2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Bahsettiğin ağrı bende de var canım benimki bi kaç gün de değil 1 buçuk 2 aydır var bende baştan çok korktum gebelik zehirlenmesi mi diye baya bi araştırdım da ama ondaki tek belirti bu değil idrarda protein çıkması, tansiyon yükselmesi, el yüz ayaklarda bariz şişkinlik ve bu şişlikler dinlenmeyle de geçmiyormuş, baş ağrısı, bulanık görme vs vs benim yorulunca fazla ayakta kalınca karnımın sağ üst tarafından başlıyor ağrı sırtımın sağ tarafına kadar vuruyor genelde gece başlıyor ağrı geçen dr a gittiğimde sordum normal dedi. O sırada benden bisürü test istemişti normalde gebeliğin başında bütün hamilelerden istiyormuş böbrek fonksiyonlarından tut da hepatit testlerine karaciğer enzimlerime herşeyime baktı şükür iyi çıktı hepsi... Yinede kontrole gittiğinde doktorunla paylaşırsın bu durumu en azından idrar tahlili ister ama bu saydığım belirtilerden var mı sende?

Çok geçmiş olsun tatil burnundan geldi yani gebelikte en korktuğum şeylerden biri de besin zehirlenmesi çok meyilliyim çünkü zehirlenmeye öncesinde 2 kere balıktan bir kere de patatestenden zehirlenmiştim çok berbat bişey bilirim... iyi ki tamamını yememişsin 3 kaşıkla böyle olduysan acaba iyi yıkanmadığu için mi oldu?

bnm 5aylıkken yapıldı bu test...bebeğime zarar vermesinde diyette yaparım dayanırımda şurda 4ay kaldı... inş. hayırlısıyla sağlıklı olarak alırımız evlatlarımızı kucağımıza teşekkürler cnm cvp için geçmiş olsun

gunaydın kızlarrr
ıyı bır hafta dılyıorum

gecmıs kandılınız mubarke olsun dualarınız kabul olsun hanımlar

SENAY 81-nice yılllara cocukların vesınle beraber ınsallah

AYU-cok gecmıs olsun bundan sıonrası guzel olsun ınsallah saglıkla kucagına lıp guzel gunlerde buyuttugun yavruların olsun

Günaydın canım çok sagol âmin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın arkadaşlar
nasılsınız
arkadaşımızın dugunu wardı cuma gunu yolculuk yaptık manısaya gıttık hafta sonum yollarda gectı ınanılmaz yoruldum
ınsan bebeıne bışey olacak dıyede cok tedırgın oluo
nesekı geldık ewımıze dun gece..
dinlenemeden bıde işe geldım
akşamı ıple cekıorum.....

tesekkur ederim insallh hayirlisiyln allahim o gunlari gostersn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yogunluktan kafami kaldiramiyorm bu nasl kalabalik ya herkrs hasta sanirim

Bebislerinize ihtiyaclarini almaya basladinizmi ben daha baslamadm

canım çok çok teşekkürler böyle bir cevap bekliyordum galiba nasıl rahatladım anlatamam allah razı olsun.
bugün doktorumu arayacağım bulunduğum şehirde değil. içim ferahladı tahlil sonuçlarında (yeni yaptırdığım) hepsi negatif. tansiyon normal. normaldir galiba. öpüyorum canım

Sende benim gibi biraz evhamlısın galiba herşeyi önce kötüye yoruyorum :) faydam olduysa ne mutlu :) tahliller negatifse tansiyonunda normalse problem yoktur bencede... Annemede soruyorum onunda hamileliklerinde çok olurmuş bu ağrı hatta doğumdan sonra bile 3-4 ay çekerdim diyo sanırım vücutta ağırlık arttıkça bu tarz ağrılarımızda artacak öptüm canım bende iyi bak kendine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…