geçmiş olsun cnm.gunaydın kızlr 2 gn hastanede yattım
başın sağolsun cnm.Kızlar babannem vefat etti hemen istanbula geçtik. Mesajımı gören okuyanlardan birer fatiha rica ediyorum. Dün gece kandiller vefat etmiş. 90 yaşındaydı alzheimer dı beyin %3kalmıştı yine de en az 20torundan tek beni tanıyordu. Off of her ölüm zormuş yaşlıydı hastaydı diyorsun ama gönül ikna olmuyor işte :-( :-(
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kızlar babannem vefat etti hemen istanbula geçtik. Mesajımı gören okuyanlardan birer fatiha rica ediyorum. Dün gece kandiller vefat etmiş. 90 yaşındaydı alzheimer dı beyin %3kalmıştı yine de en az 20torundan tek beni tanıyordu. Off of her ölüm zormuş yaşlıydı hastaydı diyorsun ama gönül ikna olmuyor işte :-( :-(
başın saolsun cnaım okudum.Kızlar babannem vefat etti hemen istanbula geçtik. Mesajımı gören okuyanlardan birer fatiha rica ediyorum. Dün gece kandiller vefat etmiş. 90 yaşındaydı alzheimer dı beyin %3kalmıştı yine de en az 20torundan tek beni tanıyordu. Off of her ölüm zormuş yaşlıydı hastaydı diyorsun ama gönül ikna olmuyor işte :-( :-(
Bende olamadım hiç.oturdugum yerde ne aile sağlığında nede devlet hastanelerinde aşı yok. Istanbuldan edirneye geldim ailemin yanına burdada aşı yok. Kıtlıkmı geldi noldu anlamadım. .. eczaneden alip vurdurucam artık.
Başın sağolsun okudum B'nde Allah rahmet eylesin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar babannem vefat etti hemen istanbula geçtik. Mesajımı gören okuyanlardan birer fatiha rica ediyorum. Dün gece kandiller vefat etmiş. 90 yaşındaydı alzheimer dı beyin %3kalmıştı yine de en az 20torundan tek beni tanıyordu. Off of her ölüm zormuş yaşlıydı hastaydı diyorsun ama gönül ikna olmuyor işte :-( :-(
gunaydın kızlarr
dun gece hıc uyuyamadım
bır mıde bulantısı bır bas dınmesı
hıc boyle olmamıstım
pazar gunu temızlık vardı cok yoruldum ve usuttum sanırım
ama ınsanın aklına tabııkı de daha kotu senaryolar gelıyor
neyse kı bugun detaylı ultrasonum var da gorecem kızımı
ınsallah hersey yolundadır
mıdem hala bulanıyor
merhaba arkadaşlar bi sorum olacak ara ara adet sancısı gibi ağrılarım var sizlerdede oluyormu endişelenmelimiyim bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
gunaydın kızlarr
dun gece hıc uyuyamadım
bır mıde bulantısı bır bas dınmesı
hıc boyle olmamıstım
pazar gunu temızlık vardı cok yoruldum ve usuttum sanırım
ama ınsanın aklına tabııkı de daha kotu senaryolar gelıyor
neyse kı bugun detaylı ultrasonum var da gorecem kızımı
ınsallah hersey yolundadır
mıdem hala bulanıyor
Guzel anne adaylari
2013 eylul annesiyim buaralar aliswerise baslayacaksiniz baslamadiyaniz enazindan.bebis icin.kiyafet vs tarzi seyleri haziran sonuna kdr halletmenizi tawsiye ederim sonra agirlasiyosunuz karniniz buyuyo ve isiniz cok zorlasiyo ozellikle sicaklarda..size tawsiye ettigim.listemi paylasmak isterim
bebek icin :
1)2adet kisa kollu 5-6 adet uzun.kollu alttan citcitli badi 0-3 ay
2)2 adet hastane cikisi birini dogumdan.hmn sonra birinide hastaneden cikarken giydirirsiniz
3)mutlaka 2-3 adet penye bahtaniye cok ihtiyaciniz olacak
4) 2 adet ayakli pijama takimi
5)bebedor tirnak.makasi seti
6)sebamed sampuan sabun pisik kremi-vucut sampuanina yada losyona ilk etapta ihtiyaciniz olmayacak
7)mutlaka biberon alin o an.olmasada ilerde ihtiyac duyacaksiniz avent markadan cok.memnunum gazi onluyor
8)banyo kuveti ve filesi
9)bornoz havlu
10)yenidoganbezi bn huggies aldim cok.memnunum.hala kullaniyorum cok kaliteli
11)altacma pedleri
12)unibaby yenidogan islak mendili saf su ve pamuktan olusuyor
13)gobek kordonu bakim seti eczanelerde var
Sizin icin:
1)2 adet logusa pijamasi bi pijama bi gecelik yeterli cnku hastaneler kndi onluklerini giysiriyorlar dogumda genelde
2) gogus pompasi elektirikli yada manuel.mutlaka edinin ilk etapta sutunuz gelmeyecek sonrasibda bebis henuz gucsuz oldugundan sutunuzu cekemuyor sutunuz birikmesin bosa gitmesin diye hayati kneme sahip
3)emzirme sutyeni alin.atletine hic gerek duymayacaksiniz sicaklarda
4)gogus pedleri
5)gogus catlaklari icin.lansinoh krem.yahut travazol mutlaka bulundurun
6)hastane cantaniza bol.miktarda kafin pedi koyun
7)yine hastane cantaniza 4-5 adet buyuk ic camasiri koyun
Aklima gelenler simdilik bunlar sonraki buyuk seyler icin tawsiyemse
1)park yataklar ilketapta isinizi gorur ama bebek 6.aydan sonra gareketleniyor dahada buyuyunce parkyatagin dewrilme ihtimali oluyor bunun icin ahsap besikler yada yataklar alin
2)mutlaka cibinlik alin
3)bebeginizin esyalarini yayintisini toplayacak bi gardrop alin buyuk sifonyerlerde olur
4)atesolcer akun kulaktan ve alindan olcer arzum.marka kullaniyorum
5)burun akinrisini cekecek bi otrivebetede cok ihtiyac duyacaksiniz
cok uzun yazdim.ksra bakmayin :) hepinize saglikli dogumlar diliyorum
Guzel anne adaylari
2013 eylul annesiyim buaralar aliswerise baslayacaksiniz baslamadiyaniz enazindan.bebis icin.kiyafet vs tarzi seyleri haziran sonuna kdr halletmenizi tawsiye ederim sonra agirlasiyosunuz karniniz buyuyo ve isiniz cok zorlasiyo ozellikle sicaklarda..size tawsiye ettigim.listemi paylasmak isterim
bebek icin :
1)2adet kisa kollu 5-6 adet uzun.kollu alttan citcitli badi 0-3 ay
2)2 adet hastane cikisi birini dogumdan.hmn sonra birinide hastaneden cikarken giydirirsiniz
3)mutlaka 2-3 adet penye bahtaniye cok ihtiyaciniz olacak
4) 2 adet ayakli pijama takimi
5)bebedor tirnak.makasi seti
6)sebamed sampuan sabun pisik kremi-vucut sampuanina yada losyona ilk etapta ihtiyaciniz olmayacak
7)mutlaka biberon alin o an.olmasada ilerde ihtiyac duyacaksiniz avent markadan cok.memnunum gazi onluyor
8)banyo kuveti ve filesi
9)bornoz havlu
10)yenidoganbezi bn huggies aldim cok.memnunum.hala kullaniyorum cok kaliteli
11)altacma pedleri
12)unibaby yenidogan islak mendili saf su ve pamuktan olusuyor
13)gobek kordonu bakim seti eczanelerde var
Sizin icin:
1)2 adet logusa pijamasi bi pijama bi gecelik yeterli cnku hastaneler kndi onluklerini giysiriyorlar dogumda genelde
2) gogus pompasi elektirikli yada manuel.mutlaka edinin ilk etapta sutunuz gelmeyecek sonrasibda bebis henuz gucsuz oldugundan sutunuzu cekemuyor sutunuz birikmesin bosa gitmesin diye hayati kneme sahip
3)emzirme sutyeni alin.atletine hic gerek duymayacaksiniz sicaklarda
4)gogus pedleri
5)gogus catlaklari icin.lansinoh krem.yahut travazol mutlaka bulundurun
6)hastane cantaniza bol.miktarda kafin pedi koyun
7)yine hastane cantaniza 4-5 adet buyuk ic camasiri koyun
Aklima gelenler simdilik bunlar sonraki buyuk seyler icin tawsiyemse
1)park yataklar ilketapta isinizi gorur ama bebek 6.aydan sonra gareketleniyor dahada buyuyunce parkyatagin dewrilme ihtimali oluyor bunun icin ahsap besikler yada yataklar alin
2)mutlaka cibinlik alin
3)bebeginizin esyalarini yayintisini toplayacak bi gardrop alin buyuk sifonyerlerde olur
4)atesolcer akun kulaktan ve alindan olcer arzum.marka kullaniyorum
5)burun akinrisini cekecek bi otrivebetede cok ihtiyac duyacaksiniz
cok uzun yazdim.ksra bakmayin :) hepinize saglikli dogumlar diliyorum
günaydın bayanlar
bir uykum var anlatamam.
sırt agrım dısında bir sikayetim yok,buyuyorum yalnız hareketlerim yavasladı,mutlu ediyo gerci ama
umarım szilerin de cok ciddi sıkıntılarınız yoktur
hepinize iyi haftalar dilerim
Edirneli misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?