2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
geçmiş olsun hayatım iyi haberlerle gel

geldım canım
ıyı dedı radyolojı ızmanı
hersey yolundaymıs

24+4 gunluk dedı bı hafta onden gıdıyor benım hsbıma gore
750 gr dedı

gercı bı onları anlayabıldım
bı suru bıseyler saydı
kagıt verdı elıme
artık doktoruma gosterırım
kızımı gostermedı kendı baktı hep

en azından sukur kı ıyıymıs

Gecmis olsun canm insallah hic bisey yoktr olur boyle arada bendede olyr cnku yorulunca vucudu tepki veryr hayirli haberlerle donersn insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sagol canım benım
geldım doktordan zaten hersey normal dedı bın sukur

ama bu mıde bulantısı kotu bısey
ben bıde hıc yasamadım ya hamılelıgımde
allah kolaylık versın cekenlere dıyorum

acaba zehırlendım mı dıye dusunmeden duramadım ama dısardan hıcbısey yemıyorum mumkun degıl gıbı

usuttum sanırım ya

Canm gecmis olsunn iyi usutmusun bence bebisimizin gelisimi de iyi cok şükür

bende annemde kalıyorum burda misafire vurmuyolarmış kaydımı buraya aldırmam gerekiyomuş.evime gidiyorum ordada bitti ay başına gel diyolar anlamadım bende dedin gibi kıtlık var sanırımmm

Merhaba kızlar,
Eylül ayında doğum yapmayı bekleyen 23 haftalık kız annesi adayıyım,peki sizler hastane seçimini yaptınız mı? Normal mi sezeryan mı? Doğum seçimi için doktorum daha erken dedi ben normal olsun istiyorum eğer kısmetse:))
Sağlıkla mutlulukla Rabbim bebeklerimizi bize nasip etsin..

Başın sağolsun okudum bende Allah mekanını cennet eylesin ölümün yaşı yok gidenin yeri dolmuyor çünkü

Sorularima cevap alamyrm kizlar nerdesnz

Günaydın kızlar:)

Dün çok yogundum pek giremedim. Sanırım bugün de öyle olacak.

Peki ama sizler nerdesiniiiiiizzzz :))))) Forum nerdeyse hiç ilerlememiş ama ya

Günaydın sevgicim test sonucunu aldın mı geçmişi okuyamadım bende şuan kontrolden dönüyorum bebeğimin renkli ultr yüzünü gördüm aynı ben😊😊amahaftaya şeker yüklemesi yaptırıcam ama çok korkuyorum kötü oldumu sen yaptırırken

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

yok canım kötü olmadım çok şükür, ne ulantı ne fenalaşma hiçbişey olmadı ben de. İçerken ay çok şekerli diye duraksamak istedim, o an içmek istememe oluyor da dedğim gibi sorun olmuyor.

Çok şükür test sonucum da temiz çıktı, derin bir nefes aldım.

Darısı senin başına inşallah

kızlarr göğüs pompası biberon falan aldınız mı ne düşünüyorsunuz

2 biberon aldım, 1 tane yeterli aslında, bizimki hevesten 2 zaten daha doğana kadar 3-5 olur:))) emerse biberon pek gerekmez ama ek gıdaya geçince kullanılıyor nasılsa diye düşündüm aldım. 2 tanede pompaya uygun boyda alacağım(bunlar geniş ağızlı benim pompaya dar oluyor). ilk kızımdan kalma madela elektrikli pompam duruyor, plastik kısımlarını falan yenileyip onu kullanacağım, 2 sene kızımı, 2 sene yiğenimi besledi motor sağlam ama plastik bölümleri baya yıpranmış.
çalışan her anneye şiddetle tavsiye ederim, çok erken çalışmaya başlamama ve günde 10 saat mesaiye rağmen, kızımı pompa yardımıyla 6 ay sadece anne sütüyle besledim, 2 sene de emzirdim.

Son düzenleme:

Herkes hazirliga baslamis ben halen beklyrm

Simdi gogus kafesimin altinda sag tarafta bir kasilma basladi kendimi kotu hissedyrm ya

ben lansinoh çift pompalı elektrikli almıştı çok çok memnundum hatta bir kere bozdum hiç fatura istemeden hemen aynı gün yenisi ile değiştirdiler malum çalışıyorum ve süt yetiştiriyorum eve :) yani kızım dan kalanı kullanıcam

biz gittigidiyor'dan şu seti aldık:

fiyatını merak edenler için: 70 tl, ücretsiz kargo =)

göğüs pompası için de avent'in manuel pompasını düşünüyorum onu da sonraki ay alıcaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…