2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
herkese merhaba;
21kasım son adet tarıhımdi fakat doktorum 28kasım 1 hafta gec dollenme artık 28 kasım de dedi.
çok sukur hersey yolunda sırt agrılarımdan baska. ama son kontrolumde bebeğim 1150 kg 36 cm çıktı. doktorum 34. 36. haftalarında doğumun olucak buyuk ıhtımal ona gore hazırlan dedi :) mutlu oldum azcıkta endişelendım. 3 hafta ondeymişiz. normal doğumdu su ana kadar ama bebeğim kendini tamamen tamamlarsa epidral doğum yapıcaz dedi.
ben çok heyecanlı ve mutluyum...

Acaba şaka yapıyorsun canım yaaa nazar değdi resmen size
Çok çok geçmiş olsun ama zehirlenme herzaman olabilecek birşey kötü bir döneme denk gelmiş hay Allah ya.
Eğer düzeldiyseniz iyiyseniz oraya kadar gittiniz bir iki gün kalsaydınız bari
Neyse durumundan haber ver öpüyoruz çok iyi bak kendine

merhaba arkadaşlar,
ben devlet hastanesinde memurum, bu da ikinci gebeliğim. ilk üç ay çok bulantım oldu 11 kilo verdim, şimdi ise verdiğim kiloların ancak 2,5 kilosunu geri aldım. geçen çarşamba hastanede tansiyonum çok düştü, ertesi gün dr a gittim demir ferritin değerler düşük bide dr suyun fazla dedi ayın 3 ünde ayrıntılı usg ye gireceğim. bu halde iken çalışmak bana çok ağır geliyor ama kanama filan olmayınca da heyet raporu alamam herhalde. bugün bile tansiyonum 9-4. ne yapacağım hiç bilmiyorum çalışma hayatı çok acımasız

Cnm gecmis olsun bende memurum kanama yada erkendogum riski olmayinca rapor vermiyolar benim de tansiyonum 8-4 geziyor hep dusuk surekli basdonmesi oluyo
ben psikiyatri den 1 ay heyet aldim cok kotu isen dr konus anliyacaktir seni yardimci olur belki

günaydın cnm ben daha birinciyi vurunmadım haftaya pazrtsi olcam sanırım.belli bi zamanı var mı bu aşının sen hangi haftada vurundun ve kaç doz önerdi doktorun?

canım birincisi 20.hafta vuruldum 2. 1 ay sonra denildi.yani 5. ve 6. aylarda vurulacağım gebelikte 2 doz vurulması gerekiyormuş

Ayak parmağımda ve iki tırnağımda mantar oluştu ve çok kaşınıyor ilk defa başıma böyle bişey geliyor hijyenede çok dikkat eden bir insanım çok sinir bozucu acaba kendi doktoruma mı sorsam ya da cildiyeye mi gitsem bilemedim ?

gunaydın kızlr 2 gn hastanede yattım
Geçmis olsun hayirdir :-(
Masallah canim bebisinee benimki de 900 gr olmus
merhaba kızlar nasılsınız?

ben pek bir keyıfsızım....
Nolduuuuu :-(
Günaydın herkese bende yeniyim işte burda her konuya yazayımda beni tanıyın artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hosgeldin canm

canım birincisi 20.hafta vuruldum 2. 1 ay sonra denildi.yani 5. ve 6. aylarda vurulacağım gebelikte 2 doz vurulması gerekiyormuş
25.haftam bugun bitti ben de bu hafta icinde ikinciyi vurulmak istiyorum brincisi 22 nisandı..zamanı uygun herhalde

Merhaba ,normalde fazla kiloların var idiyse ve de şu an bebeğin gelişimi normalse verdiğin kilolar sorun olmuyor.Ben de 3 kilo vermiştim 2.5 kilosunu geri aldım ama sen 11 kilo baya vermişsin bi de çok zayıf kaldıysan bilemiyorum tabi.

SEDENIZS

canım cok gecmıs olsun
o kadarda keyıflı cıkmıstın tatıle
olsun sen ıyı olda

sımdı nasılsın pekı

cnaım şekerine baktırdın değil mi, bebeğinin maşallahı var Gerçi arkadaşımınki de öyleydi hep 2-3 hafta ileriydi doktoru hep şekerden şüphelendi ama hiçbişeyi yoktu, 38. haftada 3900 doğdu

Darısı sağlıkla senin başına inşallah :)

evet düzenli olarak baktırıyorum çok şükür şeker tansiyon şimdilik yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…