraşayım dedim 1. dönem bitti bakalım 2. dönem napcaz?Çok sevindim gözün aydın :)) çok güzel hisler bunlar ben de bu hafta yaşadım :)) sende mi öğrencisin?
sıkma canını kuzum bana iki haftadır öyle diyorlardı az önceki msjımı oku. vajinal bakılmamıştı ama başka dr a gitmeni de tavsiye ederim..Merhaba canlar hamileyim 26 kasim sat tarihi.sat a gore 7 hafta ultrasona gore 5+5 oluyor.dr keseyi gordu icinde yolk sac i da gordu fakat bebek yok!vajinal muayene oldum ama dr.benim bebegi gormem ve kalp atislarini almam lazimdi simdiye kadar dedi ve bebege kan akislarini gormedigini soyledi.bende hafif pco ve adet duzensizligi mevcut...bir de hamileleligimin 3.haftasinda agir grip oldum ama hicbir ilac kullanmadim meyve sulatiyla gecirmeye calistim..dunku degerime gore kanda beta hcg.35165 doktor p.tesi randevu verdi bebegi gormezsek alicaz dedi....2 ayri dr.daha gittim bebek gorunmedi..1 hafta daha bekleyelim dediler...ne yapmaliyim caresizim...ilk hamileligim ...cok uzuluyorum ....(
Cnm uzulme bol bol dua et. Allaha tevekkul et allh vermisse gorunur...insallh gorundu haberini vericeksin bize...
Biz geldik kizlarr onda gittik hemen aldi doktor idrara sıkışık olmadigim icin goremedik su ic yyirmi dakika sonra gel dedi 1litre su içtim aksilik ya 11.30a kadar bekledim sonunda sıkıstimhemen gorduk kesemi ve kese icindeki minik bebegimi kalp atisini da dinletti masallah dielim doktorum gözlerim doldu zor tuttum kendimi aglamamak icin 6+3gunlukmus bebisim 7 mm kesemde 23 Allahim herkese yasatsin bu muhtesem duyguyu devamini nasip etsin Alahim sag salim alalim kucagimiza bebislerimizi inşallah
içini ferah tut canım bende yeni gittim sat 22 kasım kese var bebek görünmesi erken dedi geç döllenme olmuş olabilir canım adet düzensizliğin varmış bence geç döllenme sonucu çok normal benim bthcg 6 gn geçerken 292 di dediğim gibi daha erken olabilir rahat ol bebişini üzme
Merhabalar Eylul anneleri,
Insallah nasipse bende eylul ayinda anne olucam, yanliz genetik bir problemden dolayi yuzde 70 oraninda bebegimin dusme veya hasta olma ihtimali var. Bunun icin dualariniza ihtiyacim var. Insallah hepimiz rahat hamilelikler gecirip saglikla bebeklerimize kavusuruz ve onlari guzel gunlerde buyuturuz. Allah razi olsun..
canım bende her yol var :)) öğretmenim şu an yüksek lisans yapıyorum doğum iznim vardı ücretsiz izin yani ona ayrıldım oğlum 15 aylıkken kötü bir rahatsızlık geçirdi. şimdi de hazzır evdeyken iki bebemle birden uğraşayım dedim 1. dönem bitti bakalım 2. dönem napcaz?
sen nerede öğrencisin?
sıkma canını kuzum bana iki haftadır öyle diyorlardı az önceki msjımı oku. vajinal bakılmamıştı ama başka dr a gitmeni de tavsiye ederim..
Ahhh cnm umarim ama benim beta hcg 35165 cikti dun..bebek yok ortada kese ve yolk sac var..dr alicam dedi gormez ise((dua edin ne olur vucudum halsiz bitkin progestan kullaniyorum hayatim alt_ust oldu ,isten de izin aldim
canım bende her yol var :)) öğretmenim şu an yüksek lisans yapıyorum doğum iznim vardı ücretsiz izin yani ona ayrıldım oğlum 15 aylıkken kötü bir rahatsızlık geçirdi. şimdi de hazzır evdeyken iki bebemle birden uğraşayım dedim 1. dönem bitti bakalım 2. dönem napcaz?
sen nerede .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?