2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

evet yapılmicak bi diyet değil sadece tatlı türü yasak ve belli meyveler ama hamile oluncada gözü kaçıyo insanın dediğin gibi çaresiz dert değil bunada şükür... senn sonuçta iyi çıkar inş. saol cnm ...

Gecmis olsun Canim peki apandist degilmiymis nedeni ?gecen gun bi tanidiktan bahsettiler onun da dogumu eylulde apandist ameliyati olmus iyiymis simdi ama mecburi bir durum olunca yapiyolar demekki korkma durumundan da yine haberdar et bizi
sağol canım. apandisit olsa ağrıdan duramazsın dedi dr benim de ağrım tamamen geçti şükür bugün. sanırım değil çarşmba gunu randevum var o zamn konuşacgım dr la detaylıca. umarım bişy yoktr bebeğimde..

bende çıktı canım malesef diyetle geçmedi insülin kullanıyorum sabah akşam

Canim güzel haberlerle gelmisinn gözün aydın canm cok sevindim

Grcmis olsun canim peki agrinin sebebi neymis simdi nasılsın
sağolasın. ağrının sebebini bilmyrum. geçti şükür bişeyim kalmadı.neyin nesiydi anlamadık valla.

sağolasın canım. ya acile gittiğim için oradaki dr usg bakmadı. aslında söyledim baksanız daha emin olmaz mıyı diye. o da apandisitten şüphelensem sizin söylemenize bile fırsat vermem dedi. iyi dedim artık. çarşambayı bekliyorum randevum o zaman umarım bir sorunumuz yoktur.

Kızlar bugün benim dogum günüm tam 33 yasına girdim yaslandım bu arada herkesin kandili mübarek olsun. Dualarınızı kabul etsın Allah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doğum gunun kutlu olsun canım
Herkesinde kandili mubarek olsun

bende çıktı canım malesef diyetle geçmedi insülin kullanıyorum sabah akşam
ilk yüklemende kaç çıktı ve 100gr yüklemede kaç çıktı şekerin? bide ailede şeker hastası olan var mı bnm ananem şeker hastası diyeti n kadar uygulamıştında geçmedi? çok soru sordum kusura bakma ilk bebeğim olacak ve ilki düşük oldu ondan tedirginim...

Kızlar bugün benim dogum günüm tam 33 yasına girdim yaslandım bu arada herkesin kandili mübarek olsun. Dualarınızı kabul etsın Allah.

Canımm doğum günün kutlu olsunn nice mutlu yıllara inşallah.
33 ne daha ya aşkolsun ne yaşlanması gençleşiyoruz biz

Kızlar uzun bir yolculuktan sonra cuma tatil yerimize vardık.
Ertesi gün biraz dinlenip sahile yüryüşe çıktık.
Orda çok susadık lüks bir restorana oturduk.
2 kaşık salatadan aldım.
Sonuç besin zehirlenmesi.
Eşimin durumu benden fena.
Sabaha kadar kus kus kus. İshal ishal
Sabahı zor ettim eklemlerim ağrıdı.
Doktorumu aradım oda asistanına yönlendirmiş iyi mi.
Ben asistana soruyorum doktor fln yok ortada.
Neyse bir serum 3 saatlık uyku sonrası biraz daha toparladım.
Acildeki doktor bebeğine bişi olmayacak merak etme dedi.
İnş öyledir.
Dışardan salata yemeyin sakın.
Bu arada yrn ankaraya geri döneceğim buyuk ıhtımalle.
Tatıl başlamadan bıttı.
Evımde dınlenırım en azından.

çok geçmiş olsun

2 aylık ken yapılan testlerde tokluk 180 çıktı 15 gün diyet yaptım açlık normal tokluk 140 üstünde olduğu için insüline başlattı devamlı kontrol ediyor dahiliyeci annemde ve babamda var malesef ama bebeğin düşük veya başka bi rahatsızlığına yol açmaz çünkü haftada kontroldeyim insülinde bebeğe hiç zarar vermezmiş sende dahiliyeye git devamlı doğuma kadar inşllh geçer ama çok var biz gibi

Sagol canım. Inşallah öyle olur :)

Herkese hayırlı kandiller..

Yoktur buyuk ihtimalle canim eger apandisit olsaydi dedigim gibi kusma da olurdu ve beyaz kürelerin milyonlarla ifade edilirdi belliki usutmussun cok gecmis olsun.

Dogum günün kutlu olsun canim ailenle ve bebisinle nice mutlu yillara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…