2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

bende ondan yedim araliklarla 2kutu hemde. bisey olmadi ama cok sukur. sanada cok gecmis olsun canim. sana dokundu heralde. aman dikkat et kendine :)
benımkı muhtemelen ya bayattı ya da tam pişmedı mı ne. bekledıyse hele bakteri üretmıştır. Sağol canım..
sağol arkadaşım. doktorum da bol su iç dedı, muz yedım ishale de bir de haşlanmış patates o benı kurtardı. Ne zormuş şu hamılelık, hep dıkkat hep dıkkat

Kurban oldugum allah yaninizda olsun insallah hersey en kisa zamanda yoluna girer insallh kucagina sag salim alirsn bol bol dua edcm sana vr bebegine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nedense hergün 1 litre süt içebilirim. midem çok yanıyor çünkü. saçlı olucak derler ya öyle yanma. siz de de var mı bu?

Olblr tatlim uzme kendini bebegin kalp atislarini duyduysan icin rahat olsn yoruldysan ayakta fazla kaldysan ondan olablr hayrli haberlerini beklyrm cumartesi gunu

Yarn seker yuklemesi yaptrcm kizlar vallhi korkuyrm

Arkadaşlar ben yatakta sağa sola dönerken ya da yataktan kalkarken yani bacaklarimi actigimda vajina bolgemde bir agri hissediyorum. Etim aciyor gibi bir duygu. sizlerde de oluyor mu?

selam annişler.. yaa konularla hiçç alakası yok ama size bişey soracağım. şimdi ben bebiş alışverişine başlamadım. ama çokk bişeyler alasım var ve size komik gelecek belki ama ilk olarak bebek bakım çantası bakıyorum :))) nedense ona çok özeniyorum.. garip gelebilir bazılarınıza.. neyse şimdi altta bi tane link paylaşacağım sizce bu ürün kullanışlı olur mu fikirlerinizi bekliyorum. hadi bi el atın şu konuya bee :))
http://www.hepsiburada.com/liste/kr...tId=aileata1304syh&categoryId=301143#Yorumlar
bi de fiyat olarak daha uygunu var bu site biraz pahalı göstermiş. 80 tl ye başka bir sitede görmüştüm..

Tabiki canim canini sıktın moralin bozuldu ondan etkilendi yavrum sen moralini yuksek tut uzulecek bisey yok canim allah beterinden saklasin sen gulki o da neselensin minigim.

Yok canim enfeksiyon olsa yanma falan agri olur bende de ayni surekli wc deyim hele gece 3-4 defa uyaniyorum uykumu alamiyorum dogru durust bebis mesaneye baski yapiyor canim gun gectikce daha sık gidecegiz wc ye

Canım; bende tecrübesizim ama çok hoşuma gitti senin gösterdiğin ürün.
Benimde almam gerek. Çok şık ve kullanışlı gözüküyo.
Tecrübeli annelerden yardım bekliyoruz )))

Yok canim enfeksiyon olsa yanma falan agri olur bende de ayni surekli wc deyim hele gece 3-4 defa uyaniyorum uykumu alamiyorum dogru durust bebis mesaneye baski yapiyor canim gun gectikce daha sık gidecegiz wc ye

Teşekkür ederim canım aman bişey olmasında saat başı bende gitmeye razıyım artık napayım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım; bende tecrübesizim ama çok hoşuma gitti senin gösterdiğin ürün.
Benimde almam gerek. Çok şık ve kullanışlı gözüküyo.
Tecrübeli annelerden yardım bekliyoruz )))
sağolasın canım yorum yaptığın için ben de beğendim. şu sünger tarzı olanları hiç beğenmiyorum ben. bu tarz bişey arıyordum. bebiş büyüyünce de kendimiz için kullanabiliriz gibi geldi yani bir iki günlük gezilere eşya koymaya falan. kol çantası olarak değil de :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…