2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
gunaydın kızlr 2 gn hastanede yattım
geçmiş olsun cnm.
başın sağolsun cnm.

Başın sağolsun canim allah sizlere uzun ömurler versin.

başın saolsun cnaım okudum.

Günaydın kızlar:)

Dün çok yogundum pek giremedim. Sanırım bugün de öyle olacak.

Peki ama sizler nerdesiniiiiiizzzz :))))) Forum nerdeyse hiç ilerlememiş ama ya

canım basın sagolsun
okudum allahın kabul eder ınsallah
mekanı cennet olsun

gunaydın kızlarr

dun gece hıc uyuyamadım
bır mıde bulantısı bır bas dınmesı
hıc boyle olmamıstım
pazar gunu temızlık vardı cok yoruldum ve usuttum sanırım
ama ınsanın aklına tabııkı de daha kotu senaryolar gelıyor

neyse kı bugun detaylı ultrasonum var da gorecem kızımı
ınsallah hersey yolundadır

mıdem hala bulanıyor

geçmiş olsun hayatım iyi haberlerle gel

Benim oglusum bana kusmus sanirim dun misafirim vardi dinlenemedm pek oglusumda oynamakta nazlaniyor kime cekmis bu cocuk(ayni annesi) babasida dun cok ilgilendi ama babayada tepkiyi cok az verdi bizim oglan bugunde oynuyor fakat nazli nazli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecmis olsun canm insallah hic bisey yoktr olur boyle arada bendede olyr cnku yorulunca vucudu tepki veryr hayirli haberlerle donersn insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok faydalı olmuş ama, tesekkurler

günaydın bayanlar

bir uykum var anlatamam.
sırt agrım dısında bir sikayetim yok,buyuyorum yalnız hareketlerim yavasladı,mutlu ediyo gerci ama
umarım szilerin de cok ciddi sıkıntılarınız yoktur
hepinize iyi haftalar dilerim

Başınız saolsun canım..Ne kadar yaşlı ve hasta bile olsa ölüm kimseye yakışmıyor
Fatiha'yı okudum, Allah kabul etsin. Mekanı cennet olsun..

canım benim ikinci doğumum olacak o yüzden akıl vvermek gibi olmasın ama listende o kadar gereksiz para harcayacağın şeyler varki anlatamam. hastane çıkışı mesela 2 adet mi çok fazla 60 tl de başladığı düşünülürse israf bi hastne çıkışı bi tulum yeter 5-6 tane 0-3 ay bady mi israf 3 tane yeter zaten gelen hediye o kadar çokki bana bir oda dolusu hediye geldi kızım 2 yaşında halen hiçbişey almadım daha. 2-3 penye battaniyemi çok gereksiz en fazla 2 yeter kullanmıcaksın bile.

park yatağın ne olduğunu biliyormusun? normal beşik gibi derin olduğu için oyun bahçesi olarakta kullanıldığından park yatak deniyor ve kızım 2 yaşında muhtemelen 4-5 yaşına kadar odasına geçirmessek kesin kullanırız. bizim odada duruyor. sallanan beşiklerle karıştırma. ve en ucuz sağlıklı olan park yataktır katlanır istediğin heryere girer.

otobüsten inerken bile zor inip biniyorum kendimi naz yapıyormuş gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…