Bebislerinize ihtiyaclarini almaya basladinizmi ben daha baslamadm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar günaydın ikinci tetenoz aşınızı vuruldunuz mu
16 haziranda 2.yi vurulacagım canım
gunaydın kızlr 2 gn hastanede yattım
ben neredeyse tamamladım
ben vuruldum canım
Kızlar uzun bir yolculuktan sonra cuma tatil yerimize vardık.
Ertesi gün biraz dinlenip sahile yüryüşe çıktık.
Orda çok susadık lüks bir restorana oturduk.
2 kaşık salatadan aldım.
Sonuç besin zehirlenmesi.
Eşimin durumu benden fena.
Sabaha kadar kus kus kus. İshal ishal
Sabahı zor ettim eklemlerim ağrıdı.
Doktorumu aradım oda asistanına yönlendirmiş iyi mi.
Ben asistana soruyorum doktor fln yok ortada.
Neyse bir serum 3 saatlık uyku sonrası biraz daha toparladım.
Acildeki doktor bebeğine bişi olmayacak merak etme dedi.
İnş öyledir.
Dışardan salata yemeyin sakın.
Bu arada yrn ankaraya geri döneceğim buyuk ıhtımalle.
Tatıl başlamadan bıttı.
Evımde dınlenırım en azından.
ben neredeyse tamamladım
ben vuruldum canım
merhaba kızlar nasılsınız?
ben pek bir keyıfsızım....
kızlar günaydın ikinci tetenoz aşınızı vuruldunuz mu
merhaba arkadaşlar,
ben devlet hastanesinde memurum, bu da ikinci gebeliğim. ilk üç ay çok bulantım oldu 11 kilo verdim, şimdi ise verdiğim kiloların ancak 2,5 kilosunu geri aldım. geçen çarşamba hastanede tansiyonum çok düştü, ertesi gün dr a gittim demir ferritin değerler düşük bide dr suyun fazla dedi ayın 3 ünde ayrıntılı usg ye gireceğim. bu halde iken çalışmak bana çok ağır geliyor ama kanama filan olmayınca da heyet raporu alamam herhalde. bugün bile tansiyonum 9-4. ne yapacağım hiç bilmiyorumçalışma hayatı çok acımasız
günaydın cnm ben daha birinciyi vurunmadım haftaya pazrtsi olcam sanırım.belli bi zamanı var mı bu aşının sen hangi haftada vurundun ve kaç doz önerdi doktorun?
Geçmis olsun hayirdir :-(gunaydın kızlr 2 gn hastanede yattım
Masallah canim bebisinee benimki de 900 gr olmusherkese merhaba;
21kasım son adet tarıhımdi fakat doktorum 28kasım 1 hafta gec dollenme artık 28 kasım de dedi.
çok sukur hersey yolunda sırt agrılarımdan baska. ama son kontrolumde bebeğim 1150 kg 36 cm çıktı. doktorum 34. 36. haftalarında doğumun olucak buyuk ıhtımal ona gore hazırlan dedi :) mutlu oldum azcıkta endişelendım. 3 hafta ondeymişiz. normal doğumdu su ana kadar ama bebeğim kendini tamamen tamamlarsa epidral doğum yapıcaz dedi.
ben çok heyecanlı ve mutluyum...
Nolduuuuu :-(merhaba kızlar nasılsınız?
ben pek bir keyıfsızım....
Günaydın herkese bende yeniyim işte burda her konuya yazayımda beni tanıyın artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
25.haftam bugun bitti ben de bu hafta icinde ikinciyi vurulmak istiyorum brincisi 22 nisandı..zamanı uygun herhaldecanım birincisi 20.hafta vuruldum 2. 1 ay sonra denildi.yani 5. ve 6. aylarda vurulacağım gebelikte 2 doz vurulması gerekiyormuş
merhaba arkadaşlar,
ben devlet hastanesinde memurum, bu da ikinci gebeliğim. ilk üç ay çok bulantım oldu 11 kilo verdim, şimdi ise verdiğim kiloların ancak 2,5 kilosunu geri aldım. geçen çarşamba hastanede tansiyonum çok düştü, ertesi gün dr a gittim demir ferritin değerler düşük bide dr suyun fazla dedi ayın 3 ünde ayrıntılı usg ye gireceğim. bu halde iken çalışmak bana çok ağır geliyor ama kanama filan olmayınca da heyet raporu alamam herhalde. bugün bile tansiyonum 9-4. ne yapacağım hiç bilmiyorumçalışma hayatı çok acımasız
herkese merhaba;
21kasım son adet tarıhımdi fakat doktorum 28kasım 1 hafta gec dollenme artık 28 kasım de dedi.
çok sukur hersey yolunda sırt agrılarımdan baska. ama son kontrolumde bebeğim 1150 kg 36 cm çıktı. doktorum 34. 36. haftalarında doğumun olucak buyuk ıhtımal ona gore hazırlan dedi :) mutlu oldum azcıkta endişelendım. 3 hafta ondeymişiz. normal doğumdu su ana kadar ama bebeğim kendini tamamen tamamlarsa epidral doğum yapıcaz dedi.
ben çok heyecanlı ve mutluyum...
cnaım şekerine baktırdın değil mi, bebeğinin maşallahı var Gerçi arkadaşımınki de öyleydi hep 2-3 hafta ileriydi doktoru hep şekerden şüphelendi ama hiçbişeyi yoktu, 38. haftada 3900 doğdu
Darısı sağlıkla senin başına inşallah :)
Hayirdir tatlim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?