2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Çok sevindim gözün aydın :)) çok güzel hisler bunlar ben de bu hafta yaşadım :)) sende mi öğrencisin?

canim ben daha once tup bebek forumundaydin belki ordan hatirliyosundur
canım tüp bebek dnemedim hiç ama girdiğim başlıar hep bebek isteyenlerdi. eylül-ekim-kasım da isteyenler, soğan kürü vs.. oradan hatırlıyorum galiba hayırlı olsun tekrar iyi haberlerini bekliyorum..

Merhaba canlar hamileyim 26 kasim sat tarihi.sat a gore 7 hafta ultrasona gore 5+5 oluyor.dr keseyi gordu icinde yolk sac i da gordu fakat bebek yok!vajinal muayene oldum ama dr.benim bebegi gormem ve kalp atislarini almam lazimdi simdiye kadar dedi ve bebege kan akislarini gormedigini soyledi.bende hafif pco ve adet duzensizligi mevcut...bir de hamileleligimin 3.haftasinda agir grip oldum ama hicbir ilac kullanmadim meyve sulatiyla gecirmeye calistim..dunku degerime gore kanda beta hcg.35165 doktor p.tesi randevu verdi bebegi gormezsek alicaz dedi....2 ayri dr.daha gittim bebek gorunmedi..1 hafta daha bekleyelim dediler...ne yapmaliyim caresizim...ilk hamileligim ...cok uzuluyorum ....(

kızlar soda maden suyu meyvesiz olandan bebeğe çok faydası olduğu gibi anneyede faydası varmş bir araştırın derim bide elma enim arkadaşm sadece elmayla geçirdi hamileliğini doğuma 17 gün kala erkenden suyu geldi doğum yaptı 3600 kilo doğdu bilginize bende meyvayı hiç sevmem ama yemeye çalışıyorum aklıma geldilçe

Slm arkadaslar ben de eylul annesi olcam ins.iki gun once ogrendm gebe kaldgmi sat 7 aralk 602 cikti beta.gec dollnme olmus.daha keseyi gormeden inanamiyorm hamilelgime...yarn gidcm ins gorunur...

Cnm uzulme bol bol dua et. Allaha tevekkul et allh vermisse gorunur...insallh gorundu haberini vericeksin bize...

içini ferah tut canım bende yeni gittim sat 22 kasım kese var bebek görünmesi erken dedi geç döllenme olmuş olabilir canım adet düzensizliğin varmış bence geç döllenme sonucu çok normal benim bthcg 6 gn geçerken 292 di dediğim gibi daha erken olabilir rahat ol bebişini üzme

Merhaba kizlar beende araniza katildim, aslinda bi bebisim bize süpriz oldu, subat 2013 dogimlu bir oglum var, biraz erken oldu Ama Olsun yineede seviniyorum oda Benim yavrum, sadece biraz korkum var i
Ilk hamileligimde bebegin kalbi durmusdu cok yiprandim, ogluma hamile Kaldim hemen hic biseyim olmamasina rahmen hep yatim cok korktum yine öyle olacak diye , cok sükür guzel gesdi hamileligim, dündendir bundada korkmaya basladim uff niye aklimdan ciikmiyor anlamiyorum, ins bunuda saglikli bi sekilde kucagima alirim neolur banada dua edin..... Biraz uzun oldu kusuruma bakmayin

Çok sevindim gözün aydın :)) çok güzel hisler bunlar ben de bu hafta yaşadım :)) sende mi öğrencisin?
canım bende her yol var :)) öğretmenim şu an yüksek lisans yapıyorum doğum iznim vardı ücretsiz izin yani ona ayrıldım oğlum 15 aylıkken kötü bir rahatsızlık geçirdi. şimdi de hazzır evdeyken iki bebemle birden uğraşayım dedim 1. dönem bitti bakalım 2. dönem napcaz?
sen nerede öğrencisin?

sıkma canını kuzum bana iki haftadır öyle diyorlardı az önceki msjımı oku. vajinal bakılmamıştı ama başka dr a gitmeni de tavsiye ederim..

allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins. canım:)Doğum tarihimiz aynı,ben de yarın gideceğim inş. kalp atışını duyup gelirim ,darısı başıma:):):)

Ahhh cnm umarim ama benim beta hcg 35165 cikti dun..bebek yok ortada kese ve yolk sac var..dr alicam dedi gormez ise ((dua edin ne olur vucudum halsiz bitkin progestan kullaniyorum hayatim alt_ust oldu ,isten de izin aldim

çok üzüldüm ama biliyorsun ki Allah'tan ümit kesilmez.Bir tanıdığıma benzer şeyleri söylemişlerdi hamileyken ve mutlaka aldırmalısın demişlerdi.tevekkül etti, tüm doktorlar sakat bir bebek beklerken nur topu gibi bir bebek dünyaya geldi.Sen gönlünü ferah tut,tevekkül et en önemlisi de dua tabi ki, Rabbim gönlüne göre versin, yüzünü güldürsün inşallah...

Anladim bebegim ama benim vajinal bakildi normalde sat a gore 7 haftalik..dr.coktan gorunmesi gerekiodu diyor...2 doktora daha gittim onlar da profesor...fakat goremediler bebisimi...yok yok yok..haftaya bakicaklar olmazsa alinacak..(

( BU BİR ALINTIDIR)
ben hiç dikkat etmedim beslenmeme...
hamileliğim boyunca içtiğim süt 2 litreyi geçmez...
ama bol bol madensuyu içtim...
toplam 16 kilo aldım bebiş 4,140 gr doğdu...

Araştırırken bunu buldum maden suyunun faydası

Kızlar bende 6 aya kadar aşerdim afedersiniz çok bulantılı geçti midem nerdeyse boş yaşadım 7 kilo aldım kızım 3 kilo 100 gram doğdu görünüşü toplu bir bebekti

Ahhh cnm umarim ama benim beta hcg 35165 cikti dun..bebek yok ortada kese ve yolk sac var..dr alicam dedi gormez ise ((dua edin ne olur vucudum halsiz bitkin progestan kullaniyorum hayatim alt_ust oldu ,isten de izin aldim

Nedense içime senile ilgili kötü birhis doğmadı dualarım seninle hakkında hangisi hayırlısa onu versin rabbim allah yardımcın olsun canım arkadaşım

Ben odtüdeyim. Benim de bitseydi bi dönem çok rahatlıycam (

merhaba kızlar çoğunuz kalbini duymuşsunuz bende yarın dr a gideceğim inşallah duyarım bu arada benim inanlımaz başağrılarım oluyor hamilelikte oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…