2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Herkes çatı ağrısından bahsetmiş. Bende bel ağrısı var. Tutulmuş gibi aynı. Benim gibi olan varmı?

Herkes çatı ağrısından bahsetmiş. Bende bel ağrısı var. Tutulmuş gibi aynı. Benim gibi olan varmı?

Bende var bel agrisi doktorum bebek buyudukce karin one gittignden dolayi bel agri olacak dedi ve ilerleyn zamnda daha artacak dedi bana normal dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar doum şeklimiz ne zamn belli olur doktorla konuştunuz mu
sezeryanı mecburi kılan özel bi durumun yoksa son dakikaya kadar ne olacağı belli olmaz canım.
ilkinde 41 hafta normal doğum bekledim sezeryan oldum bunda doktorum son ay konuşuruz mümkün olursa normal yaparsın dedi ama göğüs hastalıkları uzmanı astım yüzünden kesinlikle sezeryan olacaksın dedi, mecburen sezeryan yani...
Selam güzel hamişler benide aranıza alırmısınız

25 yaşındayım kızım olucak inş. çok heyecanlıyım... Rabbim hepimizesağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahhhh...
hoşgeldin cnm.. avatarına bayıldım, baktım kenepeye uzattığım ayaklarımda böyle kırmızı ojeli, üzerinde minik prensesimin ayaklarını hayal ettim bian çok hoşuma gitti:))
Catidan cok bacak aramdaki kemiklerm agriyor vallahi korkmaya basladm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
normaldir canım, ilk günden beri doğuma hazırlanıyor vücudun, dün doktorum yalancı sancılar bile başlayabilir dedi..
daha dün konuştum bunu doktorumla 140 altında çıkarsa iyi 140-160 arası dikkat ediyoruz, bişey yapmıyorum ama 160 üstü olursa dahiliye/diyabet doktoruna yolluyorum dedi. bundan benim anladığım, şeker değilsin, olma diye de diyeti önlem olarak vermişler, sanırım diyete cevabını görmek ve emin olmak için de 2.testi istemişler.
Amin canim bende 23 ay da anca kavusabildim asilama yaptirdim olmadi iki ay dinlenme karari aldım o ay kendiliğinden geldi kizim
denemeyi bırakıpda hamile kalan ne çok kişiyi duydum. demekki çok istemenin, denemenin stresinden de olmuyor çocuk. bende artık her sorana, olmuyo benim çocuğum ne yapayım, diyip normal yoldan olmayacağına emin olduğumda hamile kaldım, hatta doktora gidip, tüp mü, aşılamamı ne yapacaksan yap artık demek için aldığım randevuya, bebiş görmek için gittim:))

dün kontrolüm ve detaylı ultrasonum vardı kızlar, çok şükür herşey yolunda.
500gr, 28cm kıpır kıpır kızım ultrasonu tekmelerdi durdu:)) pek yüzünü göstermedi yan yattırdı doktor zorla 2-3 sn yüzünü görebildik, kalkık bi burun sivri bi çene.. kimseye benzetemedim aslında ama kızıma yalakalık olsun diye aynı ablasına benziyor çok güzel olacak falan dedim tabiiki:)) oda havalara girdi pek bi sevindi:))
magnezyum ve gaviscon yazdı. demir, kalsiyum, troid ve alleji ilaçlarınada devam dedi. troid dışındakilerin hepsi senin için destek tedavisi unutursanda önemli değil hiç almasanda bebeğinde bi sorun olmaz, troidi unutma yeter dedi.
sadece 1 kilo almışım, kocaman bi aferin aldım:))

50gr şeker ile 1 saatlik şeker yükleme istedi. tabii ben itiraz ettim daha önceki şeker yüklemelerim 75gr 4 saatti son 2 saatte hipoglisemi çıkmıştı 1 saatte bişii varsada çıkmaz diye. bu başka o başka, eğer suyun fazlaysa aşırı kilo alımı varsa, bebek fazla iriyse, ailede şeker geçmişi annede başka belirtileri varsa ozaman 75gr ile 2 saatlik yükleme yazıyorum ama sende bu kadarı yeterli, dedi. anlaşılan beni benden başka kimse risk grubunda görmüyor:))
canan karatayın söylediklerinden bahsettim hiç yaptırmasammı, çocuk ilerde şeker hastası olumu bu test yüzünden falan dedim, galiba ilkkez duymuş onun söylediklerini, şekere yüklenmeyin, tüketmeyin falan demek istemiştir yanlış anlamışsındır öyle diyosa ya kafayı yemiştir yada raiting peşindedir falan dedi.
buda canan karataya deli diyen 3. doktorum oldu, hatta biri kolestrol ilacını bıraktırıp insanların kalp krizi geçirmesine neden oluyo katil o kadın demişti. ya büyük bi dahi kadıncağızın kıymeti bilinmiyor yada gerçekten deli olmalı. zaman gösterecek ama sonunda ne çıkacak gerçekten çok merak ediyorum.

Selam herkese kizlar. cuma gecesi 1 de sag tarafimda dayanilmaz bir aciyla agri karisimi biseyle uyandim. sagimdan solum donemedim sabaha gecer diyerek uyumaya zorladim kendimi yari uyur yari uyanik sabahi ettim. geceki kadar olmasa da sabah da devam etti agrilarim. ben kucuk bi ilcede yasiyorum. dr bakimindan fakir bi yer.acile gittik acaba idrar yolu enfksiyonundan mi boyle oldum diyerek tahlil istedi acildeki dr. yaptirdik.idrar temiz ama kanda wbc adli deger biraz yuksek cikti. uyduruk bi ilac yazip yolladi beni.ben de guvenemedigimden doktorumu aradim. bu arada baska bir ile gidip geliyoruz dr icin. durum anlattim.o da bu apandisit olabilir dedi.haydii aldi beni bir telas. ee edim oyleyse ne olacak.bunun ilacla bi tedavisi yok apandisit ise ameliyat olacaksin dedi. neler yasadigimi anlatamam kizlar size. kendim icin gr korku duymadim ama bebegimicin cok korktum gerci bi sikinti olmuyormus ameliyat olunabiliyormus ama genel anestezi sonucu bazen bebeklerde sikinti olusabiliyormus. cok cok cok korktum. hemen toparlandik cumartesi oldugu icin kendi gittgm hastanede genel cerrahi calismiyormus universite hastanesine gittik. yolda dualar etim Allahim ne olur aksam bu yollardan bebegim karnimda doneyim diye. ameliyat olacagim sandim hemen:-[ neyse orada da acile durumu anlattim muayene ettiler suranda agri var mi buranda agri var.mi diye tahliller yenilendi. Onlem amacli serum takildi agrin artarsa duruma bakacagiz dediler sukur agrim artmadi. bur bucuk saat gozlem altinda tutulduktan sonra eve yolladilar. ne kadar rahatladim anlatamam size. oyle korkmustum ki. geldim hic kalkmadan yattim baya gecmisti. gece boyu da rahatca uyudum sabaha cok hafif bi agri kalmis. sukur baya iyiyim. cumartesi olan dr randevumu carsambaya cektim bebegimi gormek icin sabirsizlaniyorum. cok korktum kizlar yaa.insallah hersey yolundadir. neyin nesiydi bu agri hic anlamadim var.mi basina bole bisey gelen¿

Gecmis olsun Canim peki apandist degilmiymis nedeni ?gecen gun bi tanidiktan bahsettiler onun da dogumu eylulde apandist ameliyati olmus iyiymis simdi ama mecburi bir durum olunca yapiyolar demekki korkma durumundan da yine haberdar et bizi

içime su serptin cnm teşekkür ederim... içim içimi yiyo ben dondurmasız meyvesiz n yaparım yazın 4ay boyunca diye cok üzülüyodum.EN ÖNEMLİSİ YA BEBEĞİME BİŞEY OLURSA ŞEKERDEN DOLAYI ONU KORUYAMAZSAM.... inş. tedbir amaçlıdır ve cuma günü testim normal çıkar.

Canim güzel haberlerle gelmisinn gözün aydın canm cok sevindim
Grcmis olsun canim peki agrinin sebebi neymis simdi nasılsın

slm cnm yazdıklarını okudumda aynı gün doğum yapcaz gibi görünüyo ve bende cuma şeker yüklemesi yapıldı 50gr şekerli su ve 1saat bekledim ve 154 çıktı şekerim dr.um diyetisyene yönlendirdi ve cmrtsi diyete başladım ve bu cumaya tekrar 100grmlik 3saatlik bi şeker yüklemesi yapılacak... ve ben korkuyorum çünkü ananem şeker hastası ve bendede şeker çıktı risk grubuna yakınım acaba 100grmlık yüklemede şeker çıkmaması mümkünmü varmıdır yanılgı payı bebeğim için endişeleniyorum ona bişey olur die aklım çıkıyo...temmuzda ilk gebeliğimde kalbı durdu ve 10haftalıkken aldırmak zorunda kaldım... biliyorum çok yazdım ama bi teselli arıyorum sanırımmm

Arkadaslar hamile kalmak isteyen bir arkadasim icin 41 hamileden 1'er yasin topluyoruz okuyabilecek arkadaslar yazarsa cok cok sevinirim..hayirli bol duali kandilleriniz olsun❤️

bende ağrı falan yok ama geceleri uykularım bölük pörçük. sıcaklar artınca da çarpıntılarım arttı. o yüzden rahatsızım. başka sıkıntım yok allaha şükür, bebeğin hareketleri baya arttı, hiç uyumuyor sanırım

Canim bence usutmussun sen evet hamileyken ameliyat olunabilir sıkıntı olmuyor benim kv gorumceme hamileyken apandisti patlamis ameliyat olmus 34 sene önce düşün yani hem apandisit olsa bulanti ve kusmalarin olur wbc cok asiri yüksek olur milyonlarla ifade edilir degerler sen cok az yuksek diyorsun peki usg bakildimi onu merak ettim?

Kızlar bugün benim dogum günüm tam 33 yasına girdim yaslandım bu arada herkesin kandili mübarek olsun. Dualarınızı kabul etsın Allah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar merhaba
birkaç gündür biraz yorulunca üst karın bölgemde(karaciğer) hareket kısıtlılığına yok açan bir ağrı oluyor. sizlerin de böyle şikayetleri var mı ya da hiç duydunuz mu yorgunluktan mı olur. biraz araştırdım gebelik zehirlenmesi denilen hamilelikteki en tehlikeli vakalardan biri olabilirmiş ki belirtilerinden biri de karaciğer enzimlerinde yükselme vardı. benim daha önce biraz yüksek çıkmıştı. dün oturup ağladım korkudan. gerçekten çok korkuyorum. ne yapsam

Kızlar bugün benim dogum günüm tam 33 yasına girdim yaslandım bu arada herkesin kandili mübarek olsun. Dualarınızı kabul etsın Allah.

Doğum günün kutlu olsun. Hepimizin kandili mübarek, dualarimiz kabul olsun insallah

Canim bu kadar korkup agliyorsan bence hemen doktora gidip iyi haberlerini al inşallah. Bir şey varsa da -Allah korusun, insallah yoktur- onlemini alirsiniz. Ama başka belirtileri de vardır herhalde zehirlenmenin. Onlari da yasiyor musun.

cnm malesef bu konuda fazla bilgim yok. fakat şeker yüklemeden önceki günler yediklerin test sonucunu etkiliyor onu biliyorum bu yüzden çoğu hastanede öncesinde 3 gün diyet veriyorlar. diyette çok abartılı bişey değil normalde herkesin beslenmesi gereken şekilde..
şöyle düşün, şeker dolayısıyla bebekte yaşanabilecek sıkıntıların hepsi tedavi edilmediğinde olacak şeyler. bu testin amacı bi sorun varsa tespit edip tedaviye başlayabilmek. inşallah bişey çıkmaz, çıkarsada çaresiz dert değil diye şükret bence, ben öyle yapacağım..

doğum günün kutlu olsun canım. hamileyken alınan yaşlar geriye işler, 1 yaş gençleştin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…